Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Végre Bos tag lettem, meg lvl 24.
Ha végigviszem a fõsztorit utána lehet még barangolni esetleg befejezni a mellék küldetéseket?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
- intense training perk
- New Vegas Clinic implants
- Goodsprings töltõállomáson (ahol a Crimson karavános srác rejtõzik a legelején) a széf
- Novacban a szobában amit bérelsz, vagy ha nagyon megszeretnek odaadnak, szintén a széf (bár lehet az egész szoba ilyen)
- Lucky 38, elnöki lakosztály
Biztosan van több is, érdemes utánanézni jobban a neten, bár ennyi is bõven elég szvsz.
Néha 4-5 játékbeli napba is belekerül, mire odaérnek.
Ha ott felejted valahol (várj itt), akkor egy idõ után kiírja, hogy visszament Primm-be. Ez igaz a többi karakterre is, nyilván.
Int. tényleg nagyon fontos, fontosabb mint bármelyik másik tulajdonság.
EDE-ért kár, mert már fel volt tuningolva a Bos által, megpróbálom megkeresni, hátha a Primmnél van megint.
Én is Gausst használok, Yurval könnyû üzemben tartani, sebzése brutális: http://fallout.wikia.com/wiki/YCS/186_Gauss_rifle
House teljesen a hatása alá tudja vonni a környezetét, tehát magas a karizmája.
A nem karizmatikus, de magas IQ-val rendelkezõre talán a magát kifejezni képtelen és szociálisan "partra vetett hal"-ként viselkedõ matekzseni a jó példa.
Nekem amúgy E-DE (angolul inkább nõi névnek hangzik) volt a kedvencem. Nem okoskodott, nem akarta megtámadni azokat, akik nem tetszettek neki (mint Boone) és csinálta, amit kell. Mind a négy befejezéshez lehetett használni <#eljen>#eljen>.
Amúgy én mindig alacsony karizmával toltam, 10 körüli barterrel is annyi pénzem volt, nem tudtam mire költeni, a követõk meg felállnak a csata után (kivéve hardcore) tehát tök mindegy, mennyi plusz ellenállást kapnak.
IQ viszont mindig magas, mert ettõl függ repair/science/medicine (nem is kicsit) valamint a legfontosabb: a skill pontok. Nem mindegy, hogy szintenként 16-17-et kapsz, vagy csak 12-öt. Ez harminc szint alatt 100-150 skill pont is lehet. Ez nagyon nem mindegy.
A másik amit mindig magas tartok az a luck. Minden fallout játékban fontos szerepe volt, egyrészt a criticalok miatt, másrészt játékmenetben is. Ez itt is így van, ráadásul itt fontos szerepe van a kaszinókban is, 9les luckal már elég könnyen lehet bankot robbantani 😄DD
Így jobban belegondolva, egy olyan karakter, akinek magas az IQ-ja, de alasony a karizmája, az tipikusan egy dr.House karakter. Nagyon okkos és nagyon tahó 😄😄😄
Most hardcore-on egy melee karaktert csináltam, mert egyrészt van súlya a lõszernek, másrészt kíváncsi voltam. Hát, meg kell mondjam iszonyat durva. Egy ballistic fistel, vagy egy sishkebabbal eléggé megállíthatatlan (fõleg ha piromániás <#eplus2>#eplus2>+piercing strike+slayer+ninja).
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
INT nekem is egy gyenge pontom, szívtam is a fogam rendesen amikor 8-ig (ill 7+implant) tudtam csak feltolni második karakteremnél, de nem volt rá pont - viszont szerencsére bõven elég volt ennyi is mindenhez <#eplus2>#eplus2>
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tévedsz, ott a válasz lehetõsége, csak fail lesz. 😄 Btw, 1-1 charisma-int párossal kényelmesen végig vihetõ a játék.
War, war never changes.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
jó, még segítõkön dob egy kicsit, de Boone + Sniper Rifle = meglesz egy lövésbõl is, és 45% damage resist miatt költ a fene rá 9 pontot <#hawaii>#hawaii>
na meg ha nagyon kell charisma: pia és party-time mentats, rögtön ugrik hat pontot. még egy mentats-al hetet is, de még annál tovább is lehet fokozni.
"The trees move. Do you not see it?"
Þór vígi þessi rúnar
Kösz.
http://www.youtube.com/watch?v=aWS0UqNx718
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
http://youtu.be/4v8qae11_-M
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...