Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor nekem is oda kell menni a rádióhoz? Mert az SL-ként kiemeli nekem a térképen. De ha odamegyek akkor mit nyomjak, mert nem ajánl fel semmit. Pedig gondoltam ez lenne a megoldás hogy a Commander-el közlöm hogy mit akarok, de nem igazán akaródzik.
A Single részen eddig elvittem, de ott a távcsöves jelölés után magától hullott az áldás.
Vagy nem tudom...
Mondjuk én tudom hogy ideológiailag képzetlen vagyok ezekhez a fontos posztokhoz, de mikor nem tudunk elõrenyomulni, aztán látom hogy 4-bõl 1 SL van, akkor már kínomba én is beállok hogy legalább a füstgránátot tudjam dobálni... <#vigyor0>#vigyor0>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jah és soha ne hasznaljatok cover systemet ablaknal vagy falnal, olyan szepen kiall az egesz ember hogy orom a masik oldalrol leloni, marad a lean 😄
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
AZT IRJA KI HOGY STEAM HIBA-A KERESETT JÁTÉK JELENLEG NEM ELÉRHETÕ
TERMÉSZETESEN EREDETI A JÁTÉKOM ÉS AKTIVÁLVA VAN A STEAMEN
MI LEHET A GOND ??
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Isten áldja a pogányokat!
Na ezzel az egyel én is találkoztam. Bár szerintem ennél a lag a hibás ugyanis csak akkor fordult elõ nekem, amikor 150-200 felett járt a pingem.
Amióta olyan szerveren tolom ahol max 90-es pingem van eltûnt ez a probléma. De lehet, hogy egy közben kijött patch tüntette el, ki tudja.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
German Campaign 1
Beat German Campaign Chapter 1
German Campaign 2
Beat German Campaign Chapter 2
German Campaign 3
Beat German Campaign Chapter 3
German Campaign 4
Beat German Campaign Chapter 4
German Campaign 5
Beat German Campaign Chapter 5
Recruit
Complete the full campaign on recruit or above
Soldier
Complete the full campaign on soldier or above
Complete the full campaign on veteran or above
Kills Bronze
Kill 10 enemies (human)
Kills Silver
Kill 100 enemies (human)
Marksman Bronze
Obtain a kill over 100 meters with a bolt action rifle
Marksman Silver
Obtain a kill over 175 meters with a bolt action rifle
Firing the Gats Bronze
Kill 10 enemies with a heavy, light, or tank mg
Territory Rookie
Win a Territory Round
Countdown Rookie
Win a Countdown Round
Experienced Territory
Win 10 Territory Rounds
Exemplary Service
Receive a in game promotion
Bleed on me?
Make 50 enemies bleed to death
a próbálnék-ot nem értem.
nem értek hozzá de gondolom a lövések (ballisztikája) is processzor terhelt tehát a 64fõs multi a nagy terek és a viszonylagos szimulációk okozhatják ezt hogy nagyobb a gépigény (pl az arma2 meg OF2 játékoknak is magas a grafhoz képest)
persze nem jelenti hogy nem lehetne ezen finomítani, csak azért ne várjunk egy UT3 sebességet, mert ezen okok mellett még ez az UE3 nem az az UE3 ami akkor volt, sok mindenen átesett az idõk folyamán
pl a doom3 és a brink között is óriási a gépigény különbség miközben ugyanaz a motor
Az optimalizálást én nem sorolnám a bugok közé, de ez saját vélemény. A hangos dologgal találkoztam, olyan is volt hogy beszorultam a létra és a fal közé, de nálam ennyi. Az hogy noblock-ra programozták a játékot, szerintem baromi ésszerû, még akkor is, ha nem életszagú, mert így elkerülhetõ lesznek az olyan blokkolások, mint pl valaki a spawn ajtóba beáll (mert az milyen vicces) és nem tudod kikerülni, nem fekszenek alád stbstbstb. Az AIra meg tényleg csak azt tudom mondani, hogy játssz neten.
- optimalizálás (ha ezt mondhatjuk hibának 😊 )
- tegnap sokszor beragadtam falaknál stb. Nagy nehezen tudtam "eljönni" onnan.
- a fegyver végtelen újratöltése (pont tegnap volt elõször). Nem bírtam lõni csak tölteni. 😊
- belemenés a "másikba". Legidegesítõbb a barom AI mindig "belém állt" és nem bírtam lõni.
- Távoli textúra villogás, bár ritka.
- ...
+ Gondolom mások egyéb hang stb. hiba van. Szerencsére nálam a hang eddig jó volt. (ezért piros pont a készítõknek) 😊
Engem legjobban grafikai optimalizálás zavar.
(AMD X2 4600+, ATI 4850 512MB, Win7, 2GB DDR2, 1280x1024, low-medium közötti beállítás)
még mindig nem tudom mi az az "irdatlan bug-halmaz". légy szíves világosítsatok már fel. komolyan érdekel!!
Szerintem jó játék lenne belõle, ha az irdatlan bug-halmazt kijavítanák. Reménykedem...
Milyen találatot jelent az a "törött makk" (ha jól látom)? Érzékeny ponton találtam valakit? 😊 A fejlövés, szív stb. egyértelmû.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Annyi hogy a proci 4Ghz-en ketyeg meg 1Gb-os a videokártya..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."