53877
-
#8427 Fasza a spectator. -
B52Yami #8426 Karthust sztem leszopatja Annie... azok a fejek xD -
#8425 OMG... ennyi... teljesen elhagyta magát :D -
#8424 aAa: amumu mf soraka karthus irelia
epik : vayne janna warwick annie singed
(én aAa-ra tippelek karakterek alapján) ^^ -
#8423 Singed!
Phreak elélvezett tőle. -
#8422 Láthatjuk végre az új feature-öket. -
#8421 The Season 1 Finals Phreak Drinking Game :D -
B52Yami #8420 Kinek szurkoltok? :) Mondjuk az elég szopás, hogy egy csapatjátékban solo Q-ban kellett gyakorolniuk :) -
#8419 Mekkora oltás, hogy a Fnaticos srác mondja, hogy nem tudtak eleget gyakorolni mert ez EU serverek failelnek egyfolytában :DDDD -
B52Yami #8418 De a mundo skin jól sikerült :) -
#8417 Dreamhack stream
egyébként nem ugy volt h 9.30kor kezdődik? ugye Svédországban +1 óra van -
#8416 Pont ezt gondoltam, ezen dolgozhattak volna még. -
#8415 Lehet valahol élőben nézni? -
#8414 Hát ebből a Lux skinből többet is ki lehetett volna hozni. Ezzel együtt must have. -
#8413 Nemsokára kezdődik a Dreamhack. -
unusual #8412 -
B52Yami #8411 Nem baj, lassan bevezethetik a heti 4ip boostot, vagy 100 free RP-t. -
#8410 De ne felejtsd el, hogy ez azokkal sem igazságos, akik rengeteget költöttek. Ők már jogosan mondhatják ezt, emellett ahogy gtronic is mondta az észak-amerikai szerverek teljesen jól működnek. -
gtronic #8409 Igen, igazad van , de most komolyan, ha tudták hogy ez lesz, akkor minek hozták létre,minek kezdtek bele? Azért a normál színvonalat fen tarthatnák, tudjuk, tudja mindenki vannak hibák lesznek is , de nem napokig, hetekig.
North America serveren miért nincsenek ilyen gondok? Szerintem ebbe részletesebben ne merüljünk bele .. -
gtronic #8408 juj, te még élsz : D haha -
#8407 Te meg azt, hogy ez egy teljesen ingyenes játék, ha nem tetszik, vedd meg a HoN-t, és ott lehet majd jogosan sírni. -
#8406 Elfelejtetted, hogy ezek mellett: laggol a szerver, nincs új map, nincs balance, és emellett leszarják az egészet. -
#8405 - ez lemaradt -
#8404 Miért nem takarodnak a tetves g*cibe a riotosok hogy tetves 45 percet kell várni mire bejut az ember, egész nap, ráadásul még a net is baszakszik és szakadozik, szoval szopjanak le hogy nemtudják normálisan megcsinálni a szar keletiparti szerverükkel együtt. -
#8403 roni. kurva anyad gerike. -
lordbalu #8402 pfff azt hitem IP-sek :( no akkor nem érdekes, veszek inkább rúnákat. -
#8401 Hacsak nincs fölös 1 millió forintod. -
#8400 RPért venni hőst baromság. -
lordbalu #8399 Kasssadin
Nasus
Twitch -
lordbalu #8398 Szerintetek érdemes megvenni valamelyik féláras hőst? -
#8397 Hát ez igaz, bár nemtudom, nekem poppyval sose volt problémám, mindig elbírtam vele. Bár ez majdnem mindenre igaz. -
#8396 Akkor ahhoz igazodva nekünk -1óra? -
#8395 Jobb -.- -
#8394 Ott van baloldalt a schedule -
#8393 Csak leszedi a +damage debuffot. Tekintve, hogy legtöbbször nem is azt üti, akire tette, ez kb halottnak a csók, a sérthetetlensége megmarad.
Lévén hibrid, bárhogy lehet cuccolni, minden működik. -
#8392 Doublelift az egyik legjobb játékos, kár h nem streamel, egyébként dreamhacken meg aAa v Epik fog nyerni valoszinüleg, mikor kezdödik egyébként? -
zorovpeter #8391 Mostanában nem megy a játék? :( -
BaSSeR #8390 Mégis hogy várnám ki a 3 órát?:D Lenne kb 1 óra... -
#8389 (mx.messaging.messages::ErrorMessage)#0
body = (Object)#1
clientId = (null)
correlationId = "6B04A9B7-B60F-9AFA-2059-9A10E870FBFC"
destination = ""
extendedData = (null)
faultCode = "Client.Error.RequestTimeout"
faultDetail = "The request timeout for the sent message was reached without receiving a response from the server."
faultString = "Request timed out"
headers = (Object)#2
messageId = "2FCAE46A-17BA-C1EC-AAB4-9A11D2EF853F"
rootCause = (null)
timestamp = 0
timeToLive = 0
Most pedig egy ilyennel dobott le. -
#8388 Ne várd ki. Csak 3v3 megy, és az is olyan hogy magától választ ki random championokat, és kb a menü is laggos.