Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakvarnyu
Mi van? Pusztán a statisztika miatt nem játszani? Ez eddig a nap legnagyobb hülyesége.

KM
Ezen jót kacagtam... Stat nélkül nem éri meg játszani. Szánalmas!<#ejnye1>

stat nélkül nem éri meg játtszani?! 😄D hát ez lol.. csak "gratulálni" tudok 😄
most pl fix30 fps röl 60 lett a tegnapi javitás óta.. ennyit a kérkedökrõl akik itt hápogtak hogy ez sose lesz jó.

Fpocok
Dettó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Pedig mennyire bíztál ebben a játékban. 😄DD
Végén még a BF3 fog meglepetést okozni. 😛
Fpocok
Így is nézhetjük. Viszont a stat még mindig szar, és nem is nagyon éri meg addig játszani, míg ki nem javítják (remélhetõleg törlik az egészet elõtte)

Parasite Eve 2, best game EVER!

bakvarnyu
Elég pozitív hogy ilyen ütemben jönnek a javítások! Ez alapján dolgoznak rajta keményen.

Dietrich
újabb 430MB patch

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
ööö nem elég csak a .blob fájlokat?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

garferi
Jobb klikk a játékon, properties, local files fül és verify integrity of game cache.
Ha ez nem oldja meg akkor bezárod a Steamet, bemész a Steam mappába és kitörölsz mindent KIVÉVE a STEAM.EXE-t és a STEAMAPPS könyvtárat, ezután elindítod a Steamet.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
Én amióta rájöttem, hogy a Core i7 procim szorzója a BIOS-ban lekorlátozta a 4 mag órajelét 2 GHz-re és visszaállítottam, hogy 2,8-ra menjen azóta nincsen bajom az FPS-el 😄 Stabil 60 bárhol.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

garferi
0 vagy ö gomb és írd be: stat fps

Ulvar
Melyik gombbal lehet elõhozni az FPS mutatót?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

köszi😊 és mit javasoltok mit csináljak ? tegyem ujra?

me and a monkey
Nálam az FPS határozottan nõtt, az átlag 20-30-ról stabil 60 FPS-re.
Ma elõször játszottam a Red October pályán, kifejezetten hangulatos.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Dietrich
ez a sok frissítés megbolondítja a steamet 😉

me and a monkey
Significantly improved VOIP system
- Optimized Fallen Fighters map
- Fixed some Single Player spawn issues
- Various crash fixes for server and client
- Client performance optimizations
- Fixed Hit indications when manual bolting is turned on

Servers will need to update.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

m1garand
Az update history-t itt tudod megnézni, a steamben a játékon jobb gomb és news. Ott ki ír mindent amit kiadtak a játékhoz.

makett.tk

hm.. tegnap este jött valami frissités,tudja valaki mit javitottak? Nekem most nem indul:S azt irja nem elérhetõ ez a játék..

mi a baj a játék minõségével ha megkérdezhetem?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

bakvarnyu
Kipróbáltad amúgy vagy csak a mások véleménye alapján jelented ki?

Dietrich
😊))))
én 1x CODUO GFM mod szanitéc voltam..mentem gyógyítani de véletlen megnyomtam a bebindelt billt ami gránátra volt és fejbe vertem vele. Mondták is te nem doki vagy hanem hullagyáros 😊

Hát sztm ha müködni fog a stat a minimum hogy nullázzák majd😄

Vmit csinálhatnának a statal, mert nem akarok 71szintû lenni úgy, hogy a 7 után következett
A játék minõségének ismermeretében én nem buzdítanám vásárlásra.

TG Gida
Ez jó😊

Isten áldja a pogányokat!

😄😄😄😄
tobias88
Vagy mikor fedezékben vagy és fel akarod venni a jó kis fegyver meg gránátot, el kell menned vagy 1 méterre a fedezéktõl, hogy fel tudd venni...
RatBaG
ja, gondoltam. nekem valahogy ezzel nem volt gond eddig, viszont néha így is belekavarodok a gombokba. AT puskával voltam, ellõttem az összes lõszert, próbáltam keresni, de nem tudtam, hogy adni-kérni hogy lehet. odamentem egy mg-shez aki az ablakban támasztotta a géppuskát, nyomnám a use-t, ehelyett tarkón basztam pisztollyal... <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

nekem sokszor okozott gondot, hogy odatapadt a falra, ahelyett, hogy elkezdte volna gyógyítani magát, és nem tudtam fedezékbe mocorogni.
tobias88
Persze, ha nem írnám, wrong captcha-t írna. <#whatever>
Szerintem van ugyan azzal az ip-vel valaki aki már regisztrált, mert nálunk mindenkinek ugyan az az ip-je az idióta szolgáltatónál (úgy 1000 felhasználó)
Svenhassel
Mert néha például amikor fegyvert akarok felvenni a földrõl, fogja magát a karakter és hozzásimul a falhoz 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

RatBaG
mi a gond azzal, hogy egy gombon van?

Per Aspera Ad Inferi.

garferi
Captcha kódot helyesen írtad be? 😊

tobias88
a fórumra nem tudok regisztrálni, mert azt írja, hogy bot vagyok...
regisztráltál??
nem tudom, hogy olyan sebzés után észleli-e még a találatot, amit meg tudsz gyógyítani, vagy nem. viszont velem is volt már olyan, hogy a csóka, szintén g41el belém lõtt egyet én meg kezdtem kilehelni a lelkem, de még ráengedtem egy sorozatot, és õ is megdöglend 😊 magammal rántottam a mélybe muhhahahaaaa 😄
garferi
Mit vétettél?

tobias88
engem még mindig robotnak néz <#taps>
garferi
Tegnap volt egy olyan hiba is amin majdnem összefostam magam. Kiváncsi vagyok, hogy veletek megtörtént e már.
A szituáció a következõ volt: Apartmans-on Commisars house mögött egy ruszkira lettem figyelmes aki éppen háttal volt nekem én meg vígan eljátszottam a gondolattal, hogy milyen könnyû is lesz a Gewerh-41 emmel kilyuggatni a bõrét, mire észbe kap már annyi is neki. Belelõttem egyet, nem halt meg, hanem belekerült ebbe a haldokló állapotba, amikor még látsz meg tudsz mozogni és lõni is korlátozottan amíg totál el nem sötétül a világ és meghalsz. Amikor elkezdett imbolyogni, ezt le is vágtam, így még beleeresztettem egy tárat, de erre sem halt meg. Valahogy a haldokló állapotból nem tudott már a többi lövés hatására a túlvilágra kerülni. Megfordult és még utolsó másodperceiben a testében 1 egész tár lõszerrel agyonlõtt.
Ez milyen már? Tripwire fórumon nem láttam hasonló témát. Ez egyedi eset lenne? Ha nem akkor beírom nekik bug reportba.

😄
garferi
Akkor minél több hozzászólás és szavazás menjen a topicba, hogy a fejlesztõk végre észrevegyék. Mozgósítsátok az egész repülõszázadot! 😄

ÓÓÓ. Ez zseniális kezdeményezés. Pont ezt beszélgettük Gidával is 😊
garferi
SZAVAZZATOK! A cél, hogy a fedezék (alapból CTRL) gombot különválasszák a használ, lõszer átadás és kötözés funkcióktól.

Aha, akkor lehet hogy én jól csináltam a kijelölést, csak épp nem foglalkozott vele senki. Na mindegy...

Közbe éjjel amíg aludtam valami gonosz manó bemászott és agyba-fõbe RO2-zött a gépemen, mert tegnap még 69-es szintû voltam (persze az is kamu adat), de mára már 81-es lettem. Hiába, megyek fel a ranglétrán töretlenül...<#hehe>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

😄

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

garferi

Nem eredeti! SKIDROW-s verzió van meg!
eredeti?
Sziasztok!

Nekem lenne egy problémám játék indításakor! Szeretném a segítségeteket kérni! Ez a probléma amikor el akarom indítani az ROGame.exe-t!
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BEX
Alkalmazásnév: ROGame.exe
Alkalmazásverzió: 0.0.0.0
Alkalmazás idõbélyegzõje: 4e6f86db
Hiba – modul neve: Steamclient.dll
Hiba – modul verziója: 1.0.0.1
Hiba – modul idõbélyegzõje: 4e6127fb
Kivétel – eltolás: 0002b6fb
Kivételkód: c0000417
Kivételadatok: 00000000
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: 213b
További információk 2: 213bb4f004fa782aa94a885e37d2e254
További információk 3: a9a4
További információk 4: a9a4581344ffffc5bd1ae4bb0aab687e

Remélem hogy nem csak nekem fordult elõ ilyen, és tudtok segíteni!