6837
...
-
Hotomi #3835 Egy kis ízelítő videó az Old World Blues-ból. -
#3834 Nagyon jól néz ki szerintem!
Így tovább!! -
#3833 Érdekes reméljük jó lesz csak az a kérdés ami neked bénán kidolgozott az másnak is az-e?
És nem fog-e más mod-dal ütközni.
De csak igy tovább:) -
#3832 Hamarosan elkészül a modom már csak a navmesh hiányzik. Íme egy vidi róla:
Az expansion pack-ra keresztelt modom az alábbiakat tartalmazza majd:
- Több jármű az utakon (főleg a városban illetve az I-15 és highway 95 autópályákon)
- Közlekedési táblák, lámpák, villanyoszlopok, távvezetékek az utak mellett meg a városban
- Új helyszínek amik egy kicsit a kopárságot hivatott feldobni
- Bénán kidolgozott helyszínek átdolgozva
- Új térkép markerek
-
#3831 Nekem ez tetszett de a Dead Moneyt utálom. -
#3830 No én is végig vittem tegnap este a játékot. Nagyon nem tetszett, összehasonlítva az eddigi DLC-kel.
Eleinte örültem, hogy szép a táj, hangulatos de utána mindenhol csak ugyanazok a textúrák, falakon az írások felejthetőek. Teljesen jól leírta broman191 ezeket a hibákat, hiányosságokat.
Miután megöltem minden légióst, semmi nem maradt hátra. Mindenkinél ugyanazok a fegyverek, lángvágóból vagy 30 volt a végére. Repülőhöz én sem tudtam feljutni... Sajnáltam. Nem voltak érdekes helyek (talán az egyetlen működő számítógépen kívül). Kicsit kevésnek találtam, de nem a játékidő miatt. 5 óra elég lett volna nekem, csak minőségibb tartalommal. Tovább lehet fejlődni, picit feljebb tolták a limitet, de új skilleket pl nem is láttam.
Várom a következőt, remélem lesz és remélem jobb is lesz! -
#3829 Én nem azt mondtam hogy állandó harc legyen. De mikor azt az 5 küldit csináltam meg úgy hogy közben keresztül kasul bejártam a térképet és nem jött senki és semmi hát mondanom sem kell hogy rohadt unalmassá, monotonná vált a gém. Leülök megcsinálni egy küldit, elküldenek 5 helyre minden helyszínen mondok két sort aztán tovább. Visszaértem a kiinduló pontra közlik menj el még 3 másik helyre ... mondom anyád így is oda-vissza rohangálok a sivatagban és nem találkozok egy átkozott ellenséggel sem. Gondolhatod hogy kicsit berágtam a játékra mert ugyan az ismétlődik minden helyszínen és a mászkálás közben sem történik semmi. Gyors utazás meg megtöri a játékot sőt annyira hogy odateleportálom magam 5 helyre és mindenhol ugyan azt a két sort elmotyogom. Ennek így már semmi értelme. A F3-ban állandóan spawnoltak az ellenfelek, sosem volt üres járat. Természetesen ez így a játék végére igaz az elején minden fasza jönek ellenfelek is meg minden de mintha a végére már mindenki eltünne. -
#3828 A játékmenet attól még nem feltétlen unalmas, ha nem támadnak rád minden négyzetméter megtétele után, élvezetesebb többször megoldani dumával, skillből a quest-eket, mint végigharcolni ahol, amit csak lehet. Persze kell a konfliktus is, ha a cél szentesíti a hangtompítós eszközt, a csendes fejeseivel együtt, és másképpen nem megy, szükséges az erőszakos eszmecsere... :P :) -
#3827 Hát igen a táj elég mű ha részletesen nézi az ember. Már-már a motor határait feszegeti. Egy lerombolt Washington még jól nézz ki de Zion ugye élettel teli azt meg valahogy ez a motor már nem tudja úgy vissza adni.
Nekem a harccal sose volt problémám. Jó igen, feltűnően spawnol a játék de inkább ilyen legyen mint a full unalmas alapjáték. Most nemrég 5 mellékküldit csináltam meg és nagyrészük mászkálós volt. Ezalatt az idő alatt 2-3 ellenséggel futottam össze. Magyarul egy idő után mintha kihalna a játék, sehol senki. Max a fiendek.
Jó, várható volt hogy mikor esik majd az aszfalt nem fog tükröződni meg ilyesmi.
Sztem ez a DLC igen jó lett. Pár órára leköti az embert és majd ha nekiesek újra a new vegasnak jó lesz kicsit megint kimozdulni a sivatagból. Őszintén nekem az jött be hogy egy kis de viszonylag szép helyen játszódott és tele volt változatos ellenséggel. -
#3826 Részben egyetértek, részben nem. :) [SPOILER!]
- Szép, hangulatos táj:
Összességében hangulatos, ha felületesen nézed. Jobban odafigyelve már kevésbé. Feltűnik hamar, hogy meglehetősen részlettelen, itt-ott elszórva található pár növény, tárgy - ne legyen teljesen üres a játéktér fílinggel. Továbbá a helyszínek: pár lakókocsis tábor, faház, abszolút másol-beilleszt érzés, szinte teljesen egyformák. A barlangok sem mutatnak semmi újszerűt az alapjátékhoz képest. A törzsi falfestményekből is van pár rendszeresített verzió, szintén erősen copy-paste szagú, a "Színesítsük hamar a játékteret, minimális idő és erő és tudás befektetésével!" című, "Kezdő játékfejlesztők útmutatója" alapján. Pozitívum hogy van egy-egy egyedi, hangulatos firka is, mint amilyen a hatalmas sziklán elhelyezkedő égett emberes is. Hatalmas negatívum volt számomra továbbá, hogy az egyik szikla tetejére lezuhant repülőhöz nem lehetett felmenni, átkutatni, (noclip segítségével felmentem, nincs ott semmi, csupán látványelem a földről nézve...) lent a földön ugyan van pár elszórt használható tárgy és csontváz de ez így elég soványka.
- Bennszülöttek, különböző törzsek akik harcolnak egymással:
A sztori kevés, rövid questből áll, ennek ellenére egészen értékelhető és hangulatos, a törzsi fíling a helyén van. Társak vannak, ha rövid ideig is...pozitívum hogy barangolás közben gyakran van mondanivalójuk bizonyos helyszínekkel kapcsolatban, sajátos látásmóddal. Nekem a fősztorinál jobban tetszett a "túlélő ember" rejtekhelyein, a számítógépeken található naplóbejegyzések sorozata, amely sok-sok évtizedet felölel, az atomháború utáni, kanyoni időszakból, megéri elolvasni végig, szomorú, megragadó történet. Ebből a szempontból nem teljesít rosszul a játék összességében. :)
- Új fegyverek (inkább közelharci), modok, itemek.
A főként lopakodásra kihegyezett karimnak nem találtam gyakorlatilag semmi értelmes felszerelést (kivétel a .45-ös pisztoly, modolható hangtompítóval, bár annál is van nagyobb sebzésű, hangtompítóval felszerelhető pisztolyom), bármerre, bármit kutattam. Barbár, üsd, vágd nem apád karisok előnyben. :D
- Mindig van ellenség a pályán. Leginkább állatok: mantis, catazor, légy, óriás hangya, radscorpion stb
Nos...néha nem látni egyet sem, aztán spawn-ol 3 óriás cazador a közelben egyszerre, amikor megtámadnak és van veled társ, eszetlenül először a társat támadják, amíg meg nem hal (ami pár másodperc a legjobb esetben, tekintve hogy szerencsétleneknek egy is sok belőle)...aztán jössz te, addig csinálsz velük amit akarsz, rád sem bagóznak. Ilyenkor jön a szájhúzás, fejvakarás, aztán quickload, terület elkerülése jó messzire...esetenként enyhe káromkodással fűszerezve mindezt, mivel mentés nem mindig 2 perccel azelőttről van. :) -.-''
- Eső
Amikor esik, elég szürke a táj, és az engine nem éppen vizuálorgazmusz' szinten jeleníti meg.
Negatívum:
- Kicsi a bejárható terület.
Ezzel alapvetően nem is lenne égető gond, csak a tartalom kevés rajta.
- Rövid játékidő. Alig 7-8 óra alatt végigvittem úgy hogy közben mászkáltam, felfedeztem mindent stb.
Négyzetcentiméterenként elemezgetve a tájat körülbelül 5 óra alatt fejeztem be. A tartalom mennyiségéhez illően pont elég. :)
All-in-all: Pár órára, "egynek jó" kategória lett a Honest Hearts DLC - ennél többre érezhetően nem is tervezték, egy átlagos, mindent összevetve, jóindulattal valamivel több mint középszerű próbálkozás a New Vegas életciklusának meghosszabbítására. Vannak emlékezetes pillanatai, de többnyire feledhető. Fanoknak kötelező ígyis, másoknak pedig...nem nekik készült. :) -
ratgab #3825 Alig várom már, hogy legyen ebből a játékból egy Goty verzió és akkor majd nekiugrok (habár FAllout 3-nak is megvettem a Goty-ját és még mindig nem játszottam végig...) -
#3824 Végeztem a Honest Hearts DLC-vel:
Pozitívum:
- Szép, hangulatos táj.
- Bennszülöttek, különböző törzsek akik harcolnak egymással.
- Új fegyverek (inkább közelharci), modok, itemek.
- Mindig van ellenség a pályán. Leginkább állatok: mantis, catazor, légy, óriás hangya, radscorpion stb
- Eső
Negatívum:
- Kicsi a bejárható terület.
- Rövid játékidő. Alig 7-8 óra alatt végigvittem úgy hogy közben mászkáltam, felfedeztem mindent stb.
Összességében egy 5/5-ös dlc :) -
#3823 Kösz, műxik :) -
#3822 Igen, tedd fel a javítást a Geck-re is. -
#3821 Valaki tapasztalt olyat hogy a legújabb dlc-t feltéve a geck nem tölti be a fájlokat? -
Although #3820 Az a helyzet a legújabb patchel már nem műk az utolsó verzió szóval jegelem a New vegast amíg lesz új NVSE :) -
#3819 még a DLC-k se jöttek ki szoval biztos nem mostanában. -
Although #3818 Tudja valaki mikorra várható az új NVSE verzió? Köszi -
#3817 Hello
Probáld meg egy előbbi mentésből újra.
Lesz honosítás a Faq oldalon találsz linket is hozzá, de mivel elég sok szöveges rész van benne lassan megy. -
Loinaar #3816 Szia!
Nem nem volt semmi ilyen. Belépek és beragad. Se mozdulni, se beszélni, se kimenni az ajtón nem tudok... csak load game LOL :D
talán egy javító patch segítene? :S:S van egyáltalán ilyen hozzá?
magyarítása lesz egyáltalán? a 3hoz se nagyon akadt :(
-
#3815 Ott elvileg az őrnek el kéne vennie/kérnie a fegyvereidet, volt ilyen? -
Loinaar #3814 Sziasztok!
Eléggé vaciláltam House és Caesar között. Először megöltem Houset, yes man karija nélkül, eléggé zombi az öreg amúgy... :D
Aztán meg segítettem neki, kíváncsi voltam mi lesz... hát egyik következmény se volt túl jó :S na mindegy.
Van egy bár, azt hiszem gomorra, van oda egy két küldi is, pl beszélni kell vmi Jane nevű csajjal, a by by love nevű küldiben. Ezzel csak az a baj hogy belépek a helyre és leragadok. Semmit se tudok csinálni a körbenézésen kívül. Valaki tudja a megoldást? -
#3813 Hát én ezt egyszerűben csináltam, a létrehozott dialogban készitetem el a szövegeket és a csatolásokat. -
#3812 Ezt ki fogom próbálni, kiváncsi leszek rá. -
Hotomi #3811 Találtam egy videó tutorialt ami az új párbeszéd szerkesztő használatát mutatja be. Így azért már elég könnyű párbeszédeket készíteni. -
Hotomi #3810 XBlades ismét szórakozgattam a Navmeshel. Kérdezted múltkor hogyan kell ugrópontokat csinálni, nah úgy kell hogy a felső és alsó háromszög élét kijelölöd és nyomsz egy P-t, ekkor rózsaszínűre vált a két él és kész is, viszont azt írja a tutorial, hogy amikor véglegesíted (finalize) a navmeshed akkor megesik, hogy elfelejti ezeket az ugrópontokat ezért át kell nézni mindet utána. Amúgy a geck wikiben minden le van írva, keresd a navmesh résznél. -
#3809 Nem tudom mit írtál át. De próbáld meg csak a fő .esm fájlt betölteni először, és várjál vele mert legalább fél perc mire betölti magát a program. -
morzsi555 #3808 Az ini-ben átírtam azt a dolgot. Nem csinál semmit, csak villan egyet a program amikor be akarom tölteni az egyiket. Nem ír ki semmit se. -
#3807 Látod ez szomorú, de legalább foglalkoztak az ügyeddel. Nem mindegyik cég tenné meg sajnos. -
#3806 Annak több oka is lehet, valami hibaüzenet esetleg?
De ha nem írod át az ini-t akkor egyszerre több .esm nem enged betölteni. -
#3805 -
himpike #3804 Hello xxxxxxxxx, Thank you for contacting Steam Support. We apologize for the inconvenience. I have updated your account. Please try your purchase again. If you have any further questions or difficulty, please let us know.
Végre sikerült megvenni.. viszont tölthetem le az egészet megint. -
morzsi555 #3803 Mit csináljak ha a geck nem tölti be az .esp/.esm-ket? Patchből és a geckből is a legújabb van fent. -
himpike #3802 Még jó hogy válaszol a support... szarrakás ez a Steam is. -
himpike #3801 "Belső hiba lépett fel a tranzakció előkészítésénél. Kérj segítséget a támogatástól."
Egyre jobb.... -
himpike #3800 Az alappal tudok játszani, és a frissítés is be van kapcsolva. -
JohnAngel #3799 Az alapjáték játékra kész állapotban van?
Esetleg, még nézd meg, hogy nem kapcsoltad-e ki a játék automatikus frissítését.
Ha semmi sem segít, akkor ne is akarj fizetni nekik. -
himpike #3798 Van valakinek ötlete hogy faszé' nem tudom megvenni Steamon a Dead Moneyt...?
"Your transaction failed because you are trying to buy a game that requires ownership of another game you do not currently own. Please correct the error and try again."
Ami érdekes mert eleve ott vettem a New Vegast is. -
JohnAngel #3797 Elég lett volna, ha megnézed a Steamen. -
#3796 Üdv!
A Steam most töltött le egy kis 256MB-os patchet, tudja valaki hogy mit javítottak most a játékon?
Mert én nem vettem észre eddig változást :S