5296
Red Orchestra: Heroes of Stalingrad
-
#3096 Nem azért de ez a játék nem a casuel-eknek készült... Azok amúgy is otthagynák ezt a játékot, mert egyszerűen nem ők a célközönség... Játszanak párszor, jól megszopatják őket és annyi... Végül így is úgy is csak a keménymag marad. -
#3095 nem nem én sehogy sem vettem még meg :) de akkor ezek szerint így van. Amúgy én lemezesen szoktam megvenni a játékokat és ezidáig inkább külön behúztam a peccseket de úgy látom akkor ro2-nél marad a steam :) -
#3094 ha letöltöd steamről akkor mindig a legújabb verziót szedi le, ha közben kijött 1500 peccs akkor is szóval ettől nefélj, mondjuk ha lemezesen vetted meg akkor beírod cdkulcsot, és onnantól lehet dobálni a kutyusnak a lemezeket hogy hozza vissza másra már most sem jók :D -
#3093 Nem gondolom, hogy a hülyeséget tolnám, csak azt írtam, hogy elkapkodták a kiadást. Ezt nem azért írom, hogy legközelebb te ne tudj fél évvel a játék befejezése előtt játszani, mert neked és sokaknak úgy is jó, hanem azért, mert el lett kapkodva. Amúgy meg gondolj már bele, hogy ha ez is hosszú életű játék lesz, akkor hogy kell majd telepíteni 5 év múlva egy esetleges format után? Felrakod az alap játékot aztán a 4 gigás patchet majd a 300 megásat majd az 50 megásat majd a 2 gigásat, hány napig fog ez települni? Szerintem egyébként úgy is az lesz a vége, hogy kap egy új alapot steamen és jövő ilyenkorra már a friss verziót magával a játékkal le lehet szedni, mert gondolom azért ekkorák a patchek, mert egy rahedli fájlba bele kellett nyúlni és azokat újra le kell tölteni. Arra tippelek, hogy lesz egy olyan update amibe ezeket egybe belepakolják. -
#3092 aztán csődbe megy a fejlesztő, szükség van a casual playerekre, ha a jó kritikák hatására többen vesznek játékot akkor a következő részt több pénzből tudják fejleszteni ergo jobb lesz, ez tudniillik biznisz és nem jótékony ingyen vacsora, mert azt modoknak hívják és arról már lemondott a tripwire ugye RO is UT2k4 TC volt, most meg ott tartunk hogy az ingyen ígért modokért is pénzt akarnak kérni, pedig ez volt a jelszavuk, vegyétek meg RO2-t és jár hozzá megjelenés napján az ingyen TC Rising Storm :)
ezzel a képvilággal meg elég siralmas a gépigény, és nem az a gond hogy nem fut maxban mert az nem zavarna, hanem hogy minimumon is szaggat egy olyan gépen ami lehet nem a legerősebb de minimumon még nem találkoztam játékkal ami ne hozta volna a stabil 60fpst -
#3091 Menjenek, "casual player"-ekre itt nincs is szükség, ez itt a kibszott Red orchestra ha nem tünt volna fel, nem a ratyi COD. -
#3090 de hogy egy példát említsek ilyen volt pl az UT3, ami a peccsek és updatek hatására szinte egy új játék lett, a játékosok száma akkor se nőtt, pedig Epic azért fejlesztgette utólag, aztán belátták hogy döglött ló és utána szartak rá -
#3089 így van ez hidd el, ha elpártolnak egy játéktól az emberek nem fognak visszamenni egy játékhoz, mert vagy jön egy újabb és azzal tolják, vagy nagy részük nem is tudja hogy kijött valami peccs
csak az igazán nagy rajongók figyelik egy játék életpályáját, pl nem steam esetében, de a játékosok többsége nem ad sok időt egy játéknak, sok az úgy nevezett casual player akik az eladások 75%át kiteszik, és ha egyszer lemondtak RO2ről pl BF3 vagy MW3 javára nagy részük nem fog mostmár visszaszokni bármennyit is javul RO2 -
#3088 Netán közvéleménykutató vagy? Vagy honnan veszed ezt? -
#3087 tévedés a játékosok 80%-a ha a legistenkirályabb optimalizációt csinálják jövőre plusz 20 mapot kiadnak akkor se fognak már visszajönni mert vannak újabb játékok és nekem nem mindegy hogy 1000 vagy 10000 ember tolja, könyebb olyan szerót találni ahol jól érzem magam ha sokan vannak :)
persze én ha kijön egy peccs amivel jól fog futni biztos fogok újra játszani, de a legtöbb ember sajnos nem így gondolkodik -
#3086 Neked nem mindegy, hogy mikor adják ki? Mi lenne másképp (azon kívül, hogy nem tolnád itt a hülyeséget) ha nem most, hanem jövőre adják ki? Te így is úgy is csak akkor játszol vele, ha szerinted már "tökéletes". De másoknak meg pont ez a jó, hogy már most játszhatnak vele, és nem kell még fél évet várni rá. És tökéletesen elvannak a játékkal, mert közel sem játszhatatlan.
Érted már? -
#3085 Ezt már egyszer letárgyaltuk. Én csak azt mondom, hogy még mindig nem fejezték be a játékot és ha nem akartak volna kapkodni a kiadással még béta szintre se hozták volna a dolgot. Most jutottak el az optimalizációig, de mindent elárul a kapkodásról, hogy csak úgy röpködnek a gigabyte-ok patchek terén... Ezt kb jövő tavaszra kellett volna megcsinálni nyugiban... Akkor senkinek egy szava nem lett volna elhiszed? A készítők saját maguk elismerték, hogy úgy lett kiadva, hogy nem fejezték be, a szaksajtó lehozta ugyanezt, mi már megvitattuk, ne kezdjük előről... -
#3084 Nem azért, de akik olyanokat írnak, hogy "játszhatatlan bughalmaz" stb. Azok általában ki sem próbálták a játékot (ugye bosco?) szóval ők aztán már csak tudhatják...
Egyébként teljesen egyetértek veled. Számomra is egy komoly hibája van a játéknak: Station mapon szinte mindig leesik az FPS egy idő után, ami elég idegesítő tud lenni. Ezen kívül semmi... -
#3083 A TESZ-ben az értékelésnél mi az hogy "hatalmas potenciál ?
Eddig tenyész csődőröknélhallotam ilyenről -
#3082 Nem hiszem hogy olyan nagy előny lenne, max. a pályákat jobban fogjuk ismerni.
Aki játszott az első résszel azt nem érheti nagy meglepetés.
-
#3081 Detto, nekem sincs vele semmi bajom, pedig nincs csucsgepem nekem se. -
Gyuszopapa #3080 Nyugaton már nem divat szerintem ilyenekkel játszani,ez már túl bonyolult a hamburgerzabáló 200 kilós amcsiknak. -
Gyuszopapa #3079 Azt azért te is elismered hogy egy U3 engines játékként kicsit túl gépigényes. -
#3078 és ez is jobb a BF3-al szemben nem kell nyitnom a háttérben egy honlapot ahhoz, hogy multizzak.. -
#3077 Azért nem hinném nagy csapás számukra, hogy Mo-n nem fogy a játék..nyugatabbra mit számít 8K az ottani fizetésekhez képest? vagy amcsi kölköknél van ennyi zsebpénz..nem ez számít ott. Kinek jobb a promoja..melyik VGA-hoz jár RO2 játék pl? -
Gabe18 #3076 Hát nem tudom. Az igaz hogy egy elég erős gépen játszom, így az optimalizációból adódó hibákat különösebben nem tapasztalom.
De ezen kívül meg olyan eget rengető bug tengert nem tudnék mondani. Furcsa kill/nem kill esetek persze vannak, de melyik multi fpsben nincsenek? Aki azon nem tud túllendülni hogy alkalmanként a tuti killnek tűnő szitut nem adja be a játék, az ma szerintem egy játékban se talál szórakozást.
A hangulata meg szerintem király, a pályák nagy része szintén jó. Ok, a grafika nem egy BF3, de szerintem a maga nemében stílusos és szép.
Na csak azért írtam mert itt az utóbbi hozzászólásokból az jön le hogy ez egy használhatatlan, játszhatatlan szemét, ami SZERINTEM nem igaz.
De mondom, az optimalizációs része más tészta, az lehet hogy el van rontva, de az meg olyan dolog hogy pc-n ma már ezen kár meglepődni... -
#3075 Nem vagy egyedül, én is ezért nem vettem meg. Viszont ha jövőre befejezik, még előfordulhat, hogy megveszem, bár már eléggé elment tőle a kedvem és az sem tetszene, hogy akik a félkész játékkal toltak már fél évet, mert volt hozzá idegrendszerük, azok nagy előnyben lesznek. -
Gyuszopapa #3074 Igaz nem játszom csak az első résszel de én se értem miért kellett ezt így kiadni.Főleg azért nem értem mert ez pc only még az se lehet mondani rá hogy elrontott konzolportolás.Azt hogy ez így sikerült az mind a kapkodás és oda nem figyelés eredménye,rég megvettem volna ha az első vásárlóktól nem hallottam volna ekkora panaszáradatot,és szerintem nem vagyok egyedül.Mekkora bevételkiesés lehet ez miatt? -
#3073 Most kapni fogsz :D Én is kaptam a fejemre annak idején, mikor mertem igazat szólni :) Még egy fél év amúgy is kell a készítőknek, hogy befejezzék a játékot, de remélem terveznek új dvd kiadást is xD -
#3072 -
#3071 ha lett volna eszük, nem bugosan szarul adják ki és csinálnak magukból hülyét hogy megjelenés után kiadnak egy 4gigás peccset ami nem oldja meg a gondokat, csak butítják a grafikát hogy aránylag elfusson a játék (persze nem mondom hogy nem ért semmit, de azért ezzel a graffal ez édes kevés ezt ugye ők is tudják) hanem inkább csiszolták volna, kiadtak volna egy public bétát hogy teszteljék az emberek, és jövőre mire lecseng a BF3 és COD MW3 láz (tavasz vagy nyár) kiadhattak volna egy tökéletes játékot optimalizáltan, kellő béta visszajelzéssel
de hát ez van, még azt se mondhatják hogy sürgette őket a kiadó, ugyanis ők maguk a kiadójuk.. -
#3070 többek közt azzal is foglalkoznak
"Two key things we're looking into is further reducing ping and increasing ping stability, and improving client side performance especially with higher player counts." -
#3069 Jaja...miért lepődsz meg ezen? :D. -
#3068 ahelyett hogy optimalizálnák, ilyen faszságokkal foglalkoznak mint demofelvétel.. -
zmok #3067 +1 -
#3066 [URL=http://forums.tripwireinteractive.com/showthread.php?t=71133]új "pöcs" jön[/URL] -
#3065 a legjobb: "még mindig nehéz" :p -
Lebowski #3064 Kár, hogy lapzártáig nem játszottak, vagy olvasták újra a cikket.. -
-
#3062 Tudod hol lőttem? Nem tudom a pálya nevét...tank is szokott rajta lenni német oldalról ha indulsz ott van a Január 9. tér. Ott van egy kis épület. Annak egy ablakában nézett más irányba én az ablakon lőttem be közvetlen közelről a csávó arcába... és semmi... és tuti élt... -
#3061 Dehát az Mp40 az már az első részben is szórt mint az állat -
#3060 en csak a heten vettem meg a gamet a sok negativ kritika miatt. 17 orat jatszottam vele eddig. talalkoztam par hibaval, 1x elment a hang, 1x leestem a semmibe, 1x beakadt a karakterem...meglepodtem, remelem javitjak de nem vette el a kedvem tole, mert szerintem kibaszott feelingesre sikerult. feltem tole hogy elbasszak, de szerintem meg jobb lett mint az 1.
talalat megadas stb. pedig tapasztalataim alapjan nem bug, meg nem csalokal allunk szemben, ez egyszeruen a ping miatt van, mint barmely mas fps-ben. en is szentsegeltem parszor miatta, es engem is megkerdeztek hogy golyoallo mellenyben jatszom e....ez van. majd ha lesz 1 csomo angol, nemet szerver, akkor 40-es pingnel nem lesz ilyen. persze csak amig valaki fel nem lep 300-as pingel, mint ahogy szoktak :)
-
#3059 Itt is hasonlóak a tapasztalatok, hihetetlenül ki tud akasztani. Az a gyanúm, hogy erősen szerverfüggő a dolog - cheater, lag, csapatleosztás. Legutolsó alkalommal hihetetlenül jól ment (Territory - Assault) - így végül jó élménnyel zártam, mivel ezek után úgy kifagytam, hogy többet nem indult el a game. Hozzátartozik, hogy előtte is csak kábé minden harmadik probálkozás volt sikeres - game not responding a splash screen után. Nagyszerű ...
Talán a közeljövőben javítgatnak még a dolgokon, de a fegyverek felfejlesztése nem biztos, hogy a játékmenet pozitív változásához fog hozzájárulni.
Majd format után újra előveszem, remélem nagyon nem morzsolódnak le a játékosok. Karácsony előtt lehet érdemes lenne egy free week(end) pár új pályával meghintve Steamen, kicsit visszacsalogatná a népeket! -
Lebowski #3058 Akkor lehet, hogy csak az én ingerküszöböm alacsony :) -
Rue East #3057 szerintem ez kevés, tele van kisebb-nagyobb idegesítő dologgal, amik kb fél óra után elveszik a kedvemet és lépek is ki
a béta után, most újra offolni fogom egy pár pecs idejére...