5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#2976 "A típust először 1942 augusztusában vetették be Leningrádhoz közel, a Ladoga-tó térségében." -
#2975 ha nem Sztálingrád nevet adtak volna a RO2-nek.. -
#2974 Nem, nem volt... Amúgy is, hogy került volna oda a bekerítés után? Ejtőernyővel? :D -
#2973 Ja, hogy Pzkpfw. V értem már. -
#2972 Sehol nem volt Tigris a sztálingrádi csatában,még a felmentő hadműveletben sem,nemhogy a védelmében.
Az első egységek csak 43' januárban érkeztek a frontra,de közük nem volt Sztálingrádhoz,meg 42 nyarán tesztelték őket Leningrád térségében. -
#2971 A védelménél volt már Tigrincs pl :P -
zoltang #2970 Erre gondol:
Panzerkampfwagen V Panther Sd.Kfz. 171 -
#2969 Mi az a PV-Panther? Ilyenről még nem hallottam. -
#2968 Én meg az IS-2 birtam legjobban az egybe, mindannyian a tankos pályákat várjuk. -
#2967 Mielőtt valaki helyrerakna,tudom hogy egyik sem volt még ott Sztálingrádnál.Viszont egy kombinált pálya,ahol a páncélosok dominálnak,mint pl. Arad,nagyon jó lenne ide is. -
#2966 Én meg PV-Panther-t.Az mindent visz az 1.-ben.
Rakhattak volna bele egy normális tankos pályát.Ami most van,az lósz@ar,egy vicc.Én speciel ezért vettem meg,de koppantam. -
#2965 Tigris tankot akarok -
priluki #2964 Jó lett!! köszi szépen.. meg a többieknek is:) -
#2963 adja ég, hogy jó legyen. -
priluki #2962 aha,valamit elkezdett tölteni,lehet jó lesz:) köszi előre is! -
priluki #2961 nem, azt hogy kell? de nekem magyar a steam,csak mondom:) -
#2960 vagy a steam könyvtárban a ClientRegistry.blob fájlt törölni/átnevezni pl. ClientRegistryOld.blob -ra, majd belépni steambe. -
#2959 steam-->RO2 jobb klikk, tulajdonságok-->Helyi fájlok--->Játékfájlok épségének ellenőrzése
ezt is nézted? -
#2958 verify game cache megvolt? -
#2957 Köszi, -
priluki #2956 de biztos nálam a hiba,de nem lehet valahogy megcsinálni,hogy ne kelljen ujratennem a játékot? -
#2955 ha be van állítva.. -
#2954 [URL=http://forums.tripwireinteractive.com/showpost.php?p=800193&postcount=123]a "dióit" találtad el[/URL]
sima fejlövés a másik. -
#2953 a steam letölti automatikusan -
Tibor77 #2952 Meg tudná valaki adni, hogy honnan lehet a frissítéseket letölteni?
Köszönöm! -
#2951 Tudom volt már, de mit jelent a "makkos" ikon és az amikor egy "szög a fejben" ikon van a kijelzőn?
Hol találtad el az ellent? -
#2950 ugyan már
kép2, kép3 -
#2949 Guren, Dietrich
Láttam, de sose gondoltam volna, hogy ez az uninstall opció... Köszi ! -
#2948 steamnen belül ahol a könyvtárban írja a játékaid, ott jobb klikk a RO2-re majd "Helyi tartalom törlése" -
#2947 ha steam-en belül a játék ikonjára kattintasz jobb egérgombbal, nincs delete local content? -
#2946 Ma már lenne időm valamennyit játszani, gondoltam egyet és megpróbáltam leszedni a játékot, hogy újra letöltsem (valaki írta, hogy nála ez nagyságrendekkel gördülékenyebb játékot eredményezett) azonban sehol nem találtam az "uninstall" opciót.
Se a W7 vezérlőpultjában, se a Steam felületen, sem a játék könyvtárában...
Nem is értem. Merre találom? -
foxehole #2945 Nem lehet hogy csak nálad van hiba? Nekem este is ma reggel is tökéletesen megy... -
priluki #2944 sőtt még most reggel se jó.. mit csináljak? nincs kedvem ujrarakni:S -
priluki #2943 nálam még most se jo:S -
#2942 STEAM szar volt eddig. Elvileg már jó. -
priluki #2941 üdv.. nálam már 2-3 órája nem elérhető a játék,másnál is van ilyen? -
juve60 #2940 thx -
#2939 Mint minden normális Unreal engine-s játéknál: konzolba (0/ö)
open ipaddress -
Gabe18 #2938 Frissités érkezett az imént, egy laza 223 mega méretben. -
juve60 #2937 hogyan tudok ip alapján szerverre belépni ???? nem találok olyat hogy hova kell beirni