5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
  • highlander15
    Na végre egy értelmes válasz,kösz bunkó! :-P
  • Dietrich
    Thx.
    felrakom azt újra..
  • Gabe18
    Kb senki nem játszik a single player részével innen olyan aki ide sokat ír...
    Nézd meg az saját fórumok részen van-e warez topik a játéknak, ha igen, ott talán többen vannak akik a single részbe jobban elmélyedtek.
  • bakvarnyu
    hahahaha. Nincs segítség mert senkit se érdekel az egyjátékos kampány.Ez nem a STALKER.
  • Guren
    u mad
  • Serpa
    11.8
  • highlander15
    Az én problémámra (2857) nem tud senki semmit?
  • Dietrich
    beültem a ruszkiba és nem láttam ki belöle :p
    a német az rendbe volt.
  • Dietrich

melyik drivert használod?
    én a BF3 beta miatt felraktam az arra kiadottat majd delete és felraktam a 11.9-t. ennél meg 60 fps-ről visszazuhantam 30-ra.
  • Serpa
    így utólag eszembe jutott, hogy a tankokat még nem probáltam ki; csak gyalogszerrel közlekedem; így a véleményem arra nem terjed ki.

és egy kis életérzés.
    ha valaki "beleszagolt" már pl a gabonatároló földszintjén a levegőbe, olyan érzése támadhatott, hogy "vágni lehet" a levegőt, annyira poros/dohos ott a légkör. eszméletlen.
  • Lebowski
  • stardate
    Na nekem is sikerült játszanom az új patch-el bár túl sok problémám eddig sem volt csak néha lépett ki exe hibával.
    Serpa nagyjából leírta az én véleményemet is.Tökéletesen élvezhető a játék és várom hozzá a modokat ezerrel.
  • TG Gida
  • tototto
    köszönöm hogy leírtad a véleményem
  • Serpa
    akkor az én véleményem több óra játék után.
    (mindezeket a legutolsó, ~3gigás javítással frissített játékkal kapcsolatban írom)

sztem faxa a játék, azt a néhány hibát is beleszámítva amit eddig érzékeltem (pl a hangbugot csak egyszer tapasztaltam, kiléptem majd vissza; azóta 1x sem volt; vagy a ppsh/mp40 kicsit túl op nekem)

stat (kill, death, fav wep, ...) rendszer nálam jól működik (achievement rendszert leszámítva, ott nem számolja az öléseket, majd megcsinálják nem érdekel, első résznél sem azokra utaztam, ott a játékélmény magával ragadott, ami a 2. résznél is megvan számomra)
    de megértem ha valakit érdekel a teljesítménye és szeretné megnézni hol tart.

teljesítmény.
    egy 3éves gépen(2mag, 4gigaram, 4850) stabilan megvan a 30-40fps, épületben még magasabb is, beállítások, nagyobb pályákon / 40-60 fős szervereken is (akkor esik le az fps ~25re ha a scopeba nézzek)

telt szervereket is dögivel találok a beépített keresővel.

élvezem a játékot és pont
    zárójelben megjegyzem tuti megvan a következő évek multija számomra, pláne ha jönnek majd a modok is hozzá.
  • Gabe18
    Azért L10-en kezd mindenki, mert elméletben mínusz ponttal is lehet zárni egy kört. Ha pl. agyba-főbe teamkillezel, megölsz 10-20 saját embert.
    És szó volt róla hogy az ilyen renitenseket külön szerverre "kényszerítik" vagy mit csinálnak, ahonnan ugye csak úgy jöhetnek vissza "normális" játékkal visszafejlődnek (ezek szerint) L10-re.
    Legalábbis én ezt tartom elképzelhetőnek.
  • zoltang
    Én is L10-es lettem, ez így kellene mindenkinél legyen, aki a patch előtt játszott, szerintem.
    Nálam látszólag jól működött a stat (korábban sem volt bajom vele), bár csak szombaton játszottam utoljára.
  • Gabe18
    A játék mérete nincs összefüggésben annak minőségével.
  • Gabe18
    Délután én is játszottam egy 20 percet, de az a pár ölés/halál nem adódott hozzá a stat-hoz.
    Most nem tudom azért mert megint rossz, vagy azért mert nem játszottam annyit hogy pályát váltson. Mert közben kellett kilépnem.
    Nem tudom mikor könyveli el az adatokat, csak az adott pálya legvégén, vagy közben is.
  • Ulvar
    Mit is javítottak uraim??? Mi a faszra volt a 3,4 GB patch????

Ne tudjátok mennyire mérges vagyok!

Most 20 perce amikor az utolsó kommentet írtam elmentem modnom felugrok szerverre.

-Keresek keresek egyszer csak nem keres tovább szervert a harmadig frissítésre...jó kilép belép működik.
    -Kiválasztottam egy 26/32es szervert erre egy 3fős társasághoz dobott be 4. nek....valami kínai szerver lehetett mert 250es volt a pingem
    -Kerestem másikat régi módszerre beléptem (jobb klikk join) be is lépett faszán semmi gond játszok játszok...jön a map váltás...hát nem elment a hang???
    -Kilépek szerverről megnézem hogy a 4 lőtt emberemet beszámolta e a statisztika...természetesen nem...

Kérdezném újra...MI A FASZT JAVÍTOTTAK? Már elég idő eltelt, és még mindig nincs semmi megcsinálva! Aki még most is azt mondja hogy fasza a játék seggbe rúgom...

Mondtam is TSen haveroknak...legjobb II. Vh-s FPS LENNE! De elvan baszva még mindig....és kérdezném újra! MI VOLT 3,4 GB PATCHBEN???? 8GB a játék tartalma most már, mi ennyi benne???

Bocsi hogy így kiakadtam de azt hiszem vásárlóként megtehetem hogy panaszkodom, 1 hónapja semmi javulás! Geci idegesítő...játszhatatlan játékot kaptam a pénzemért...
  • Svenhassel
    Igazából jó is meg nem is. Jó, mert Hero vagyok minden classban, és minden fegyver megvan. Viszont magamtól szeretném ezt elérni...
  • V43 1105
    Rettentően bugos ez a tankosdi .. :( Fallen Fighters pálya, ahol csak lehet bebugolok a tankkal .. a csapattársak meg basznak segíteni, ha védelemről van szó ..
  • tototto
    az szar ügy, lehet még orvosolják később, valószínű akkor nem nálad van csal egyedül ez a hiba
    amugy én örülök resetnek mert anélkül elég uncsi lett volna hogy 99es szintről nincs hova fejlődnöm :)
  • tototto
    mindenkinek nullázták mert valaki egy lövésre 99es level lett 5000 killel
    aki eddig megvette a játékot és megkapta b4 reset achit ha jol értelmezem az oldalukon akkor fog kapni majd valami extra meglepit későbbiekben :D
    most meg egy ideig dupla XPt ad a játék hogy belehessen pótolni a lemaradást statban
  • Svenhassel
    Kivéve, aki nem! Pl. Én még mindig 96os vagyok... Legalábbis dél körül még az voltam.
  • Ulvar
    ??? Killjeimet still nem számolta.
  • TG Gida
    Mindenki 10-ről indul.
  • Ulvar
    javítások óta először volta MOST fent...miért is vagyok lvl 10, és miután öltem jó pár embert játék közbeni szerver lelépés nélkül miért is nincsen benne a statisztikámban??? WTF?
  • zoltang
    Rekorder lett a Red Orchestra 2
    http://www.gamekapocs.hu/
  • garferi
    RO2:HoS Language Changer
  • Attiska
    Hogy lehet a német beszédet előhozni?
  • Odikeee
    Én is úgy tudom, és meg se lepődök már. Ennyi amatőr fejlesztőt...
  • Feketetib
    Ezt is...
  • Fpocok
    Tudtommal már volt RESET. Csak mint sok mást, ezt is elkúrták.
  • Feketetib
    Az hogy lehet ,hogy még nálam nem volt reset? 99-es HERO vagyok továbbra is...???
  • Gabe18
    Pl. a 2-es DVD-n van egy sokkal részletesebb kezelési útmutató és leírás mint a kézikönyv 3 oldala.
  • Dietrich
    letöröltem steambe a játékot majd leszedtem újra..
    kemény 8GB már a mérete..de még mindig nem tudom mire kell a 2. DVD lemez :D
  • highlander15
    Srácok,a német kampány utolsó kiképzését hogyan kell megcsinálni?Addig eljutok,hogy tüzérséget hívok,és mondja a narrátor,hogy menjek ki,és nézzem meg.Utána meg semmi feladatot nem ad,mi lehet a megoldás?
  • Jaka923
    Nem csak nálad. Ugyanúgy bugos maradt az achirendszer, a statrendszerrel együtt.
  • tototto
    nézegettem a játékon belül a profilomnál az achikat, de ahol el kell érni X darabot valamiből ott nekem mindenhol 0/100 szerepel pl, tinektek jól számolja ott?
    gondolom nekem is számolja, mert pl most adta be a ölj meg 100 embert achit, bár szerintem már tegnap kilőttem 100+t :)
    de azért jó lenne tudni miből hogy állok, mennyi kellene még bizonyos dolgokból hogy megkapjak valami achit :)