Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem vagyok indiszkrét milyen géped van?

bosco05
Hozzám elég késõn jutott el ez a cím, így sajnos az 1 ki is maradt 😞
bosco05
Pontosan ezt hajtogatom én is 😊
bakvarnyu
Már így is csúszott rengeteget, eredetileg 2010 végére igérték. Mi már vagy 2 éve várjuk.

Fpocok
EA ACT a két legnagyobb kiadó. Trip egy kicsi.
Viszont RO2-t még akkor is venni fogják, amikor az õ, egy idõben kijött játékukat már nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez így van, de én a Tripperes srácoktól még nem hallottam eladási statisztikát, ellenben az Activision/EA páros, már a megjelenés másnapján ezzel hencegnek. A két réteg között hatalmas szemléletbeli különbség van.
A Tripper azért dobta ki most, így, a RO2-õt, mert nem akarták megvárni a másik két agyonhájpolt játék marketinges faSSágait. Gondolj bele, akkor mennyi RO2-t adtak volna el.

Fpocok
Õk csinálták a KF-t? Nem tudtam. (szerintem egy fos volt. Gyakorlatilag semmi értelme nem volt.)

Parasite Eve 2, best game EVER!

bosco05
Szerintem ha ez a játék elkészül, kõkeményen warozni fognak vele a jónépek és majd az jelenthet rengeteg eladást. Manapság azonban ettõl rendesen rettegnek a kiadók, fõleg a Cod sorozatból okulva, mert ugye ami jó azt nehezen hagyják ott az emberek. Activisionnek 4-5 évébe telt, mire a birkákat rá tudták venni arra, hogy lessék a következõ részt és azonnal vegyék meg. Mikor kijött Cod2 még mindig Cod1-eztek a legtöbben, pedig közben már volt egy UO is és nagyon hosszú idõnek kellett eltelnie mire kikopott a Cod1 scene. Ettõl fosnak a kiadók a mai napig, hogy ha túl jól sikerül egy rész és ne adj isten alkalmas lesz a játék online versenyekre, akkor ki fogja megvenni a következõ részt? Ahelyett, hogy arra törekednének, hogy a folytatás még jobb legyen, inkább arra törekszik mindenki, hogy többet és többet adjon el...
bosco05
Egyébként sem kell félteni a Tripwire-t, remek kis gárdáról van szó, akiknek pl az RO mellett a Killing Floort is köszönhetjük. Több órányi szórakozást nyújtott az is, na de az be is volt fejezve...
ettõl függetlenül vannak átfedések a két/három célcsoport között, és ha az akár 1000 vásárlót is jelent, az is számít. elég sokat.
bosco05
Szerintem most kéne futnia a nyílt bétának, aminek segítségével októberig minden bugot javítani lehetett volna. A béta is olyan volt, mint a kutyának a f*sza már elnézést. Mikor itt nagyban bétázott mindenki már nyomtatták a DVD-ket. Van értelme így? Nincs...
bosco05
Ebben van igazság, minden a pénz körül forog, abban viszont nem értek egyet, hogy ha ez decemberben jön ki esélye se lett volna. Teljesen más közeget mozgat meg ez a játék mint egy cod68 meg bf.
Ezért írtam, hogy a TE! PII-es gépeden is futni fog, ne aggódj.

bosco05
Nekem az optimalizálatlanság miatt játszhatatlan például.
bosco05
És azért is jogosan ment volna a rinya. Ha fejlesztek valamit és értek hozzá, akkor tudom mire készül el. Írták volna ki decemberre a cárható megjelenést és ha elkészül októberben az csak pozitív, de az is megszokottá vált manapság, hogy a megjelenések adott esetben hónapokat vagy akár éveket csúsznak. Ez van.
Így van.
Ráadásul ez csak jobb lesz!
Aki meg türelmetlen, az NYAZSGEM!

Légy szíves (lemaradt 😊 ).
Svenhassel
De semmi olyan hibája nincs amitõl játszhatatlan lenne és ne lehetne élvezni, értsd már meg!
Már abban is kételkedem, hogy te egyáltalán játszottál-e vele vagy csak olvastad ezt a sok okos dolgot valahol...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

zorrobomber
Sajnos ez egy ilyen világ, minden a pénz körül forog, gyakorlatilag nem volt más választás a Tripwire-nek, ki kellett most jönnie a game-nak. Ha decemberben jön ki akkor semmi esélye lett volna a marketing-"tankok" mellett.

Tényleg sorold már fel!
bosco05
A P2 meg a két mag között van némi különbség és sajnos nem értem minek a hatására adták ki így. BF3 és Codfaszomtudjahány teljesen más embereknek készül. Én WW2 fanatikus vagyok, engem ez érdekel.
akkor meg azért ment volna a rinya, hogy szeptemberre ígérték... na mindegy, én tényleg letojom mindenki búját, szerintem remek kis játékot kaptunk, amiben baromi sok potenciál van és jelent pillanatban is élvezhetõ , akinek nem tetszik, az adja el.
garferi
Jelen pillanatban a Steam Community RO2:HOS oldalán gyüjtögetik a fejlesztõk a nagyobb javítások changelogját.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

bosco05
Ennek szinte csak hibái vannak xD Csak el vagyok keseredve, hogy ezt el lehet adni, mert ez a játékipar jövõjére nézve katasztrófális.
Itt senki nem állította, hogy a fejlesztõk tökéletes munkát végeztek.
A statisztika a pattanásos konzolos acsivadászoknak lett kitalálva, de gondolom rájöttél már, hogy a RO2-ben a vérpistiket hamar kizsigerelik a csatatéren.
Egy PII-es gépen is pörögni fog "ez a szar", de teljesen egyértelmû, hogy minek a hatására adták ki így. Logikus, nem gondolod?

bosco05
Soha nem fogok MWfaszomtudjahányozni, mert gyûlölöm a konzol szarokat. Arma 2-t próbáltam, de nem szeretem, ez van. Cod1-nek köze nem volt a konzolhoz, én pedig arról beszéltem nem másról. Pont ezért szerettem volna RO2-zni és fél éve ezt lesem nap mint nap, de az, hogy átverve érzem magam, az teljesen jogos szerintem. Mindenkit átvertek, jött volna ki decemberben, de normálisan...
Sajnos ez az egész játékiparra jellemzõ és nem csak erre az egy játékra.Amúgy jó lenne ez is nagyon,várok még rá hogy milyen fejlemények lesznek és ha azt látom hogy minden rendben akkor vétel.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

senki nem mondta, hogy be van fejezve és ebben az állapotában remek. csak nem annyira ratyi, mint egyesek lehúzzák. egyébként mindegy. én nem szeretnék senkit sem meggyõzni, hogy vegye meg, játsszon vele, csak azért valótlant ne állítsunk már, hogy így élvezhetetlen, úgy játszhatatlan.
Svenhassel
"...ez a kettõ önmagában játszhatatlanná teszi, aki mást mond az fanatikus vagy hülye..."
Úgy látszik neked meg emlékezned kéne arra mit írtál pár perccel ezelõtt...
Tény, hogy vannak hibái de közel sem az a "hígfos RO2" amit te írsz.

Azért, mert valaki beleszart a zacsiba és TE! éppen szopogatod, ide kell jönni károgni?
Mit akarsz TE!? Téríteni jöttél vagy az MW3-at eladni?
Próbáld ki az ARMA2-õt, aztán megtudod milyen egy igazi FPS.
COD egyértelmûen konzol szar, hála Isten, ennél komolyabb játékot képtelenek futtatni, így a vérpistikék már régen konzoloznak.
Ajánlom, szerezz be egyet te is, ne szívd itt a levegõt, ha csak panaszkodni jössz, mert átverve érzed magad.

bosco05
Sajnos jelen pillanatban nincs normális multis fps. Amik számomra jónak számítanak csak idejét múltak az a BF2, a Cod1 és csodák csodájára az AVA, amire tegnap leltem rá steamen.

@Sven: Értelmezni kéne amit írok, nem az a hülye aki ezzel játszik, hanem az aki szerint a fejlesztõk elvégezték a dolgukat és játékot adtak ki. A statisztika szerintem baromi zavaró, mert ha már van, akkor LEGYEN. Teccik érteni? Nem az a bajom, hogy a te géped hiperszuper az enyém meg nem, hanem az, hogy ha befejezték volna ezt a szart, akkor két magon és 4850-el is úgy kéne pörögnie a cuccnak, hogy ihajj csuhajj. Remélem így már érthetõ.
Svenhassel
Hopp "statika", statisztika akart lenni 😄 Kicsit más...

Svenhassel
Öööö, ahha mindenki hülye csak te nem. Tipikus 😄
Statika nélkül nem lehet élvezni a játékot? Miért nem? Anélkül nem lehet lelõni az ellenfelet? Anélkül nem mehetsz akármelyik fegyverrel? Megsúgom de.
Optimalizáció: ha másnak nem megy jól a gépén akkor én se játszak vele?
Még jó, hogy szóltál, hogy teljesen idióta vagyok, köszike!

Melyik az a normális multi FPS ? jelen pillanatban ?

Sokan inkább játszanak egy ilyen játékkal mint a sok konzolport arcade lövöldével ennyi.. csak tudnám mért zavar ez titeket?

bosco05
Most komolyan ezt a szart véditek? Optimalizáció 10/1, a statisztika ami benne van és ami egy FONTOS! tényezõ kéne legyen 10/0, ez a kettõ önmagában játszhatatlanná teszi, aki mást mond az fanatikus vagy hülye. Mindenki szeretett volna egy jó RO2-vel játszani, de sajnos a srácok nem fejezték be a játékot, ez kb egy alpha verzió. Nehogy már az legyen a hülye aki reálisan látja a dolgokat gyerekek. Ez egy félkész szar. Játszátok csak a fasza multit... Ide süllyedt az emberek igényessége a játékokkal szemben, ezért tudnak mindenkit nyakon önteni a játékipar "nagyjai" ilyen hulladék félkész szarokkal mint ez a hígfos RO2... Nem szoktam ilyet mondani, de aki nem ezen a véleményen van az komolyan komplett idióta, vagy még nem játszott életében normális multis fps-el.
Steam-en hol tudom megnézni, hogy mikor peccselt a játék utoljára?
Mert soha nem látom, hogy éppen frissítené magát a játék...

Azért a ló túloldalára sem kell átesned, mert abban mindenki egyetért, hogy a multi bõven játszható, sõt igencsak jó, a hibákat meg javítják folyamatosan.
és még mindig nem válaszoltál a kérdésemre, hogy mi az amitõl játszhatatlan.
jogosan? egyfolytában a rosszat keresed ebben a bithalmazban. ha valami, akkor ez a tipikus magyar birka mód. egyébként úgy érzem, baromira nem vagyunk olyan nexusban, hogy bármilyen jelzõt aggass rám.
Svenhassel
Tele van a youtube bugops videókkal... Ahha. És te személyesen hány buggal találkoztál? 😄

Egyébként én nem szólítottalak meg azt hiszem.. de fölvetted az inget😊

Figyi jön neked COD meg BF3-om.. ezt meg szerintem hagyd békén😊

Persze h jogosan "károgok", d vannak tipikus magyar birka emberek... ennyi

bb all
Warezos.... azért adtam el a steam -es accot tegnap... vmit nem tudsz nem kéne károgni.
igen van 300 szerver, és abból mond meg nekem hány üres...😄

De nekem tök 8, szerencsétlen egy game, majd viszanézek 1 hét múlva...😊

mellesleg you tubon vaanak bugokrol videók... úsznak az emberek a földön, meg csúszkálnak. tele a net a szánalmas bugos videókkal.
Alapvetõen multis játék, csak éppen szó nem volt róla, hogy a szingli a tutorial, sõõõt ez lett volna az egyik legfontosabb újítás. Egyszerûen elb*szták, így a skirmish meg a co-op szintén gyászos lesz (sztem). Attól, hogy a multi faja még lehetett volna normális kampány-rész, mert elõzetesen nem errõl volt szó, tehát jogosan károg.
Doc Hooliday
Na megnéztem közben pá multis videót és nem rossz ez...nem rossz! A single nem érdekel, majd a végén kitolom ha kimultiztam magam, addig úgyis csiszolgatnak majd rajta 1-2 peccsel!<#nevetes1>
Ku...va jó a hangulata,meg tetszik hogy nem árkádos az egész mint a ...inkább nem mondok példát a békesség megõrzése érdekében!<#eplus2>

Így van! ezt mondom én is..

faszt károgsz itt komolyan. olyan vagy mint egy nyugdíjas. hányan mondják még el,hogy ez egy kibaszott multi játék. itt rugóztok a single részén. mégis milyen bug van benne, ami annyira játszhatatlanná tenné a multi részt? tényleg kíváncsi vagyok.
zorrobomber
Szerintem a single se borzasztó ha úgy áll hozzá az ember hogy az csak egy bónusz. Simán végig lehet nyomni multi elõtt, nem éreztem közben hogy pfejj ez milyen szar, sõt.

ennyi rinyapinát egy helyen...