5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#2854 most ismét előjött ez a nosound bug, akkor ezt nem sikerült teljesen javítaniuk :( (nem tudom mennyire játszik közre de eddig alap hangokkal játszottam, viszont most áttettem nativ német oroszra a beszédet, lehet azzal még nem foglalkoztak, és ezért sem lehet menüből még választani)
viszont az fps gondok nálam megszűntek, most már szinte mindig 50-60 fps (vsynch miatt több nem is lehet) :)
a szerver kereső bugot sikerült úgy javítanom hogy töröltem document settingben a RO mappát -
#2853 Azért hagyjuk tisztán az offoktól ezt a topikot.
Itt maradjon az RO2. -
#2852 -
zoltang #2851 Honlap itt:
http://www.heroesandgenerals.com/
Az SG-én itt van.
Idézem Desiderata-t:
"Második világháborús multiplayer FPS."
Lehet kulcsot igényelni, ha minden igaz a még csak alfába lévő progihoz. Én nem próbáltam, csak figyelem a fejleményeket... :) -
#2850 Jó de mi ez? -
#2849 Holy sh*t -
zoltang #2848 Ez sem csúnya:
Heroes & Generals - [Alpha Footage]
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5QrUZSEw4wk#! -
goofey84 #2847 Nekem is ez volt a problémám, csak én még újra is raktam a játékot, csak előtte kimásoltam az roengine.ini fájlt és miután visszamásoltam működik a belső szerverkereső, gondolom ott van a hiba -
#2846 nekem se talál szervereket ahol játszanának (csak egy oroszt meg egy 30-40 üres szervert) a belső kereső, pedig steam szerverkeresője kidob rengeteget ahol játszanak is sokan
nem tudom mit csinál pontosan de ha bevan kapcsolva úgy veszem észre mintha gyorsabban futna a játék -
zmok #2845 Szia!
Nekem ez a kedvencem!!! -
benioh #2844 Olyan jól leresetelték a statokat ,hogy még mindig 99 es vagyok. -
#2843 -
#2842 kiheréltem. -
#2841 Má megint itt van e a majom. -
#2840 azért érdekelt mert csak a steam szerver keresőben találtam szervereket(amiken voltak is), a beépített 1-2 talált.
de mot már a beépített kereső is jó. -
#2838 Nekem magatol beteszi a "last played"-ba vagy valami ilyesmi :) -
zoltang #2837 Jött valami 18 MB patch is... -
#2836 szervert ipt hogy lehet hozzáadni a kedvencekhez?
ill
"one frame thread lag"
ez mire van? -
#2835 bekem is ilyen kábellel van összekötve a samu P2470HD -
Gabe18 #2834 Reset megtörtént. L10-en indul a katonánk (nem tudom miért), minden érték, és stat 0, és elvették az összes Achi-t is. -
juve60 #2833 JÓ EZ A PECCS !!!
legalábbis nekem jobban fut a game,plussz 20-30 fps-el !!! -
priluki #2832 na jó nem szoltam megoldodott:D
-
priluki #2831 skacok mi ez a szopatás.. ujraraktam a gépet és nem enged belépni steamba.. valami kodot kér de én e mailba nem kaptam semmit.. áhh ez nem az én napom semmi nem sikerül -
Lebowski #2830 személyeskedik a nyuszika. csak egyből megy a hányás, ha éppen kicsit több segítséget kér az illető. nem mindenki hardcore user. de nekem mindegy, öntse csak el a pisi az agyad. hozzáteszem, nagyon sok problémára én így találtam választ, ha esetleg nálam is felmerült. -
priluki #2829 sajnálom hogy ebbe a topicba háritottam a problémámat.. azt hidtem könyebben megoldodik,egyépként azóta se jó pedig win reinstall is volt:(( -
goofey84 #2828 Szerintem a nem olyan erős gépeken, mint az enyém is nincs olyan patch, ami segítene, pedig na mindegy... -
#2827 nálam nem akarom elkiabálni mert csak épphogy kipróbáltam de apartman 40 fős szerón eddigi átlag 30-40ről 45-60 fps lett és mintha nem is nagyon esne 35-40 alá a korábbi rendszeres 30as drophoz képest (mondjuk majd redoct, pavlov, barrack lesz a mérvadó, azokon volt inkább gondom az fpsel :))
de ahogy olvasom sokaknak semmit nem gyorsult -
goofey84 #2826 Jaj de jó, már azt hittem nálam van vmi gebasz! Nálatok van vmi változás az optimalizációt tekintve? -
#2825 még nem frissültek szerverek, estére, vagy max holnapra remélhetőleg megoldódik -
#2824 két három kommentig nem kell, de 60+ új hozzászólásból kb 2 volt ROval kapcsolatos
a személyeskedést meg fejezzed be ha kérhetem -
goofey84 #2823 Újra raktam a játékot és azóta alig talál szervert -
Lebowski #2822 ecsém. most rohanjanak át egy másik helyre, csak mert itt vetődött fel egy rapid probléma. ennyire nem lehetsz merev... szánalmas. remélem a hűtődben is minden elvágólagosan van, és a párizsit nem a vaj polcára rakod véletlenül sem..... -
#2821 segítettem már a fórumon elég sok embernek de a megfelelő topicban kell segítséget kérni, ott nagyobb valószínűséggel kap az ember megfelelő válaszokat
ez a RO2 topic, nem monitorbarkács -
Lebowski #2820 remélem egyszer te is segítségre szorulsz.... -
#2819 gyerekek nyissatok már egy monitor buzulós topicot -
priluki #2818 ja de az analóg kábelemhez kell átalakító mivel ugye dvi a videokari kimenet -
#2817 Mert már sokat tapasztaltál :D -
priluki #2816 olyan kábelt vettem aminek egyik fele dvi a másik hdmi. az én videokártyámon 2 db dvi kimenet van,semmi más.. most letöröltem a driverokat visszakötöttem analógra hogy mit ismer fel a win de ugyanugy csak annyit ir nem pnp képernyő.. hát létezik ez?? kész vagyok tőle már -
#2815 Miért érzem úgy, hogy ettől a 4gigás patchtől is egy rakás szar marad a game?:D -
Wlanseraf #2814 Tehát DVI átalakító a video kártyára és egy sima monitorkábel...