...
-
Hotomi #3854 Először is szükséged lesz egy programra ami kibontja a BSA fájlokat, erre jó a FOMM, ha letöltötted indítsd el, és a tools menüben menj a BSA Browser-ra, előjön egy kisebb ablak az open-nel keresd meg a fallout 3 BSA fájljaid, ami kell az a meshes, sound, és textures BSA fájlok. Ha megnyitottad valamelyiket alul a kis ablakban elérhetővé válnak újabb funkciók, menj az extract all-ra és csomagold ki valahova a fájlokat. Utána csak annyi a dolgod, hogy átmásolod őket a megfelelő helyre. Ez hosszadalmas feladat mert sok fájl megtalálható New Vegasban is, én kibontottam a New Vegas fájlokat is, és Total Commanderrel kiszortíroztam azt ami már megtalálható New Vegasban is, a maradékot pedig bemásoltam a Fallout New Vegas/Data mappába. Utána megnyitottam mindkét editort a F3 Geck-et és a New Vegas Gecket, copy/paste módszerrel másolgattam az id-ket, az edittel meg beraktam a megfelelő f3-as modelleket. Ahhoz, hogy két Geck-et használhass egyszerre, meg kell nyitnod mindkét editor GeckCustom.ini fájlját és ott a bAllowMultipleEditors bejegyzésnél írd át a 0-át egyre, így tudni fogod őket egyszerre is használni.