Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a Futurama ide vonatkozó része jut eszembe 😊))
War is the H word.
És milyen idétlen hangot adott ki, amikor fel kellett húzni a tekerõvel D:😄😄
De az ajtó még mindig bágos.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
egyébként jöttök azzal hogy szarok az energiafegyók, maxos cellel Gauss puska állat, és reparálni is olcsón meglehet, csak a lõszer kevés hozzá, azért van nálam egy avg minigun is 😄
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Evvan. Persze NCR-ral sem szabad szemtõl-szembe nagyon kitolni, mert kellenek a katonáik vásárlóközönségnek Vegas-ba, különben nem virul a gazdaság! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy érdekes az is, ha hagyod megölteni Cass-t a grafokkal. Akkor folytatódik velük a "kapcsolatod" és érdekes küldetést kell még teljesíteni náluk. Persze utána én is visszatöltöttem és nem hagytam veszni Cass-t...
Vagy az ismeretlen hibát kéne megszüntetni, vagy kiteleportálni nemes egyszerûséggel a stripre.
Ultra Lux fõbejáratáról van szó.
Ha fontos hogy mégis hogy néz ki a bug, feltölthetek neked egy videót.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Alice McLafferty-t meg lopakodva kell simán lepuffantani, hangtompított fegyverrel/boxerral, lehetõleg amikor alszik, és gondok megoldva.
C4 felrobbantásához pedig ez kell.
"The trees move. Do you not see it?"
Hazaugrottam a 38ba, elõvettem a szekrénybõl egy stealth boyt, majd módszeresen kirámoltam a boltjukat :> (sok plasma mine). Utána megint haza ugrottam, szóltam Cassnek, hogy jöhet, majd a hálószobában feltankoltam: grenade rifle, frag mineok, gauss rifle max charge ammoval, meg C4 (amit még most sem tudok felrobbantani 😄D). Teleraktam aknákkal a bejárat környékét, aztán sneakbõl ledurrantottam simont, az õrt 😄DD 10 másodperc múlva meg ömlött ki az ajtón a sok fasz, bele az aknákba 😄D Utána adtam nekik a gránátvetõvel (meg Cass a plasma casterrel :>>😉, elpatkoltak pillanatok alatt.
Utána bementünk, aztán a gaussal kivégeztem a két férget. Felmarkoltam a maradék cuccot, a gun runners kiosknál meg elsütöttem, és vettem egy hibátlan marksman carbine-t, meg egy anti-material puskát. :>
Ami viszont felkúrt: a Crimson Caravanos arcok likvidálása elbaszta az NCR repemet. :,<
Mellesleg gázt mivel ad a pilóta, mert olyan kantárt nem látok... Vagy a kezében lévõ egyik a kábel gáz, másik meg mondjuk a balra kanyarodás? Az lóversenypályán elmegy... 😄
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
2. Az alap tortenet szerint, ez a resz nem kapott annyi kozvetlen talalatot, igy az uton levo nepesseg valoszinuleg nem ott helyben egett ropogosra, igy nem a kocsijaban az uton patkolt el..
3. Nezve a helyzetet, az itt elo kozossegek civilizaltabb, szervezettebb szinvonalon vannak, mint a DC kornyeki vad videken, igy valoszinuleg a felhasznalhato dolgokat osszegyujtottek, beepitettek a veduveikbe, stb...