980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
#460 hát attól függ hogy folytatódna a történet. Nyilván több irányba kanyarodna, és akk lehetne tovább vinni még pár évig. pl. a Lostba is belekevertek minden faszságot, köze nincs már az első évadhoz :D -
karajjj #459 ezzel csak az lenne a baj, hogy ezt a történetet le lehet rendezni 3 évadban úgy, hogy mindenki leteszi a haját az asztalra az utolsó rész után, de 7 évig kár húzni, mert a végére csak a fanatikusok fogják nézni :D -
#458 " A készítők 3 és 7 éves tervet állítottak fel maguk előtt..."
váoo :D egy 7 éves dolog nem lenne szar :D -
#457 Kiderül, hogy fel sem ébredtek, mindenki csak álmodta ami eddig történt? -
#456 novemberben már premier KATT
7.rész végre kibaszottul nagy álleesős WTF jelenetet ígérnek:D -
#455 -
#454 mér a többi állat nem ájult el?? -
#453 jaja, az nekem is szemetszurt.. -
#452 a fűárus gyerek annyira nyomorék volt.. simán kisétálhatott volna hátul csöndben és soha nem találják meg, de ő inkább lever mindent a konyhában, hogy észrevegyék -.- -
#451 Elején kicsit behaluztam, mondom mit szedtem én hogy szinkronos :D -
#450 Akkor azok nem varjak voltak. -
#449 Eddig 3 volt Lost-os szereplő a sorozatban. -
#448 amúgy a varjak tuti nem a GBO áldozatai, mert a mostani részben a madarak simán tovább repülnek mikor mindenki elájul. -
#447 az más, akkor úgy alakítják a sztorit, de tuti lesz:D -
#446 de ha az ABC mégsem rendeli be a köv. évadot akk meg felesleges az egész, ha nem derül ki :D -
#445 miért ne fejezhetnék be úgy az évadot?:D legalább majd rágod a körmöd egy ideigxD -
#444 jó de nyilván az első évadban kiderül ki vagy mi okozta a GBO-t, mert úgy nem fejezhetnek be egy évadot. Mindenesetre remélem lesz az is ilyen durva mint a GBO :D -
#443 úgy indultak neki, hogy ezt több évadra tervezik, szóval sztem a sztori folytatása nem lenne gond:D -
#442 ez jó hír, egy esetleges 2. évados berendelés még jobb lenne csak akk már mi lenne a sztori?:D -
#441 hell yeah!!!4 -
#440 jah, de már az első évadban kiderül miért van ez az ájulás és a flash -
karajjj #439 húzzák, amíg csak lehet -
#438 a vége most is ütött, de a varjakról nem volt szó sajnos pedig én azt vártam:( majd a köv. részben.. -
karajjj #437 igen, már linkeltem a magyar csajt is, hogy ki az...
olvass vissza egy kicsit -
stupido #436 A legutóbbi rész elején, ha jól vettem ki a csaj a buszban magyarul pánikol ("Nem tudok úszni") -
karajjj #435 de mondta, hogy utána elsötétült minden -
#434 nah megnéztem én is, a vége az... uhh:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vártam hogy majd elkezdenek nyomozgatni mi volt 18(vagy hány) éve a varjakkal a mittoménhol
pöröghetett volna jobban sztori ezúttal...de még így is nagyon ász sori -
#433 látom még nem hallottatok a "folyókeresztelésről". ugyebár Jézust sem templomban keresztelte meg János, hanem egy folyóban, innenn ered az egész
persze nem beledobják, lenyomják az embert, de ez egy film, túldramatizálják a dolgokat
-
#432 ha nem kisbabáról van szó, nagyobb medencébe mártják az embereket, tényleg nem kizárt h ez keresztelés volt. -
#431 lehet h én eddig rosszul tudtam a keresztelés definícióját, de nem rémlik h egy hektoliter szenteltvízben szoktak keresztelni, úgy hogy beledobnak embereket :D -
#430 ...viszont keresztelésnél valszeg te is tudtában vagy annak, hogy nem akarnak megölni (pedig a csaj elég rendesen ellenkezett :D)
Majd valami ilyesmit mond, hogy "then they pushed me down, and I was just ... gone".
-
#429 hát pont ezért keresztelik újra, hogy megtisztuljon. nem azt mondta, hogy büntetés volt, hanem azt, hogy "valami rosszat tett, és nincs másik út, egyéb módszer", gondolom a megbocsájtáshoz.
Karesz: nem mondta, hogy konkrétan meg is fullad, sőt, csak azt mondta, hogy egy ember a víz alá nyomta
khm:
-
karajjj #428 ja mert keresztelésnél megfojtják az embert -
#427 De a csaj azt mondta, hogy az egy bűntetés volt, és tudta, hogy megérdemelten kapja.... -
#426 egyrészt szerintem az, hogy ő legyen a "rosszember" csak egy red herring, tehát megvezetnek minket (véletlen volt, rosszul sült el egy kísérlet, vagy valami hasonló), másrészt szerintem a csajt újrakeresztelik, és az a pap, aki lenyomja a víz alá -
karajjj #425 Ő a csaj az elejéről -
karajjj #424 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!te nem figyeltél? kurvára nincs hanyagolva, mivel a CIA-hoz akarnak betörni a hacker csávóval, akit most akar előkeríteni Mark, mert ugye a CIA nem akarja nekik kiadni a műholfelvételeket
egyébként ez megint egy langyi rész de a "szokásos" nagy wtf nem maradhatott el -
#423 LOL, sorozatjunkie-n: (LOST spoiler, szóval ha még az eleje felé vagy akkor inkább hanyagold az elolvasását)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:DSPOILER: Charlie azt látta a FF-jában, hogy egy kamrában fog megfulladni… de ez titok :P SPOILER VÉGE.
-
#422 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gec este kicsit beiszogattam, aszittem haluzok mikor magyarul hallom a csajt:D azt nem értem h mér nem fejezték be a Szomáliai dolgot, vagy legalább vmi áthidalást kitalálhattak volna. Egész eddig az baszott, h mi lehetett ott, és mi jött ki a tornyból...erre most meg levan szarva. Jah és lehet h csak én gondolom igy, de kezdenek tök értelmetlen, a sztori számára lényegtelen szálakat belefűzni! -
Chunky #421 Nekem tetszett ez a rész. A vége szokásos bummm!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De hogy a hobbit legyen a geciember?!
Erre nem gondoltam.
Ja és:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aki Nicole-t a vízbe fojtotta, ez nem D.Gibbons?