5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#3216 Létezhet. Főleg Commanderrel (arty ugye...) de Marksmannal én is lőttem már 70 felett. -
#3215 Jo lett koszi.
Most szerintetek ilyen letezik? Kezdenek nekem is ketelyeim lenni a tiszta jatekkal kapcsolatban
-
#3214 Jobb klikk, properties, local files, verify integrity of game cache
Nekem ez segített. -
#3213 Ez meg már milyen röhejes dolog
-
#3212 na most tölt 900 megát a steam, akkor asszem kijött a peccs :D -
#3211 van aki kipróbálta az új bétát, optimalizáltak elvileg benne dolgokat, érdekelne észre vettetek e gyorsulást?
illetve mikorra várható a hivatalos kiadása? -
priluki #3210 értem,köszi majd ma megnézem.. -
#3209 volt 1 kis PB hiba, de tegnap mar ment rendesen. lehet csak a serverrel volt gond ahol jatszottal. -
priluki #3208 hi egy hónapja nem toltam ,most felmegyek és rettentően laggol.. lemaradtam valamiről? :D -
#3207 akkor nem tudom.
nekem semmit nem töltött le. -
zoltang #3206 Ezt magától töltötte le, én nem csatlakoztam a betához, nem is rendeltem elő a játékot stb. Nem lett jobb tőle a játék sőt... -
#3205 véletlenül nem a bétához töltötte? -
zoltang #3204 Ez az piciny 1,2GB-os patch-ről, amit most próbál letölteni van valami infó? -
#3203 most miért?
éppen telepítettem az új 11.11 drivert, megnézem offline-ba a BF3 meg MW3-at is..aztán beizzítom a RO2-t ;) -
#3202 persze persze :D -
#3201 csak nincs időm rá :p -
#3200 olyan negatív vagy -
Lebowski #3199 Töröld le/add el/dobd el :) -
#3198 ez már vicc..nem indítom el a steamet, mert vagy feltörik vagy a játék amit frissít szar a pb vagy a patch..1 hónapja már lassan hogy szerveren se voltam ilyen dolgok miatt. -
#3197 Na ne... -
#3196 tytgamer posted on November 16, 2011 @ 9:40pm
finally a no-8-gigas patch
lol -
zoltang #3195 18,2 MB, ezért ment most nálam. -
zoltang #3194 Aha nem is vettem észre... :) -
zoltang #3193 13 óra körül próbáltam a játékot utoljára, akkor ahogy írtam nem ment, most imént egy szerveren "gond nélkül" futott. :)
Ezen voltam:
31.132.2.122:7777 - Brother Uk Realism TE
Azt írja ki van kapcsolva a PB, de mégis szinte játszhatatlanul akad meg időnként (nálam). Mégse a PB???
-
#3192 újabb peccs
- Fixed a crash that was introduced in the last patch on some hardware configurations
- Fixed another cause of the double ironsights bug
<20mb -
juve60 #3191 http://www.gametracker.com/server_info/85.195.93.61:7787/
ez is pb mentes szerver -
#3190 mondjuk a legutóbbira.
vagy küld el a .dmp fájlt nekik. -
zoltang #3189 Melyik log fájlra gondolsz, mert annyi van...? :) -
#3188 1db PB mentes servert talaltam, rajta 3 fovel... :)
de ott tenyleg nem volt gaz -
#3187 Tripwire fórumon is felmerült ez az 1 másodperces fagyás.Azt írják,hogy a 15.-i patch után kezdődött és tényleg a PB miatt van.Megoldás egyelőre nincs.Azt javasolta valaki,hogy amíg nem javítják,addig játsszunk pb mentes szervereken. -
#3186 logfájlban mit ír? -
juve60 #3185 most néztem,lejött a mai frissités és megy a game -
zoltang #3184 De az "egyszemélyes mód ("offline")" sem megy már... :) -
#3183 lehet nálad a pb frissítés nagyobb gondot is okoz.
probáld ki, hogy nem pbs szerverre mész, akkor mi történik, vagy probáltad? -
#3182 többen írják, hogy 14.-én kezdődtek a fagyások (akkor jött a pb frissítés) -
juve60 #3181 én csak azt nem értem hogy akko mért adták ki a játékot később,normálisan ha ennyi gond van vele ?! nálam 15 megás nettel kb 2 óra mig leszedi a patch-ket ! amikor megvettem ez nem volt ráirva a dobozra ! este leülök a gép elé csak az új patch miatt nem tok játszani ,ez kissé bosszantó ennyi pénzért sztem föleg ugy hogy gépet is kellett fejlesztenem mer bezzeg a proci használatot nem tudták még mindig optimalizálni ...
-
#3180 Nekem is ezt csinálja és nagyon idegesítő.A punkbuster dologban lehet valami. -
zoltang #3179 korrekció.: :)
leve = eleve
-
zoltang #3178 Megcsináltam amit mondtál, de leve kételkedtem a "tűzfalas hibába". Nem win. tűzfalat használok és külön szabály van a RO2-re beállítva. Mindegy újra engedélyeztem stb., de nem lett jó. Ahogy betölti valamely módban a pályát kiakad. Elvégeztem a teljes játék ellenőrzését, majd a töredezettségmentesítését.
Tegnap amikor még ment a játék nekem is nagyon idegesítő időszakos akadások voltak. Emiatt egy csomószor lelőttek, mert túlfutottam/ léptem egy sarkon stb. :)
Várom az újabb "javítást"... :) -
#3177 nincs esetleg demo szerver ahol kipróbálható a multi?