980
Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
-
karajjj #380 ezért írtam, hogy nem néztem vissza és nem emlékszem pontosan rá :D -
#379 felborult a kocsijuk, igy akár ki is eshetett :) mikor Mark magához tért már az egész város sírt meg sikított. -
#378 de mi lenne a cél egy ilyen globális cuccal?? világméretű gazdasági csőd, spekuláció?? bár az a 91-es szomáliai eset, ott csak a közvetlen a toronynál ájultak el. -
karajjj #377 hiába akarja leszarni az ember, annyira felidegesített az utolsó 10 másodperc, hogy énis ezen töröm az fejem :D
osztálytárs észrevétele: szerinte bennevan Demetri, mert nem Mark mellett ébredt fel a kocsiban, hanem már magához tért, amikor a többiek még csak nem is ébredeztek, de én még nem néztem vissza, szóval nemtudom... -
Chunky #376 Ezért írtam, hogy a "felhő"-t nem tudom hova tenni. De csak abból gondolok a mobiladóra, mert minden más gyanús lenne (és így néznek ki a távolsági adók). És mi van ha a kitekintés csak mellékhatás? (Megfogadtam, hogy nem esem még egyszer LOST hibába. erre tessék, péntek este óta ezen agyalok.) -
#375 mobiladó h tolja el a légkört??? meg az még nem magyarázná meg a látomásokat. -
Chunky #374 Megnéztem a 3. rész végét megint.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sztem az a torony egy nagy teljesítményű mobiladó. És a pilotban igencsak későn tértek észhez a mobilok. Nem lehet, hogy az átjátszóadókat használták? Bár a "felhő" fogalmam sincs mi lehet. -
karajjj #373 először csak a varjak populációjának drasztikus csökkenéséből következtették, hogy ott volt valami, aztán meg kiderült, hogy voltak ott a járványügyisek, ügynökök nem voltak, ők meg gondolom azt vizsgálták, hogy mér döglötte tömegesen a fekete madarak -
#372 mondjuk jó ez a varjas dolog, mer bennem fel merült még az elején h az állatok is elájultak-e. mer mondjuk egy tiszavirág elájult aztán mit látott mikor az neki egyből a halál is volt? :D -
#371 há' mondom mi van! Klissé hegyek :D
mindazon álltal jó a sorozat, kíváncsi vagyok mire lyukadnak ki. -
#370 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ott a buzi a bannerban nem látszik? -
#369 Most sikerült megnéznem a 3.at. Szerintem kicsit nyögvenyelős volt ez a rész
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Varjak? Ügynökök mentek a helyszinre! És nem látták az építményt? Nem furcsálták? Kiskölökkel nem beszéltek annó hogy mit látott? (persze lehet hogy azonnal elkapták ott, majd kiderül :) )
Meg hogy mindig előkerülnek a nácik, a zsidók minden amcsi sorozatban?! Agyrém. Tényleg már csak a bu**k hiányoznak hogy az érzelmi alapozás meglegyen. BTW, lehet hogy a náci szálon megyünk tovább? D napot is emlegetik :) Szökrvény náci kutatók lesznek a bűnösök, mostmegmondom! :) -
#368 csináljon -
#367 de az én személyes véleményem h várjuk meg míg hobbit koma feltűnik, csak hogy kiegészüljön a csoportkép :)
ezen már pl. ő is szerepel -
#366 lögyön... -
#365 legyen -
#364 nem lesz felesleges
legyen -
#363 jöhet -
#362 na akk kis közvéleménykutatás:
csináljon-e Karesz flash bannert a lentebb látott minőségben(#348) vagy maradjon a mostani???
*csakhogy ne legyen felesleges munka :) -
karajjj #361 megpróbálom holnap megcsinálni, de marad ez a pixeles minőség :S -
#360 amúgy tudod h lenne jó a banner?? lemenne a flash(de ilyen összevágott nem csak Mark-é :D) és a végén bejönne a "what did you see" felirat :) -
#359 zsír, jöhet:) -
#358 ülsz??? az túl kényelmes....állsz...:D esetleg lebeghetsz is ha az jobb.... -
karajjj #357 szánom-bánom minden bűnömet, most össze-vissza szégyelem magam és beülök 5 percre a sarokba -
#356 szóval diszkriminálod Demetrit mert ő ázsiai??? XD és mivan a fbi főnőkkel? fekete...ez a baj??? XDDD nagyot csalódtam benned Karesz :D:D:D -
karajjj #355 tényleg basszus, azt nem mondta, hogy olvasta az előző napi sportrovatot, fúúú mekkorát fog kaszálni vele, ha fogad rá :DDDDD -
karajjj #354 mert szerintem senkinek nincs 120 megabites nete, hogy kibírjuk a sokmegányi flasht :DDDD -
#353 SPOILER!!!!
most jut eszembe mikor Dem felkereste a vámos srácot, az meg otthon táncol majdnem meztelenül, az mekkora jelenet volt. Nekem egyből ilyen Seth Rogan féle agymenés jutott az eszembe :D -
#352 Én vécénülős, újságolvasós bannert kérek! :D -
#351 mért csak Mark flashét vágtad bele?? :D -
#350 -
#349 "szakálas alkesz fószer"
:DD -
karajjj #348 hát gifben elég gagyi minősége van, de így legalább 725k, swf-ben 9 mega -
karajjj #347 na átszabom kicsit a bannert -
karajjj #346 áááá, ennyire nem szaroznának akkor, szerintem ebbe még nagy kavarás lesz, mivel alig találtak valamit a csajból, mivan ha egy akna leszakította a lábát (pl Over There-ben volt rá példa) és azért az ő DNS-e mert így találtak belőle valamit... -
#345 hát annyi volt h sírt. ami lehet attól volt, mert megtudta h mégsem halott a lánya és valóra válhat a látomása. -
#344 csak sírt a csávó.. és lehet nem letörve volt, csak meghökkenve és boldogságában sírt :D elég erőltetett verzió, de megtörténhet -
#343 sztem nem lett volna ennyire letörve ha negatív lett volna a teszt -
#342 és mivan ha hazudtott a feleségének? mert az nem derült ki h a vizsgálatok milyen eredményt hoztak. -
#341 nem a lány neve, a fószeré :D de mindegy, tudjátok kire gondoltam :D