Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
De írd meg melyik épületre gondolsz, ha lehet azt a nevét is írd le amit akkor ír ki amikor belépésnél kiír az ajtónál. És akkor már csak az akadályozhat meg ha nem jelenik meg a beltér a Geck bugjai miatt. De ha minden oké teszek oda egy ajtót.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Próbáltam én már trüllözni, de nemigazán ment.
Igen, olyasmit kérnék tõled =(
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
(a kosztümös öreglány az, nem? Legalábbis rá mutat a waypoint..)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"The trees move. Do you not see it?"
A kódok nem adnak megoldást?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Amúgy a titokzatos módon kipusztult vaultok a leg"fallout-feel"esebb részei a játéknak. 😊
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Azé' kérdeztem, hogy kezdjek-e hozzászokni, hogy ez ilyen lesz? Vagy késõbb azé' már falloutosabb?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
vagy ha Victorra gondolsz, õ is csak egyetlen szereplõ, a készítõje valamiért viccesnek gondolta pont ilyen szoftverrel ellátni a robotot.
Nem úgy értettem. Az eddigi Falloutok nem erõltették túlságosan ezt az újvadnyugat életérzést, inkább ilyen "60-as évek scifije, lepusztulva" hangulata volt a dolognak, nagyon enyhe vadnyugat flessel.
De ez a sztereotíp "doki", meg "howdy, partner!"-ezõ sheriffrobot egy kicsit erõs sztem. Túl sok belõle, eddig nem ilyen volt. Bár lehet, hogy csak nekem...
Þór vígi þessi rúnar
Eddig szerintem az összes falloutnak vadnyugati hangulata volt...
Van hozzá már krekkelt peccs valahol?
Bugged ez is? :<
Nem tudok kimenni Ultra-Lux-ból, miután elvégeztem békés módon Ted és apja küldetést. Még egy embert be kéne fognom Ted helyett, de ehez ki kéne mennem wastelandba.
Amikor odamegyek az ajtóhoz, visszaadja a fegyvereimet, és az ajtó 5 m-es körzetében nem tudok se támadni, se pip boyt elõvenni. Tipikusan beragad, hiába nyomom a "USE"-t az ajtóra.
Kéne vmi megoldás, v teleport kifele, máshonnan.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
bár tudtommal Blackjack anélkül is egy igen egyszerû módja
prid <ref id>
moveto player
ha mázlid van, gondjaid megoldódtak. ha nem jöhetnek a disable enable resurrect parancsok is...
Hogy a pék faszában lehet elõkeríteni?
bár "elvileg" új patch is orvosolja.
A légiónál mit kell megcsinálni, hogy odajussak?
Már órák óta rohangálok körbe-körbe a folyó túlpartján de csak egy csomó lurköt meg deathclaw-t találok, fejárat sehol ...
Nekem nem nagyon tetszik az elképzelése, hogy veszni hagyja a gátat, így eddig a beköpéssel szimpatizálok...
Köszönöm elõre is a segítséget.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kipróbáltam a játékot de szaggatott mint a fene. A szokásos grafikai beállítások átállítása, alacsonyabbra vétele sem segítet. Ezután körbenéztem a neten és találtam egy olyan módot ami az fps-t növeli meg stabilizálja a játékot. Ez meg is volna de most meg a hang szaggat, akad stb. Van valami megoldás erre?
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
ÉN nem találtam ilyesmit.
Þór vígi þessi rúnar
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub