980

Flash Forward - az ABC újabb durranása!!??
  • LasDen #340
    Tracy
  • karajjj
    én is arra gondoltam, hogy a szakálas alkesz fószer csak álmodott
  • Kicsikiraly
    [spiler]mi van akkor ha mark csaja álmodott éppen? a The Final Cut-ban volt, hogy az agy néha nem tudja eldönteni hogy álmodik vagy ébren van, és lehet hogy csomóan az álmukat látták a flashforwardjukban (pl Mark haverja is aki a lányát látta, neve nem jut eszembe most)[/spoiler]
  • karajjj
    nemhiszem, hogy beköpné
  • szucsy89
    sztem is beköpi, így próbálja majd megváltoztatni a jövőt és azt hogy meghaljon...
  • Tyler1
    váá ez jó rész volt, nem tudom mért modntátok h unalmas :D és végre rájöttek h nem kell egy részbe 1000 dolgot besűríteni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mivan ha Demetri beköpi a vámos srácot? nem veszik fel, és nem válik valóra a látomása. Tehát lehet változtatni rajta sztem. Mark meg Olivia tök szimpik együtt, remélem nem válnak el :)És Dem-nek télleg jó csaja van!

• karajjj
    bekavart a márc 15-ös halál :D
  • Bulykin
    igen már most tudom:D
  • LasDen #332
    április :D
  • karajjj
    a babagyárat nem ő látta, ő pusztán csak tudta, mivel ott él, hogy az egy babagyár volt :D de mivel Mark látta a jövőben a képet az égett babáról, ezért tudta, hogy be kell mennie, a csajt meg csak spontán bevitték magukkal, mivel helyi zsaru és valszeg ismeri az épületet, ezt most úgy értem, hogy a "kitekintés" éri el azt, hogy valóra is váljon majd az amit láttak, ha nem látták volna azt 137 másodpercet, akkor soha nem mentek volna be a gyárba, sőt még texasba se mentek volna(vagy hol volt ez a hely :D) és tuti, hogy márc 29-én ezek a dolgok nem történtek volna meg, szóval a kitekintés manipulálta a jövőjüket
  • karajjj
    nekem nagyon tetszett a rész, főleg a vége, olyan LOST szerű a tálalás, hogy megy a nagy töltelék tartalom, aztán mikor már kikapcsolnád, akkor jön egy baszottnagy WTF

basszus ott a végén a tornyon van a lényeg, ami gerjeszt valamit magából, az nem gombafelhő :D
  • Golyo69
    #328 válasz a 325 re csak nem nyomtam rá :D
  • Golyo69
    de mi nem láttuk Demetrit..a csaj oké hogy azt mondja hogy ott volt de messziről mutatták a parton álló embereketz...szal lehet csak ilyen "megrendezett" esküvő volt vőlegény nélkül mert ugy megbeszélték hogy azon napon házasodnak össze és a csaj annyira szeretei hogy megteszi ezt ...de lehet hogy én vagyok a hülye: d de majd kiderül :D
  • Golyo69
    jaja jó kis csaj :D
  • Golyo69
    én csak egy dolgot nem értek:

az előző részben mikor elmennek abba a (babagyárba vagy mi : D) raktárba ugye meghal a rendőr csaj aki mondta hogy ő sem látott semmit.....nah most ha nem látták volna a jövőt akkor nem halt volna meg mert ugye sose mentek volna el abba a raktárba és nem lövik le ?? vagy most hogy is van ez? :D vagy csak én nem értem :d lehet fáradt vaok most ilyeneken gondolkozni :D
  • LasDen #325
    Demetri-nek jó csaja van :D

Ezen az álmodik a nyomor fordításon jót derültem :D

az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy a látomások megváltozhatnak vagy mi :D ugye Demetri csaja az esküvőjüket látta....lehet azé, me D. megváltoztatja a (nem)látomását és túléli, ezért láthatta a csaja őt....vagy csak szimplán berezel később és korábban veszi el :D mert ahogy láttam nem sok ember volt ott :D bár nemtom :D
    Ez a csaj a pesszimista hozzáállásával hogy lehet FBI ügynök....annak megkéne látni az összefüggöst, nem ilyen lazán leszarni az egészet :D vagy nem???
  • ProGabe #324
    ezért jó a HD: azok emberek. de ez amiatt is egyértelmű kellett, hogy legyen, mert tudtuk, hogy a korábbi black-out-ot mutatják meg nekünk

"ez a varjas dolog üt rendesen, jól kitalálták..."
    már most tudod, hogy jól kitalálták, amikor még azt sem tudjuk, hogy miért van? :S
  • LasDen #323
    eddig angol felirattal néztem.....de most így jött ki :D
  • Bulykin
    nekem tetszett ez a rész is, nem éreztem, hogy gyengébb lenne:)
    ez a varjas dolog üt rendesen, jól kitalálták...
    a végén az füst volt? és csak amikor a mutatták azt a tornyot, akkor lehetett látni, hogy nemcsak varjak vannak a földön, de nemtom eldönteni, hogy tehenek vagy emberek?:D:D:D:D
  • rooney8
    ilyen jól nyomod az inglist? :D
  • LasDen #320
    hmm....most fogom először magyar felirattal nézni :D
  • Tyler1
    thx a gyors fordítást :) ma már nincs erőm megnézni, de holnap ezzel indítom a napot :D
  • desigo
    kösz szépen !
  • 6a
    Magyar felirat beküldve, elérhető a szokásos helyekről, meg az előttem lévő kommentből. Jó szórakozást! :)
  • Bulykin
    magyar felirat kész
  • ProGabe #315
    jó kérdés. szerintem az utóbbi, mert az előbbiről biztos tudtak volna...

a csaj meg engem is idegesít. méghozzá olyan szinten, hogy kb. a képernyőre sem nézek, amikor mutatják
  • CSOCSO
    erdekes az uj resz... bar a veget nem ertettem....

az ott egy atom gombafelho volt vagy csak valami titokzatos felho ?:D

ja es a csaj a jobb oldalrol a logoban eroltetetten idegesito volt. olyankor is beugatott meg visszaszologatott a kompjuternel a sorozat vegen mikor semmi ertelme nem volt.
  • salieri
    Ez a nézettség azért nem túl biztató az van!

CBS - Survivor: Samoa - 3.4/10 - 11.73
    ABC - FlashForward - 3.0/9 - 9.05
    FOX - Bones - 2.8/8 - 9.92
  • ProGabe #312
    egyetértek. a 40 percet 5-ben simán össze lehetne foglalni úgy, hogy abban minden benne legyen :S
  • exTrem
    Yepp, most már jó, de az előbb még magyarnak volt kiírva és nem lehetett leszedni :)
  • karajjj
    angol van és le is tudom tölteni, magyar majd este várható
  • exTrem
    elvileg van felirat de hiába szedem le egy 0 kbyte-os filet szed le ....
  • salieri
    Még valami:

a hobbit ebben a részben sem szerepel
  • salieri
    Sorry mindenkitől, de ez nagyon lapos rész volt. Egy mondatban összefoglalható a cselekmény. Igaz a végére ismét jutott egy erős wtf! pillanat, de most ez sem tudja megmenteni.
  • gibson9
    FlashForward.S01E03.720p.HDTV.x264-CTU
  • Bulykin
    FlashForward s01e03 (hdtv-2hd)
  • Tyler1
    bazze holnap már nyomják a köv. részt! gyorsan elment 1 hét :D
  • karajjj
    akkor jó, csak pont ma néztem, hogy nov 3-ra van kiírva
  • ProGabe #302
    igen, de csak pár hétre. adtak egy kis gondolkodási idők a készítőknek. lemegy majd 4 rész, aztán pár héttel/hónappal később a többi
  • Kicsikiraly
    hát azt nem lehetnem szeretni :)