Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akik fikázzák ahogy látom mind warezos....😄DDDDDDDD ugye multi nincs így szidja a singlet ami lényegében egy tutorial...

stardate
Sztem hagyjad, õ bemagyarázta magának hogy szar a játék mert nem ment neki és kész, ezzel nem gyõzöd mint ahogy õ se azokat akinek bejön a játék.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

garferi
Igazad van, alig játszanak vele. Csupán a jelen pillanatban 388 db szerver fut és minden este csak pár ezer ember játszik rajtuk. Идиот!

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Doc Hooliday
Figyuzzatok skacok én ebbõl a gépigényes dologból ha már megemlítettétek semmi drasztikusat nem vettem észre, pedig nem éppen a legújabb vason tolom! Egy 5770-es atin tolom<#nevetes1> egy intel 4magos 8300-as prockó, meg 4gigával! 1920x1080-ban minden maxon kivéve az árnyékot, mert az high nem ultrán van. Ez így nekem nagyon szépen fut, nemtudom mennyi fps-el, de tökéletesen játszható!<#nevetes1>
Annyi hogy az égbolton a napfény effekt bugos,de látom a videókon hogy mindenkinek olyan!

stardate
Sokan panaszkodnak az optimalizációra, bár nekem még 64-es szerón sincs gond.Viszont ha nincs erõs géped egyenlõre ne vedd meg, várj inkább.

Svenhassel
Ha megvan hozzá a géped, és tetszik a stílus. Akkor érdemes megvenni szerintem.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Doc Hooliday
Nincs különösebb bajom vele, csak a single player az botrány de ha a multija jó akkor érdemes megvenni mert amúgy nagyon el van találva az egész a bugos textúrákat és az idióta AI-t leszámítva!

A multi megy rendesen? nincs semmi említésre méltó gáz?

Svenhassel
De csak nem írsz nekem egy játékmenetet befolyásoló bugot!? Pedig már megöl a kíváncsiság...

stardate
Azt is csinálnám ha nem kéne dolgozni mennem <#rinya> .

Hát akkor jó játékot nektek, már most alig játszanak vele, biztosan kiadnak még két javítást és minden jó lesz. Olyan bug halmaz az egész hogy vicc. Ha neked ez így jó, akkor go játszani😄
TG Gida
Nem tudom mi a bajotok vele. A legjobb fps amit eddig láttam.

Isten áldja a pogányokat!

Svenhassel
Vedd meg eredetiben és Multizzál! Bármennyire is hihetetlen, de az elsõ részhez hasonlóan, ez is egy kifejezetten Multiplayer játék.

Doc Hooliday
Szomorú a dolog de egyet kell hogy értsek! Tiszta bug ez a játék pedig milyen jó a hangulata! Kár hogy félkészen kiadták<#szomoru2> Az AI össze vissza rohangál a csata téren céltalanul az ellenség orra elõtt,azok meg le se szarják hogy ott rohant el elõttük 10méterre egy náci katona!<#nevetes1>...inkább engem lõnek 350 méterrõl luger-el! Hmmm...érdekes! Skacok tudtok valami javításról ami fog érkezni mert ez így kiábrándító, pedig nagyon jáccanám!

garferi
Ne menj el jósnõnek, pocsék lennél. Szerintem az újabb és újabb patchekkel egyre jobb lesz és a játékosok és a szerverek száma ezzel arányosan fog nõni.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

stardate
Én is kíváncsi voltam ha már mindenki panaszkodott az fps-re 1680-ban medium-ra állítva 50 alá nem megy, ultra-n 30 alá nem megy.
Én nagy ívben leszarom hogy milyen a motor vagy a graf amíg nem szaggat és jó a játékélmény (ami itt kiváló).
Odikee:Sztem a fórum kihalását kezdhetnéd azzal hogy elmész innen ha már úgysincs meg a játék.

Svenhassel
Attól még, hogy neked nem tetszik, már azt jelenti, hogy szar? <#idiota> Értem...
Aztán beajánlassz egy Formula 1-es játékot aminek az ég egy adta világon semmi köze ehhez, oké...

Egyébként egy olyan hibát említs légyszíves, ami miatt abba fogjuk hagyni. Csak érdekel, hogy miért is fogom abbahagyni, ha már látod a jövõt!
<#banplz>

oFF:

Játszatok az F1 2011-el az most nagon szuper lett!
Single-re nem mondanék semmit. Az vmi botrány. Mindenki rohangál össze vissza, meg ki-be ugrál az ablakon. Totál csõd.
multi jó lenne, ha kb 1 évig fejlesztenék a játékot. De ez az optimalizásció...
Szerintem senki ne vegye meg... saját vélemény.

Aki meg megvette, az nyugtassa csak magát, hogy milyen fasza game... 2 hónap, és kihal ez a fórum, meg a szerverek is.
tobias88
Multija mindent visz szerintem is...
Svenhassel
A multija szerintem verhetetlen...
Gondolom haverod a Single résszel játszott, na az olyan, mint ha nem is lenne.

Ezt a címet sajnos lehetett tudni, hogy el fogják kúrni, és nem lesz olyan faszám összerakva mint az 1.Mégpedig abból lehetett tudni, hogy unreal egnine ami kifejezetten konzol motor, nehéz lesz jó pc only címet összerakni, mert az a motor már rég nem arra van kihegyezve.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Fpocok
Single csak egy dologra jó: Rájönni, az irányításra, hogy nehogy multi alatt kelljen. Amúgy olyan, mintha nem is lenne single.
Maga a játékmenet szerintem jó lehet, csak nálam nem fut. Lowon sem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hát nem vettem meg a játékot, de haveromnak van egy aránylag erõs PC-je játszott a játékkal és másnap felhívott hogy kerüljem el kurvamesszirõl.
Pedig még én ajánlottam neki, hogy ez milyen fasza lesz majd...mert eleinte sok jót olvastam róla.

Akkor valóban ennyire szar lett a játék?
Single legalább megér egy próbát? Vagy multi a jobb?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Egyetértek. Ez nálam most egy fordulópont volt.
Anno amikor megvettem az MW2-t gyorsan el is adtam. Ott akkor megfogadtam, hogy sokkal sokkal választékosabban fogok venni elsõ nap. Na most nem gondoltam volna, hogy egy pc only ue motoros játékot így el lehet kúrni. Soha többé nem veszek semmit, kipróbálás elõtt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ulvar
Hát tõlem is meglehet venni mondom ennyiért. Ha kijavítják a dolgokat akkor lehet még meg is bánom hogy eladom, de most sajnos a hirtelen jött anyagi változás miatt is kelendõ a dolog....

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Az enyém elkelt. Nem kérek több PM-et, de köszönöm.
Várjátok a javítást, de érdemleges patch tuti nem lesz. Nagy PC-s játék... inkébb megyek vissza 1-ezni.
Ulvar
Hát én már adnám el az RO2met 5000ér 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
elsõ eset volt, hogy egy játékot a megjelenése napján vetem meg mert megbíztam benne az elõd miatt..asszem az utolsó is.
RO1-t is 2 nappal megjelenése után próbáltam ki legalább 😉

CODUO óta nem érdekel a többi COD, BF3 igen meg az rf2 és asszem 2016-ig elleszek velük 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

V43 1105
Most jött le még egy patch, 18.1mb.. jó látni hogy dolgoznak a fiúk <#eljen>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

V43 1105
Nem is menne a gépeden .. <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

De jó hogy még nem vettem meg a játékot!
V43 1105
<#idiota>

tototto
mert jön a bf3 és a cod
csak nem ugyanaz a célközönség, de aki nincs otthon a témában annak csak vásárlás után esett ez le, de most már késõ pénzt vissza nem adunk 😄
a régi RO fanok meg tudnak várni egy frissítésre (megszoktuk RO1bõl hogy az alap kiadás nem az igazi még)
szerintem ez a magyarázat a kérdésedre

Dietrich
közben rájöttem..ezért van a 2. DVD lemez mert az üres és arra kell majd a javításokat kiirni :p

mi a faszért kellett félkészen kiadniuk..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

V43 1105
8xx

Dietrich
megint 218 megás javítás..valaki számolja mennyi MB-nál tartunk javításban? 😊

garferi
A statokon már dolgoznak azt írták.

Scottt
Az egész stat rendszer úgy ahogy van falhozvert lóf@sz és estifény..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tototto
az új peccs nekem hozott egy egy kis plusz fpst de azért ez még mindig édeskevés 😊
az normális hogy a többi fegyverrel számolja a statot, ellenben pl a g41nél észre vettem hogy beragadt 40 kill-nél, most direkt figyeltem hogy hiányzott 8 kill a szintlépéshez, megcsináltam, ki is írta hogy szintet lépett, de következõ pályán vissza dobta 40killre és level 1-re
na most ez normális hogy a többi fegyvernél jó a stat ennél meg szar?
vett már észre valaki hasonlót?
remélem még javítják ezt

shaddam
A moszados srác nickje se semmi 😛

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

garferi
*nem csináltak a fiúk...

garferi
Csináltam egy keresést Tripwire fórumban ahol lehet látni az összes megjelent javítás topikjait, mivel sajnos még összefoglaló oldalt nem csináltam a fiúk...
RO2:HOS frissítések listája

me and a monkey
A lényeg talán itt van a kommentben:

As a heads up, we are continuing to work on the following:
- VOIP
- Stats
- Crashes
- Optimization

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

me and a monkey
Pont ezt akartam írni, végre napok után játszanék egy kicsit erre 581 MB patch.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Serpa
Serpa
ez kamu v lehetséges?

Serpa
gondoltam felkelltem a figyelmet ...
hátha vki alkalmazná.
bár fejben tartani mennyit lõtt el és mennyi van még, ügyes ...

Svenhassel
Elvileg minden automata fegyvernél így van. Ha csõre töltöd, majd raksz egy új teli tárat a fegyverbe akkor a tár tartalma plusz a csõben lévõ töltény áll rendelkezésedre.

Serpa
ja, cod4nél ~72.000 a szám ...

bakvarnyu
Pff bassz igy csúnyább mint az elsõ rész, tudom mert én is próbálgattam mindent.