53877
0MWkPbn.jpg
  • Fletley9
    mert most lekapcsolták, túl jó mnkát végzett a közösség
  • ToCsEk
    tribunal miért nem megy?
  • crackyS
    Köszönjük a tájékoztatást, megyünk azonnal.
  • SipKab
    A Heroes of Newerth most csak $10-be kerül!!!! $30 helyett... ez 4000Ft megtakaritás.. érdemes most megvenni ha valaki meg akarta. Szvsz vegyétek mert baromijó játék. ITT LEHET REGELNI

Ha megvan az account gyertek a "hun" chat channel-re ott gyülekeznek a magyarok
    ;-)
  • ronesz
    az, hogy te tényként állítottad, hogy szerinte van elo hell, mikor ilyet kurvára nem írt, mutatja, hogy mennyire
    1. szar ember vagy, mert mások írását átköltöd hogy bizonyítéként mutass rá, abban bízva, hogy úgyse nézünk utána (arról már nem is beszélve, hogy #10493-ban szemére vetetted, hogy személyeskedik, 2 szóval [!!!] arrébb már te magad is ezt teszed)
    2. szar játékos vagy, mert még mindig nem tudod elfogadni, hogy nem te vagy az atyaúristen és nem mindig a csapattársaid a hibásak

• zorovpeter
    Hagyd rájuk, az ő bajuk...
  • ronihun
    azt írja, h ő sem tudja h létezik e igen és?

u.i:ja, pont olyan vagyok akit annyira érdekelnek az ilyen dolgok fárasztóak vagytok ti ketten, egyik bunkózni kezd ha valaki azt állítja nincs igaza, a másik meg ragekiddé válik
    részemről lezárva ez a téma, tul "prok" vagytok hozzám képest
  • crackyS
  • ronesz
    "According to some people there is no such thing, it's only a myth. I'm not sure what it is myself"
    MÉG KI IS VAN EMELVE, HOGY AZ ILYEN FASZLÁMÁK IS LÁSSÁK, HOGY SZERINTE LEHET HOGY NINCS IS ILYEN, CSAK ÁLTALÁNOS TANÁCSOKAT AD, HOGY JOBB JÁTÉKOS LEHESS, AMIKNEK SEMMI KÖZE SINCS AZ ELO HELLHEZ, MINDENKIRE UGYANÚGY VONTKOZNAK
    caps csak azért, hátha így megérted végre, ha a kiemelés nem segített neked

u.i.: ez az ál-leereszkedés nagyon gyenge, mindenki tudja, hogy még napok múlva is sírni fogsz, mert beoltottak csúnyán
  • Grr1234
    Már vége. :(
  • crackyS
  • zorovpeter
    Még egy történet:

Cassioval voltam, 3v3, nem megyek bele, hogy ELO hell (mert még nem vagyok 30-as) és minden béna seggarc az én teamemben van (meg az ellenben is, lehet csak én vagyok király). Szóval Cassioval vagyok laptopon és touchpaddal, 1v2-ben toltam a double killeket (nagyon durva a poison-lassító, poison-gyorsító és nuke-nuke kombó kis ultival fűszerezve). Végül be tudtak tolni, kár volt érte.
  • zorovpeter
    Ti szerettek bd-zni?

Ma volt olyan meccsem ahol az utolsó tornyok mindkettő oldalon le voltak verve (tehát, aki elsőként kezdi el a bd-t és nem hal meg az fog nyerni), mondtam én, hogy bd-zzünk, de a válasz a "retarded veigar" volt és egy pushnak kezdtek neki... Aztán renekton egyedül bebédézett hozzánk, mialatt pusholtak és elbuktuk.

Szóval kinek mi a véleménye erről? Ilyen rossz lenne, most komolyan? simán nyertünk vón.
  • Ariakus
    Nem igazán értem, hogy miért vitatkoztok itt mindenféle különböző témában a játékról, amikor egy internetes fórumon bizonygatni a saját igazadat kb. annyi mintha széllel szemben hugyoznál vagy adnál a szarnak egy pofont. Reggelig is irogathatnátok az érveiteket úgysem győzitek meg a másikat. Igazából elbeszéltek egymás mellett.

Más: Most, hogy majd szétválnak a szerverek nagyobb lesz a stabilitás és nem lesz ilyen zsúfoltság, vagy a szerver szétválásnak nincs köze a 100 új frankfurti szerverhez?
  • ronihun
    "Btw kettőnk közül szerintem nem én vagyok az aki nem tud észérveket felállítani."
    "te pedig menjél warwickezni, úgy tudom az jól megy"

ja és egyébként több "2000+ ELOs" is úgy tartja van elo hell, pl Dyrus, aki ír is erről, hogy segítsen, de engem nem érdekel annyira ez a játék, hogy emiatt így felidegesítsem magam, neadjisten személyeskedjek mint te.

szia

u.i: get a life
  • Czdano
    Persze hogy hülyézek, mert az ELO hell egy kitalált fogalom amelyet pár gyenge idegzetű játékos talált ki, hogy megvédje a saját nem létező tudását. Ismét berakom ezt a linket, hátha most tudod értelmezni.

Btw kettőnk közül szerintem nem én vagyok az aki nem tud észérveket felállítani.

A fenti linkem és a 2000+ ELOsok listája pedig továbbra is bizonyítja azt az állításomat, hogy nem létezik ELO hell. De tudod mit, nem érdekel már ez a topik, sírjatok csak hogy rossz embereket kaptok magatok mellé (legalább lesz min röhögni), te pedig menjél warwickezni, úgy tudom az jól megy

GG BB.

• Különc
    Ez így van
  • SzirmosSzisza
    Gondoltam elkezdtem nézni ezt a meccset, de már most így érzem

• ronihun
    umad?
    elég gáz, hogy mikor már nem tudsz semmi észérvet felhozni elkezdesz hülyézni meg stb. azt meg már megint ki mondta, hogy mindenkinek szerencséje van aki high elo... hagyjuk az egészet, olyannal nem lehet értelmesen beszélni aki magát a legjobbakhoz hasonlítja
  • Különc
  • Czdano

• Grr1234
    Na ugye, ELO Hell.
  • Czdano

• Czdano
    Hol írtál ilyet hogy te miattad buktátok el? Nem mintha érdekelne, de nem rémlik ilyen hsz, ha tényleg volt ilyen akkor elnézést kérek.

#10481 Amit leírtam pont az? Szerintem az hogy 9szer kikapok 10 meccsből az azt jelenti hogy 9 meccsen jobb csapat volt ellenünk. De tudjátok mit? Leszarom, éljetek abban a hitben hogy van elohell, nem tud érdekelni. De ha tényleg így gondoljátok, gondolkozzatok el azon hogy ők hogy kerültek oda ahol most vannak. Őnekik is szerencséjük volt mindegyik meccsükön igaz? Hagyjuk a hülyeséget...
  • Unknow
    A rankeddel számomra egyetlen probléma van még mindig. A szerver stabilitás. Meg az nem állapot ,hogy itt is berakhat US szerverre.
  • ronihun
    én írtam már azt is, ha esetleg én miattam buktunk el meccset,vagy hibáztam, meg írtam, hogy ha a másik csapat jobb volt, de akkor minek írjam, hogy én hányszor haltam, ha egyszer valaki lelép, vagy szándékosan feedel, mert nem arról a feedről beszélek amikor valaki szar és emiatt folyton megölik, mert mint írtam korábban engem az nem érdekel, nem én vagyok az aki elkezd flamelni bármelyik csapattárssal.

Westtel kapcsolatban meg vicces amit mondasz, de ne menjünk megint bele.
  • RedDevilsza
    Szerintem te nagyon nem vagy tisztában mire használják az emberek az ELO hell kifejezést. Amit te leírtál pont az. Hiába teljesítesz jól, a csapatod miatt kikapsz, ha ez 10ből 9szer előfurdol ez az ELO hell. erre használják. Mit nem lehet ezen érteni? Miért erősködsz ennyire hogy ez nem az?
  • crackyS
    pedig én jó voltam
  • Grr1234
  • BEAST #10478
    Jobb színvonal... :DD
  • crackyS
    ezt nem hiszem el, 4 feeder noobot tesz be mellém, trydának 5 perc után 0-3 statja volt, kezd unalmas lenni
  • Czdano
    "ha te is 10 ből 9 meccset buksz, akkor vagy mind a 9 rajtad ment el vagy tényleg ez az ELO hell" Azta. Szóval ha buksz 10ből 9 meccset akkor ELO hellben vagy, és ennek csakis 1-2 ember lehet az oka. OK.
  • Czdano
    Én nem szaroztam le senkit, csak minden xedik hsz arról szól hogy mekkora szar volt/voltak valaki/valakik a csapatomban...de azt sose írja le senki hogy ő is meghalt x alkalommal és ő is hibázott. A másikat mindig könnyebb fikázni :/

Az álláspontom a splittel meg ugyanaz még mindig, megyek westre a jobb színvonal miatt. Max csinálok egy alreget eastre amivel tudok funolni haverokkal (ha maradnak keleten)

Azzal meg nem tudok kezdeni semmit, hogy neked volt x leavered az első meccseken (talán emiatt tényleg tudlak sajnálni), a feeder viszont egy normális jelenség ebben a játékban. Arra nem gondoltál hogy esetleg te is elrontottál pár játékot másoknak? Te mindig +ban voltál? Gondolom nem. Szóval a feedereket kiveheted az "ELO hell"-ből, mert az a játék része hogy valaki minuszban van.
  • Fpocok
    Ez két külön dolog, amit írtál... A dotas az rendben van, mert ott bele kell egyeznie mindkét félnek.
    De amit a loloshoz írtál, az teljesen kijátszható.
  • RedDevilsza
    Dotában is meg volt oldva. Első 5 percben volt lehetőség remake-re, meg kellett szavaznia mindkét csapatnak. Ezt hogy lehetne kijátszani?
  • Fpocok
    Kijátszható az ilyen...
  • RedDevilsza
    De az meg a másik hogy azért miért von le ratinget ha lvl1-en kiDCzik a csapattárs? most őszintén olyan komoly dolog lenne hogy ilyenkor nincs minusz? komolyan mondom ezt a játékot nem lehet komolyan venni.
  • Különc
    Én már nem tudom követni itt a sok pro között mi a helyzet
  • RedDevilsza
    Hol mondtam én bármi olyat hogy MINDIG a másik 4 csapattárs a béna? én konkrétan az előző meccsemet írtam le. Amugy én is 1350 körül tengődök, és ha te is 10 ből 9 meccset buksz, akkor vagy mind a 9 rajtad ment el vagy tényleg ez az ELO hell mert ez kb kimeríti a fogalmat.
  • crackyS
    ti eddig hány championt unlockoltatok? én 12-t