5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Lebowski
    Érdekes módon több játékost is ismerek, aki bőszen fregel... Lehet, hogy a hiba az ön készülékében (jelen esetben benned) van. Full realisztikus szervert kell keresni és nincs probléma. Mi csak ilyenen játszunk. És baromi fura egy olyanra tévedni, ahol kapásból látom, ha valakit lelőttek, vagy én lőttem valakit. Hidd el tényleg tapasztalatból (sok óra,1000+ frag) mondjuk, hogy simán játszható a játék, igaz kell hozzá gép. Tegnap fordult pl olyan elő, hogy egyik társammal szembelőttük egymást, ő német én orosz, és csak az ő lövését loggolta a szerver. Mert megkértem, hogy vegye fel a fegyveremet, és ürítse a tárat. 10 golyót tudott kilőni, pedig nálam puffant a fegyver, nála nem. Ezt el kell fogadni, hogy 100+-os pingnél előfordul. De ez 100 esetből egy.. Pedig a 64-es szerverekre szoktunk járni, ahol mind az fps és mind nethibának gyakran kéne előjönnie...
  • Ulvar
    Főleg mióta egyre több a cheater is...próbálok mindig esélyt adni ennek a szutyoknak de valahogy nem megy ... mindig 10 perc vagy 15 perc vagy fél óra után kilépek...nem bírom idegekkel...Néha úgy bírom hogy campelek hallom hogy jön fel a tag a lépcsőn hirtelen csend, nem lát de célozva pontosan rám irányítva már lő. És hála az internet laggnak amit egy két csávónál (na jó fél brigádnál) látok... megőrülök egy teljes tárat a fejébe lövök MP40el...semmi...én ennyit hallok...pukkk kaputt...vége... és csak lesek....biztos Mancsúriából játszanak vagy én már nem tudom...

Jó tudom negatív személyiség vagyok...sose mondok pozitívat...de mondok most. Ki kell fogni azt a pár jó szervert és azon játszani... de sajnos ritka ahol minden klappol és beadja a lövéseket. Tényleg sokszor látom hogy vérzik hát az agya fröccsen szét akkorát nyomtam a fejébe...de vígan fut tovább realistic szerveren... ez net hiba, FPS hiba, szerver hiba...sok minden lehet, az is lehet hogy csalás. Sokat tapasztaltam, de tényleg az elmúlt napokban, de még mindig sokszor megbotránkoztat...bárcsak normálisan ki lett volna adva...
  • KM
    Pedig jobban tennéd...
  • Fpocok
    Én még nem mentem el oda, viszont megjelenés óta kb két órát játszottam ezzel a szarral, mert többet nem lehet.
  • RatBaG #3052
    mindenki elment battlefieldezni...
  • Zegi Norbi HUN
    Kösz:-)

Am ennyire rossz ez a játék? Csak mert nem nagyon él a topik:/
  • Dietrich
    egérgörgőt nyomd meg..
  • Zegi Norbi HUN
    A tréning résznél.
  • Zegi Norbi HUN
    Ok:D

Am a gránátdobásnál mit kell megnyomni,mert a fenének se akarja eldobni normálisan.
  • Ulvar
    Ezt el se olvastuk vedd úgy :).
  • Zegi Norbi HUN
    Warez multi még nem lehetséges?
  • TG Gida
    Realism Mod készülőben
  • AndrewT
    ezeket én is megleltem, köszönöm szépen, azóta pedig találtam egy olyan szervert, amiről nem dobál ki (az első 5 után vált gyanússá a téma :) )
    még egyszer köszi.
  • lolSL
    vki vett orosz cd kulcsot ehhez a játékhoz? van vele angol nyelv?
  • me and a monkey
    Most így hirtelen 2 megoldási kísérletet láttam, próbáld ki. (angol, remélem megy)

I've read you can try to fix the problem you have by right clicking on your icon and press run as administrator. if that doesn't work you have to save your game to C drive.

A másik ez.
  • AndrewT
    legfrissebb
  • foxxi
    Ha frissíted?
  • AndrewT
    valakinek ötlet arra, hogy punkbuster kicked you for 0 minutes: too many session restarts?
  • mijki
    Nemááááá :)
  • Lebowski
    :D Már volt... Ráadásul ezen az oldalon (#2984).. :D Nem megy neked ez a video linkelgetés időben :)
  • mijki
  • bajsz
    sorry nem ide akartam!
  • bajsz
    Srácok érdemes a dlc-ket 28 után használni ,vagy most is be lehet aktiválni őket!?
  • PanzerWolf
    Köszi!
  • Svenhassel
    Azt hiszem a Battle Hardened után, azaz a 4. rang.
  • PanzerWolf
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne,hogy MKB 42-t mikor kapja meg az ember Assaultnál?Ott van,hogy veterán unlock de,az mikor van/lesz?
  • TG Gida
    Próbáld meg a countdown-os szervereket,ott pont ez van.
  • bosco05 #3029
    ismertem a srácot :) játszottam is vele :D
  • Svenhassel
    Azért "realism" szerveren egyáltalán nem így van. Legalábbis eddigi tapasztalataim szerint, könnyűszerrel nyerhetnek (és nyernek is) a támadók. Commander-től és Squad Leaderek-től függ...
  • Gabe18
    Tikettből ez a 200-250-es mennyiség ami a legtöbb szerveren van kb jó szerintem. El tud fogyni a 15 perces kör végére ha nagyon óvatlan a csapat.
    De voltam olyan szerveren ahol 500 vagy 2000 is volt. Hát ott már kb mindegy volt, annyit ért mintha nem is lett volna.
  • bakvarnyu
    Ez a csere szerintem csak szerverbeállítástól függ,ezenkivül emelni kéne a tikettet is hogy legyen idő befoglalni mindent, meg azt is be lehet állítani hogy a védők ne tudjanak visszafoglalni területeket igy lassan ők kerülnek szopóágra
  • Dietrich
    csak annyi a hiba, hogy Henker az COD1-nél volt ;)

• Gabe18
    Ebben a játékban csak az a baj hogy rettentő igazságtalan. Mindenki örökké arra az oldalra áll, aki védeni fog az adott pályán.
    Most játszottam egy órát, 4 kör, 4x lettem támadó. Öltem kb. 20-at, meghaltam kb 60x, és elvesztettük az összeset.
    Nem értem miért nem úgy csinálták meg ezt, hogy egy kör lejátszása után megcserélje a teljes csapatokat, és aki eddig orosz volt, az átkerül németnek, és fordítva. És így a feladtok is megcserélődnének.
  • bosco05 #3023
    nem tudom, én cod1-re gondoltam, de mindegyik tele van csíterekkel meg faszlámákkal, úgyhogy nem játszom már én se
  • Lebowski
    Ő is szerintem a jelen codosokra gondolt :) mivel -úgy tudom- a cod2- már nem nagyon játszák. Vagy igen?
  • bosco05 #3021
    Én azon nevelkedtem, de hogy ez is simán menne az is biztos. Cod4 nooboknak nyilván nem, csak a játék amit a cikkben írnak 2003-as és tele volt prokkal a multija. Cod2+ tól egyetértek a kijelentéssel :)
  • Lebowski
    Jaja. Szépen megírt cikk. A codos behúzás pedig kiváltképp tetszett :D
  • stardate
    Nagyon jó kis cikk, pontosan leírja a játékot és az élményt amit nyújt de nem siklik el a hibái felett sem.
  • sherlock1

• Serpa
    [URL=http://forums.tripwireinteractive.com/showpost.php?p=950065&postcount=22]"We are indeed still working on our cpu bottleneck."[/URL]