Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Bocs, de nekem nem kell megdugnom egy kecskét ahhoz, hogy tudjam nem fog tetszeni az érzés... Az okos ember mások hibáiból tanul vágod?
bosco05
Mi a valótlan amit állítottam? Melyik hiba nem létezik amit írtam? Hm?
bosco05
Mennyél, én játszhatnék ha akarnék, de ilyen bugok mellett nem akarok 😊
Svenhassel
Írtam, én olyat, hogy hibátlan? Nem emlékszem, világosíts már fel kérlek.
A probléma ott kezdõdik, hogy kipróbálás nélkül (!!!) olyan valótlanságokat állítasz, hogy a szemem kettéáll...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

bosco05
Azt egyébként el tudom hinni, hogy ezen a botrányos pc játékpiacon jelenleg még így is ez a "legjobb", de ettõl még egy szar. Szóval teccik érteni mit akarok mondani. Alpha verzió ami a hiperszuper peccsekkel együtt jelenleg elérhetõ.
bakvarnyu
De most hallod, kb mintha én elmennék ugatni a sims topikba hogy igy szar ugy szar amikor eletbe nem jatszottam vele.

bosco05
Cod1-ben nem lógtál át a falon, ezt nem tudom honnan vetted... Max a szétmoddolt UO-ban 😄
bosco05
Engem nem érdekel, hogy téged érdekel-e a véleményem 😊 Mondhatni pont leszarom 😊 Te megy akkor írj, ha már játszottál olyan játékkal, ami be van fejezve és nem a szarról tudósítod, hogy hibátlan fasza cucc. Nem értem, miért jó az, hogy élvezed, hogy átbasztak. Igen kiadtál érte ennyi meg ennyi pénzt, a fele nem mûködik vagy bugos, átvertek. Ez van, attól, hogy isteníted, még semmi sem fog változni.
Svenhassel
"Hiteles forrásokat" kac-kac... Gyere vissza ha egyáltalán játszottál a játékkal, és akkor talán érdekel majd valakit a véleményed...

Dietrich
tudtam ám, hogy itt ólálkodsz 😉

nálam nem jelentkezett a hang probléma (ami nem azt jelenti, hogy nincs de ez szerintem erõsen hardver függõ hogy alaplapi integrált vagy pci hangkártya) a fal az stimm de ez már megvolt a cod1-nél is megszoktam :p
fps..írtam már nálam megduplázódott felmegy 60 fölé is high beállításon lesz ez még jobb.
steam...utáltam mindig ha játszani akartam egy elõnye van regisztrált játék esetén letöltöm és kész nem kell lemezzel foglakozni (tûztõl is védeni nehogy tönkremenjen)
ha ez a játék így maradna a készítõk becsukhatják a bazárt ezért nem hiszem hogy így maradna.
Ahogy olvasom az a BF3 sem akkora bulinak néz ki mint ahogy hirdették..lehet hasonló lesz tele buggal.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bosco05
0 percet 😊 Hiteles forrásokat olvasok 😊 Ezért a szarért én még mindig nem adok ki egy forintot se, majd akkor ha kész lesz 😊
Fpocok
Amúgy attól, hogy most szar, vagy nem megy, mint nálam. Én nem adom el. Jönnek majd a modok, ezekkel még sokáig ellesz az ember.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Svenhassel
Hány órát tekertél a játékba, hogy ennyire vágod a hibáit amúgy? Gondolom, volt vagy fél óra, még a patchek elõtt...

Ulvar
A legnagyobb bajom hogy hirtelen nincs pénzem <#zavart1> és kéne.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
Szerintem is 😊 Bár már nekiálltak befejezni a játékot még nemigen tartanak vele a végén 😛 Azért reméljük a Tripwire összeszedi magát, hogy valóban azt mondhassuk amit itt egyesek már rég hangoztatnak: ez egy remek játék.
Fpocok
Szerintem még várj.

Parasite Eve 2, best game EVER!

bosco05
Nem értem mi azzal a baj, ha valakit idegesítenek olyan bugok, amik játszhatatlanná tesznek egy játékot. Ott van még mindig a hang probléma, falhoz simulásnál a falon túlról is le lehet lõni, fps gondok, sokszor el sem indul a játék steamrõl. Szerintem az a baj, hogy ezt a szintet játszhatónak találod, mert akkor a következõ játék is ilyen lesz, mivel a kiadók azt fogják látni, hé gyerekek be sem kell fejeznünk a játékokat a hülyéknek így is tetszik! True, true...
bosco05
😄 Hát ez jó 😊
V43 1105
<#hehe><#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Dietrich
bolond vagy..egyre jobb már a pöcsölések után...ne Boscora hallgas mindenben :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Jaka923
Nagylelkû vagy, de inkább marad a CD Galaxis.

Ulvar
5000 ér a tiéd lehet az enyém 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Szerintem már viszonylag játszható, persze van még bõven hibája! Az eladási toplistán a 2. helyen van, ahhoz képest 8ezer fõnél többet nem láttam még online
Jaka923
Még nem sikerült játszhatóvá varázsolniuk a játékot? Már szívesen megvenném, de addig...

shaddam

Bocsánat ez magas labda volt 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Svenhassel
Te már megint kezded? Nem unod még? Mert mi már nagyon ununk téged...

V43 1105
Ha már Kursk map meg anyámtyúkja... Várok a játékba Tigrist is... <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bakvarnyu
Ja, addig kell venni RAM-ot amig ennyire lent van az ára.

tototto
az befolyásolja a homályosságot, mélység élesség, tehát ahova nézel az éles, a többi része a képnek meg homályos
engem speciel szörnyen irritál de én így vagyok a bloom-al meg motion blur-al is 😊

Többen írtátok hogy szarul fut meg kevés az fps, na szerencsére nálam ez nem gond, pedig nem egy "erõmûvel" (PhenomII X3 2,8; 4Gb DDR8-800; MSI 5770 Hawk 1Gb) futtatom. Igaz csak 1600X900-as felbontáson tolom de vegyes ultra-high beállításokkal, a motion blur kikapcsolásával átlag 45-50fps-el számomra teljesen élvezhetõen fut. Ja és a war movie effekttel bõdületesen jól néz ki az egész!
Srácok már "tesztelem" egy ideje a játékot, de csak egy szóval tudom jellemezni: LETEHETETLEN!
Daell Drow
Ezzel a az ertekke: depth of field=false mit erek el a jatekban?
Daell Drow
Na ezt jo hallani.
Dietrich
<#eljen>

Köszönöm a válaszokat fogok venni még ramot, ha megjön a fizu
me and a monkey
Kiadták a béta SDK-map-szerkesztõt.
Elõbb-utóbb megjelennek a custom pályák is, az RO-ban is némelyik jobb volt mint a hivatalos.
Van aki már dogozik is Kursk pályán.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Dietrich
fps-d nem, de gyorsabban áll fel a win, alkalmazások is gyorsabbak lesznek stb.
több fps, jobb vga vagy procitól lesz..

me and a monkey
Nem vagyok nagy hardveres, de szerintem a RAM-tól nem lesz több FPS-ed, de a hozzáértõbbek majd reflektálnak.
Mindenesetre a pályák jóval gyorsabban betöltõdnek és más alkalmazások is meghálálják a plusz memóriát.
Én amióta tavaly szeptembertõl 6 GB ramot tudhatok a gépemben azóta tudom, hogy milyen sniperrel lenni (annyira gyorsan töltõdnek be a pályák) csak azon kell gondolkodnom, hogy német vagy orosz sniper legyek-e....

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

nem valószínû
Jaka923
Elképzelhetõ.

Nekem minden lowon van kivéve a texture, character detail és a detail mediumon + kicsit butítottam az ini fileban és így van 40-60 fps. Így már simán játszható, de remélem optimalizálnak még! Szerintetek, ha a 2g ramomhoz veszek még 2 az hozhat fps növekedést?
tototto
na most próbálgattam, tapasztalatok amire jutottam
elsõ beállítások, amivel játszok:

1.
1680*1050 minden lowon, kivéve light mediumon hogy ne legyen olyan sötét színtelen a játék, illetve karakter és textura detail maximumon, illetve iniben depth of field=false
fps 30-60 proci használat 80-90% vga használat 50-60%

2.
ugyanaz mint 1 kivéve felbontás 800*600
fps 40-60 proci használat 80-90% vga használat 30-40%

3.
1680*1050 minden maxon kivéve árnyék és occlusion (vagy mi a neve, azt se tudom miaz 😄)
fps 25-40 proci használat 80-90% vga használat 75-85%

4.
butított ini amit steam forumába tettek fel 1680*1050
fps 60 stabilan (vsync ON), proci: 80-90%, vga: 30-40%

5.
ugyanaz mint 4. plusz vsync OFF
fps: 60-100+, proci 60-70%, vga: 80-90%

6.
ugyanaz mint 4. kivéve 800*600 felbontás
fps: 60 (vsync ON), proci 80-90%, vga: 0-10%!!!!! 😄

Tehát most nem tudom mi a következtetés, szerintem az hogy processzor limites erõsen és a 4850nek low beállitásokon simán bírnia kellene stabil 60fpst, a vid kártya akkor kezd el "izzadni" és akkortól fogható rá a teljesítmény lassulás ha felrakom maxra, ez ugye érthetõ egy egykártyás 4850tõl, nem is várnék mást ultrán 😊, de hogy lowon ennyire kevés legyen egy e8400as C2D az nem megbocsájtható
annyit még hozzáfûznék hogy butított iniben nem tudom mi minden van átállítva hogy ennyire begyorsul, de akkor már TWI is finomíthatna a graf beállításokon hogy ha egy szar inivel ennyit lehet gyorsulni, lehet sokakat nem zavarna a rondaság, és szépen sakkozhatnának a beállításokban
ugyanis ha azt az init használom akkor pl utánna ha játékban átállít még valamit ember grafikai résznél, bizonyos beállításokkal pálya betöltés után ROgame.exe hibával elszáll
tehát gondolom alap funkciók is kivannak szedve amit késõbb játék hiányol
na egyenlõre ennyi jóéjszakát 😊

tototto
igen, ezek azok, köszönöm szépen mindkettõtöknek 😊

Dietrich
http://addgadget.com/

Daell Drow
tototto
tud valaki mondani valami jó progit ami a win7 asztalra folyamatosan kiirja a cpu terhelést meg vga meg memória használat, hõmérséklet, meg ilyesmik, lehetõleg kicsi progi legyen vagy ilyen win7 asztali widget szerûség 😊

Dietrich
indísd el az ATI Tray Tools-t (miután beállítottad az fps-re) és hasonlísd össze.

bakvarnyu
Azt mondjuk nem tudom mennyire megbízható a beépített fps számláló.Amennyi hiba van benne sose lehet tudni<#vigyor1>

bakvarnyu
Nekem phenom2 X4 945 3000GHZ, Rad5770 1G, 4 Giga DDR3 és nem nagyon esik 50 FPS alá, igaz csak 17 colos monitorom van.

nekem notin ( corei-3 2,5ghz-4gb ddr3 ram-gt540m videok) simán 30 fps de inkább több és nincs akadás