...
  • Although
    Nos nem tudom de nekem sokkal jobnak tűnik. igaz nem teljesen új de még a Fallout karaktereket is kenterbe veri. Ha megfigyeled végre eltűnt a nyakrész probléma. Valószínű egybe kezeli a karakter texturát végre. A programkódba meg olyan mennyiségű változtatást csináltak hogy beszartam. Tele van olyan apróságokkal ami még a Fallout New vegashoz képest is elképesztően élővé teszi a világot. A radiant story engine tényleg jól megy előzetesen ettől tartottam ez majd egymást ütő questeket is produkál, nos nekem még egy se volt. És hát igen végre story ba is felléptek az obsidian közelébe. Talán nincs annyi döntési szituáció adott helyzetben mint az FNV-be de végre nem egy full lineáris történetet pakoltak le az asztalra. És hát igen a karakterekhez rendelt animációk száma is ott van. tényleg a bandit üti a páncélját, fenyegetőzik, és körbetáncol ha kell támadási felületet keresve. Őszintén nekem csak a harcrendszer lett egy kicsit csalódás, sajnos amiről regéket írtam az bejött. Végtelenül primitív lett, de használható és jól funkciónál és mivel a világot 100 szinten *5-re fejlesztették így ez kap talán 3-4-est. Nem lenne rossz ha kicsit jobban átgondolták volna, de főleg a belekényszerítés probléma ha csak egy de az kifejezeten zavaró. Mivel érezték kevés a fejlesztési lehetőség kivették a fegyverjavítás képességét a fegyverkovácstól. Ezen tényleg érezni hogy kényszerítő megoldá máskülönben két skill fejlesztésével végig lehet nyomni a játékot. De ezt is be lehet nyelni az elmúlt 20 év legjobb játékától :D