53877
0MWkPbn.jpg
  • Jammal
    A fenét abból nem tudna pénzt beszedni a riot! Most beosztottak keletre és van egy ingyenes lehetőséged váltani egy rövid időn belül. Utána már csak pénzért.
  • tommyknockers
    Ha jól tudom egy bizonyos ideig tudsz váltani, de azután, ha át akarsz menni Westre, vagy Eastre, akkor RP-t kell pengetni érte.
  • Skypack
    Valaki nem tudja, hogy fog ez működni pl hogy mindig lehet választani és mindig ott lesz az accom mindkettőn ?
  • Saccard
    Köszi:)
  • Fpocok
    20-30-40 perc kb.
  • Grr1234
    Estimated Time Left: 3 hours

• Saccard
    Még mindig nincs szerver:( mikor lesz nemtudjátok?
  • gtronic
    uristen ..

*pinged
  • gtronic
    és a keletin, a pined nem ugrik 100 főlé?
  • jazzy
    Én maradok keletin, remélem akikkel játszok innen mind maradnak. Eddigi tudomásom szerint igen.
  • Fabio Capello
    Estimated Time Left: 1 hour
  • Fpocok
    Én is néztem.
    Menj fel Youtubera, ott meg lehet nézni... nem tudom mi a fenéért private.
  • Grr1234
    Ez egy privát videó. WTF
  • CharrDen
    Ki gondolta volna, hogy a következő champion egy újabb tanky dps lesz?... Amúgy ez igen OPnak tűnik. Jarvan+Shaco+W3 Dotából a blademaster keverve, egy "érdekes" passiveal(ami vagy op, vagy semmit se ér).
  • Fpocok
    Fél óra.
  • Különc
    Belenéztem, de hihetetlen gagyi, a kommentálás is (mikor RIOT végzi, akkor kivétel nélkül az) meg ez a lvl 1-en középső toronynál lődözgetjük egymást...

Ennyire nem unatkozom azért
  • Fabio Capello
    Alapvetően nem tetszik az egész streamnek a beállítottsága, kicsit olyan érzést ad, mintha ünnepelnénk a szétválasztást, és azért a riotosok is megragadnak minden alkalmat hogy hangoztassák: "szard le hogy konkrétan a vasfüggöny szintjén kettészedjük Európát, ez neked jó, ez neked KELL"

Egy ezrest teszek rá hogy lószart nem fog megoldani ez a dolog, egy hónap MAXIMUM és mindkét oldalon queue lesz megint. A megoldás egy ázsiai szerver lenne, mert akkor talán a négymillió orosz meg tízmilliónyi kínai játékos nem az eu-s szerveren baszná a rezet a kétszázas pingjével és a jusztsebeszélekangolul hozzáállásával.

Amúgy, ha jól vettem ki Phreak tegnapi nyilatkozatából, be fog kerülni a Summoners Codex-be, hogy játékban csak angolul lehet majd kommunikálni, ez jó is lenne, kérdés hogy hogyan ellenőrzik majd...

De alapvetően, szép és kedves ötlet riotéktól hogy szórakoztatják a népet a downtime alatt, de a saját véleményem az, hogy megint megy a nagy parasztvakítás, és pszihológiai sulykolás...
  • SzirmosSzisza
    6v6 lol
  • vajo
    Én maradok keleten. Remélem a németek maradnak nyugaton, mert megöl az egójuk.
  • SzirmosSzisza
    :D

• Fpocok
    Ez jó kérdés...
    EU-ban minden országban szerintem nagyon jól beszélik. Szerintem a keleti oldalon többen beszélnek angolul, de ezt csak én mondom.
    Szerintem meg inkább menj oda, ahova a legtöbb magyar is megy.
  • Arnoux
    Szerintetek melyik oldal fog jobban angolul beszélni? Én eszerint fogok majd szervert választani. Westen ott vannak a franciák, spanyolok, olaszok akik elv nem szeretik az angolt, bár én ezt nem vettem észre, easten meg egy szláv tengerben leszünk. Mondjuk attól még, hogy egy nyelvcsalád, nem feltétlen értik meg egymást, szóval itt hátha jó lesz az angol.
  • Fpocok
    OP

• ronihun
    ma este 23.30(UK)-kor kikapcsolják, ami fél órája volt, de nem kapcsolták ki eddig, mondjuk felugrott egy üzenet hogy 90 perc mulva blabla, nem tudom lehet eltolodik pár orával :)
  • kisfigi
    Nem úgy volt hogy ma este 12 óráig nemlesz szerver? Vagy csak rosszul értelmeztem a szöveget? Csak még eléggé online a szerver:D
  • SzirmosSzisza
    Majd, ha 2000 ELO felett leszek (soha:D) átmegyek, addig el vagyok easten ...
  • ronihun
    ja én is így gondolkoztam, igazából valószínűleg mindkettőn lesz accountom, csak a mainem melyiken legyen azt nem tudom eldönteni egyelőre :)
  • Fpocok
    Mivel nagyon sokan mennek westre, az rendesen befog állni... login sorok stb...
    Maradjatok keletin.
  • tommyknockers
    Én se tudom. Szerintem arra megyek, amerre a haverok.
  • ronihun
    valaki eldöntötte már melyik platformon fog játszani? vagy én volnék az egyetlen akinek fogalma nincs még? :D
  • ronihun
    persze, egyáltalán nem arról van szó, csak mindig sok ipt akarok, és pont ilyenkor adnak mikor nem tudom kihasználni, na de mindegy :D
  • FrostBite
  • donatus13
    Nem állt át , mindent droppolt a játék amit kellett , a fizetős részt meg ha jól emlékszem a valve mondta mikor bejelentették ,hogy készül a játék...
  • SzirmosSzisza
    TF2 már jóval azelőtt át állt, hogy free lett volna. DOTA2ről van forrás, hogy fizetős lesz ?
  • donatus13
    Dota 2 fizetős lesz , tf 2 micro paymentre ált át és ezért lett f2p :) bár nekem régóta megvan az a pár év azért túlzás mert tf 2 már nem mai játék :D
  • szucsy89
    egyszerűen nem tudok rankedet nyerni, hihetetlen
  • Gubberx
    talán csak kibírod lol nélkül míg nyaralsz :D
  • ronihun
    pont most kapunk 14 napos ip boostot mikor jövöhéten megyek nyaralni
  • crackyS
    sangoyangyee :D
  • ronihun
    Aki ebbe végig bír nézni egy teamfightot annak gratulálok innen is :DD
    (borzasztó ázsiai kiáltozás megy)