53877
0MWkPbn.jpg
  • jazzy
    De én az Amumut sem értettem, oké, hogy a tank megy előre, de néha úgy beugrott, hogy kb a csapata se tudta hol van :D
  • unusual
  • ronihun
    vajon rainman dreamhacken is napszemüvegbe lesz?
  • Fpocok
    Az az ázsiai csaj wtf!

• daemonervosa
    A képlet ugyanaz mint WCGn volt. Az a csapat nyer ahol több a kóreai
  • FreddyHawk
    Ez nagyon korrekt volt politikailag :) Asszongya Danh Din ( vagy hogy hívják )hogy azon nyerték meg hogy hamarabb vettek oracle-t és leszedték a wardokat....
  • B52Yami
    Az elején jó, mert line részen nagyon hasznos...de később én szoktam neki építeni legalább egy kis AP-t, hogy ne 200-at healeljek, amikor vayne 600-akat critel.
  • Különc
    Aranyos az ázsiai originnel rendelkező host néni
  • FreddyHawk
    Sorakát én sem értettem. Arra is gondoltam hogy a silence miatt pickelték talán ?
  • B52Yami
    Én csak azt nem értem, hogy pickeli sorakat, az egész buildje kb abból áll, hogy vesz gold itemeket, amiből wardokat vesz (amit persze az enemy oracle-s pikk-pakk leszed) és a végén nincs semmije, még egy nyomorék auto attackot sem tud kihealelni, míg jannának van két CC-je is...amivel simán megvédi a carry-t+shield.
  • FreddyHawk
    Mindkét teamben volt egy egy olyan AP-s faszi, akinek a képessége eldönthet egy teamfight-ot. Egyik oldalon Kartyusz a másikon Annie. A banshee kötelező választás volt így kb.
  • ronihun
    gg, epik nagyon jol tolja :D
  • Czdano
    Egyébként érdemes megfigyelni mekkora hangsúlyt fektetnek defenzív itemekre. Mindenkin banshee + mercury-t is láttam..
  • jazzy
    Ennek már annyi bizony.
  • Fpocok
    Ennek a meccsnek már annyi. Szép volt az utolsó csata.
  • FreddyHawk
    Hát nem tudom... ha nem raknak össze egy jó kontrát, akkor ennek a meccsnek már annyi.
  • jazzy
    De én nem szoktam rakni neki Trinityt de már hallottam, hogy kéne/lehetne. Bár szerintem nélküle is elég nagyot lövök és inkább rakok a Banshee mellé 1 GA-t és túlélek. De majd kipróbálom.
  • Czdano
    "csak azért volt quadra mert az 5. afk volt" :D:D Amumut meg én se értem...
  • jazzy
    Ezt az Amumut kurvára nem értem, én vagyok a low elo? IGEN ÉN :DD De akkorse értem :)
  • FreddyHawk
    ÁÁÁÁÁÁ olyat még nem láttunk soha :DDDDD
  • FreddyHawk
    Midgame-ben csatlakoztam.
  • jazzy
    Vayne szét fog mindenkit csapni a végén.
  • Czdano
    Végülis csak a first blood volt karthus ulti :D:D
  • FreddyHawk
    Még egy érdekes dolog : Wardokat nem okvetlen úgy rakják már, hogy mindent lássanak : fontosabb hogy ne vegyék észre őket az oracle-es emberek :D
  • FreddyHawk
    Én sorakát és Kartyuszt nem értem az aAa setupjában, Annie + Janna valóban jobbnak tűnik. Kartyusz nemigen csinált még az ultijával semmit, egyszer meghalt, elnyomta, de a kutya sem halt meg...
  • jazzy
    A Singed egy állat, de az irelia is :D
  • jazzy
    Szerintem EG setupja jobb..
  • jazzy
    JANNAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Fpocok
    LOL JANNA
  • games4ever
    Ez kemény vót! :D
  • Fpocok
    Én is aAa ra mondtam, hogy jobb a setupja.
  • Fpocok
    Amikor a Karthus játékos nevét mondja, mindig azt hiszem, hogy Amumuról beszél :D
  • games4ever
    Király! Köszi. Jó a meccs. :)
  • Fpocok
    Ha vége a meccsnek, remélem lesz egy kis szünet, mert el kell mennem bótba :D
  • Fpocok
    Singed hogy trollkodik... jó arc!
  • Viktor99
    Azon én is majdnem kitéptem a hajam :D
  • Fpocok
    OH MY GOD!!! SINGED WW ALIVE. AMUMU MEGHALT :D
  • B52Yami
    Tévedtem :)
  • Czdano
    Karthus FB ;)
  • Fpocok
    LOL Singed nyomogatta a laugh makrót :D