Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezért írtam, hogy nem néztem vissza és nem emlékszem pontosan rá 😄
Tyler1
felborult a kocsijuk, igy akár ki is eshetett 😊 mikor Mark magához tért már az egész város sírt meg sikított.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
de mi lenne a cél egy ilyen globális cuccal?? világméretû gazdasági csõd, spekuláció?? bár az a 91-es szomáliai eset, ott csak a közvetlen a toronynál ájultak el.

hiába akarja leszarni az ember, annyira felidegesített az utolsó 10 másodperc, hogy énis ezen töröm az fejem 😄

osztálytárs észrevétele: szerinte bennevan Demetri, mert nem Mark mellett ébredt fel a kocsiban, hanem már magához tért, amikor a többiek még csak nem is ébredeztek, de én még nem néztem vissza, szóval nemtudom...
Ezért írtam, hogy a "felhõ"-t nem tudom hova tenni. De csak abból gondolok a mobiladóra, mert minden más gyanús lenne (és így néznek ki a távolsági adók). És mi van ha a kitekintés csak mellékhatás? (Megfogadtam, hogy nem esem még egyszer LOST hibába. erre tessék, péntek este óta ezen agyalok.)

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

Tyler1
mobiladó h tolja el a légkört??? meg az még nem magyarázná meg a látomásokat.

Megnéztem a 3. rész végét megint.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sztem az a torony egy nagy teljesítményû mobiladó. És a pilotban igencsak késõn tértek észhez a mobilok. Nem lehet, hogy az átjátszóadókat használták? Bár a "felhõ" fogalmam sincs mi lehet.

Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2

elõször csak a varjak populációjának drasztikus csökkenésébõl következtették, hogy ott volt valami, aztán meg kiderült, hogy voltak ott a járványügyisek, ügynökök nem voltak, õk meg gondolom azt vizsgálták, hogy mér döglötte tömegesen a fekete madarak
Tyler1
mondjuk jó ez a varjas dolog, mer bennem fel merült még az elején h az állatok is elájultak-e. mer mondjuk egy tiszavirág elájult aztán mit látott mikor az neki egybõl a halál is volt? 😄

Teppik Amon
<#zavart1> há' mondom mi van! Klissé hegyek 😄
mindazon álltal jó a sorozat, kíváncsi vagyok mire lyukadnak ki.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

gibson9
ott a buzi a bannerban nem látszik?

Teppik Amon
Most sikerült megnéznem a 3.at. Szerintem kicsit nyögvenyelõs volt ez a rész
Varjak? Ügynökök mentek a helyszinre! És nem látták az építményt? Nem furcsálták? Kiskölökkel nem beszéltek annó hogy mit látott? (persze lehet hogy azonnal elkapták ott, majd kiderül 😊 )
Meg hogy mindig elõkerülnek a nácik, a zsidók minden amcsi sorozatban?! Agyrém. Tényleg már csak a bu**k hiányoznak hogy az érzelmi alapozás meglegyen. BTW, lehet hogy a náci szálon megyünk tovább? D napot is emlegetik 😊 Szökrvény náci kutatók lesznek a bûnösök, mostmegmondom! 😊

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

rooney8
csináljon

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tyler1
de az én személyes véleményem h várjuk meg míg hobbit koma feltûnik, csak hogy kiegészüljön a csoportkép 😊
ezen már pl. õ is szerepel

LasDen
lögyön...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kuci06
legyen

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

desigo
nem lesz felesleges
legyen <#eljen>
Bulykin
jöhet

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Tyler1
na akk kis közvéleménykutatás:
csináljon-e Karesz flash bannert a lentebb látott minõségben(#348) vagy maradjon a mostani???

*csakhogy ne legyen felesleges munka 😊

megpróbálom holnap megcsinálni, de marad ez a pixeles minõség :S
Tyler1
amúgy tudod h lenne jó a banner?? lemenne a flash(de ilyen összevágott nem csak Mark-é 😄) és a végén bejönne a "what did you see" felirat 😊

Bulykin
zsír, jöhet😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
ülsz??? az túl kényelmes....állsz...😄 esetleg lebeghetsz is ha az jobb....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szánom-bánom minden bûnömet, most össze-vissza szégyelem magam és beülök 5 percre a sarokba<#sir>
Tyler1
szóval diszkriminálod Demetrit mert õ ázsiai??? XD és mivan a fbi fõnõkkel? fekete...ez a baj??? XDDD nagyot csalódtam benned Karesz 😄😄😄

tényleg basszus, azt nem mondta, hogy olvasta az elõzõ napi sportrovatot, fúúú mekkorát fog kaszálni vele, ha fogad rá 😄DDDD
mert szerintem senkinek nincs 120 megabites nete, hogy kibírjuk a sokmegányi flasht 😄DDD
Tyler1
SPOILER!!!!
most jut eszembe mikor Dem felkereste a vámos srácot, az meg otthon táncol majdnem meztelenül, az mekkora jelenet volt. Nekem egybõl ilyen Seth Rogan féle agymenés jutott az eszembe 😄

kuci06
Én vécénülõs, újságolvasós bannert kérek! 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Tyler1
mért csak Mark flashét vágtad bele?? 😄

ForzaInter
<#eljen>

Yo, Bitch!

ForzaInter
"szakálas alkesz fószer"

😄D

Yo, Bitch!

hát gifben elég gagyi minõsége van, de így legalább 725k, swf-ben 9 mega<#idiota>
na átszabom kicsit a bannert
áááá, ennyire nem szaroznának akkor, szerintem ebbe még nagy kavarás lesz, mivel alig találtak valamit a csajból, mivan ha egy akna leszakította a lábát (pl Over There-ben volt rá példa) és azért az õ DNS-e mert így találtak belõle valamit...
Tyler1
hát annyi volt h sírt. ami lehet attól volt, mert megtudta h mégsem halott a lánya és valóra válhat a látomása.

gibson9
csak sírt a csávó.. és lehet nem letörve volt, csak meghökkenve és boldogságában sírt 😄 elég erõltetett verzió, de megtörténhet

Kicsikiraly
sztem nem lett volna ennyire letörve ha negatív lett volna a teszt

DFTBA &#3232;_&#3232;

Tyler1
és mivan ha hazudtott a feleségének? mert az nem derült ki h a vizsgálatok milyen eredményt hoztak.

Kicsikiraly
nem a lány neve, a fószeré 😄 de mindegy, tudjátok kire gondoltam 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
Tracy

én is arra gondoltam, hogy a szakálas alkesz fószer csak álmodott
Kicsikiraly
mi van akkor ha mark csaja álmodott éppen? a The Final Cut-ban volt, hogy az agy néha nem tudja eldönteni hogy álmodik vagy ébren van, és lehet hogy csomóan az álmukat látták a flashforwardjukban (pl Mark haverja is aki a lányát látta, neve nem jut eszembe most)[/spoiler]

DFTBA &#3232;_&#3232;

nemhiszem, hogy beköpné
szucsy89
sztem is beköpi, így próbálja majd megváltoztatni a jövõt és azt hogy meghaljon...
Tyler1
váá ez jó rész volt, nem tudom mért modntátok h unalmas 😄 és végre rájöttek h nem kell egy részbe 1000 dolgot besûríteni.
mivan ha Demetri beköpi a vámos srácot? nem veszik fel, és nem válik valóra a látomása. Tehát lehet változtatni rajta sztem. Mark meg Olivia tök szimpik együtt, remélem nem válnak el 😊És Dem-nek télleg jó csaja van!

bekavart a márc 15-ös halál 😄
Bulykin
igen már most tudom😄

LasDen
április 😄

a babagyárat nem õ látta, õ pusztán csak tudta, mivel ott él, hogy az egy babagyár volt 😄 de mivel Mark látta a jövõben a képet az égett babáról, ezért tudta, hogy be kell mennie, a csajt meg csak spontán bevitték magukkal, mivel helyi zsaru és valszeg ismeri az épületet, ezt most úgy értem, hogy a "kitekintés" éri el azt, hogy valóra is váljon majd az amit láttak, ha nem látták volna azt 137 másodpercet, akkor soha nem mentek volna be a gyárba, sõt még texasba se mentek volna(vagy hol volt ez a hely 😄) és tuti, hogy márc 29-én ezek a dolgok nem történtek volna meg, szóval a kitekintés manipulálta a jövõjüket