Flash Forward(TV)

Oldal 1 / 20Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003
Jézus, már 3 éve néztem meg. :D
Durva.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

a.carkey
Jim Morrison
akkor azon a bizonyos napon itthon maradok :D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
ugye 10 rész után szüneteltek egyet és amikor visszatért akkor nyomatták ezt a részt....ilyen visszaemlékezés h mi volt....szval e10 utan megnezheted ha gondolod de nem szükséges ha nézed egymás után mer ugye akkor nem kell ilyen viszaemlékezés h mi volt:)

davidka003
El akarom kezdeni a sorozatot.
Leszedtem az elsõ részt de közben találtam egy ilyet is: flashforward.s01e00.hdtv.xvid-2hd
Ez micsoda? Érdemes megnézni?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Bulykin
még mindigXD
elég kitartóak

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Bulykin

CSOCSO
ehhhh
Bulykin
"A FlashForward rajongói nem érik be Save FF!-oldalakkal, tesznek is az ABC döntésének megmásítása érdekében. (Õk nem tudják, hogy a színészek egy része már el is szerzõdött…) Június 10-én például öt amerikai nagyvárosban (NYC, LA, Chicago, Detroit, Atlanta) a helyi ABC-partnerek irodái elõtt 2 perc 17 másodpercre lefekszenek a földre."

Én azt hallottam, hogy csinálnak, de nem tudom hova lett.
CSOCSO
en nem hallottam rola semmit
Bulykin
hát nem is lesz :)

de most akkor mivan az alternatív befejezéssel? semmi infót nem találok róla

CSOCSO
szvsz tok zsir volt :)
nekem igy volt jo ahogy van. az se erdekel ha nem elsz folytatasa.
Herold
Herr Lehrer
most akkor ez mi a faszom volt? így nem lehet lezárni egy sorozatot -.-

Your suffers will be legendary even in hell!

szucsy89
csak 1 ember lehetett méghozzá Mark
nekem van rá egy tippem:D^^

Herold
Charlie maci néhány évvel késõbb. A második kérdésre szerintem senki nem tudja a választ.

szucsy89
baltaarc lánya
Charlie ? ^.-

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

grebber
A végén ki volt az a nõ aki mondja megtalálták? És kire gondolt vajon?

Next PC upgrade: 2022

Könyvet olvasta valaki? Mennyire más az? Érdemes?

daver88
Hát nemtom, most hogy megnéztem, olyan érzésem van, hogy inkább felvezettek egy második évadot, minthogy lezártak egy elsõt...:)
voltak olyan hírek, hogy a FOX lát még benne potenciált, és átveszi az ABC-tõl...:) dehát sztem erre igencsak kicsi az esély...

nálam 5/10-es az évad, Afganisztáni szálat abszolút feleslegesnek tartom, a többi rendben lett volna, csak nem ilyen megvalósítással...

Alternatív befejezést forgattak végül?

Ez olyan szinten volt szar hogy még nekem is jobb ötleteim lettek volna...
Azt akarták hogy nézzünk egy olyan sorozatot ahol a fõhõsök mindig elkövetig azt a hibát a rossz fiúk elõre megmondtak. Én mondjuk csak ideges voltam ettõl, a készítõk valamiért azt gondoltál ez jó. A végére érzõdött a tanácstalanság, sztem nem gondolták végig hogy remek sorozatukat elkaszálják az elsõ évadban.
GregSB
Nem derült ki hogy Mark túlélte -e a bombarobbanást. Ez neked nem elég nagy cliffhanger? :D

Az a they found him még akár cliffhanger is lehet :)

sajnos hogy így történt. De legalább szakáll lánya életbe maradt :)

Herold
Basszák meg, legalább adtak volna le egy dupla részt és lezárták volna a sztorit.

nem volt cliffhanger benne. épp ez a gáz. lezárva nincs (ez természetes, hiszen folytatni akarták), de cliffhanger mentes volt sajnos.
lele
kb semmi sincs lezárva :D innen még inkább érdekesnek tûnik

GregSB
Viccesen lett vége, úgy tûnik a forgatókönyvírók nem voltak felkészülve arra hogy kasza lesz, leforgatták és leadták az utolsó részt teli cliffhangerekkel.

poppe
ha a 22.re gondolsz akkor igen <#rinya>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

5c0rp330n
ez a mostani az utolso resz?

Bulykin
az nem baj hogy okoznak meglepetéseket, szerintem az igenis jó... az a baj egyszerre sokat akartak és nem jöttek belõle jól ki

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Ha nem lenne vége boztos hogy nem nézném. Az a baj hogy itt nincsenek szabályok bárkibõl lehet rosszfiú, jó fiú kicsit önkényes. Ha még pár évadra kéne nyújtsék a storyt, kényszeríteni sem lehetne hogy nézzem.
CSOCSO
mar nagyon varom en is. nagyon kivancsi vagyok hogy mi lesz a dokival meg a japcsi csajjal. nomeg az azsiai hazassagaval
Bulykin
én is azt hittem, aztán így a 30.perc környékén elgondolkoztam és rájöttem hogy lófaszt nem tudtunk meg kell lennie még egy résznek :D és nekem nem tetszett ez a rész...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Azt hittem évadzáró lesz, de hát nem :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az új rész után most már tényleg sajnálom h elkaszálják :(
nagyon jó volt!
Herr Lehrer
eléggé hivatalos :(

Your suffers will be legendary even in hell!

Victor1103
Most a kasza mennyire hivatalos ugyanis megnéztem az 1x22 promoját és nem series hanem season finale-t írnak benne. Most azt semmibõl nem tartott volna megváltoztatni.Ezért nem értem.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

most nem úgy volt, hogy duplarész lesz a héten?
mert megnéztem és csak egy 1x21 van fent, ami 350 MB, szóval csak egy rész :S
most akkor mi van? :S
Na én akkor másikat láttam :)
Azért erre a maradék két részre még kíváncsi vagyok.
Ohh...tényleg nem lesz 2. évad?:((((
Pedig annyira jó sorozat. Mindig történik valami, sohasem unalmas. Majdnem minden rész végén kiráz a hideg.:)
Herold
The day of tentacle :)

Fülüke
Kössz, de már megtaláltam: QPR a gyerek, aki k*rva viccesnek hiszi magát. Nézd meg, nagyon jó film.

De k*rvajó géped van istenem....

Igen, õsztõl lesz, címe:
"A nagy csápos valami Ney York közepén"

Fülüke
Helósztok!

A kérdés nem ide vág, de mivel ez is egy scifi topik, így kérdezek. Nemrég, kb akkor amikor a V-t és a FlashForwardot bemutatták, akkor láttam egy sorozat trailert, amiben valami olyasmi volt,hogy egy nagy csápos valami kinõtt egy nagyváros közepén, talán new york. Esetleg tudja valaki, hogy mirõl van szó?

De k*rvajó géped van istenem....

Oldal 1 / 20Következő →