6837
...
-
ehhh...ezzel a "bránnerrel" meg mi van?
szerk: az egész hibás volt, úgy, hogy kuka...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.03. 15:56:29 -
Lehet, hogy keresztelem majd a topikot az új címre...gondolom felesleges újat nyitni, nem?
szerk: látom már van topikja...
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.06.03. 15:57:07 -
Fernandooo #5633 Szerencsére nem remastered hülyeségekkel állnak elő, most már biztos. Számomra ez az év híre játékipar vonatkozásban.
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.06.03. 15:52:47 -
kissssss #5632 n még 6 óra és kiderül a nagy "titok" -
kissssss #5631 írtam én bármilyen konkrétumot is? -
Ha igazak voltak az eddigi pletykak (marpedig nagyon ugy fest, hogy igen), akkor boven tart a fejlesztes mar egy ideje, vagyis siman kijohet iden ev vege fele. De a 2016 inkabb valoszinubb, en is arra tippelek, iden meg jon inkabb a doom szinten toluk.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.06.02. 18:02:02 -
na nekem már nem is kell több e3-ról.
-
Írja, hogy idén lesz? "Csak" bejelentés, bejelenthetik 2017-re is... -
kissssss #5627 pedig meg mertem volna esküdni hogy ebben az évben nem lesz...... még szerencse hogy nem fogadtam nagy összegbe senkivel se. -
Ez csak nem valami új Fallout játékra utal? :))
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2015.06.02. 17:50:01 -
-
haxoror #5624 Please Stand By
omájgád omájgád omájgád -
Fernandooo #5623 Előbb lesz Fallout 4, mint teljesen kész magyarosítás ehhez...
Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.05.26. 19:31:22 -
Malachit #5622 A független verziót én is kijátszottam egyszer. Utána nekiugrottam megint, de inkább elkanyarodtam a kiegekre. Szerezd be őket, nagyon élvezetesek :)
Én a pocok típust csináltam :d Annyi pénzem volt, hogy az egész játék valamennyi karakterének minden cuccát megvehettem volna zsebből. Fegyver meg annyi, hogy 2 hadsereget is kiállíthattam volna :D
Ott raktam le a játékot olyan 1 éve, hogy döntenem kellene akarok-e atomot, vagy csak egyik, másik esetleg mindkét frakcióra küldök, de istennek se tudok dönteni :( Rágja az oldalam a kíváncsiság, de a repumat meg nem szeretném bukni. Szerintem az lesz, hogy kap mindenki, megnézem az új két területet minden fűszálat nagyítózva, majd a no nuke verzióval megyek tovább.
A postás csákót valakinek sikerült leölnie a kieg végén? (beszélgetés adja a lehetőséget a harcra) Én próbáltam, de nállam lehetetlen szint. Valami 3 órát próbálgattam különböző taktikákkal, de úgy se sikerült, hogy rádurrantottam az egyik tárolt atomot, majd max speed és sebzés kokszolás + ami volt nálam 3 turbó ideje alatt arcba soroztam GA shotgun, rakétavető, Plazma, lézerrel de nem feküdt meg. Hihetetlen mennyiségű HP-ja és páncélja lehet + a gyógyító robot is mindig újra jött és visszahúzta. Legjobb eredményem valami 15-20% maradék HP csík volt. Csak kíváncsiságból csináltam volna (lehetőség miatt) :)
Talán még 1 kiegem maradt hátra, ha jól emlékszem. Moddok mennyit dobnak a játékidőn +ban? Már mindenhova bekukkantottam alap térképen és szinte az összes beszédlehetőséget kipróbáltam haladás közben. (valami 3-400 óra van a játékban). Korábban voltak moddok sorolva itt a fórumban. Valaki megismételné esetleg melyikeket érdemes felrakni? meg ha nem baj jó lenne egy leírás a telepítéshez is :) Kösz előrr is :) -
Hali! A dust névre hallgató modot próbáltátok már? Az lenne a kérdésem, hogy mennyi benne a szöveg, szóval elég egy nagyon minimál nyelvtudás, vagy tényleg csak túlélni kell? -
A steames eredeti verzióra valaki tudott magyarítást rakni? -
Most először jutottam a végére, visszatöltöm, és befejezem az ncr meg mr house verziót is külön külön. Cézároshoz túlzottan is vissza kéne töltenem..:D -
Although #5618 Ja jó az is jó. Én a hover dam ütközetre gondoltam. :) de ahhoz valamelyik oldalhoz csatlakozni kell. De gondolom az is volt egy másik karakterrel akkor már. :) -
Cézárt már el lett intézve korábban, hogy aktiválhassam a robotokat :D Utána van a maszkos kardos fazon, nevek megjegyzésében nem vagyok jó :D -
Although #5616 Nem az az ütközet tényleg nehéz. Nekem volt olyan túl alacsony szinten jutottam el odáig és nem tudtam végigcsinálni. szóval nem béna vagy szerintem jól csináltad. Persze van olyan befejezés több is ahol el se jutsz az ütközetig. Vagy te most a cézár merényletes verziót próbáltad ? :)
Edit: a rpg-ben ez bevett dolog volt régen. Csak az a győzelem szép amiért megszenvedsz ami az öledbe hullik az semmit nem ér :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.01.22. 08:30:59 -
Befejeztem a játékot, függetlenkén. A végén a bossfight az tényleg nehéz, vagy csak ehhez is béna vagyok, mint az összes hasonló játékhoz? :D 30as szinten voltam, de csak sokadszorra sikerült. Páncél meg fegyverek jó állapotban voltak, szóval arra nem foghatom. -
Mármint hogy pocok? :D Nem viszem túlzásba a gyűjtögetést, olcsóbb fegyvereket beépítem másba, komolyabbakat meg felujítva eladom. Jury rig perkkel már elég könnyű. Sőt, odáig jutottam, hogy pár deathclaw már nem is akadály, mama meg az alfahím is meghalt. Mondjuk az kemény, hogy az archimedes nem intézte el egy lövésből őket. -
Renegade #5613 mennyire vagy pocok?
mert ha az, akkor már a játék elején is úszol a pénzben, én nem is tudom hol hagytam abba, azon a településen talán ahol először jönnek a legionék, nem sokkal a börtönös után, már ott az volt a legnagyobb probléma, hogy az összes kereskedő pénztelen volt, jó mondjuk szerettem kártyázni. :) -
Elég hasznos, bár medium armourt még senkin sem találtam.
Ha a végét a leghosszabbra akarom húzni, akkor bemegyek househoz, kiirtom a robotjait, de őt még nem, utána csinálok ncr questeket, és csak utána fejezem be a wildcard küldetéseket? -
kissssss #5611 uhh akkor mindenféleképpen nyomassad azt a repair skillt mert csak így lehet értelmes szintre feltornázni a cuccok értékét( kicsit a barter skill is beleszámít de többnyire az eladandó cuccok menyisége fog sok pénzt hozni) -
Köszi, ezt már megtaláltam, csak a repair nem elég magas hozzá...22es szinten vagyok asszem. De ezt fogom csinálni. -
Alexzel #5609 Rakd félre az olcsóbb fegyvereket, mert 14-es szinten felvéve a Jury Rigging Perket, jól meg lehet gazdagodni. Pl. Olcsó Vermint Rifle-vel lehet javítani a jó drága fegyvereket, mint az Anti-materiel rifle, vagy 9mm-es pisztollyal a 12.7mm-est, persze armornál is így van. -
Nem, csak az alapjáték van meg. Mindegy, haladok szépen előre, cézáréknál általában van hunting shotgun, ami most talán a legerősebb fegyverem, pont jó az arcukba. Azt néztem, hogy annyi fölösleegs fegyver van nálam, pisztolyból 9mm, 12,7mm, 10mm, és alig használom, ott a 44es magnum, az menő :D -
Dead Money megvan? Abban van 23 aranyrúd. Kb 20 ezret ér darabja. Ha jól sejtem ellehet mind vinni csak cammogni kell és trükközni.
Igazából olyan nagy értékű hogy nincs olyan kereskedő az egész játékban akinek el tudnád passzolni. Vagy kevesebbet kínál a valós értékénél vagy nincs elég pénze. (talán Gun Runners robotja akinél sok lóvé van) -
Igen, énis csak az alapján döntök, hogy mi szimpatikus, így meg nem igazán fogok velük összebarátkozni. -
lammaer #5605 Persze, lehet cézárékkal is barátkozni, nekik kell dolgozni azt ők lesznek a spanok.
Mondjuk nekem annyira unszimpatikusak (ugye először amikor találkozunk velük éppen felégettek egy várost és keresztrefeszítettek mindenkit aki nem nyert a lottójunkon) hogy másodszori végigjátszásra se tudtam barátkozni velük. Maradt inkább az NCR...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.19. 15:14:38 -
Most szedek össze többnyire mindent, amiből már van, hogy javítsam. De pl páncélokat nehéz így. Visszamentem a játék eeljére, powder gangersek által elfoglalt ncr helyre. Hát az valami vicc volt, egylövés volt mindenki kb hunting shotgunnal, ők meg engem alig sebeztek :D Nem egy cézár légió, akik folyamatosan jönnek utánam. Tényleg, olyat lehet, hogy velük vagyok jóba, és az ncr üldöz? Másodszorra kezdek neki, de megint az ncr-rel vagyok jóba, vagyis mixed cass küldetése miatt. -
lammaer #5603 Hirtelen nem, de a javítgatással az ember nagyon fel tud szaladni pénzügyileg. Főleg ha még a barterre is teszel némi skillpontot.
Persze ehhez kel egy h arácsoló mentalitás, hogy lootolsz mindent és hordod haza, aztán meg javítgatod a cuccokat. -
Lesz a játékban olyan rész, amikor hirtelen meggazdagodik az ember? A páncélok meg fegyverek javítgatása nem segít sokat ebben ugyebár. Vegasba még be se jutottam igazából, kinti részeket járom csak körbe, ami nincsen ellepve deathclawokkal, bár a kicsi már nem akadály, ha csak egy van. Találtam tök jó fegyvereket a steel brotherhood egyik búvóhelyén, de nagyon gagyi állapotban vannak :D -
Jana32 #5601 Le kell játszani a pipboyban neki azt az üzenetet ami átváltoztatja God-ra. :D -
horthy #5600 Van egy kis gondom játszom a Dead Money kiegészitést és eljutottam Dog-al 5 elektromos kapcsolohoz ! Nem csinál Dog semmit csak egyfolytában azt mondja éhes vagyok ! Ja megnéztem egy youtubos felvételt hogy játszák ezt a rész de nekem a csöröl hiányzik a csap amit meg kell javitani vagy kinyitni ( nem aktivizálodott a trigger ? ) ! Miért ? Mondjuk Dog-al még a szökökutnál minden párbeszédelemet kibeszéltem mi lehet a gond ? Megnéztem az elektromos rajzot a falon 7 inteligenciával nemztom mi a gond ? -
Magyarítást vedd ki. -
horthy #5598 Elküldtem az NPC kisérőt akkor sem lehet bemenni a buszajton nemtom miért ? CaravanPack.esm
ClassicPack.esm
DeadMoney.esm
FalloutNV.esm
HonestHearts.esm
HUN v0.9.0.esm
LonesomeRoad.esm
MerceneryPack.esm
Oldworldblues.esm
TribalPack.esm
Sorrendben vannak felvéve !
A magyarositás a Honest Hearts ota nem müködik igaz azelőtt se volt 100%-os a forditás ! Nemtom mi lehet a probléma mi kavarodott össze vagy mi a baj ?
-
kissssss #5597 zipp zaapp zuuppp
-
lammaer #5596 NPC van veled? Úgy emlékszem az kizáró ok a DLC elkezdésekor, szóval küldd haza... (bár írja is amikor mennél át az ajtón...)