Flash Forward(TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az mennyire lehet véletlen, hogy a Lostban Penny-t játszó színésznõ karakterének Charlie nevû gyereke van? 😊 apropó, a hobbit mikor jön már?
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ha gondoljátok 3. részt megpróbálhatom lefordítani, én még aznap kész lennék vele, szigonytól majd elnézést kérek utólag 😄
DFTBA ಠ_ಠ
DFTBA ಠ_ಠ
de azért szoktam olvasgatni az elképzeléseket, érdekelnek😄
én pl. a lostot a tesómmal szoktam megbeszélni 😄 vagy más sorozatot amit néz 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"jaj, mikor lesz már felirat", "hol a felirat", "te már megnézted? hogy-ohgy, én még nem tlaáltam feliratot, adjál linket!"
aztán amikor kész a felirat: "na megnéztem, jó volt, csak néha csúszott a felirat" <#idiota>#idiota>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
de ha legalább rendesen írogatna mindenki, aki megnézte (felirattal, anélkül, mind1). vélemények, teóriák, easter-egg-ek, kritikák, bármi jöhetne, de alig írnak páran, azok is csak egy-két szót, mondatot
mondjuk pont emiatt sírtam lost topikjában is, akkor arra a verdiktre jutottam, hogy tulajdonképpen a junkie nyírta ki az itteni topikokat. ott ugyebár nem kell regelni, google is elsõk között hozza azt az oldalt, szinte bármelyik sorozatra keres rá az ember. ott egy résznél több hsz születik, mint itt egy évad alatt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
sztem ma már Karesz sem fogja megcsinálni.
http://teddike.freeblog.hu
2009 Oct 02 @ szigony / kategória: subtitles, flashforward
HDTV-NoTV release, csinálgatok egy keveset, de a felirat holnap késõ este várható csak. De megéri várni, remek rész volt! 😊
#199: ja ez adja magát
tekkk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
DFTBA ಠ_ಠ
Mark nekem úgy tûnik mintha nem tudná, hogy mit akarjon....megtörténjen amit látott vagy nem 😄
Amúgy még valamikor a nyáron volt Junkien hír, hogy asszem még az elsõ évadban elérik a dátumot....vagy valami ilyesmi 😄
nem rossz-nem rossz. sok a dráma, de ez nálam nem okoz gondot. gyorsabban megy elõre a nyomozás, mint vártam. ez azt jelenti, hogy jól ki van dolgozva, mert így a jelenleg nagyobbnak tûnõ részletek is biztos csak egész kicsik, ha a nagy egészet nézzük, ezért merik õket ilyen sebességgel elénk tárni
már most is elõjött, hogy túl sok a fõ(bb)szereplõ, nincs mindenkire elegendõ idõ
az FBI fõnök egyébként az egyik legjobb karakter, az egyik jeleneten hangosan felröhögtem. szerintem sokan így fognak tenni 😊
szóval haladt elõre... az egész. ez nagyon jó dolog
aztán ott vannak a profán kérdések, ezek azok, amikbõl sokan keresztkérdéseket fabrikálnak. szinte mindegyik megjelent a sorozatban is, és ahogy megjósoltam, a válaszuk pofon egyszerû. sokan minden szaron fennakadnak, és rosszul gondolkodnak, így kihozzák azt, hogy "mekkora szar ez, meg az, mert nem gondolkodnak a készítõk". óó, dehogynem!
volt két erõs mondat, nem írom le õket, mert minek. az egyik lehetne egy amolyan "save the cheerleader"-szerû, de biztos nem lesz az, a másik meg csak jól hangzott
ja és valaki szerezzen nekem olyan sütiket, ha az ízük is olyan, mint a kinézetük, akkor kib*szott finomak lehetnek 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kenguruval kapcsolatosan sztem azon kisérleztek + az említett Red Pandán. Igen itt kisérlett van az egész dolog mögött, nem ufók meg ilyenek.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
"Láttam magam, ahogy a Lost 6. évad 4. részét néztem." 😄
/off
az a bizonyos weboldal: http://www.themosaiccollective.com/, vagy http://www.jointhemosaic.com