53877
-
#8467 De én az Amumut sem értettem, oké, hogy a tank megy előre, de néha úgy beugrott, hogy kb a csapata se tudta hol van :D -
unusual #8466 -
#8465 vajon rainman dreamhacken is napszemüvegbe lesz? -
#8464 Az az ázsiai csaj wtf!
-
#8463 A képlet ugyanaz mint WCGn volt. Az a csapat nyer ahol több a kóreai -
FreddyHawk #8462 Ez nagyon korrekt volt politikailag :) Asszongya Danh Din ( vagy hogy hívják )hogy azon nyerték meg hogy hamarabb vettek oracle-t és leszedték a wardokat.... -
B52Yami #8461 Az elején jó, mert line részen nagyon hasznos...de később én szoktam neki építeni legalább egy kis AP-t, hogy ne 200-at healeljek, amikor vayne 600-akat critel. -
#8460 Aranyos az ázsiai originnel rendelkező host néni -
FreddyHawk #8459 Sorakát én sem értettem. Arra is gondoltam hogy a silence miatt pickelték talán ?
-
B52Yami #8458 Én csak azt nem értem, hogy pickeli sorakat, az egész buildje kb abból áll, hogy vesz gold itemeket, amiből wardokat vesz (amit persze az enemy oracle-s pikk-pakk leszed) és a végén nincs semmije, még egy nyomorék auto attackot sem tud kihealelni, míg jannának van két CC-je is...amivel simán megvédi a carry-t+shield. -
FreddyHawk #8457 Mindkét teamben volt egy egy olyan AP-s faszi, akinek a képessége eldönthet egy teamfight-ot. Egyik oldalon Kartyusz a másikon Annie. A banshee kötelező választás volt így kb.
-
#8456 gg, epik nagyon jol tolja :D -
#8455 Egyébként érdemes megfigyelni mekkora hangsúlyt fektetnek defenzív itemekre. Mindenkin banshee + mercury-t is láttam.. -
#8454 Ennek már annyi bizony. -
#8453 Ennek a meccsnek már annyi. Szép volt az utolsó csata. -
FreddyHawk #8452 Hát nem tudom... ha nem raknak össze egy jó kontrát, akkor ennek a meccsnek már annyi.
-
#8451 De én nem szoktam rakni neki Trinityt de már hallottam, hogy kéne/lehetne. Bár szerintem nélküle is elég nagyot lövök és inkább rakok a Banshee mellé 1 GA-t és túlélek. De majd kipróbálom. -
#8450 "csak azért volt quadra mert az 5. afk volt" :D:D Amumut meg én se értem... -
#8449 Ezt az Amumut kurvára nem értem, én vagyok a low elo? IGEN ÉN :DD De akkorse értem :) -
FreddyHawk #8448 ÁÁÁÁÁÁ olyat még nem láttunk soha :DDDDD -
FreddyHawk #8447 Midgame-ben csatlakoztam. -
#8446 Vayne szét fog mindenkit csapni a végén. -
#8445 Végülis csak a first blood volt karthus ulti :D:D -
FreddyHawk #8444 Még egy érdekes dolog : Wardokat nem okvetlen úgy rakják már, hogy mindent lássanak : fontosabb hogy ne vegyék észre őket az oracle-es emberek :D
-
FreddyHawk #8443 Én sorakát és Kartyuszt nem értem az aAa setupjában, Annie + Janna valóban jobbnak tűnik. Kartyusz nemigen csinált még az ultijával semmit, egyszer meghalt, elnyomta, de a kutya sem halt meg... -
#8442 A Singed egy állat, de az irelia is :D -
#8441 Szerintem EG setupja jobb.. -
#8440 JANNAAAAAAAAAAAAAAAA -
#8439 LOL JANNA -
#8438 Ez kemény vót! :D -
#8437 Én is aAa ra mondtam, hogy jobb a setupja. -
#8436 Amikor a Karthus játékos nevét mondja, mindig azt hiszem, hogy Amumuról beszél :D -
#8435 Király! Köszi. Jó a meccs. :) -
#8434 Ha vége a meccsnek, remélem lesz egy kis szünet, mert el kell mennem bótba :D -
#8433 Singed hogy trollkodik... jó arc! -
#8432 Azon én is majdnem kitéptem a hajam :D -
#8431 OH MY GOD!!! SINGED WW ALIVE. AMUMU MEGHALT :D -
B52Yami #8430 Tévedtem :) -
#8429 Karthus FB ;) -
#8428 LOL Singed nyomogatta a laugh makrót :D