5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#2936 te tömeggyilkos -
#2935 gondoltam megcsinálom singlet ha már jár érte accsi, már jó pár chaptert megcsináltam német oldalon de eddig nem adott meg semmit, még a gyakorló küldetésekre se
valaki próbálta már singlet, illetve adja neki az accsikat, vagy nem nálam van a hiba? :) -
#2934 fene se tudja mikor szerzem meg az mkb-t, addig is használom az ellenét
kép -
juve60 #2933 én is letöltöttem és egyik verzió se volt tökéletes-inkább megvettem erdetibe-azóta no problem meg mehet a online lövöldözés -
foxehole #2932 Noo warez noo cry.... -
Gabe18 #2931 Valószínű, de korántsem 100%.
VGA driver frissítés, és hasonlókat lehet megpróbálni. A játékhoz is jött méretes frissítés, azt rá lehet rakni ha warezban kijött. De leginkább ahonnan letöltötted, ott érdeklődni hogy másnak is van-e ilyen baja.
Win7 nem lehet akadály, azon mennie kell. -
Tibor77 #2930 Azért nem jó mert nem eredeti? -
#2929 ennyi. -
Tibor77 #2928 Nem. -
#2927 Eredeti? -
Tibor77 #2926 Sziasztok!
Felraktam a játékot, működik is, minden rendben.
Egészen addig, amíg el nem kezdem a német kampányt.Az első kiképzést megcsinálom, amikor célba kell lőni meg gránátot dobálni.A végén, amikor megcsináltam a kiképző elköszön, eztán megakad, sötétség és kiírja, hogy az exe működése leállt!
Mi lehet a probléma?
(win 7-em van, ez gond lehet?)
Segítségeteket előre is köszönöm!! -
benioh #2925 Amúgy ebbőla bugból simán csinálhatnának feature-t is akár.Adnának még hozzá ,valamilyen animációt mint a far cry 2-ben azt cső. -
#2924 kínomban már az én fejemben is megfordult, hogy nincs kibiztosítva a fegyver, vagy ilyesmi... de utána mindig lusta voltam rákeresni fórumon, hogy bug-e. -
benioh #2923 Be hát.. -
#2922 besült ^^ -
Karabiner #2921 Pedig nem lenne hülyeség szimulálni. Sokan köszönhetik az életüket a beszorult puskáknak, gépkarabélyoknak. Vagy fel nem robbanó kézigránát.
Viszont a kedves játékos meg agyvérzésbe elhalálozik a monitora előtt. :) -
Lebowski #2920 Jah, szart küldtek a gyártósorról nem? :D vagy a portól beszorult... -
benioh #2919 Én naívan eleinte azthittem feature, hogy beakadt v. valami. :D -
#2918 Na végre én is resetelehetem majd a statomat! -
Lebowski #2917 Bizony-bizony. Pont múltkor bosszankodtam én is, amit Gida végig is hallgatott szerencsétlenségére :) Aztán elengedtem a gombot :D (mmint a ts-t :) ) -
#2916 -Fixed a bug which would sometimes cause the first click (fire, alt fire, or ironsights) after respawning to not register.
óbazmeg, hogy ez engem hányszor szopatott meg! ha automata fegyverrel voltam, akkor mindig egy lövéssel indítottam spawn után, mert számtalanszor emiatt haltam meg első találkozáskor... -
Lebowski #2915 Főleg tapasztalat kell ahhoz, hogy sok embert lelőj, ami ugye azt jelenti, hogy nem ez az első fps-ed. Mindenféle nagyképűség nélkül állíthatom, hogy nem nehéz 20+ killt összehozni. Igaz én kb. 10 éve játszom fps játékokkal, és ebbe volt olyan amikor komolyabban is. Az egyik legfontosabb, hogy a pályákat ismerd meg alaposan. Pl. ha már eleve úgy fordulsz ki egy sarkon, hogy az ablakra tartasz, akkor már előnybe vagy az ablakban levővel aki mondjuk nem oda néz, hanem oda kell tartania a fegyver. Javasolt nem lógatott fegyverrel mászkálni, hiszen, ha csípőből kell lőni hirtelen, akkor ne a kis lábujját lődd, hanem /hason/mellkason. Az egér beállítás is fontos szerintem. Tized értékek is számíthatnak egy ráfordulásnál, ezt pedig az egér driver/winfos/játék 3as kombó alapján elég jól be lehet hangolni, igaz eléggé pepecs dolog, de ha egyszer megtaláltad, akkor fel kell vésni, mert igen dühítő tud lenni egy reinstall után, hogy újra kell kezdeni a procedúrát. Ha pedig kezdő vagy, akkor próbálj meg eleinte nem rifleman-ként harcolni, hanem automata/félautomata fegyvereket választani, mert azzal eleinte könnyebb ölni, és ráérzel a játék menetére is. Aztán már azzal is rá fogsz szokni a kis sorozatokra. (pl. valamelyik nap lőttem mp40-el 130 méterről egy embert.. Nem kicsit lepődtem meg.) Szóval kitartást és ne csüggedj. Ja és a csapat cél is lebegjen a szemed előtt, mert akkor általában a sűrűjében vagy, így több elennel találkozol, így több esélyed van nyírbálni :) -
foxehole #2914 Na ez a 71kill már kemény gratula hozzá, én az kedvenc mp40-esmmel max. 20-25 oroszt tudok leszedni(de van hogy egyet sem..) körönként. Amúgy a kétkedőknek üzenem: a legaddiktívabb és hangulatosabb lövölde amivel eddig játszottam! -
#2913 a következő javításban ezek várhatóak
-Fixed a bug which would sometimes cause the first click (fire, alt fire, or ironsights) after respawning to not register.
-Player stats will now save at the end of each round in addition to the end of the match.
-Minor tweaks to the high end of the honor level ranking. While some very high level players may notice an honor level change their earned XP is unaffected by this update.
-There is now a console command for any players wishing to manually do a stats reset. The command is 'ResetStats' and must be followed by your steam nickname for confirmation (in quotes, case sensitive) <ResetStats
"SteamNickname">. The .ini setting for resetting stats has been disabled to prevent any accidental resets.
-Fixed a problem with music in countdown where the morale state (and music) would jump around and transition too often.
-Fixed neutral objectives showing up in the compass as Allied objectives.
link -
#2912 Ne feletkezzünk meg a mesterlövészekről sem!
Nekem Marksman class-al sikerült egyszer Spartanovkán 71 embert leszednem. :) -
#2911 Igen, vannak ilyen ügyes gyerekek akik ezeken a játékokon nőttek fel és nem remeg meg a kezük sose, hiába veszitek egymást észre egyszerre pont egy tizedmásodperccel hamarabb fog lőni neked véged ő meg vigan megy tovább ilyenek szerzik a sok kill-t.Na meg akik tankban ülnek és HE-vel pörkölnek oda a népeknek.Nem is beszélve akik a tüzérséget szórják a fejünkre. -
Gabe18 #2910 Eleve ha támadó oldalba vagy, valószínű sokkal többet fogsz meghalni mint ölni. Hiszen a védőknek általában könnyebb dolga van. Védőként simán lehet egy jó ponton elhelyezkedve 5-6 kill-t is csinálni, mire az ellenfél rájön hogy mi van, és a következő respawn-nál már jobban figyel ott.
Gyalogosként az automata fegyver nagy előny, főleg kisebb zárt helyeken, épületekben. Vagy éppen a tankból a rohamozókat halomra ölve is lehet jópár kill-t gyűjteni. -
#2909 Én az előbb voltam egy 64-es szerón de nem éreztem laggot. -
priluki #2908 hi,4 napja nem tudtam játtszani,ma felmegyek de irtózatosan laggolnak a szerók.. történt valami vagy miezmiez?? -
#2907 Nehéz kérdés, annyi szent! :D
Én azt mondanám, hogy biztos nem Rifleman-nal, maximum Auto Rifle-el. De szerintem az jelenti a legtöbbet, ha ismered a pályát. Ha tudod, hogy honnan érdemes lövöldözni, illetve, hogy honnan érdemes támadni, akkor már nem nagy cucc a 20+ kill. Na meg az általad említett tapasztalat sem jön rosszul... -
Malac Úr #2906 Sziasztok,
Nem vagyok online lövöldözős játék veterán, de sztm ésszel játszom (rifleman class, fedezék, laposkúszás, figyelem a célokat, stb) hivatalos szerveren, meccsenként mostanában már átlagban 3-4 ellenféllel végzek.
Viszont azt látom az összesítésekben, hogy a 64 játékos közül max a középmezőnyben vagyok, és nem értem, hogy a felső 50% hogy a túróban végez extrém mennyiségű ellenféllel (20-50 kill!)?
A hivatalos, rated server okán a cheat szerintem kizárva.
Lehet, hogy buta kérdés, és a válasz annyi, hogy ők évek óta játszanak, én pedig pár hete, de ha van bármi tipp, taktika, előre is köszönöm! -
Lebowski #2905 Gidát ne vegyétek komolyan. Jóban van az internettel magával, ezért tőle semmi sem furcsa :D:D:D
Viccen kívül. Tényleg elég aktív a játék, természetesen van olyan amikor ugyanonnan lőnek le 4szer, mert egyszerűen időd sincs kiszúrni az ürgét, de csak azért is arra mész, hogy NA MOST kiszúrom és nem.. :D Akinek bejönnek a nem ész nélkül szaladgálós és tunkolós játékok, ezt is szeretni fogja. Hangulata igen csak van, ami szerintem az egyik legfontosabb egy játéknál. És igen, vannak még benne hibák! -
#2904 Nekem néha elég intenzívnek tűnik.Bár ezeket már nem kell az intenzívre vinni:)
http://steamcommunity.com/profiles/76561197989618630/screenshot/541781415213823003/?tab=all -
#2903 Hát intenzívnek nem mondanám, kempelni meg minden fpsben szoktak.Megfontoltan kell játszani benne mert igen hamar leszednek. -
#2902 Üdv.
Épp a megvásárlás előtti pillanatban vagyok, és szeretnélek megkérdezni titeket, hogy mi a véleményetek róla? Például mennyire "intenzív"? Így videók alapján nem tűnik rossz játéknak csak hát csöppet úgy tűnik, hogy nagyon campelős az egész. (Tudom a taktika a lényege csak hát azért kell bele valamicske izgalom.) Milyen a fejlődési rendszer? Teszem azt ha elérsz x fejlettséget magában a kasztban vagy csak úgy saját szintben akkor elérhetővé válnak új fegyverek vagy fejlesztések?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#2901 van egy magyar, 16fős szerver.
Hungarian RO2 Server
95.141.41.133:7777 -
priluki #2900 lehet nem jó ablakot löttök,nem? :P:D -
#2899 Ez nálam is gyakran befigyel ... -
#2898 Ja még egy dolog. Nem hiányzik senkinek ez a supressing fire hatás? Engem kicsit idegesít néha,hogy szórom géppuskával az ablakot, onnan meg simán kihajol egy ellen és egy lövéssel leterít 200 méterről. -
#2897 Meg kell rohamoztatni a falut az összes gyalogossal.