Flash Forward(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Durva.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Leszedtem az elsõ részt de közben találtam egy ilyet is: flashforward.s01e00.hdtv.xvid-2hd
Ez micsoda? Érdemes megnézni?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
elég kitartóak
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
de most akkor mivan az alternatív befejezéssel? semmi infót nem találok róla
Your suffers will be legendary even in hell!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Next PC upgrade: 2022
voltak olyan hírek, hogy a FOX lát még benne potenciált, és átveszi az ABC-tõl...:) dehát sztem erre igencsak kicsi az esély...
nálam 5/10-es az évad, Afganisztáni szálat abszolút feleslegesnek tartom, a többi rendben lett volna, csak nem ilyen megvalósítással...
Azt akarták hogy nézzünk egy olyan sorozatot ahol a fõhõsök mindig elkövetig azt a hibát a rossz fiúk elõre megmondtak. Én mondjuk csak ideges voltam ettõl, a készítõk valamiért azt gondoltál ez jó. A végére érzõdött a tanácstalanság, sztem nem gondolták végig hogy remek sorozatukat elkaszálják az elsõ évadban.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
nagyon jó volt!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
mert megnéztem és csak egy 1x21 van fent, ami 350 MB, szóval csak egy rész :S
most akkor mi van? :S
Azért erre a maradék két részre még kíváncsi vagyok.
Pedig annyira jó sorozat. Mindig történik valami, sohasem unalmas. Majdnem minden rész végén kiráz a hideg.:)
De k*rvajó géped van istenem....
"A nagy csápos valami Ney York közepén"
A kérdés nem ide vág, de mivel ez is egy scifi topik, így kérdezek. Nemrég, kb akkor amikor a V-t és a FlashForwardot bemutatták, akkor láttam egy sorozat trailert, amiben valami olyasmi volt,hogy egy nagy csápos valami kinõtt egy nagyváros közepén, talán new york. Esetleg tudja valaki, hogy mirõl van szó?
De k*rvajó géped van istenem....