Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rooney8
na megnéztem... jó volt, asszem nézõs lesz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Montanosz
nekem bejön, szeretem a rejtélyekkel szõtt sorozatokat

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tyler1
jaja bár sztem kár volt egybõl összefonni a szálakat...

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

kuci06
persze, hogy õ volt, még be is villant az a bizonyos flessbekk megint, hogy mindenkinek világos legyen 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LasDen
elõször is az fiú volt 😄 másodszor meg igen az a csávó volt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én sztem az az a csávó aki berohant a kórházba a kislányhoz, akivel álmodott a csaj

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Tyler1
jah azt nem is figyeltem 😄 sry

#71 #73 😄
Tyler1
magyar cím: Flash Forward - A jövõ emlékei

mármint Mark, aki FBI ügynök 😄
Teppik Amon
Tetszik! Csomó ismerõs szereplõ (bár a rendõr srác fõhõs engem idegesít, nemtommiért)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

EmThor
eléggé zsír volt, kíváncsi vagyok milyen lesz, remélem scifi fele elviszik rendesen

spoileres...<#szomoru1>
ProGabe
mikor néztem én is azt hittem, de aztán vége lett és #85 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tyler1
jah most nézem h télleg sapka lehet rajta

hát vagy emo haja van az illetõnek, vagy sapka van rajta
Tyler1
õ pici és a feje sem olyan volt 😄 az ilyen tipikus rossz arc lesz sztem...

na mivan, még õk se tudják, hogy mi lesz a vége? 😄

mért van olyan érzésem, hogy a végén a videón észnélmaradó mászkáló csávó a LOSTos hobbitka lesz?
asszed megtanulta az orvosi blablát?<#idiota>
ProGabe
tehát errõl az erõs tónusváltásról beszélek:

vs

tehát valami ILYEN lehetne a banner

HD elõnye, hogy egybõl észrevettem: mi az ott a fülében? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
rendes sorozat....sztem lesz 24-es részes évad 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

még az elõtt csináltam, mielõtt megnéztem volna, de majd javítom
ProGabe
ez jó ez, de én ráhúznám azt a kékes, kicsit monokróm szûrõt, ami a sorozatban is van

az is milyen jól meg volt csinálva! az elején még minden szép színes, aztán egyik pillanatról a másikra átváltottak erre a komor képi világra (az elsõ pár mp-et nem számoltam bele)

hi! lehet már tudni hogy hány részesre tervezik a sorozatot ? mert ha "mini" sorozat lenne énis belevágnék 😛

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

megnéztem... most még zavaros az egész mint a háborodás, CGI-vel nekem semmi bajom, szokásos TV-s megoldás, erre van pénz 😄 egyébként nagyon jó a rész, szépen felvezetnek mindent, a befejezés miatt meg legyen már jövõhét!!!!!!!!
Tyler1
de a díszletek pl. kurva jók lettek 😊 mondjuk nem volt sok CGI benne szóval télleg nem vészes.

rooney8
na most töltöm... holnap sztem meg is nézem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LasDen
ha nincs több pénz akkor nincs mit tenni....nem volt az olyan vészes....

Tyler1
intézkedem banner ügyben 😊 csak közben megnéztem végre! hát nagyon komoly, kibaszott jól összerakták. Kellõ dráma és rejtély fõleg a végén 😛
CGI egy vicc volt, de elsõ résznél ez még tök mind1 😊

LasDen
egyszerûbb, de jobb is sztem 😄

LasDen
az ám.... 😄

a szõkecsaj a Lostból Penny?
Bulykin
<#eljen> én erre szavazok(bocsi Tyler😄😄)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kösziköszi, léptem is nézni 😛
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
igen ez olyan rejtélyes mint a soroazat 😛

Bulykin
király😊 de én kíváncsi vagy a Kareszéra is^^ õ mindig jókat dob össze<#vigyor>

LasDen
nem rossz, csak szerencsétleneket nem látni 😄

Tyler1
csináltam én is egyet gyorsba 😊

Bulykin
Flash Forward (ABC, 20.00) – 12,42M (4.1, #T3)

nem kis nézettséggel nyitott<#taps>

csinálok!
LasDen
kéne valami banner 😄

Tyler1
"nyersfordítás kész, egy órán belül megy fel! 😊"

végreee 😄😄😄

ProGabe
feltoltam youtube-ra azt a bizonyos hosszú elõzetest HD-ben. még processzeli, így a minõsége folyamatosan javul

SPOILEREKÉRT ne engem anyázzatok, szóval csak saját felelõsségre 😊

LasDen
hmm...nekem fel se tûnt 😄

ProGabe
de durva. nagyon ismerõs volt a szõke csaj, de nem tudtam hova tenni. hát õ Simone! 😊

Bulykin

ProGabe
hát ez bizony nagyon jó volt!
sok benne a dráma, de én nem is vártam mást. a CGI sok helyen hányadék volt, de látszik, hogy drága volt ez a 40 perc. a hátterek pl. egész jók, meg ugye sok van belõlük

amúgy vártam mikor jelenik meg Desmond 😄

a HD változat végén van ~3 perces, egész évados elõzetes, amiben már megmutatják
"Charlie-t", vagyis Monagham-et!