Flash Forward(TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szolnokboy1
megnéztem a 2. részt. ez talán még jobb volt, mint az elsõ, remélem, ilyen is marad. Fiennes iszonyú buzi fejet vág a bannerban. <#szomoru1>

az mennyire lehet véletlen, hogy a Lostban Penny-t játszó színésznõ karakterének Charlie nevû gyereke van? 😊 apropó, a hobbit mikor jön már?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Bulykin
<#whatever>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Kicsikiraly
mellesleg a felirat témához:

ha gondoljátok 3. részt megpróbálhatom lefordítani, én még aznap kész lennék vele, szigonytól majd elnézést kérek utólag 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
nem egy sorozatos topikban láttam már, h mindig te vagy az elsõ aki tud minden infót a feliratról és kb csak arról írkál 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Bulykin
én meg szeretek okoskodni😊 csak leírom h sztem milyen volt a rész
de azért szoktam olvasgatni az elképzeléseket, érdekelnek😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

LasDen
nemtom....2 rész után nem sok megbeszélni való van szerintem 😄
én pl. a lostot a tesómmal szoktam megbeszélni 😄 vagy más sorozatot amit néz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
nagy általánosságban írtam, amit írtam. MINDEN sorozat topikjában ez megy, és már kurva idegesítõ

"jaj, mikor lesz már felirat", "hol a felirat", "te már megnézted? hogy-ohgy, én még nem tlaáltam feliratot, adjál linket!"

aztán amikor kész a felirat: "na megnéztem, jó volt, csak néha csúszott a felirat" <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

De mit kell feliratról írogatni? Be lehetne linkelni szigony weblapját banner alá, és mindenki megnézhetné hány%-on tart.

REAL MADRID

Tyler1
1 rész ment le eddig, az ki lett vesézve teljesen! felesleges hülye teóriákat irogatni, még 2 rész után is. Mindenki a 2. részt akarja péntek óta, igy persze h a feliratról irogatnak. Majd 5 résszel késõbb már lehet irogatni elképzeléseket, de most semmi értelme.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

ProGabe
219 hsz, állítom, hogy 80%-a a feliratról szól

de ha legalább rendesen írogatna mindenki, aki megnézte (felirattal, anélkül, mind1). vélemények, teóriák, easter-egg-ek, kritikák, bármi jöhetne, de alig írnak páran, azok is csak egy-két szót, mondatot

mondjuk pont emiatt sírtam lost topikjában is, akkor arra a verdiktre jutottam, hogy tulajdonképpen a junkie nyírta ki az itteni topikokat. ott ugyebár nem kell regelni, google is elsõk között hozza azt az oldalt, szinte bármelyik sorozatra keres rá az ember. ott egy résznél több hsz születik, mint itt egy évad alatt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

timbalandfan
De kár h koleszos vagyok és csak jövõ pénteken tudom megnézni.

Holnap este 9-10 körül várható.

REAL MADRID

timbalandfan
Úúúúh anyám annyira várom már a 2. részhez a feliratot.. Remélem meglesz mindjárt! 😄

áh, lusta gyerek az tuti...
LasDen
hát akkor nézd azt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tyler1
mondjuk az elsõ részét XD

Bulykin
<#bohoc>

LasDen
majd lesz...nyugi 😄 addig nézzetek mást 😄

Bulykin
dehogynemxD addig nem alszik amíg kész nem lesz<#idiota>

Tyler1
#flashforward_102' - 26,0%<#szomoru1>

sztem ma már Karesz sem fogja megcsinálni.

Bulykin
Karesz<#gonosz1>

holnapra lesz felirat!

http://teddike.freeblog.hu

ha holnap se lesz felirat, akkor megcsinálom én
Tyler1
besegíthet... 😄

ááánem, ittvan barátnõm... 😄
Bulykin
<#idiota>ess neki te Karesz, adok neked idõt éjfélig

Tyler1
nem kifogás xD

ment bulizni... 😄
Bulykin
holnaaap?😮<#buck>

flashforward 102'
2009 Oct 02 @ szigony / kategória: subtitles, flashforward
HDTV-NoTV release, csinálgatok egy keveset, de a felirat holnap késõ este várható csak. De megéri várni, remek rész volt! 😊
ProGabe
nem, erre külön figyeltem

#199: ja ez adja magát

tekkk

Kicsikiraly
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amit D. Gibbons mondott mielõtt eldobta az öngyufát, nagyon úgy hangzott mint egy bibliai idézet. mibe hogy 2:17 lesz tetszõleges személytõl? 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

LasDen
télleg jó volt 😄
Mark nekem úgy tûnik mintha nem tudná, hogy mit akarjon....megtörténjen amit látott vagy nem 😄
Amúgy még valamikor a nyáron volt Junkien hír, hogy asszem még az elsõ évadban elérik a dátumot....vagy valami ilyesmi 😄

csak az elsõ sort olvastam, de pl spoiler nemkéne? 😄
ProGabe
na megnéztem az e2-õt

nem rossz-nem rossz. sok a dráma, de ez nálam nem okoz gondot. gyorsabban megy elõre a nyomozás, mint vártam. ez azt jelenti, hogy jól ki van dolgozva, mert így a jelenleg nagyobbnak tûnõ részletek is biztos csak egész kicsik, ha a nagy egészet nézzük, ezért merik õket ilyen sebességgel elénk tárni

már most is elõjött, hogy túl sok a fõ(bb)szereplõ, nincs mindenkire elegendõ idõ

az FBI fõnök egyébként az egyik legjobb karakter, az egyik jeleneten hangosan felröhögtem. szerintem sokan így fognak tenni 😊

szóval haladt elõre... az egész. ez nagyon jó dolog

aztán ott vannak a profán kérdések, ezek azok, amikbõl sokan keresztkérdéseket fabrikálnak. szinte mindegyik megjelent a sorozatban is, és ahogy megjósoltam, a válaszuk pofon egyszerû. sokan minden szaron fennakadnak, és rosszul gondolkodnak, így kihozzák azt, hogy "mekkora szar ez, meg az, mert nem gondolkodnak a készítõk". óó, dehogynem!

volt két erõs mondat, nem írom le õket, mert minek. az egyik lehetne egy amolyan "save the cheerleader"-szerû, de biztos nem lesz az, a másik meg csak jól hangzott

ja és valaki szerezzen nekem olyan sütiket, ha az ízük is olyan, mint a kinézetük, akkor kib*szott finomak lehetnek 😊

Bulykin
remélem estére lesz felirat a 2.részhez😄

ugyanmár,a Jericho egy post-nuke családi dráma volt, ott nem a külvilágon volt a hangsúly ezért nem ehhez kellene hasonlítani, na de téma lezárva, mert nem láttam még a második szezont 😄
gibson9
pedig a Jericho sem volt annyira rossz sorozat :/ nekem legalábbis átjött a történet

Bulykin
a Jerichonak nem volt ekkora nézettsége közel sem😊 igaz még csak 1 rész ment le ebbõl, majd holnap elválik h hoz...

exTrem
reméljük nem jut a jericho sorsára a sorozat ..

LasDen
végülis ja 😄

kb olyan csúszással, mint a lost szokott, vagy anno a jericho
LasDen
axn nem szarozik mer már novembertõl megy náluk is a sorozat 😄

Tyler1
bazze és télleg csináltak egy honlapot neki xDDD nagyon nagy 😄😄😄

AntiHero
Megnézve, megszeretve😊 Nem volt annyira nagyon jó, de tuti nézem tovább mert érdekes.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kenguruval kapcsolatosan sztem azon kisérleztek + az említett Red Pandán. Igen itt kisérlett van az egész dolog mögött, nem ufók meg ilyenek.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

LasDen
mekkora 😄
"Láttam magam, ahogy a Lost 6. évad 4. részét néztem." 😄

hoppá, most megyek még ciscot tanulni, de holnap áttanulmányozom ^^,
ProGabe
tényleg, megfordítottam a dolgokat. bocs

/off

az a bizonyos weboldal: http://www.themosaiccollective.com/, vagy http://www.jointhemosaic.com

Tyler1
a kengurut sztem tuti vki a jövõképében látta