980
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1151615454/11516154541253907113.jpg\")
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
Azért az Oceanic Logo az elsö részben, 6:14 nél az kicsit odabaxx :)
-
lááááál xDDDD -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt mondta az álmában vége lett a szép időknek, tehát kurva szar esős, szeles idő lesz április 29.-én XDDDD -
hajrá:D -
karajjj #136 jajjj tényleg, azt is be kéne pótolnom :D -
Monoton #135 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem meg az Observer, és jövőre a Fringe az ABC-n lesz látható :P -
és ha igen -
nemtom, de biztos nem azt, hogy egy igazi pónit kap :D -
kicsit gagyik voltak a robbanások stb...
de a történet ott van a szeren
a kislány mit láthatott? -
karajjj #131 na gyűlik a nép :P -
na megnéztem... jó volt, asszem nézős lesz :D -
nekem bejön, szeretem a rejtélyekkel szőtt sorozatokat -
jaja bár sztem kár volt egyből összefonni a szálakat... -
persze, hogy ő volt, még be is villant az a bizonyos flessbekk megint, hogy mindenkinek világos legyen :D -
először is az fiú volt :D másodszor meg igen az a csávó volt...:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én sztem az az a csávó aki berohant a kórházba a kislányhoz, akivel álmodott a csaj -
jah azt nem is figyeltem :D sry -
karajjj #123 #71 #73 :D -
magyar cím: Flash Forward - A jövő emlékei
-
karajjj #121 mármint Mark, aki FBI ügynök :D -
Tetszik! Csomó ismerős szereplő (bár a rendőr srác főhős engem idegesít, nemtommiért) -
eléggé zsír volt, kíváncsi vagyok milyen lesz, remélem scifi fele elviszik rendesen -
karajjj #118 spoileres... -
mikor néztem én is azt hittem, de aztán vége lett és #85 :) -
jah most nézem h télleg sapka lehet rajta -
karajjj #115 hát vagy emo haja van az illetőnek, vagy sapka van rajta -
ő pici és a feje sem olyan volt :D az ilyen tipikus rossz arc lesz sztem... -
karajjj #113 na mivan, még ők se tudják, hogy mi lesz a vége? :D
-
karajjj #112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mért van olyan érzésem, hogy a végén a videón észnélmaradó mászkáló csávó a LOSTos hobbitka lesz? -
karajjj #111 asszed megtanulta az orvosi blablát? -
tehát erről az erős tónusváltásról beszélek:
vs
tehát valami ILYEN lehetne a banner
HD előnye, hogy egyből észrevettem: mi az ott a fülében? :S
-
rendes sorozat....sztem lesz 24-es részes évad :D -
karajjj #108 még az előtt csináltam, mielőtt megnéztem volna, de majd javítom -
ez jó ez, de én ráhúznám azt a kékes, kicsit monokróm szűrőt, ami a sorozatban is van
az is milyen jól meg volt csinálva! az elején még minden szép színes, aztán egyik pillanatról a másikra átváltottak erre a komor képi világra (az első pár mp-et nem számoltam bele) -
skygt90 #106 hi! lehet már tudni hogy hány részesre tervezik a sorozatot ? mert ha "mini" sorozat lenne énis belevágnék :P -
karajjj #105 megnéztem... most még zavaros az egész mint a háborodás, CGI-vel nekem semmi bajom, szokásos TV-s megoldás, erre van pénz :D egyébként nagyon jó a rész, szépen felvezetnek mindent, a befejezés miatt meg legyen már jövőhét!!!!!!!! -
de a díszletek pl. kurva jók lettek :) mondjuk nem volt sok CGI benne szóval télleg nem vészes. -
na most töltöm... holnap sztem meg is nézem :D -
ha nincs több pénz akkor nincs mit tenni....nem volt az olyan vészes.... -
intézkedem banner ügyben :) csak közben megnéztem végre! hát nagyon komoly, kibaszott jól összerakták. Kellő dráma és rejtély főleg a végén :P
CGI egy vicc volt, de első résznél ez még tök mind1 :)