980

Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
  • karajjj
    ezért írtam, hogy nem néztem vissza és nem emlékszem pontosan rá :D
  • Tyler1
    felborult a kocsijuk, igy akár ki is eshetett :) mikor Mark magához tért már az egész város sírt meg sikított.
  • Tyler1
    de mi lenne a cél egy ilyen globális cuccal?? világméretű gazdasági csőd, spekuláció?? bár az a 91-es szomáliai eset, ott csak a közvetlen a toronynál ájultak el.
  • karajjj
    hiába akarja leszarni az ember, annyira felidegesített az utolsó 10 másodperc, hogy énis ezen töröm az fejem :D

osztálytárs észrevétele: szerinte bennevan Demetri, mert nem Mark mellett ébredt fel a kocsiban, hanem már magához tért, amikor a többiek még csak nem is ébredeztek, de én még nem néztem vissza, szóval nemtudom...
  • Chunky
    Ezért írtam, hogy a "felhő"-t nem tudom hova tenni. De csak abból gondolok a mobiladóra, mert minden más gyanús lenne (és így néznek ki a távolsági adók). És mi van ha a kitekintés csak mellékhatás? (Megfogadtam, hogy nem esem még egyszer LOST hibába. erre tessék, péntek este óta ezen agyalok.)
  • Tyler1
    mobiladó h tolja el a légkört??? meg az még nem magyarázná meg a látomásokat.
  • Chunky
    Megnéztem a 3. rész végét megint.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sztem az a torony egy nagy teljesítményű mobiladó. És a pilotban igencsak későn tértek észhez a mobilok. Nem lehet, hogy az átjátszóadókat használták? Bár a "felhő" fogalmam sincs mi lehet.
  • karajjj
    először csak a varjak populációjának drasztikus csökkenéséből következtették, hogy ott volt valami, aztán meg kiderült, hogy voltak ott a járványügyisek, ügynökök nem voltak, ők meg gondolom azt vizsgálták, hogy mér döglötte tömegesen a fekete madarak
  • Tyler1
    mondjuk jó ez a varjas dolog, mer bennem fel merült még az elején h az állatok is elájultak-e. mer mondjuk egy tiszavirág elájult aztán mit látott mikor az neki egyből a halál is volt? :D
  • Teppik Amon
    há' mondom mi van! Klissé hegyek :D
    mindazon álltal jó a sorozat, kíváncsi vagyok mire lyukadnak ki.
  • gibson9
    ott a buzi a bannerban nem látszik?
  • Teppik Amon
    Most sikerült megnéznem a 3.at. Szerintem kicsit nyögvenyelős volt ez a rész
    Varjak? Ügynökök mentek a helyszinre! És nem látták az építményt? Nem furcsálták? Kiskölökkel nem beszéltek annó hogy mit látott? (persze lehet hogy azonnal elkapták ott, majd kiderül :) )
    Meg hogy mindig előkerülnek a nácik, a zsidók minden amcsi sorozatban?! Agyrém. Tényleg már csak a bu**k hiányoznak hogy az érzelmi alapozás meglegyen. BTW, lehet hogy a náci szálon megyünk tovább? D napot is emlegetik :) Szökrvény náci kutatók lesznek a bűnösök, mostmegmondom! :)
  • rooney8
    csináljon
  • Tyler1
    de az én személyes véleményem h várjuk meg míg hobbit koma feltűnik, csak hogy kiegészüljön a csoportkép :)
    ezen már pl. ő is szerepel
  • LasDen #366
    lögyön...
  • kuci06
    legyen
  • desigo
    nem lesz felesleges
    legyen
  • Bulykin
    jöhet
  • Tyler1
    na akk kis közvéleménykutatás:
    csináljon-e Karesz flash bannert a lentebb látott minőségben(#348) vagy maradjon a mostani???

*csakhogy ne legyen felesleges munka :)
  • karajjj
    megpróbálom holnap megcsinálni, de marad ez a pixeles minőség :S
  • Tyler1
    amúgy tudod h lenne jó a banner?? lemenne a flash(de ilyen összevágott nem csak Mark-é :D) és a végén bejönne a "what did you see" felirat :)
  • Bulykin
    zsír, jöhet:)
  • LasDen #358
    ülsz??? az túl kényelmes....állsz...:D esetleg lebeghetsz is ha az jobb....
  • karajjj
    szánom-bánom minden bűnömet, most össze-vissza szégyelem magam és beülök 5 percre a sarokba
  • Tyler1
    szóval diszkriminálod Demetrit mert ő ázsiai??? XD és mivan a fbi főnőkkel? fekete...ez a baj??? XDDD nagyot csalódtam benned Karesz :D:D:D
  • karajjj
    tényleg basszus, azt nem mondta, hogy olvasta az előző napi sportrovatot, fúúú mekkorát fog kaszálni vele, ha fogad rá :DDDDD
  • karajjj
    mert szerintem senkinek nincs 120 megabites nete, hogy kibírjuk a sokmegányi flasht :DDDD
  • Tyler1
    SPOILER!!!!
    most jut eszembe mikor Dem felkereste a vámos srácot, az meg otthon táncol majdnem meztelenül, az mekkora jelenet volt. Nekem egyből ilyen Seth Rogan féle agymenés jutott az eszembe :D
  • kuci06
    Én vécénülős, újságolvasós bannert kérek! :D
  • Tyler1
    mért csak Mark flashét vágtad bele?? :D
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    "szakálas alkesz fószer"

:DD
  • karajjj
    hát gifben elég gagyi minősége van, de így legalább 725k, swf-ben 9 mega
  • karajjj
    na átszabom kicsit a bannert
  • karajjj
    áááá, ennyire nem szaroznának akkor, szerintem ebbe még nagy kavarás lesz, mivel alig találtak valamit a csajból, mivan ha egy akna leszakította a lábát (pl Over There-ben volt rá példa) és azért az ő DNS-e mert így találtak belőle valamit...
  • Tyler1
    hát annyi volt h sírt. ami lehet attól volt, mert megtudta h mégsem halott a lánya és valóra válhat a látomása.
  • gibson9
    csak sírt a csávó.. és lehet nem letörve volt, csak meghökkenve és boldogságában sírt :D elég erőltetett verzió, de megtörténhet
  • Kicsikiraly
    sztem nem lett volna ennyire letörve ha negatív lett volna a teszt
  • Tyler1
    és mivan ha hazudtott a feleségének? mert az nem derült ki h a vizsgálatok milyen eredményt hoztak.
  • Kicsikiraly
    nem a lány neve, a fószeré :D de mindegy, tudjátok kire gondoltam :D