5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • Mersant
    kosz az infot, nalam is ez volt tegnap. mar-mar drasztikus lepeseket tettem, de akkor varok :)

• Serpa
    én ezt tapasztaltam minden egyes RO2 frissítés után.
    a tűzfal módosulást érzékel a rogame.exe-ben, ami ezek után leáll.
    engedni kell a változást, nálam ez mindig bevállik.

más.
    olvasom, hogy sokaknak 1-2 másodpercre "megfagy" a játék mostanában, ez nagy valószínűséggel a pb frissítés miatt van.
  • zoltang
    Úgy néz ki megint ráéreztek a srácok ezzel a mai ~19 MB-os "javítással"...
    Nálam mind a multi. mind az "offline" *.exe hibával meghal a betöltés után pár mp.-el. Gratulálok a készítőknek, egyre jobb csak lesz! :)
  • Serpa
    gúd, talán már nem fog leeseni az fps ha belenézek a scopeba.
  • lolSL
    "We are investigating the stutter/micro stutter issue. We have some early promising results and are testing some things now to improve the situation. We continue to work on other performance improvements, but this should be the first one to make it out the door in the near future.

Work has also been done on improving the Occlusion quality system resulting in better performance when using the lower settings. The most improvement will be seen when using sniper scopes."
  • Dietrich
    ez akkor lopás!
    merthogy már van film ami így kezd :D

• Solt
    Úgy-úgy... :))
  • Lebowski
    Naja :) És ha elutazol, akkor el vagy utazva.. :)
  • Solt
    Nekem a második mondat jobban tetszik! :D
  • Lebowski
    :D "emberanyag alternatív felhasználása" állat
  • Ulvar
    "It's raining man..."
  • Gabe18
    De lehet a nagy emberanyag alternatív felhasználása. Ledobják őket így, aztán akit agyonnyomnak, az agyon van nyomva...
  • Lebowski
    Létrehozták az orosz ejtőernyős századot is az új peccsben!!!!!! :D
  • TG Gida
  • TG Gida
  • Mersant
    minden serveren ezt csinalja? ofline is?
  • K Ace
    Sziasztok. Olyan gondom van, hogy a játékban 2 pálya van aminél spawn után rögtön elszáll a játék. Az egyik a redoctoberfactory, ennél az árnyékok kikapcsolása segít, viszont a másikon a pavloshouse-n, még ez sem. Ezt a pályát még abszolút ki se bírtam próbálni, mert rögtön ledob. Ami érdekes, hogy spectator módba semmi gond, csak miután spawn olok, azután lép ki rögtön. Na most utána olvasta fórumokon, és rengeteg embernek ugyan ez probléma fenn áll, viszont megoldást még nem találtam. Valami ötlet? A gépem elegendő, minden high beállítás, és stabil 30-40fps megvan.
  • JimmyHD
    Utólag is köszönöm a segítséget

Még 1 dolog jól jönne,a magyarosítás.
    Bemásoltam a főkönyvtárba a magyarosítást,a steamapps-on belül,mert ott van a főkönyvtár,de nem lett magyar,próbáltam a fájlokat egyenként is felülírni,de úgy sem.
    Bár a főkönyvtárba 3 mappa van,semmi más,exe meg mások nincsenek mellettük.Binaries, Engine ROgame,ez a három.
  • Lebowski
    Ha végiggondolod, akkor logikus. Hiszen, te a célt próbálod elérni. Hiába foglalja az ellen, te ott vagy és megpróbálod védeni. Mivel ez főleg csapatjátékról kellene szóljon, ezért szerintem korrekt. És néhány statbuzit még adott esetben ösztökélhet arra, hogy vonszolja be a kicsiny popóját a capzone-ba..
  • Dietrich
    Hogy miért rühellem a steames, origines meg hasonló játékokat:

Feltörték a Steam weboldalt

Tegnap hajnalra hackertámadás érte a világ egyik legnagyobb online játékosközösségét. A több, mint 20 millió felhasználó adatait megszerző kalózok személyes információkat zsákmányoltak, melybe nagy valószínűséggel a hitelkártya adatok is beletartoznak.

• bakvarnyu
    Az a vicces még akkor is ad pontot ha hiába véded valamelyik zászlót, elfoglalja az ellenség.Obj. defend bonus vagy mi.
  • Lebowski
    A bal felső sarokban az utánpótlást írja. Azaz hányszor éledhetsz újra a csapattársaiddal együtt. Egy ember értelemszerűen egy mínusz. Ezért nem kell eszetlenül rohangálni, mert ha lelőnek, akkor azzal is csökkented a csapatod esélyeit...
  • Mersant
    a pontozas semmit nem szamit, az csak a fejlodesedet befojasolja. az adott palya celjait kell teljesiteni. pl. tobb objektumot tartani mint az ellenfel (barracks), vagy az osszeset el kell foglalni (spartanovka), ha vedekezo csapatban vagy, akkor meg legalabb az utolso pontot megtartani (apartmans)
  • PanzerWolf
    Nekem az tünt fel,hogy pl van egy pályán egy darab assault.Mikor megnéztem játék közben nem üresedett meg-e a hely akkor már kettő volt.2/1 jelzéssel ha jól emlékszem.Nah ezt nem értettem,de most már értem.Szerintem a srác választhatta a kitüntetés miatt ezt a kaszt is.Úgy vettem észre ha meghallsz akkor adja csak be ezt a kitüntetés dolgot.
    A pont rendszert nem értem még,mikor ki nyer.Behatolunk az ellenséghez mint az állat erre mégis ők nyernek.Játék közben lehet nézni pontozást a bal fölső sarokba, az is ha több sokszor akkor is van olyan,hogy az ellenség nyer.Valaki el tudná magyarázni ezt?Igazán belerakhatták volna a kis szövegfüzetbe amit hozzá adtak.Ennyire semmit nem írnak bele könyvet még sosem láttam mint ez.
  • Lebowski
    Abban körben akárhányszor.
  • Mersant
    *elmolyol
    amugy nalam az nem tetszett neki, hogy betettem a nemet hangokat, azokat irta at az eredetire...de megint visszaallitottam

• Mersant
    nekem is volt ilyen a heten. menj ra a jatekra steamen belul, jobbklikk/ properties/ local files/ verify intergrity... kicsit elmojol, aztan ujra jo lesz.

• JimmyHD
    Üdv

Az lenne a problémám hogy amikor el akarom indítani a játékot akkor kiírja a steam ,hogy "a játék nem elérhető,és hogy próbáljam újra később"
    Eredeti a játék,dobozos,le is szedtem azt a 4 gigás letöltést,ami hozzá volt,játszottam is vele valamelyik nap,de tegnap ezt írta ki.
  • Rue East
    Én arra gondoltam, hogy többször is válthatsz-e class-t egy pályán, vagy csak egyszer engedi meg, hogy kitúrj valakit. Az tiszta, hogy megkaphatod többször is.
    Nekem úgy rémlik csata közben kaptam, de lehet csak rosszul emlékszem.
  • Lebowski
    Többször is felkínálja, csak jónak kell lenned.. Amúgy én mindig csak adott pálya végén kaptam meg ezt a kitüntetést...
  • Rue East
    nem, ez egy csata közbeni kitüntetés, pontosan nem tudom mire adja, de ahogy elfogadod, attól kezdve bárkinek a kasztját rekvirálhatod (nyilván valakinek a kárára), az összes class aktívvá válik, természetesen amíg a pálya (csata) tart
    én már kaptam ilyet, el is fogadtam, de nem éltem a lehetőséggel, szóval nem tudom, hogy ez egyszeri alkalom-e
  • TG Gida
    Jaja.
  • PanzerWolf
    Szóval attól ha ugyan az maradok akkor ugyan úgy fejlődik az emberem tovább?
  • TG Gida
    Ha jó eredményt érsz el az adott pályán,akkor a következő körben te választhatsz először, hogy milyen katona akarsz lenni.
  • PanzerWolf
    Ha sok pontot elérek egy pályán akkor ezt ajánlja föl a játék:
    Battlefield Commission
    For excellence in combat the axis high command has chose you for a battlefield commission

Ff you accept,you may choose to take over a higher tied class from a teammate.if you decline you will continue with you current class.

Mivel nem vagyok egy nagy angolos ezért megkérdezlek titeket,hogy ez pontosan mit is takar?Én azt hámoztam ki,hogy ezzel az osztállyal ezen a pályán nem tudok tovább fejlődni.Vagyis ez a lényege.Javítsatok ki légyszi ha nem így van.
    Köszi előre is!
  • bosco05 #3141
    Nálam a GTA IV sokat javult a patchekkel, de más nekem se nagyon jut eszembe. Bár azzal a megjelenéskor sem volt akkora nagy gond, csak sokat javult később.
  • Serpa
    kiprobáltam, csak az a lag volt kipipálva, low/lowest beállítás.
    60-70 fps között ugrált, volt h leesett ~55-re, station pálya/36 fő.
  • Serpa
    aha, akkor minden lényegtelent kikapcsolok/lowra állítok 1080p-ben, ...
  • tototto
    azt szerettem volna szemléltetni hogy 1680*1050 800*600 között kb semmi gyorsulást nem tapasztalok, ugyanúgy le-le esik az fps, de persze amugy 1680ban játszok :)
  • Serpa
    800*600??