Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem nagyon tetszett a rész, fõleg a vége, olyan LOST szerû a tálalás, hogy megy a nagy töltelék tartalom, aztán mikor már kikapcsolnád, akkor jön egy baszottnagy WTF

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
basszus ott a végén a tornyon van a lényeg, ami gerjeszt valamit magából, az nem gombafelhõ 😄
Golyo69
#328 válasz a 325 re csak nem nyomtam rá 😄

GGMU

Golyo69
de mi nem láttuk Demetrit..a csaj oké hogy azt mondja hogy ott volt de messzirõl mutatták a parton álló embereketz...szal lehet csak ilyen "megrendezett" esküvõ volt võlegény nélkül mert ugy megbeszélték hogy azon napon házasodnak össze és a csaj annyira szeretei hogy megteszi ezt ...de lehet hogy én vagyok a hülye: d de majd kiderül 😄

GGMU

Golyo69
jaja jó kis csaj 😄

GGMU

Golyo69
én csak egy dolgot nem értek:

az elõzõ részben mikor elmennek abba a (babagyárba vagy mi : D) raktárba ugye meghal a rendõr csaj aki mondta hogy õ sem látott semmit.....nah most ha nem látták volna a jövõt akkor nem halt volna meg mert ugye sose mentek volna el abba a raktárba és nem lövik le ?? vagy most hogy is van ez? 😄 vagy csak én nem értem :d lehet fáradt vaok most ilyeneken gondolkozni 😄

GGMU

LasDen
Demetri-nek jó csaja van 😄

Ezen az álmodik a nyomor fordításon jót derültem 😄

az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy a látomások megváltozhatnak vagy mi 😄 ugye Demetri csaja az esküvõjüket látta....lehet azé, me D. megváltoztatja a (nem)látomását és túléli, ezért láthatta a csaja õt....vagy csak szimplán berezel késõbb és korábban veszi el 😄 mert ahogy láttam nem sok ember volt ott 😄 bár nemtom 😄
Ez a csaj a pesszimista hozzáállásával hogy lehet FBI ügynök....annak megkéne látni az összefüggöst, nem ilyen lazán leszarni az egészet 😄 vagy nem???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
ezért jó a HD: azok emberek. de ez amiatt is egyértelmû kellett, hogy legyen, mert tudtuk, hogy a korábbi black-out-ot mutatják meg nekünk

"ez a varjas dolog üt rendesen, jól kitalálták..."
már most tudod, hogy jól kitalálták, amikor még azt sem tudjuk, hogy miért van? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
eddig angol felirattal néztem.....de most így jött ki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Bulykin
nekem tetszett ez a rész is, nem éreztem, hogy gyengébb lenne😊
ez a varjas dolog üt rendesen, jól kitalálták...
a végén az füst volt? és csak amikor a mutatták azt a tornyot, akkor lehetett látni, hogy nemcsak varjak vannak a földön, de nemtom eldönteni, hogy tehenek vagy emberek?😄😄😄😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

rooney8
ilyen jól nyomod az inglist? 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LasDen
hmm....most fogom elõször magyar felirattal nézni 😄

Tyler1
thx a gyors fordítást 😊 ma már nincs erõm megnézni, de holnap ezzel indítom a napot 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

desigo
kösz szépen !
Magyar felirat beküldve, elérhetõ a szokásos helyekrõl, meg az elõttem lévõ kommentbõl. Jó szórakozást! 😊
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ProGabe
jó kérdés. szerintem az utóbbi, mert az elõbbirõl biztos tudtak volna...

a csaj meg engem is idegesít. méghozzá olyan szinten, hogy kb. a képernyõre sem nézek, amikor mutatják

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

CSOCSO
erdekes az uj resz... bar a veget nem ertettem....

az ott egy atom gombafelho volt vagy csak valami titokzatos felho ?😄

ja es a csaj a jobb oldalrol a logoban eroltetetten idegesito volt. olyankor is beugatott meg visszaszologatott a kompjuternel a sorozat vegen mikor semmi ertelme nem volt.
Ez a nézettség azért nem túl biztató az van!

CBS - Survivor: Samoa - 3.4/10 - 11.73
ABC - FlashForward - 3.0/9 - 9.05
FOX - Bones - 2.8/8 - 9.92

http://teddike.freeblog.hu

ProGabe
egyetértek. a 40 percet 5-ben simán össze lehetne foglalni úgy, hogy abban minden benne legyen :S

exTrem
Yepp, most már jó, de az elõbb még magyarnak volt kiírva és nem lehetett leszedni 😊

angol van és le is tudom tölteni, magyar majd este várható
exTrem
elvileg van felirat de hiába szedem le egy 0 kbyte-os filet szed le ....

Még valami:

a hobbit ebben a részben sem szerepel

Sorry mindenkitõl, de ez nagyon lapos rész volt. Egy mondatban összefoglalható a cselekmény. Igaz a végére ismét jutott egy erõs wtf! pillanat, de most ez sem tudja megmenteni.

gibson9
FlashForward.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU <#vigyor2>

Bulykin
FlashForward s01e03 (hdtv-2hd)<#vigyor2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
bazze holnap már nyomják a köv. részt! gyorsan elment 1 hét 😄

akkor jó, csak pont ma néztem, hogy nov 3-ra van kiírva
ProGabe
igen, de csak pár hétre. adtak egy kis gondolkodási idõk a készítõknek. lemegy majd 4 rész, aztán pár héttel/hónappal késõbb a többi

Kicsikiraly
hát azt nem lehetnem szeretni 😊

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tyler1
aha még itt sg-n olvastam róla asszem

komoly? :|
Tyler1
V-t is leállították

gibson9
pont most olvastam itt az sg-n, hogy a Day One-t leállították, pedig az engem is érdekelt volna :/

gibson9
Annak idején a Lost bemutatójából tudtam, hogy azt nézni fogom és az elsõ rész csak még jobban megerõsített benne. Azóta is az az egyik kedvenc sorozatom. Olyan sorozat pedig amit elkezdtem nézni, de abbahagytam, mert nem tetszett az a 4400 és az Euréka volt, de ezekhez is kellett pár rész mire beleuntam. Addig csak vártam, hogy hátha jobb lesz..
Ez a sorozat határozottan tetszik, de viszont nem volt meg bennem az a nagy meglepõdés mint itt sokaknak vagy mint nekem régen más sorozatnál. Gondolhatja az ember, hogy ha nem az ufók vannak a háttérben, akkor az emberek valami kísérlettel és ha így van, akkor nyilvánvalóan lesz valaki aki nem veszti el az eszméletét és járkálgat majd amíg mások fekszenek. Erre meg mindenki összefosta a bokáját, hogy "jaj micsoda fordulat"

jön még a V, a Happy Town és a Day One, ami engem érdekel, de valóban a FF lesz idén a sláger 😄
Montanosz
én a legend of seekerrel voltam így hogy már letöröltem, aztán á mégis nézegetem, oszt' meg is kedveltem)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Szvsz. elég 1-2 rész arra, hogy érezd meg tudod e szokni, ill. szimpatikusak e a színészek/általuk játszott karakterek, meg úgy nagyjából merre is indul a story. Nálam az idei újoncok közül csak az FF marad(t) talpon. Igaz tavaly a mentalistát és a fringe-t is az éved közepe fele hagytam abba, de remélem az FF nem laposodik el. 😊

én a heroes-zal voltam úgy, hogy a 7. rész után fogott meg annyira, hogy ráálltam komolyabban, addig csak néztem, de nem értettem igazán hogy mi merre hány méter

na ez viszont más 😄 ez a sorozat megygõzött már a pilottal
LasDen
én 1 vagy 2 rész alapján döntök....

az új sorozatokból általában meg kell nézni 6-7 részt, mire letisztul annyira a kép az emberben, hogy el tudja dönteni, hogy érdemes-e nézni, legalább is nekem ez a véleményem
Van egy apró, viszont igen vicces félrefordítás a 2. részben. 00:41:48-nál "Ginger beteg? Nem." Ez valójában "Ginger ale? No." Mintha máshol is láttam volna kisebb félrefordításokat, de azokat nem jegyeztem meg. Az ilyenekre figyelhetnétek, tudom nem egyszerû feliratot készíteni, én anno amikor belekezdtem 1-1 filmbe, fel is adtam, mert számomra túl nagy türelemjáték. Azért én is köszi a feliratot, mert nekem is kényelmesebb azzal nézni (max ha nem bírom kivárni, nézem angollal). 😊

On.: jó sorozatnak ígérkezik, a 2. rész már pörgõsebb volt, nem nagyon volt benne unalmas pillanat (az 1. annyira nem jött be).

az 12. és még hivatalosan csak annyit közöltek róla, hogy készülget a forgatókönyv, de még õk sem tudják, hogy mirõl fog szólni 😄

szvsz hülyeség, hogy emiatt kiírják
Tyler1
csinálják a 2. részét 😄

olvastam én is, csak nem vágom, hogy milyen Trekrõl van szó 😄
Tyler1
jó de az más, az az agy saját mûködése, de ez egy szándékos dolog.

amúgy lehet h Demetrit télleg kiírják, mert azt nyilatkozta h nehéz meló a FF meg a Star Trek egyszerre.

most ha belegondolunk, átlagban 6-8 órát alszik a az ember, mégse álmodjuk végig realtime azt az idõt...
Bulykin
vagy lehet h még nem fedtek fel mindent😊 késõbb lesz egy nagy WTF?!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
jó de pl. Olivianak kb. 3 mp-ben letudták XD legalább akk vmi lenne h csak annyira emlékszik vagy nem tudom...

Kicsikiraly
ja és egy kis lostos izé:

a második gép ami lezuhant az Ajira 316-os volt, ha az elsõ számjegybõl leveszünk egyet és azt hozzáadjuk a végéhez, 217 jön ki 😄 (tudom, ez könyvbõl íródott, de nemkizárt hogy a lostnál volt vmi befolyása 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;