980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
#220 De kár h koleszos vagyok és csak jövő pénteken tudom megnézni. -
Monoton #219 Holnap este 9-10 körül várható. -
#218 Úúúúh anyám annyira várom már a 2. részhez a feliratot.. Remélem meglesz mindjárt! :D -
karajjj #217 áh, lusta gyerek az tuti... -
#216 hát akkor nézd azt :D -
#215 mondjuk az első részét XD -
#214 -
#213 majd lesz...nyugi :D addig nézzetek mást :D -
#212 dehogynemxD addig nem alszik amíg kész nem lesz -
#211 #flashforward_102' - 26,0%
sztem ma már Karesz sem fogja megcsinálni. -
#210 Karesz -
salieri #209 holnapra lesz felirat! -
karajjj #208 ha holnap se lesz felirat, akkor megcsinálom én -
#207 besegíthet... :D -
karajjj #206 ááánem, ittvan barátnőm... :D -
#205 ess neki te Karesz, adok neked időt éjfélig -
#204 nem kifogás xD -
karajjj #203 ment bulizni... :D -
#202 holnaaap?:O -
karajjj #201 flashforward 102'
2009 Oct 02 @ szigony / kategória: subtitles, flashforward
HDTV-NoTV release, csinálgatok egy keveset, de a felirat holnap késő este várható csak. De megéri várni, remek rész volt! :)
-
#200 nem, erre külön figyeltem
#199: ja ez adja magát
tekkk -
#199 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amit D. Gibbons mondott mielőtt eldobta az öngyufát, nagyon úgy hangzott mint egy bibliai idézet. mibe hogy 2:17 lesz tetszőleges személytől? :D -
#198 télleg jó volt :D
Mark nekem úgy tűnik mintha nem tudná, hogy mit akarjon....megtörténjen amit látott vagy nem :D
Amúgy még valamikor a nyáron volt Junkien hír, hogy asszem még az első évadban elérik a dátumot....vagy valami ilyesmi :D -
karajjj #197 csak az első sort olvastam, de pl spoiler nemkéne? :D -
#196 na megnéztem az e2-őt
nem rossz-nem rossz. sok a dráma, de ez nálam nem okoz gondot. gyorsabban megy előre a nyomozás, mint vártam. ez azt jelenti, hogy jól ki van dolgozva, mert így a jelenleg nagyobbnak tűnő részletek is biztos csak egész kicsik, ha a nagy egészet nézzük, ezért merik őket ilyen sebességgel elénk tárni
már most is előjött, hogy túl sok a fő(bb)szereplő, nincs mindenkire elegendő idő
az FBI főnök egyébként az egyik legjobb karakter, az egyik jeleneten hangosan felröhögtem. szerintem sokan így fognak tenni :)
szóval haladt előre... az egész. ez nagyon jó dolog
aztán ott vannak a profán kérdések, ezek azok, amikből sokan keresztkérdéseket fabrikálnak. szinte mindegyik megjelent a sorozatban is, és ahogy megjósoltam, a válaszuk pofon egyszerű. sokan minden szaron fennakadnak, és rosszul gondolkodnak, így kihozzák azt, hogy "mekkora szar ez, meg az, mert nem gondolkodnak a készítők". óó, dehogynem!
volt két erős mondat, nem írom le őket, mert minek. az egyik lehetne egy amolyan "save the cheerleader"-szerű, de biztos nem lesz az, a másik meg csak jól hangzott
ja és valaki szerezzen nekem olyan sütiket, ha az ízük is olyan, mint a kinézetük, akkor kib*szott finomak lehetnek :) -
karajjj #195 második rész -
#194 remélem estére lesz felirat a 2.részhez:D -
karajjj #193 ugyanmár,a Jericho egy post-nuke családi dráma volt, ott nem a külvilágon volt a hangsúly ezért nem ehhez kellene hasonlítani, na de téma lezárva, mert nem láttam még a második szezont :D -
#192 pedig a Jericho sem volt annyira rossz sorozat :/ nekem legalábbis átjött a történet -
#191 a Jerichonak nem volt ekkora nézettsége közel sem:) igaz még csak 1 rész ment le ebből, majd holnap elválik h hoz... -
#190 reméljük nem jut a jericho sorsára a sorozat .. -
#189 végülis ja :D -
karajjj #188 kb olyan csúszással, mint a lost szokott, vagy anno a jericho -
#187 axn nem szarozik mer már novembertől megy náluk is a sorozat :D -
#186 bazze és télleg csináltak egy honlapot neki xDDD nagyon nagy :D:D:D -
#185 Megnézve, megszeretve:) Nem volt annyira nagyon jó, de tuti nézem tovább mert érdekes.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kenguruval kapcsolatosan sztem azon kisérleztek + az említett Red Pandán. Igen itt kisérlett van az egész dolog mögött, nem ufók meg ilyenek. -
#184 mekkora :D
"Láttam magam, ahogy a Lost 6. évad 4. részét néztem." :D -
karajjj #183 hoppá, most megyek még ciscot tanulni, de holnap áttanulmányozom ^^, -
#182 tényleg, megfordítottam a dolgokat. bocs
/off
az a bizonyos weboldal: http://www.themosaiccollective.com/, vagy http://www.jointhemosaic.com -
#181 a kengurut sztem tuti vki a jövőképében látta