980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
karajjj #180 várom már a weboldalt, amin le lesznek írva mások flashjei, amiről szó volt az első részben, hogy csinálnak, tuti, hogy lesznek rajta nyomok -
karajjj #179 pontosan a Dead is dead bizonyította az igazamat, amit már akkor megmondtam, mikor Yemi mondta Ekonak, hogy ő nem Yemi, meg mikor Jack halott apja ottvolt a kórházban és megszólalt a FÜSTjelző :D -
#178 hát korántsem. "Dead is dead" :P
"Kenguru kicsit olyan feeling volt mint az I am legendben a szarvasok az utcán"
nekem a Collateral farkasos jelenete ugrott be -
karajjj #177 az a baj, hogy igazam lett... :D -
#176 akk itt ne merj hülyeségeket beszélni :D:D:D -
#175 -
karajjj #174 losttopicból harmadik, vagy negyedik évadban kiutáltak, mert állítottam, hogy a füstnek köze van a feltámadt hullákhoz -
#173 jó:D -
#172 vagyis??:D (annak aki nem járt a lost topicban :D) -
#171 basszus első rész ment le a sorozatból, de a hangulat a topikban már most olyan mint a losttopikban 5 évad után :D -
#170 hát ebben kételkedem de nem vagyok hozzáértő :D -
#169 Kengurukkal kapcsolatba, eccer a spectrumon volt egy müsor ahol a narrátor tett egy megjegyzést, a kenguruk ugy élnek mindha tudnák elöre milesz velük! persze erre nincs tudoméányos magyarázat! :) -
#168 Kenguru kicsit olyan feeling volt mint az I am legendben a szarvasok az utcán -
#167 ez mi? -
#166 nem.. ő volt az ember aki a videón a végén mozgott :D -
#165 Tree Kangaroo:
Red Panda:
-
#164 ő lesz a flash forward jegesmedvéje :D -
#163 vmi tuti van, mert nagyon ráment az egész jelenet arra a kengurura :) de am tele van olyan jelenetekkel amik fontosak csak majd később nyerik el az értelmüket :D -
#162 az 2. rész promojábán is feltűnt....nemtom mi jelentősége lehet...vagy semmi :D -
#161 En is meglestem tegnap este az elso reszt.... 3 szor is kirazott a hideg :D
Nem vagyok tv sorozatos lelek.. ez az elso (!!!) olyan tv sorozat aminek neki ulok az elejetol.
Nagyon varom a kov reszt.
mindenesetre 1 dolog erdekel. a kengurut minek tettek az utca kozepere ?:D
-
#160 Nah én most néztem meg..de sztem ez k..va jó volt :D:D:D
tuti nézős lesz ::D
várom a köv részt :D
jah és + fav :D -
#159 csak 2x :D -
#158 hányszor nézted te meg ezt a részt? :D -
karajjj #157 majd csinálok jobb bannert, ha megtudom oldani, akkor időnként bevillan majd Mark flashje :D -
#156 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!még vmi feltűnt(unatkoztam, újranézem :D), a jövőjében Mark a Mosaic-on dolgozik, és a faliújságon van egy papír Red Panda felirattal. Amikor a hídon voltak Demetrivel egy ilyen matricájú busz mellett ment el Mark. Jah és a szlogenje "Better Tomorrow..." Tuti nem véletlen :D -
#155 lekakilom, CSAK NEEE UFÓK KÖNYÖRGÖM ilyen kimenetelű filmeket/sorozatokat láttam már és elég volt köszönöm -
karajjj #154 én ezt tartom logikus magyarázatnak -
#153 jah én is erre gondoltam csak furcsa h egyből tudta... -
Monoton #152 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olivia jövőképe, hogy a srác apjával él. Így ismeri. -
#151 maximum ufó-nauták lehetnek a háttérben :D -
#150 Na meglestem.. jónak tűnik, csak KÖNYÖRGÖK NEEE AZ UFÓK LEGYENEK MAJD A HÁTTÉRBEN!!!! -
#149 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a iskolás srác honnan tudta Olivia nevét?? tán őt látta a jövőjében?? -
#148 igen, de idővel a Flash Forward nevet vált Lost 2.0-ra...:D -
karajjj #147 így befejezik a LOST-ot, de lényegében ebben spinofolják? -
#146 jah igy már világos chö :D -
#145 az Oceanic 815-ös géppel zuhantak le....chö... -
#144 tán ilyen volt-e a Lostban? mer én nem vágom h mivan, azt nem néztem :D -
#143 ez azt jelenti, hogy a Lost évadzárójában lesz egy crossover....vagyis Joseph Fiennes vezette FF csapat először jól lezuhan a szigetre....aztán Sonya Walger identitászavarban küzd, mert nem tudja, hogy ő most akkor kicsoda....aztán Joseph felhívja a tesóját és jól megmenekül mindenki....együtt megkeresik a dharmat és kinyírják....VÉGE.... -
#142 Aham , nagyon kemény :) -
karajjj #141 ami a #35-ben van? :D