6837
...
-
#3755 Hopp mire gondolsz pontossan?
Én amikor Lod-ot hozok létre a Geck-el csak textures mappát hozz létre amit mellékeltem. Nem adtam hozzá olyan épületet amit nem tartalmazott a játék.
Ezeket hogyan hozza létre? -
Hotomi #3754 Egész pofás, a navmesh jónak tűnik, nem találkoztam tereptárgyakba beakadó npc-ket. De elfelejtetted mellékelni a LOD Settings mappát és a meshes/Landscape/LOD/ mappát, így az épületek a semmiből tűnek elő. -
#3753 Na hellosztok, nagy idő után sikerült befejeznem a modomat ami egy új területet ad a játékhoz.
Aki gondolja nézze meg: Area 5N1
-
Although #3752 Hardon nyomtam anno, bár nem mentem végig nem volt komolyabb bug. De nagyon nehéz volt, az épp utolsó patch nekem sokat javított reálisabbak lettek az ellenek. Ami nagy gond volt, szinte csak questekkel tudtál nagy mennyiségű xp-t gyűjteni. Most egy kicsit jobb lett. Legalábbis nekem élvezhetőbb az erős ellenek erősebbek mint pl New Cal. republic de több pontot is kapsz, ha jól láttam. Meg sok apróság. Több lett a loot is. :) -
Fidolorous #3751 Sajnos most olyan szituációban vagyok hogy nem tudok patcheket felrakni a játékhoz, szóval 1.0val tolom. Ez később nagyon durva bugokhoz vezet vagy azért játszható ? -
#3750 hoppá, tévedtem. ez pont h buff, mert egy előző patchben már durván megtépázták szegényeket... -
#3749 uhh, Sniper Rifle és Gobi kaptak egy istenes kiherélést, x5 crit chance-t levitték x2-re, de még .308 JSP-t is megtépázták hozzá... kicsit túlzásnak tűnik nekem. -
Hotomi #3748 Nem, csak annyit, hogy jelentett hibák egy részét kijavították. Ez lehet bármi: küldetés, animációs, vagy modell, textura hiba javítás. -
lammaer #3747 Igaz, az elejtett mondat kimaradt.. bár stabilitással nem volt gondom...
Bugfixekről mondtak vmi konkrétot is azonkívül hogy "csináltunk sok bugfixet"? -
#3746 Hát már ráfér a játékra:) -
Hotomi #3745 Már nem azért de elolvastad alaposan amit írtak? Legfontosabb része a patchnek az optimalizálás és stabilitás, utána a bugfixek, éééés kisebb részben fegyver balansz. -
lammaer #3744 Hát, ez nem valami sok, inkább csak egy halom finomhangolás amit kb 4 nap alatt összerak bárki aki hozzáfér a forráskódhoz. Semmi értelmes bugfix (pl bugos küldetések javítása v ilyesmi). -
Hotomi #3743 Hétfőn érkezik a patch. -
#3742 Nagyon sok hasonlóság van. Szinte minden megtalálható a való életben is. Sőt nézegettem Las Vegas és környékéről google térképet és még a települések, utak is úgy helyezkednek el ahogy a valóságban. A Fallout 3-ban egy két emlékművet, épületet leszámítva minden kitalált illetve máshogy van. Max egy két település név még azonos mint pl Bethesda és Pittsburgh. -
kissssss #3741 akkor szerintem el is felejthetitek a javításokat a programhoz. -
#3740 Érdekesség -
#3739 Nem nincs több hiba az alap néhai lefagyásnál. Igaz az én .esp fájlom csak 1.5 Mb-os a többit a textura tartalmazza. Azóta egész jól megy hogy írtad azt az beállitás modosítást. -
Hotomi #3738 Nem, nem merültem annyira bele a társ rendszerbe. Nézd meg, hogy a készítők hogyan csinálták, én általában ezt a módszert szoktam alkalmazni. Vagy nézz meg egy olyan modolt társat, abban biztos nincs annyi script meg dialógus. Néha egészen jó dolgokat tudnak összehozni a moderek. Amúgy nálad nincs mentési hiba amikor külső vagy belső tereken dolgozol? -
#3737 Na az sem rossz.
Azt nem tudod, hogy lehet az új társ rendszert csatolni valakihez? Mondjuk létrehoztam egy Npc-ét és azt felvehető társnak beállitani?
Mert láttam a Nexus-on akik társakat csináltak az új rendszer alapján készitették. -
Hotomi #3736 Még az elején Josh Sawyer írta, hogy tudomásuk van bizonyos hibákról a Geckben, és hogy dolgoznak rajta, ezt úgy 6 hónappal ezelőtt írta. -
Although #3735 Esetleg valaki próbálta már megvenni a modot? Nekem nem akar működni a steam. 2000 Ft nem sok érte kipróbálom legfeljebb nem fogom megvenni a következőt ha így állnak hozzá, hogy konzolosoknak írják a dolgokat. Persze ha le fogom tudni tölteni -
#3734 Én is azt olvastam hogy nem nagyon akarnak kiadni hozzá, bár én a ruhák páncélok és fegyver modokat használtam az DA O.-ban.
És írták már valahol hogy lesz a Geck-nek javítása? -
Hotomi #3733 Mert még nem adták ki hozzá egy toolset update-et, bár lehet, hogy nem is lesz hozzá. Nem is számít igazán hisz a DA 2-ben nincs is igazán tartalom, van 1 db márvány város készlet, 1 db bányász város készlet, 1 db sziklás táj készlet azt kész, a lények csak töredéke az Originsének, ily kevés tartalommal nem hiszem, hogy túl sokat tudnának készíteni a moderek. Jó lenne inkább egy Geck patch, hogy végre csinálhassak egy romos várost, már minden szükséges modellt, texturát átpakoltam a F3-ból és a kiegészítőiből, de amíg ez a mentési hiba fennáll addig semmit sem tudok csinálni. -
#3732 Én is most álltam neki újra és eszembe jutott ezért kérdeztem.
Az sem rossz játék, de a második részhez nem sok normális kinézetű mod van még -
Hotomi #3731 Őszintén? A legutóbbi beszélgetésünk óta nem foglalkoztam a Geck-kel. Nem látom értelmét amíg nem adnak ki hozzá egy patchet, bármit is csinálok külső vagy belső tereken mindig van rá 50 % esély, hogy a geck nem menti el a változtatásaimat, így elég nehéz bármit is csinálni. Mostanában inkább a Dragon Age Toolsettel szórakozgatok -
#3730 Hello Hotomi
Kérdezem hogy a Geck-nél a Navmesh-ben az ugrás pontokat tudod már hogy kell megcsinálni? -
kissssss #3729 reménykedni reménykedhetsz de ne lepődj(etek) meg ha nem azt kapod amit vártál. -
#3728 Remélem a következő DLC sokkal-sokkal jobb lesz mint a dead money. -
Hotomi #3727 Készülőben az újabb Patch, + érkezik majd a Honest Hearts DLC is, elvileg a következő hetekben adják majd ki. Remélem nem kell majd megint egy hónapot várnunk majd rá mint a Dead Money esetében. -
r4pt0r #3726 Szerintem megérte, jó poén volt. -
Hans von Luck #3725 Ajaj, nem hangzik túl jól... -
mike01010101 #3724 Én többet vártam az 50 kupaktól -
Hans von Luck #3723 Akkor keresgélek... -
r4pt0r #3722 Valakinek igen, valakinek nem. :D (ha már spoilermentesség) De mivel mindenhol lehet találni kupakot, ezért szerintem érdemes összeszedni játék közben. -
Hans von Luck #3721 Köszi.
Csak úgy spoilermentesen megéri megkeresni az 50 kupakot? -
r4pt0r #3720 Ha jól emlékszem 50 kupak kell. A snow cuccokat meg House házában kell oda adni a csaj robinak, és utána fent a saját lakosztályodban tudod megnézni, egy szekrényen. -
Hans von Luck #3719 Hali. A Sarsaparillás csillagos kupakok közül mennyit kell összegyűjteni hogy lehessen velük kezdeni vmit? És vannak még unique cuccok mint az a Snowglobe...azt kinek lehet elpasszolni majd? Nekem még nem esett le, pedig 1x már végigtoltam a játékot...
THX -
Hotomi #3718 Nah mától elérhető a Steamen nálunk is a dead money. -
Although #3717 Hm :) Gondoltam..azt hittem van jobb lehetőség is. Nem rajongók a torrentekért, nekem mindegyik 1-2 kb/sec-el ment...Meg szeretek legális dolgokat összeszedni. De, nos ez nem a legszebb hozzáállás amit csinálnak..mert kiadják a játékot, a dlc-ket mérnem..Lehet nekem se lesz más lehetőségem, csak hát a játék eredeti...érdekes páros lesz aztán :) -
#3716 Khmmm torrent khhmmm Amúgy most nem tudom hogy kit kéne hibáztatni a steamet hogy nem teszi elérhetővé vagy a kiadót. De az biztos hogy a kelet európai régióra mostanában szarnak. Úgyhogy felőlem minden ilyen kedves kiadó, forgalmazó megdögölhet. Mert a Mass Effect 2 dlc-jeivel is ugyan ezt csinálták. Nem tették elérhetővé kelet európának.