6837
...
-
#5675 franko. Lementem egy csatornaba es at mentem a dead mans money DLC-re vagy mire. Hat az egy tragya kuldi es nem is tudok vissza menni, radasul ramentettem a quicksavera is.
Gaz -
xFreex #5674 Keresned kell egy ágyat amiben tudsz aludni. Ha a célkeresztel az ágyra mutatsz és bepirosodik akkor az az ágy valaki másé és nem tudsz benne aludni. Ha marad normál szinü akkor a használ gomb után kiválasztod az időt és elfogadod. -
#5673 hogy kell aludni? csak fogadokban lehet?
-
#5672 Ha esetleg valaki lemaradt volna róla:
-
SaGa #5671 Magyar wikipédia cikk a New Vegasról.
Ez meg egy másik.
Jóval részletesebb angol... -
#5670 koszi kiprobalom
-
kissssss #5669 ugyan ezt el lehet játszani a ruhákkal és az "aid" tárgyakkal is. -
#5668 Minden 200 sugárzás után csökkennek a statjaid, amely miatt gyengébb és sérülékenyebb leszel. Ha pedig eléred az 1000-es határt, véged.
Pipboy inventory nézetben ha a kurzort az adott fegyver/felszerelési tárgy/páncél felé viszed, majd hosszan lenyomod az 1-8 billentyű valamelyikét, akkor hozzárendeli az adott számot. Onnantól simán váltogathatsz közöttük. -
#5667 nincs valami basic tutorial, hogy hogy alljak neki?
Valamint mi hatranyom van abbol ha magas a radiation szintem?
Hogy lehet fegyvereket mappolni, hogy ne a bigboyt kelljen allandoan elovenni, ha valtani akarok, vagy terkepet akarok nezni? -
#5666 Nem fog magától elmúlni, keress fel egy dokit (az leszedi pénzért), vagy találj/használj radiationt csökkentő szereket (RadAway pl), vagy spéci kajákat (van valami speckó gomba, bár lehet, hogy az F3 nem FNV). -
#5665 Elofordulhat, mert majdnem maxon vagyok. De annyi felesleges targy van a jatekban, amit ossze lehet szedni, hogy nem is tudom mit mire lehetne hasznalni.
Pl femhulladek? Elektronikai hulladek?
Allat belsosegek ilyenek?
A sivatagban kb 20 percet futottam, nem talalkoztam senkivel, es mire odaertem volna a celhoz, megtamadott 5 ilyen foldisarkany amik tuzet okadtak.
A rad-ot okozo cuccok hatasa elmulik, de a radiation nem megy le rolam?
-
#5664 nem lehet, hogy túl sok cucc van nálad és túl vagy terhelve ?
-
#5663 Sziasztok
Most kezdtem bele a jatekba, es nehany dolog nagyon fura. Marmint a tobbi ilyen maszkalos shooterhez kepest.
Pl a karakter nem fut, hanem lassan lepked, meg futas kozben is. Seta kozben meg leelozi a leglassabb csiga is.
A fegyvert hogy tudom eltenni/eldobni? Van nalam vagy 200 kb cucc, de sehol nem tudom eladni. Hogy tudok tuningolni?
Miert van vagy 5 fele hp(AP) novelo javito comag? pl Medkit/stimpack meg ilyenek?
A rad szintem nem megy lejjebb idovel?
Lattam jutub videokban hogy csak ugy rohangasznak az emberek, en meg csak vanszorgok.
Nincs valami viki hozza?
Koszi -
Although #5662 Lehet de annyi jó cucc van ott, hogy nem érdemes sokmindent magaddal vinni. Egész szép pénz jön be belőle ha jól adod el őket. -
#5661 Van egy kis drogos útitársad is akit meg lehet, győzni, hogy vigye a te részedet is. -
Szuni #5660 Ó, bakk.r, mindenre gondoltam csak erre nem... -
Although #5659 Van egy láda abba kell bepakolni az érték feletti súlyt. -
Szuni #5658 Banális problémám akadt a Honest Hearts DLC indításánál, a karavánvezető két dolgot kér ugye, hogy a társakat hagyjam hátra, valamint hogy legyek elég erős cipekedni (75 pounds). Ez meg is van, maxon van az erőm, mégsem hajlandó "elhinni" és nem indul el a küldetés.. -
#5657 A hangzással én is így vagyok. Nameg az angol szóviccek, szerintem tényleg kár kihagyni, nem baszogatni akarlak titeket az angollal. -
lammaer #5656 Hát pedig sztem a legkönnyebb nyelvek egyike, mivel nem ragoz, szótárral tökéletesen el lehet boldogulni vele.
Manapság meg amikor ott a google translate, még lapozgatni se kell mint annó nekem :)
Meg ugye sokmnidennagyon sután jön ki hazánk nyelvén miközben angolül űberállatnak hangzik...
(zárójelben jegyezem meg, filmet pl mai napig cak szinkronnal vagyok hajlandó megnézni - tehát nem vok angolbuzi -, de játékoknál a világból ki lehet kergetni a magyar fordításokkal, főleg scifi esetén...) -
#5655 Persze, gondolom nem tanító szándékkal csinálták ezt. Csak pont ez az a nyelv, amit játékokból megtanul az ember, én már csak tudom... -
ElNano #5654 Nincs különösebb gondom az angollal, kisegítő lehetőség lenne egy felirat, ennyi az egész. Illetve ugye itt nem arról van szó, hogy azért csinálunk - vagy nem csinálunk - 5 éven át egy fordítást, hogy közben tanuljatok meg angolul.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.21. 13:41:35 -
kissssss #5653 nekem az angol pont egy elbaszott nyelv...... -
#5652 Egy NV végigjátszás során kb megtanulhattatok volna már angolul különösebb erőlködés nélkül. Max a nagyon alapokat összeszeditek neten. Még ha valami elbaszott nyelvet kéne megtanulni azt mondom oké. -
ElNano #5651 A Fallout 3 már kiadáskor magyar felirattal érkezett, ha jól emlékszem. -
#5650 Bethesda cucc nem igen kapott még hivatalos magyarítást szóval kizárt hogy a 4 magyar lesz.
Türelem.Én pl kivárom mivel nem igen tudok angolul. Jó kezekben van a projekt. -
ElNano #5649 A magyarítással kapcsolatban ne legyenek illúzióid. Kb öt éve csinálják - meg nem csinálják, szerintem hónapokig rá sem néz senki -, most már kb fél éve (vagy még több) 90%-on áll és "természetesen" éppen a dialógusokból van lefordítva a legkevesebb rész. (Kb 60%) Esély nincs arra, hogy belátható időn belül elkészüljön, hiszen a "belátható idő" minimum másfél-két éve tovaszállt. Nagyon remélem, hogy a 4 kap egy hivatalos fordítást, mert inkább az, mint hogy fél évtizedeket kelljen várni... - a semmire.
Utoljára szerkesztette: ElNano, 2015.06.21. 12:00:06 -
Gerdzso #5648 Na megvettem a New Vegas-t, a héten meg előrendelem a 4-et, így teljes is lesz a kollekció. :) Ha a magyarítás nem működik akkor legfeljebb tesóm nem játszik majd vele. :D Köszi szépen a választ, végül az ultimate edition mellett döntöttem. :) -
#5647 Vagy vár egy kicsit és megveszi a 4-et :) -
#5646 Megeri, nagyon megeri.
Magyaritast passzolom, sosem probaltam.
A Steam nyari vasaraban most akciosan kb 2100-2100 Ft a FO3 es a FNV komplett (GOTY es Ultimate) kiadas, ha valamikor, akkor most erdemes beszerezni, amig az akcio tart.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.20. 17:35:43 -
Gerdzso #5645 Sziasztok!
Tervezem a Fallout New Vegas megvételét, a következő érdekelne, megéri-e beruházni az Ultimate Edition-re, illetve, hogy a magyarítás azzal a verzióval is megfelelően működik-e? -
#5644 http://www.gamespot.com/articles/fallout-4-release-date-announced-at-e3-2015/1100-6428090/?ftag=MKT05eb65e
Nov 10 a megjelenés. -
kissssss #5643 nekem van egy olyan sanda gyanúm hogy a játék a háború kitörésekor fog kezdődni és nekünk be kell menekülnünk a menedékbe aztán fojtatás képen a valódi játék pedig az egyik leszármazottal fojtatódna.... a bemenekülős kezdés pedig amolyan flasbak szerűség lenne.
az f3 kezdését és az ebbe beleépített tutorialt is elég egyedire sikerült összehozniuk, nem lepődnék meg ha most is valami ütős játék kezdéssel drukkolnának elő. -
#5642 Háború előtti időkre gondolsz?
Az érdekes lenne. Amúgy meg én speciel a Fallout 3-at és a New Vegast is olyan modokkal tolom már/toltam amivel vannak színek.
-
Although #5641 Lehet, hogy nem lesz annyira sötét világ már mint a Fallout 3 volt. Eladhatóság szempontjából ez fontos tényező sajna a dark nem annyira népszerű mint a cukiság. Annyi azért látható a trailerből lesz pár nagyobb helyszín is. Meg mintha jobban beépítenék a fallout 3 egyik questjét csak még azt nem látom ez valódi időutazós lesz vagy hasonló mint a 3-ba volt. -
kissssss #5640 hát nem is tudom..... a vidám hangulatú zenécske nem nagyon nyomta magasra a trailer hangulatát. :-/
remélem minél hamarabb látni fogunk valamilyen gameplayt bemutató videót is. -
#5639 fanfic. -
Fernandooo #5638 A Vault 111-nek – amit a videóban is láthatunk - már eleve volt egy sztorija: itt kialakult egy igen érdekes, kissé kattant közösség. Valamiféle kísérlet keretében minden napot karácsonyi ünnepséggé varázsoltak, ezzel együtt pedig elhitették mindenkivel a karácsonnyal kapcsolatos hiedelmeket. Azonban a kísérlet nem tartott sokáig, mivel a lakók egyre kapzsibbak lettek, egyre több és több ajándékot akartak, és vélhetően irigykedtek is egymásra, ha úgy vélték, hogy a másik szebbet vagy értékesebbet kapott. Aztán rájöttek arra, hogy a Mikulás, ez a félistenszerű ajándékosztó valójában nem létezik és az egész kis világuk egy átkozott nagy csalás, átverés. A csalódás hatalmas volt és gyilkos indulatokat váltott ki. A csalódás után jött a düh, a dühöt felváltotta a bosszúvágy, és az egész átcsapott egy hatalmas nagy vérengzésbe. Szinte mindenki meghalt, azonban néhány lakónak sikerült valahogy kinyitnia a kaput és el tudtak menekülni. Odakint maga a könyörtelen valóság várta őket, és hamarosan ők is elhullottak.
A Vault 111 egy szomorú, ugyanakkor borzasztó emlékművé vált. Falait vérfoltok tarkították, folyosóin csontvázak vigyorogtak a közönyösen fakó mennyezetre. Itt-ott még látszottak feliratok: „Jobb ajándékokat akarunk!” „A vidám, kövér ember egy hazugság!”
A felvigyázó irodájában talán még mindig megtalálható a kísérlet leggyűlöltebb jelképe, a mesebeli télapó maskarája. A folyosók, szobák, termek labirintusába befészkelték magukat a dögevők, és néha, valamiféle zavart automatika jóvoltából felcsendül a Jingle Bells Rock című muzsika, amit már nem hallgat senki… -
EFRM #5637 :o -
Fernandooo #5636 Itt a trailer! Egyszerűen zseniális!