Red Orchestra: Heroes of Stalingrad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Tegnap még szar volt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jaka923
Na megrendeltem a játékot, pénteken jön. A statisztikával a játék még hadilábon áll? Mert ha igen, akkor addig nem szívesen használnám, amíg nem javítják, mert nem akarom, hogy elcsessze az eredményeket, meg Steam achievementeket.

A srác igencsak fennakadt a "lámyaszûrõn" 😄😄

tobias88
"Jézusom, ez nagyon gáz!
"Fegyverekbõl sincs túl sok" az igen..."

Szerintem ezért az a mocskos 2. világháborús sorozatgyártás tehetõ felelõssé...
Ebben meg neked van igazad 😊
Svenhassel
Jézusom, ez nagyon gáz!
"Fegyverekbõl sincs túl sok" az igen...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

zorrobomber
én végighallgatom, jókat lehet röhögni rajta 😄

Dietrich
kb 1 percig tudtam hallgatni...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Svenhassel
Persze jogos...
De ha már egy jó példát hoztál fel: ha én olvasok valami rosszat (maradjunk a példádnál) egy videókártya gyártóról, vagy egy termékérõl akkor nem veszem meg. De nem kezdek fikázó kampányba, anélkül, hogy bármiféle tapasztalatot szereznék az adott termékrõl, nemde?

letámasztható gépágyú 😄
és ilyen non-profit szervezet és még fizetést is kapnak ezek, ilyen stílussal (vagy a non-profit nem kap???) pff
stardate
Én inkább a gagyi szót használnám.Egy multi játéknál cikket írni a single player-rõl.De gondolom a csávónak fogalma sincs a multiról mivel válszeg csak a tört verziót próbálta ki.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Ez azért DURVA teszt
Ha nem foglalkoznátok vele, és minden egyes betûjére nem reagálnátok, szerintem megunná.. Én azt is el tudom képzelni, hogy csak simán élvezi, hogy egy pillanat alatt a pisi az agyatokban van már 😄 kedves trollbácsi 😊
Így van!!! mindenki tudja de õ csak nyomja tovább😄

Nem az a baj hogy anno kijelentette,hanem ezt fújja azóta is..Mondjuk lehet korán van de nem értem ide hogy illik ide a tehenes hasonlat?!😄 Szerintem azért kapja ezt a "stilust" mert kicsit elege van itt mindenkinek a folyamatos fikázásból meg a "hülye aki ezzel játtszik kampányból"

#2526 nem maradtam le a fejleményekrõl, a játék kiadása környékén én is vitatkoztam vele... szerintem nem én maradtam le az elõzményekrõl.
Igen, 0-tól követem a fórumot... Szerintem olyan nincs, hogy valaki megérdemel egy stílust... A 'dögöljön meg a szomszéd tehene is' elv szerintem baromira nem elõre mutató, sajnos kishazánkban eléggé felkapott.. Mindegy. Attól még, hogy Õ ÚGY mondja, ahogy Õ TUDJA, vagy AKARJA, attól még NEKED nem KELL feltétlen letépni a fejét, és belehányni a torkába... És azért mert x napja/hete kijelentette azt, hogy hígfos,ratyi,szar attól még nem kell ezen lovagolni a végtelenségig, és ezért nem feltétlen érdemli meg ezt a stílust... Szerintem!! Hozzáteszem. Az, hogy Õ tényként kezel olyan dolgokat, amit ki sem próbált, az maximum az Õ baja. Én sem veszek meg egy olyan technikai cikket, amirõl csak az a visszajelzés jön, hogy ratyi, könnyen elromlik, hamar tönkremegy, sõt mûködés közbeni problémák léphetnek fel. Gondolom Te is utánaolvasol adott esetben, pl., hogy milyen gyártótól érdemes venni azt a típusú videokártyát, amit kinéztél...

Szerintem <#circling>
igen szerintem is lemaradtál az elõzményekrõl.. mi elfogadjuk a véleményét csak õ nem a miénket.. idõröl idõre idejár fikázni,nem volt neki elég hogy egyszer elmondta a véleményét,ha véleménynek lehet nevezni amit innen onnan szedett össze mert tapasztalata az nincs..

Svenhassel
Most megint megkérdezem: minden ide tartozó hozzászólást elolvastál? Vagy csak a ma reggelieket? Mert nem mind1...
Szerintem, nagyon is megérdemli ezt a stílust... (fõleg ilyen "aki nem ezen a véleményen van az hülye..." stílusú hszek után)
Egyébként hol akartam én rátukmálni a saját véleményem? Én egyszerûen csak azt szerettem volna, ha megérti, hogy attól még, hogy neki van egy véleménye a játékról, azt nem kezelheti tényként. Sõt az sem biztos, hogy igaz is. Írja oda, hogy szerintem... vagy úgy gondolom... de ne azt, hogy ezek tények! Kiemelném újra a játék kipróbálása nélkül!
Szóval nem igazán értem min akadtál fönn.

Ezt kérdezhetném éppenséggel én is... Mondom, hogy nem értek vele egyet, hanem pont, hogy a stíluson akadtam fent én is, ahogy ti kommunikáltok vele...

(szerintem is magával ragadó a játék, de ezt már jó pár oldallal ezelõtt én is le csikönfájtoztam már vele..)
Svenhassel
Te mit olvastál? Mert úgy látom nem ezt a fórumot...
Éppenséggel Bosco05 ír úgy az õ véleményérõl (a játék kipróbálása nélkül, de "biztos forrásból" vett információkkal) mintha azok megrendíthetetlen tények lennének. A véleményével semmi baja sincs senkinek, csak a stílus...

BAAZEG. Mint a kisautón az oviban. Én sem tudok azonosulni teljes mértékben Bosco véleményével, de álljunk már meg egy pillanatra. Ti arról gyõzköditek, hogy nektek más a véleményetek mint neki ezért kussoljon. Vica versa mi a fasznak ugrotok neki kismillióan??? Mert neki más a véleménye, ami egyáltalán nem egyezik a tietekével?? Komolyan eléggé szánalmas.
stardate
De õ persze nem próbálta a játékot mégis számára tény hogy "félkész, hígfos, szar játék" biztos forrásból.<#vigyor5>
Tudtam magamról hogy mazochista vagyok de ennyire hogy egy ilyen szar játékkal akarok játszani, tyûha.
Na megyek is RO2-zni egyet meló elõtt.

Svenhassel
Összefoglalom neked: Ez egy "félkész, hígfos, szar játék". És ez tény. <#nyes>

Kurva fárasztó téged olvasni😊 szóval inkább már nem teszem😊

bosco05
Olvass és megtudod.
Lassan kéne már orvos neked😊nagyon szar nagyon fos de miért vagy itt?😊

bosco05
Ez a patch kijön és veszem is megfelé 😊
Svenhassel
Így van, itt a leírás:
"We have made live a small patch that fixes an issue where servers could pop out of ranked mode by switching to Pavlov's House.

As a heads up, our main focus this week are stats, sound loss, performance and crashes."

Mintha jött volna valami kis patch. Legalábbis töltött steam valamit rá pár másodpercig.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Úgy tudom az eddigi legtöbb 9000 volt.

Az a baj, hogy ez csak a mai napot mérte. Egy abszolút (nem beta) csúcs kellene.
tototto
amikor csak a deluxal tudtak bétázni volt 8800 is ha jól emlékszem 😊

én a 2. világháborús sztori miat játszom ezt a játékot,végig nyomtam az összes medal of honort és a cod sorozatot is de nekem a 2.világháborus részek jöttek be ,az meg hogy sok bug van benne ,hát ez van majd kijavitják,addig meg azzal játszunk ami van
Fpocok
Ez egyáltalán nem meglepõ. Szarul van optimalizálva, rengeteg bug, stat nem megy.

Az a baj csak egy napra.
Kis stat a steam-rõl:

Top games by current player count
Current Players - Peak Today - Game

60,919 63,982 Counter-Strike
56,846 61,162 Counter-Strike: Source
45,926 64,089 Team Fortress 2
31,143 33,952 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer
23,760 27,487 Football Manager 2011
20,215 22,769 Call of Duty Black Ops - Multiplayer
18,649 27,597 Sid Meier's Civilization V
10,977 15,065 Dead Island
8,775 12,027 Left 4 Dead 2
7,882 11,536 Deus Ex - Human Revolution
7,349 9,494 Total War SHOGUN 2
7,023 9,230 Empire: Total War
6,739 10,694 Fallout New Vegas
5,609 7,811 Battlefield: Bad Company 2
5,180 6,778 Call of Duty Black Ops
4,437 7,788 Terraria
4,418 8,305 Garry's Mod
4,301 4,781 Condition Zero
4,064 5,659 Mount&Blade: Warband
3,946 4,888 Red Orchestra 2
3,895 4,870 Warhammer 40,000 Space Marine
3,800 5,189 Rusty Hearts
3,389 4,410 Napoleon: Total War
3,232 3,788 Day of Defeat: Source
2,983 4,002 Call of Duty: Modern Warfare 2
2,528 3,009 Football Manager 2010
2,409 4,104 Borderlands
2,397 3,017 Dawn of War II - Retribution
.
.
.

Eladásokat nem látom.
bakvarnyu
Ja, inkább az amcsi listát kéne megnézni ott biztos még a 10-be sincs.

me and a monkey
Igen, ez már nagyobb dolog. Köszi!

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Az valószínû, de a steam-es 6. hely már biztatóbb.

me and a monkey
Hmmm, ezt nem gondoltam volna.
Azt hittem rétegjáték lesz, kíváncsi lennél ez hány eladott példányt jelent.
Ismerve a magyar játékpiacot lehet, hogy már 1000 darabszámmal el lehet ezt érni.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

bosco05
Tudom mi az a Tripwire Interactive 😊 A piacon pedig nem szabad lenézni senkit, de ebbe már tényleg nem megyek bele. Ott van a SimBin, az autós szimulátorok Tripwire-je, meg lehet nézni hol tart...
stardate
OFF:Igen már elhanyagolják a játékot és ez nagy hiba és remélem hogy ezt nem játsszák el a BF3-nál mert akkor ez lesz az útcsó bf amit megveszek ugyanúgy ahogy a cod7 volt az utolsó cod amiért pénzt adtam.

Svenhassel
Sõt 2004-2005 elõtt még csak szimpla modderek voltak...

Szerintem te nagyon el vagy tévedve. Ez egy aránylag kis csapat játéka, ami egy kis közösségnek szól. Igaz most próbálták szélesebb rétegnek némileg, de ez a játék nem versenytársa se a Battlefieldnek (még inkább annak lehetne stílusából adódóan), se a CoD-nak.

bosco05
Hát a pb-t elfelejtették frissíteni, meg a hibákat javítani, úgyhogy BC2 mára csíterekkel van tele. Ez már tényleg oFF 😞
bosco05
A free piac egy más tészta 😊 Próbáltam egyébként, rá pár nappal.
stardate
Megnyugtatlak az Actvision már megmutatta a cod6-7-tel hogy nagy ívben szarik a PC-re, sajna ezt késõn ismertem fel és megvettem mindkettõt, a 8-al már nem követem el ugyanazt a hibát.Bc2 jó játék volt a hibái ellenére (nem véletlen raktam bele vagy ezer órát), inkább a játék után support volt szar.

"Amióta pc létezik azóta én azon játszom, de állítom nagy nevû játékot ennyi és ilyen szintû hibákkal még soha de soha nem adtak ki."

Próbáltad volna az Americas Army 3-at a megjelenés napján...
Igaz az ingyenes volt, de az amerikai hadseregnek talán telhetett volna egy épkézláb játékra is ha már meg akarták csinálni. Na ahhoz képest ez egy remekmû...