6837
...
-
#3795 Na most már mindegy megoldottam másképpen mint az alant mod-omból látszik is -
#3794 Nos valami hasonlóra gondoltam:
A Nexusról letölthető:
Black Market -
#3793 Nekem csak az orvosok jók most, csak azoknak van dialogja. És legalább a nevük kellene, vagy hogy pontosan hol találom. -
Although #3792 Hát nem mindegyik? Szóval Doc a kezdőhelyen an egy vándorló orvos is és egy Vegasba is a régi erődben. De ha találsz orvosi táskákat az is jó rá. Vagy ha magas a med képességed tudsz sínt rakni rá. -
#3791 Segitsetek már ki van orvos a játékban aki gyógyitja a töréseket?
És ha van akkor hol? -
lammaer #3790 (zárójelben: ez az "azért nem megy mert tört" csak egy két anti kalóz által súlykolt valami. Az esetek 98%-ában a tört játékok ugyanolyan jók mint az eredetiek, 1%-ban van velük az ELEJÉN néha gond amig ki nem jön egy frissebb crack, 1%-ban pedig jobbak mint az eredeti, mert némelyik másolásvédelem elég görény és az eredetivel szarabb játszani mint a törttel).
Ilyen jellegű hiba nekem a Darksiders nevű játékban volt kb 2 hete (hasonló mint a prototype), 2-3 perc után kidobott. Nekem a RAM volt ludas, kiszedtem, megtakaritottam, visszaraktam és onnantól kezdve semmi.
Ami még eszembe jut: ha be van kapcsolva a rádió, kapcsold ki. Fallout 3-ban (igaz, nem NV) azzal is voltak ilyen jellegű problémák. -
rz #3789 Hello, azért írok mert nemrég vettem meg a játékot és lenne egy "kis" problémám vele. Bevallom először letöltöttem mikor kijött de nem tudtam akkorse játszani vele. Ezt betudtam annak hogy tört verzió és nincs patch. Viszont most hogy megvan az eredeti és már egy jó ideje próbálom a hibákat kiküszöbölni, de nem találtam egy jó megoldást se, pedig mindent megnéztem már amit csak lehetett.
Az első problémám az volt hogy olyan 10 percnyi játék után befagyott, azután kidobott és a képernyőm eltorzult. Gondoltam ez nem lehet más csak graf. kártya ezért lecsekkoltam a drivert stb. de nem oldódott meg. Aztán olvastam hogy a prototype c. játéknál is vannak az embereknek ilyen problémái ott az volt a megoldás hogy 512mb feletti karinál csak 1280x1024-ben vagy afelett megy. Így hát átálítottam és csodák csodájára így nem torzult a képernyő de még mindig kidobott egy 10 percnyi játék után az asztalra, ígyhát manuálisan is feltettem a legújabb patchet, összes létező drivert frissítettem, és még sok-sok mindent kipróbáltam de semmi nem működött. Végül levettem a grafot és beállítottam ablak üzemmódba. Így most olyan negyedóránként dob ki. Néha hibaüzenettel, néha csak úgy kilép magától. Valamint ha ki akarok lépni a játékból akkor is inkább kidob egy hibaüzenettel. Nem tudom mitévő legyek hisz a legtöbb embernek a patch megoldotte ezeket a problémákat. Amúgy a játék nem laggol, a gép jó hozzá - és ha már itt tartunk nem értem hogy lehet az hogy a fallout 3-nál semmilyen gondom nemvolt, itt meg nem tudok rendesen játszani pedig ugyanaz majdnem minden.
Szóval bárki akinek van valamilyen ötlete azt előre megköszönném mert már azon vagyok hogy fogom és kidobon az egészet. -
Hotomi #3788 Igen:
-Dead Money +5
-Honest Hearts +5
-Old World Blues +5
-Lonesome Road +5
Így lesz meg az 50. Még jó hogy nem csináltak egyikből sem Broken Steelt, legalább a FNV végét nem tették tönkre. -
ratgab #3787 Akkor logika szerint 4 DLC lesz és kész! -
ratgab #3786 Azért ME2-nél van 4 olyan DLC, ami szerintem megéri az árát! -
Hotomi #3785 Nem, sajnos nem. Maguk a fejlesztők erősítették meg a hivatalos fórumon. -
#3784 "Persze ahogy írtad, van aki még pofátlanabb amit az EA a Mass Effect 2vel csinált az egyszerűen hihetetlen."
Sztem a ME2 önmagában nagyon jó. Az igaz hogy ott is lehúzásra megy a dolog. Ugye kiadnak egy ruhapakkot és vedd meg 300-400 Bioware pontért. De azért a mafia 2-t nem lehet alulmúlni.
Én most abban reménykedek hogy olyan dlc-k jönnek a New Vegashoz mint pl a point lookout. Azzal például legutóbb 17 órát játszottam mire mindent felfedeztem, minden questet teljesítettem. 17 óra kb két mai játék összesített játékideje. És ez meg csak egy DLC. -
ratgab #3783 Hát pont a mafia 2 dlc-k az értelmetlenség netovábbjai....
50 szint... lehet ehhez mérten kapunk karaj ellenfeleket is.... -
ratgab #3782 Most csak viccelsz ugye! -
Fidolorous #3781 Oblivionnál még elhittem hogy tényleg egy fantasztikus alapjáték UTÁN, csináltak még UTÓLAG két dlc-t (amikhez mondjuk még így se volt szerencsém). Itt már halálbiztos hogy ha fejlesztés közben jött valami jó ötlet, azt "hagyjad, majd berakjuk az egyik dlcbe".
Persze ahogy írtad, van aki még pofátlanabb amit az EA a Mass Effect 2vel csinált az egyszerűen hihetetlen. -
kissssss #3780 ne is emlegesd azt a szutyok mafia 2... szerencsére már sikerült el adnom. -
#3779 Üdvözlet a valóságban. Manapság már ez a divat hogy kiadnak egy játékot és egy rakás dlc-t jó pénzért. Csak nem mindegy hogyan teszik: A falloutoknál rendben van mert az alap játék is ütős, hosszú és élvezetes. És a dlc-k csak mégjobban kibővítik. De viszont ott a másik véglet mikor kiadnak valamit teljes játékként úgy hogy az szétvan darabolva hogy majd dlc formályában megvehesd a játék másik felét (mafia2 vki?)
Amúgy fallout 3 dlc-k nagyban feldobták a játékot tehát remélem ezek is feltuningolják new vegast :D Bár azért az 50 szint durva lesz. Már a 35-t is soknak éreztem főleg úgy hogy a 30. szintől kínkeserves volt fejlődni. Csak questekkel lehetett. -
Although #3778 Nem 'tom ki próbálta a dynavision-t a shaders lite programmal. Nekem nagyon jól teljesítenek. -
Fidolorous #3777 jesszusom mi lett a játékiparból -
Hotomi #3776 Mindegyik dlc +5-tel növeli a szinthatárt, így az utolsó dlc-el elérhető lesz az 50-es szint. -
#3775 Hát ahhoz még jobban kéne tudnom az angol nyelv szórendszerét hogy értelmes modatokat írhassak. -
ratgab #3774 Ez a 4 DLC lesz csak a játékhoz vagy készítenek majd többet is? -
#3773 Első képek a következő DLC-ről http://bethblog.com/index.php/2011/05/03/details-on-honest-hearts-old-world-blues-and-lonesome-road/ -
Hotomi #3772 Nah akkor már beszélni is fognak az enklávés emberkéid? -
#3771 Tudom önző dolog de kikivánkozik belőlem, hogy tudom hogy kell dialogot csinálni (úgy hogy más ne használja, bár a MyFirstDialogTutorial leírásban a srác azért kicsit értelmesebben is írhatott volna már rég tudnám hogyan kell) és hogy lehet árust és javító Npc-t kreálni.
-
#3770 Na feltöltöttem a lod-os verziót is. -
vjoi #3769 Köszi a választ. Akkor várunk :) -
JohnAngel #3768 Nekem is ez a gondom.
Valószínű, hogy az európai verzióhoz késik a patch.
Manuálisan torrent oldalról lehetne leszedni, de azokon egyelőre, csak vírusos verziót találtam, szóval várni kell. -
vjoi #3767 Sziasztok!
Olvastam, hogy megjelent az 1.3-s peccs a játékhoz. A gomdom vele, hogy az istenért sem akarja pc-n felfrissíteni a Steam-en keresztűl. Az előző pecseket automatikusan frissítette, de erre eddig nem reagált. Hogyan tudnám felrakni manuálisan a steam-ről az új javítást? -
Fidolorous #3766 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=IeCWuN0dc5w]katt[/URL] -
#3765 Igen 3-hoz csináltam ilyen mod-ot ami fel is tetem a Nexus-ra, bár én csak lemásoltam egy meglévő területet és azt alakitotam. -
Hotomi #3764 Nem, nem, félreértettél, én nem a nv világokat akartam másolni hanem a sajátjaimat. De már más módszeren gondolkozom, azt hiszem inkább a belteret használom fel. Persze ennek is vannak előnyei és hátrányai.
Előnye hogy:
-Nincs LOD, egyszerre töltődik be minden, nincs szaggatás mint kültérnél amikor a LOD modell vált a valós modellre.
-Az Npc-k, lények nem esnek ki a világból mint kültérnél, beltérnél bizonyos magasságú zuhanás után a játék vissza helyezi a szereplőt/tárgyat az eredeti helyére.
Hátránya:
-Nem lehet használni a világtérképet csak a helyit.
-Ezért nem lehet használni a térképjelzéseket sem.
-Nincs talaj, ezért nem lehet dombokat, hegyeket, gödröket csinálni.
-Lehet hamis talajt készíteni de csak egy textúrát lehet használni hozzá, nem lehet mixelni mint kültérnél.
Kisebb lenne a mod mérete is mert nem kellene hozzá LOD fájlokat csatolni, nem lenne "semmiből előtűnő tereptárgyak/lények" mert beltérnél mindent egyszerre tölt be. -
#3763 Nem tudom képes leszel-e valaha is egész világot másolni. Amit láttam ilyen törekvést az mind új map amit az alapjairól építenek fel.
Már írtam, hogy ha túl sok mindent változtatsz meg már az is problémát okoz a játéknak, ha be kell töltenie miután a játék során sok minden variálodik.
De legalább már stabilabb remélem nem fagy ki annyit a Geck se és a játék se. -
Hotomi #3762 Ehh csak a hazavágást , bár már elmenti rendesen a változtatásaimat kültéren/beltéren, de még mindig összeomlik ha megpróbálok másolni világokat, és a wiki sem lett frissítve -
#3761 Na és valamit javitotak is rajta?
Vagy csak a hazavágásukat orvosolták? -
Hotomi #3760 Nah fent is van az új 1.3-as Geck -
Hotomi #3759 XBlades! Mielőtt meglepődnél, az új 1.3 patch hazavágja a Geck-et, de viszont a készítők ígérete szerint ma már elérhető lesz hozzá egy update, időnként nézd majd a fallout hivatalos oldalát vagy a steam kellékeket a frissítésért. -
Hotomi #3758 Hehe nálam a kibontott eredeti wasteland lod változat 190 mb . Darabold fel és töltsd fel darabokban. Ezért nem szeretek babrálni az eredeti világon, túl nagy, inkább kisebb világok, kisebb LOD, kisebb méret -
#3757 Na ez megvan de így jó nagy lett:( majd 75 MB és nem bírom ezzel a nettel feltölteni. -
Hotomi #3756 Amikor generálod a LOD-ot három mappában generál fájlokat: Data/LOD Settingsben, Data/Meshes/Landscape/LOD/WastelandNV/mappában, és végül a Data/Textures/Landscape/LOD/WastelandNV/mappában. E három mappa tartalma kell, hogy mindenkinél legyen LOD.