5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • tototto
    most ismét előjött ez a nosound bug, akkor ezt nem sikerült teljesen javítaniuk :( (nem tudom mennyire játszik közre de eddig alap hangokkal játszottam, viszont most áttettem nativ német oroszra a beszédet, lehet azzal még nem foglalkoztak, és ezért sem lehet menüből még választani)
    viszont az fps gondok nálam megszűntek, most már szinte mindig 50-60 fps (vsynch miatt több nem is lehet) :)
    a szerver kereső bugot sikerült úgy javítanom hogy töröltem document settingben a RO mappát
  • Fpocok
    Azért hagyjuk tisztán az offoktól ezt a topikot.
    Itt maradjon az RO2.
  • Desiderata #2852
  • zoltang
    Honlap itt:
    http://www.heroesandgenerals.com/

Az SG-én itt van.

Idézem Desiderata-t:

"Második világháborús multiplayer FPS."

Lehet kulcsot igényelni, ha minden igaz a még csak alfába lévő progihoz. Én nem próbáltam, csak figyelem a fejleményeket... :)
  • bakvarnyu
    Jó de mi ez?
  • Fpocok
    Holy sh*t
  • zoltang
    Ez sem csúnya:
    Heroes & Generals - [Alpha Footage]
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5QrUZSEw4wk#!
  • goofey84
    Nekem is ez volt a problémám, csak én még újra is raktam a játékot, csak előtte kimásoltam az roengine.ini fájlt és miután visszamásoltam működik a belső szerverkereső, gondolom ott van a hiba
  • tototto
    nekem se talál szervereket ahol játszanának (csak egy oroszt meg egy 30-40 üres szervert) a belső kereső, pedig steam szerverkeresője kidob rengeteget ahol játszanak is sokan

nem tudom mit csinál pontosan de ha bevan kapcsolva úgy veszem észre mintha gyorsabban futna a játék
  • zmok
    Szia!
    Nekem ez a kedvencem!!!
  • benioh
    Olyan jól leresetelték a statokat ,hogy még mindig 99 es vagyok.
  • Fpocok
  • Serpa
    kiheréltem.
  • Fpocok
    Má megint itt van e a majom.
  • Serpa
    azért érdekelt mert csak a steam szerver keresőben találtam szervereket(amiken voltak is), a beépített 1-2 talált.
    de mot már a beépített kereső is jó.
  • bakvarnyu
    Nekem magatol beteszi a "last played"-ba vagy valami ilyesmi :)
  • zoltang
    Jött valami 18 MB patch is...
  • Serpa
    szervert ipt hogy lehet hozzáadni a kedvencekhez?

ill
    "one frame thread lag"
    ez mire van?
  • Dietrich
    bekem is ilyen kábellel van összekötve a samu P2470HD
  • Gabe18
    Reset megtörtént. L10-en indul a katonánk (nem tudom miért), minden érték, és stat 0, és elvették az összes Achi-t is.
  • juve60
    JÓ EZ A PECCS !!!
    legalábbis nekem jobban fut a game,plussz 20-30 fps-el !!!
  • priluki
    na jó nem szoltam megoldodott:D
  • priluki
    skacok mi ez a szopatás.. ujraraktam a gépet és nem enged belépni steamba.. valami kodot kér de én e mailba nem kaptam semmit.. áhh ez nem az én napom semmi nem sikerül
  • Lebowski
    személyeskedik a nyuszika. csak egyből megy a hányás, ha éppen kicsit több segítséget kér az illető. nem mindenki hardcore user. de nekem mindegy, öntse csak el a pisi az agyad. hozzáteszem, nagyon sok problémára én így találtam választ, ha esetleg nálam is felmerült.
  • priluki
    sajnálom hogy ebbe a topicba háritottam a problémámat.. azt hidtem könyebben megoldodik,egyépként azóta se jó pedig win reinstall is volt:((
  • goofey84
    Szerintem a nem olyan erős gépeken, mint az enyém is nincs olyan patch, ami segítene, pedig na mindegy...
  • tototto
    nálam nem akarom elkiabálni mert csak épphogy kipróbáltam de apartman 40 fős szerón eddigi átlag 30-40ről 45-60 fps lett és mintha nem is nagyon esne 35-40 alá a korábbi rendszeres 30as drophoz képest (mondjuk majd redoct, pavlov, barrack lesz a mérvadó, azokon volt inkább gondom az fpsel :))
    de ahogy olvasom sokaknak semmit nem gyorsult
  • goofey84
    Jaj de jó, már azt hittem nálam van vmi gebasz! Nálatok van vmi változás az optimalizációt tekintve?
  • tototto
    még nem frissültek szerverek, estére, vagy max holnapra remélhetőleg megoldódik
  • tototto
    két három kommentig nem kell, de 60+ új hozzászólásból kb 2 volt ROval kapcsolatos
    a személyeskedést meg fejezzed be ha kérhetem
  • goofey84
    Újra raktam a játékot és azóta alig talál szervert
  • Lebowski
    ecsém. most rohanjanak át egy másik helyre, csak mert itt vetődött fel egy rapid probléma. ennyire nem lehetsz merev... szánalmas. remélem a hűtődben is minden elvágólagosan van, és a párizsit nem a vaj polcára rakod véletlenül sem.....
  • tototto
    segítettem már a fórumon elég sok embernek de a megfelelő topicban kell segítséget kérni, ott nagyobb valószínűséggel kap az ember megfelelő válaszokat
    ez a RO2 topic, nem monitorbarkács
  • Lebowski
    remélem egyszer te is segítségre szorulsz....
  • tototto
    gyerekek nyissatok már egy monitor buzulós topicot
  • priluki
    ja de az analóg kábelemhez kell átalakító mivel ugye dvi a videokari kimenet
  • Fpocok
    Mert már sokat tapasztaltál :D
  • priluki
    olyan kábelt vettem aminek egyik fele dvi a másik hdmi. az én videokártyámon 2 db dvi kimenet van,semmi más.. most letöröltem a driverokat visszakötöttem analógra hogy mit ismer fel a win de ugyanugy csak annyit ir nem pnp képernyő.. hát létezik ez?? kész vagyok tőle már
  • pisztácia
    Miért érzem úgy, hogy ettől a 4gigás patchtől is egy rakás szar marad a game?:D
  • Wlanseraf
    Tehát DVI átalakító a video kártyára és egy sima monitorkábel...