980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
#420 milyen vége volt már megint :D:D:D:D atomdurva :) -
karajjj #419 felirat -
#418 Milyen idegesito hogy nem tudok kijelolni a telcsin. Nem tudom elolvasni a spoileres reszeket. Amugy meglepodve neztunk ossze az asszonnyal mikor hallottk a csajt magyarul kiabalni. Ehehe. Amugy jo resz volt. Mindig kivagyunk a sorozat vegen mert latni akarjuk a kovetkezo reszt azonnal -
#417 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A német ürge konkrétan megmondta, hogy ő tudta a flashforwardjában, hogy az, amit észrevett, az hasznos volt a nyomozás szempontjából. -
#416 HELYENKÉNT ENYHE SPOILER!
ezért rasszizmus címen az usa-ban megb*sznának, de azt kell hogy mondjam, ebben a sorozatban a feka színészek, és azok karakterei messze-messze felülmúlják a fehér (vagy ázsiai) színészeket és karaktereiket
amúgy remélem változtatnak az alábbi sémán:
- kezdésnek valami meghökkentő és/vagy akciódús
- mindenki elkezdi a napját
- akciójelenet
- feszült kórházas jelenet
- nap közepe, "meg fogok halni", "el fogunk válni", "vajon megváltozik a jövő, vagy sem?" monológok
- nap vége, mindenki elmondja a verdiktjét
- puff, kurva nagy cliffhanger
ennek a 80%-a totál semmittelen. azért két részben is eljátszani azt, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elutaznak valahova a semmiért, mert valami elítélt átbassza őket
az gáz! :S -
#415 eheti easter egg....:D
-
#414 én is ott néztem először....
#413: van....feliratok.hu -
#413 angol felirat van már hozzá? -
#412 Sajnos nem tudok rájönni, hogy hívják a karaktert, vagy a színésznőt.
Az IMDB alapján viszont nem látni jellegzetes magyar nevet mindenesetre... -
#411 mondjuk kíváncsi vagyok hogy hívják csaj.... :D -
#410 Nagyon durva kezdés volt, elsőre azt hittem, valaki szórakozott, és egy másik sorozatot töltött fel Flashforward S1E04 néven... :D
De egyébként tényleg nagy dobás volt, nekünk. ;) -
#409 jó rész volt...annak ellenére hogy nem történt semmi :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azér érdekes volt, hogy Benford hogy próbálja elkerülni Simcoet....de kiderült, hogy amit láttak nem biztos, hogy megtörténik....a cím alapján azt hittem haladnak a nyomozással de nem sok lett belőle :D -
#408 Aztaaa kurva.....:D most kezdtem el a részt.....bazmeg mekkorát néztem mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megszólalt a csaj magyarul.....basszus :D -
#407 easter egg a főcímben :D eddig nem is figyeltem :D
1.rész
2.rész
3.rész
na majd mostantól figyelni fogom :P -
#406 a kezdés innentől mindenki lassítja :D -
#405 hmmm -
#404 4:37 aztaqrva -
#403 Lehet lebaszást kapok érte, hogy nem spoilerbe írom, de azt hiszem rájöttem milyen világméretű összeesküvést szolgál a torony:
(titkos felvétel!!!)
-
karajjj #402 dejó, hogy suliból nem tudom megnézni :D -
#401 Tesla-t tovább gondolva, akár még a HAARP kísérleteket is bevehetjük :)
első találat a gugliban -
erre már én is gondoltam, mert anno láttam ezt, érdemes megnézni:
Tesla szerintem nem is ember volt, hanem élijen. vagy a jövőből jött -
karajjj #399 Tesla nagy spíler volt, a Tökéletes trükk című film is rá épül :D -
#398 mind1 :D
más:
olvasgattam külföldi fórumokon h vajon mit gondolnak a szomáliai esetről és találtam egy jó hsz-t amiben a tornyot egy Tesla-toronynak gondolják, ami ugye azért épült h egy globális energiát sugározzon. ez nem egy hülye gondolat sztem...
-
#397 nem értem....attól mer rossz kritika van az oldalon még nem befolyásol semmit... -
#396 plusz egy jó kritika több nézőt vonz, ami több részt kíván :P -
#395 hát jobb egy pozitív kritikát olvasni egy ilyen odalon nem??:) ráadásul azután h az pilotba bele-belekötögettek. -
#394 örömünkre??? mert??? nem mind1 mit írnak??? -
#393 amúgy itt egy Sorozatjunkies kritika a rész után aki még nem olvasta :D (örömünkre nem negatív) -
#392 hát nem az egészet....amit még felkell venni... -
#391 az egész évadot?? :O huu geci akk ott lesz vmi... xD -
#390 a studióba felvételre :D -
#389 hova??:D -
#388 az ABC berendelte a teljes évadot.... -
karajjj #387 éhség betegség -
#386 mi van ha az illetők így akarták megtudni a jövőt? :D vagy esetleg egy teszt volt vmi világméretű mindcontrol előkészítéséhez? Vagy mivan ha vmi teljesen mást teszteltek, csak véletlenül rosszul sült el, Gibbons és a stadionos emberke pedig azért maradtak ébren mert ők ott voltak 91-ben, tudták mi a hiba és magukat vhogy felvértezték ellene, a többi embert még nem sikerült. Lehet hogy vmi teljesen pozitív ok, az agyból indulva akarják kiírtani a betegségekre való hajlamosságot, csak vmit elrontottak. (egyszer egy embernek a folytonos éhség betegségét akarták megszűntetni egy chip beültetésével az agyba, és véletlenül tökéletes memóriát hoztak létre nála) -
karajjj #385 tuti, hogy volt valami hihetetlen célja, amiről most még fingunk sincs -
#384 de egy sima rabláshoz minek globális kárt okozni? emberek halnak meg, városok dőlnek össze, stb...
meg egy gadasági válság a pénz értékét is csökkentené, sztem értelmetlen lenne csak pénzért ezt csinálni. -
#383 én még azt sem értem h Gibbons h a picsába nem ájult el??? -
#382 pénz gondolom.. 91ben még csak a gyár közelében történt, szóval nem volt elég nagy hatósugarú és csak most jutottak el idáig a fejlesztésben, hogy világméretű legyen. Tesztelték mennyi ideig veszti az ember eszméletét, hogy ha ezt meg tudják még hosszabbítani, akkor világméretű bankrablások történnek :D Csak a látomások nem férnek bele ebbe a képbe -
Chunky #381 Hogy mi lehet a célja? Nem tudom. Én is gazdasági dologra gondolok, de elég vad fantázia képek is ellepték az agyam. Más. Egy távolsági adón vannak kis- "helyi" antennák is, és egy adott adóra is tudsz jelet küldeni. Az lehetett egy teszt is. Mondjuk a felhőt akkor sem magyarázza.