Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk az hogy a színeket direkt kifakítja a játék az tényleg nekem se tetszik, de az ilyen már túl sok.
Az hogy Nexus-on kapod a pozitív visszajelzést, az meg érdekes, mert ennél gyengébb színû képet is szóltak már le hogy túl éles a gamma meg a kontraszt.
Nem az, szépek a színes dolgok, de van ami már túl színes.
Én évek óta fent vagyok már Nexus-on. Sõt. Már Oblivion óta fent vagy, és eddig ezt tapasztaltam.
I, am, the, Banshee... Let my cries chill the livings!
Nekem meg az ilyen színtelen szarokból van elegem. Folyamatosan töltöm fel a képeket nexusra és kapom a pozitív visszajelzést. Egyébként meg Project Realityt használok. És kurvára nincs közöm ENB-khez azzal nem élek.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A GTA SA-ban még az ENB szép volt, a GTA IV-ben is egész jóra sikerült, a Mount and Blade-ben már hagyott némi kívánni valót, na de Fallout NV-ben az ENB-k nagy része ocsmány, vagy katasztrofálisan irreális képvilágot ad vissza. Ezeknél már az eredeti is sokkal szebb.
Egyébként Project Nevada, Nevada Skies, Project Reality ...stb stb. Ezek szép képet alkotnak össze. De egy ENB vagy más ilyen ÜBER GIGA MEGA Brutál Eye-Candy effekttel játékot teleszóró vackokat, én biztos soha az életben nem tennék bele. Hát kinyírja a szemem.
@5330:Mindenképp játssz vele,ha tudsz mert az alapjátékban sok újdonság van az elõzõhöz képest,kár,hogy nem olyan sötét a hangulata.
"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Azt mondom játsz anélkül,ha beszélsz eléggé angolul vagy pedig várd meg a full magyarítást,ha van hozzá pár hónapnyi/évnyi türelmed.
"Vannak, akik középszerûnek születnek, vannak, akik elérik a középszerûséget, és vannak, akik nyögnek a középszerûség jármában, Õrnagy õrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Van értelme a 0.7-es magyar felirattal elkezdeni a játékot?vagy várjak a véglegesre?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
Ha belegondolsz, logikus hogy a szervókesztyû nem közelharci hanem fegyvertelen támadás. Lényegében olyan mint egy fémbõl készült boxkesztyû. Vagyis nem úgy támadsz vele mint a közelharci fegyverekkel (ütés/vágás/szúrás) hanem úgy, mint ha ökölharcolnál.
Ami a képet/grafikus modot illeti, szerintem jól néz ki, szép élesek a textúrák és élénkek a színek. Én pl pont ezért nem raknám fel semmi esetre sem, mert szerintem pont a komor, egyhangú színek használata adja meg a játék alapvetõ hangulatát. Mondjuk ez a F3-ra jobban igaz, a Vegasban akár ez is elmehetne, lévén itt nem volt közvetlen becsapódás. Viszont a mosottas, néhol kifejezetten igénytelenül kidolgozott táj zavaró tud lenni, pl amikor belátok a sziklák alá, vagy a kövek 30 centivel a talaj felett lebegnek, esetleg a Coyote den, ami a pipboy fényét is elnyeli. De ezekkel relatív ritkán találkozom, így elviselem õket.
Nekem inkább a "hangulatos" jutna eszembe, és nem csak a Grand Canyonról, hanem pl Lonosme Road nyitóhelyszínérõl, ahonnan rálátni az egész völgyre. Különösen este gyönyörû, ahogy megy le a nap és a porvihar átszáguld a tájon. De a Vegast körülölelõ sivatagi részeken is nagyon szép a homokvihar, vagy amikor a szél csak a port kapja fel.
Jahh és annak idején a Fallout 3-hoz szerettem volna grafikai modokat is,idõjárást konkrétan.Megcsináltam,ahogy a leírás szólt,de nem akaródzott mûködni,ellenben kifagyott a windowsba,ehhez már nem is merek tölteni semmit,pedig valami rozsdaette gyárépület nem ártana Jackobstown környékére....
Épp a Honest Hearts DLC-t tolom. Ezzel a kieggel nem lehet betelni. Annyira szép tájat varázsoltak ide a készítõk hogy képtelenség eléggé megnézni. :D
A Power fist az sztem unarmed, nem melee. Skill pont meg sztem lesz rá neki is, mivel a játék végére nem volt 80 alatti skillem, és én el is csesztem, mert még az elõtt felnyomtam a fontosabbakat 100-ra, hogy elkezdtem volna a könyveket olvasni, így elég sok könyvem maradt, amit nem tudtam elhasználni. Majd most jobban fogok figyelni. Am meg közelharci technikákat elvileg NPC-ktõl is lehet tanulni, bár én ezeket soha nem próbáltam, ne tudom mennyire hasznosak avagy sem.
Ami meg a DM-et illeti, valahogy majd biztos megoldom. Az az igazság, nem emlékszem hogy mi alapján vette el tõlem a felszerelési tárgyakat. Egyedül a sugárzás miatt nem aggódok, mert azt ugye majd a Sink-ben lévõ Medizé ingyé leveszi rólam. Szóval legrosszabb esetben is megeszem a mutáns csótányokat és csapról iszok :D
Rájöttem hogy ez a hc mod majd a DM-ban fog nagyon rázós lenni, ahol nem lehet aludni a faluban. Bár eddig még kialvatlan egyszer se volt a karim. Viszont az éhez már szinte folyamatos, a dehydrationt még meg tudom oldani valahogy. Kajám is lenne, de pont az utazások miatt folyton zabálni kéne, az a -1 erõ viszont ritkán vág földhöz.
Ami viszont a karavánt illeti... nem igaz hogy egy féle lapból csak egy lehet. Valahonnan szereztem három másik lapot, amikkel már rendelkezem, így most a paklimba 5 db 10-es értékû lap van. A különféle hátoldalú lapokat ui. nem veszi azonosnak. (ugye az alappakli Top kaszinós, nekem meg a 10-esem Gomorrás) Vagyis ennyi értelme még is van a különféle lapoknak.
A játék legelején sztem simán jó lehetsz közelharci fegyverrel. Én nem fejlesztettem rá, tehát max 20-as lehet a skillem. Broad macheta-val a mole rat, mantis, gecko, bark skorpion, giant ant simán elintézhetõ. Arra kell csak figyelni, hogy egy legyen közel, folyamatosan hátrálj és támadj. Ezzel a módszerrel még a csapatokban támadó ellenfeleket is sikerült eliminálni.
Sajnos a humán ellenfelek ellen mérsékelten lehet csak érvényesülni. Az egyik mód az lenne, hogy közel lopakodsz és lekritikusozod, de ez az érzékelés bug miatt több helyen lehetetlen. A másik variáció az lenne, hogy magadra kapsz egy nehéz páncélt, így a sebzések nagy részét felfogod és lerohanod az ellenfele(ke)t. Ez meg azért necces, mert a Powder Gangers pl robbant, és az ellen asszem nem véd a DT. Magasabb szinten viszont szintén nem életképtelen, fõleg ha a perkeket is erre húzod ki. Sok közelharci fegyvernek van képessége ami ignorálja a DT-t, ez elég hasznos. Ráadásul a késõbbiekben a lopakodós módszerhez tudod használni a stealt suit-ot, a lerohanóshoz meg power armourokat. Én poénból betöltöttem az utolsó állást és a légiósokat motorfûrésszel rohantam le.
Ha a verekedõs alatt viszont az unarmedet érted... nos... az sztem sûrû elhalálozással fog járni. Igaz hogy én nem nagyon próbáltam ilyet. A F3-ban még jónak tûnt a Ninja perk, itt sztem már teljesen használhatatlan. Pont azért, mert senkit nem fogsz tudni megközelíteni lopakodva. Ráadásul a hand-to-hand távolság azt jelenti, hogy olyan közel kell menned, ahol ár tuti hogy az ellenfél is vissza og tudni támadni. Itt még a hátrálva ütés sem hinném hogy mûködne.
A játékban a karavánt minimum 21, maximum 26-os értékkel fogadja el. Ezen értéken belüli már befutónak tekinthetõ, kivéve, ha az ellenfélnek nagyobb a száma.
Minimum 30 lappal tudsz játékot indítani. Egyfajta lapból csak 1 lehet a játszó pakliban. (Pl: tref 7-es csak egy lehet, de az már mindegy hogy melyik kaszinó lapjából. Értsd: Tops, Ultra Lux vagy Gomorrah)
Az inditott sorra emelkedõ vagy csökkenõ sorban pakolhatod a lapokat, de a sor irányát közben megfordíthatod egy Dámával. (nyitottál 9-est, tettél rá 8-ast, teszel rá egy Dámát és utána mehet rá megint 9-es és kész is egy sor maxos 26 értékkel.)
Tipp egy "gyors" paklihoz: csak a 7, 8, 9, 10, Bubi, Dáma, Király, Ász, lapokat használd.
7, 9, 10, = 26
10, 8, Király a 8-asra, = 26
9, Király a 9-esre, 8, = 26
És már meg is nyerted a játszmát.
Ha esetleg valamelyik lapra várnod kell akkor közben szivasd az ellenfelet. Bubival vedd el az egyik sorábol a legnagyobb számot, vagy Királlyal duplázz bele (lehetõleg egy nagy lapot,8,9,10) abba a sorába amelyik már 21-26 között van.
Nem mondom, hogy tökéletes taktika, de kb 90%-os.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A karaván egyébként röviden összefoglalva: 3-3 oszlopban rakhatsz le lapokat. A lapok értékének vagy növekednie kell, vagy csökkennie. Az nyer, aki elõször kihozza mindhárom oszlopot x értékre. (ez asszem 21 és 27 között kell legyen, de ez csak kb, jobb ha valahol utánanézel, esetleg valaki majd pontosít). Vannak a "nem érték" lapok, ezek a bubi, dáma, király, joker. A Joker fogalmam sincs mit csinál, a bubival egy lapot eltávolíthatsz a játékból, a király meg megduplázza egy lap értékét. Én most úgy raktam össze paklit, hogy kiszedtem az 1-2 értékû lapokat, 3-as asszem egy van, 4-es kettõ, dámát is kiszedtem egyet vagy kettõt és mivel fogalmam sincs mire jó a joker, azt se használok. A nem érték lapokat az ellenfél lapjára is teheted. Pl ha van lent neki egy oszlopban 10-es, 8-as és 7-es, az értékben 25 vagyis neki az már kész oszlop. De ha a tizesre rávágsz egy királyt, akkor megduplázza az értékét, az oszlop akkor már 35-t ér, ami sok. Ekkor vagy eldobja az adott oszlopot és újra kezdi, vagy rádob a 10-esre egy bubit, ekkor a tizes kikerül a játékba, marad a 8 és a 7, vagyis az adott oszlopot 15-rõl kell folytatnia. Igazából ha rájössz az alapokra, akkor már nem olyan nehéz.
Azért az a játékban az egyik szereplõ ki is emeli külön, hogy karavánt csak kereskedõkkel illetve mezei npc-kel tudsz játszani, kaszinókban nem. Szóval idõrõl idõre érdemes lefosztani a karavános csókákat is. A kaszinókban én is blackjack párti vagyok, mert a félkarú rablóhoz már nem elég jók a reflexeim, a rulett meg tényleg szerencse kérdése, bár erre is láttam egy magyar trükköt.
Tegyél fel 10-et a feketére. Ezek után minden körben duplázd meg a tétet és mindig a feketére (vagy a pirosra az mindegy, a lényeg hogy mindig ugyanarra a színre rakj) így elõbb-utóbb nyerni fogsz és mivel duplázod az elõzõ tétet, ezért ha nyersz, akkor már plusszba leszel, akármilyen soká is nyersz.
Igazából, amíg el nem értem a 100-as bartert, addig nem is adtam el szinte semmit, csak olyan helyen, ahol 1:1-be vették (pl Goodspringsben Trudy ha megcsináltad a Gringos küldetést) de náluk meg pont kevés a pénz és õk ált csak kaját árulnak. Illetve láttam egy videót lyuhtubon, hogy a bár, ahol Cass-t fel lehet szedni, ott ugye a pultos csaj ad/vesz és kártyázik is. Megveszel tõle mindent, aztán a pénzt visszanyered kártyán. Fegyvert meg mondtam hogy amint megvolt a BB gun, nem is nagyon használtam mást. Ráadásul ha már megvan E-DE, akkor ugye ingyen javítja a fegyvert, tehát gyakorlatilag pénzt termel.
Az arannyal az a baj hogy még egyenként is piszok nehéz elpasszolni õket, egybe egyrészt lehetetlen, másrészt akkor a súlyuk hogy max vánszorogni lehet velük.
Arany rudak nehezek és nincs az a kereskedõ aki felvásárolná az összeset, vagy ha mégis akkor utána nem tudsz mit venni a kapott pénzen.
Bérelj szobát Novacban(100 kupak),mindenféle barkácsolási lehetõség 50m-en belül van kivéve a tábortûz.Késõbb Mr.House kasiznója Vegas közepén a játék végéig.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Itt a probléma. Ha a kereskedõ úgy lesz tele zsével, hogy elõtte elverem nála a pénzem nagy részét lõszerre, az már nem is olyan jó biznisz, ha megnézed a kiindulási és végállapotot, akkor gyakorlatilag árucserét csináltál. Egyébként azzal a módszerrel amit leírtál, rámoltam ki pl a BoS kereskedõt, sajnos a végére valami nagyon drága cuccot hagytam, amit nem tudtam úgy megoldani hogy a pénz is az enyém legyen, meg a cuccok is, bár így is jól jártam, ez tény. Jah, meg volt egy bug is itten, volt nála valami termik lándzsa vagy mi a szösz. Félig használtam árulta, viszont amikor megvettem, már fullos volt, így õ teljes áron vette vissza tõlem. Így került hozzám az összes cucca meg a pénz egy része. Viszont az aranyat amit a DM DLC-ben szereztem, iszonyat nehéz volt beváltani, mert azok a kereskedõk, akik 1:1-be kereskedtek, nem tudtak annyi értéket felvonultatni, amennyit egy rög ért, a többi kereskedõnél meg duplán buktam, hiszen egyrészt drágábban adnak mindent, másrészt az aranyér is kevesebbet perkálnak. Am a +10k kupak nekem is megvolt, de pl amikor egy GRA fegyver ára 10k-nál kezdõdik és 3-4k-ért még modokat is kell venni hozzá, akkor nem sok az a 10k. A F3-hoz képest itt nagyon elszálltak az árak és pénzt meg nem lehet egyszerre annyit összeszedni. Pl alap volt hogy kifosztottam az összes kaszinót, ami kb szintén 10k kaszinónként, de ugye ebbõl egy fegyvert tudok csak venni, ami lássuk be, nem sok.
A legegyszerûbb az ellenfelektõl lootolni. Pl Fiendektõl lézer/plazma fegyvert. Ha megtelik a zsák akkor összekalapálni õket, majd irány a bolt. 8000 van a gun runnersnél mindig, de azt pár fegyver eladásával ki is nyerem. Ezután beugrok Freesidera, Mich and Ralph-hoz majd ott is eladok ezt-azt.
Tessék, gyûjtögetõ életmódommal, egy körrel a kereskedõkhöz már szereztem minimum 12000 capst ráadásul úgy hogy nem adtam el olyan dolgot amit nem fizetett ki teljesen.
Egyébként meg az ilyet akkor kell eladni miután kifosztod a boltot. Veszel sok sok lõszert, a kereskedõ tele lesz lével, majd eladod a cuccost ami többet ér mint amennyit a kereskedõ eleve tudna fizetni.
Én folyamatosan 10e+ capssal rohangálok. Célszerû ezután ellátogatni a new vegas clinicre megvenni az implantokat.
Ezt a több 10.000 kupakot nem értem. Nekem szinte soha nem volt sok belõle, mert amelyik kereskedõ normális áron vett át illetve adott el, annál szinte semmi pénz nem volt, de a "jobb" kereskedõknél is alig. Pl nevetségesnek tartom még mindig, hogy a Gun Runner boltosnál egy fegyver árának megfelelõ kupak volt csak. Ennyire nincs igény Vegasban a minõségi fegyverre? Aligha hinném. Am kereskedni én is úgy szoktam, hogy megveszem a legrosszabb minõségû fegyvert/páncélt, feljavítom és eladom. De ezt is ugye nehéz úgy, hogy a kereskedõ csak a felét tudja kifizetni kupakban.
Vegasba nem nagyon volt cuccom, csak amit helyben szedtem össze, mert az egy elég nehezen elérhetõ hely. A legelsõ lakásom a Yangce Memorial melletti elhagyott kunyhó volt, bár most jöttem rá, hogy simán használhatnám Victor házát is. Késõbb meg az NCR és a BoS bunkerekben voltak a fõbb lerakataim. A BoS-ban azt szerettem, hogy volt munkapad, ami az NCR-ból hiányzott, hátránya az volt, hogy kevesebb tároló volt. Én ui külön raktam a fegyvereket, a páncélokat, a modolt cuccokat, a neves cuccokat, a quest vagy egyéb szempontból fontos cuccokat, mert volt egy szekrényem amibe a kacat volt, de pl ott tároltam a kaját is meg a különféle hozzávalókat. Az sem egészen volt világos, hogy miért nincs sehol hûtõ? A F3-ban ez alap volt.
Hat igen. Bar, van annak valami varazsa, amikor a Vegas elotti utszeli bufe tulajdonsanak mar elore koszonsz, amikor huszadjara setalsz arra. :) Vagy, amikor Cassidyt probalod meg beszervezni, es miatta egy oraig csak oda vissza rohangalsz keletrol nyugatra, es vissza. Vagy, amikor tele a "zsak", es le akarsz pakolni Vegasban, de Novac kozelebb van, es inkabb oda rakod a szajret, majd onnan haromszor fordulsz, mire atcuccolsz mindent Vegasba :) Perverz es nem kevesbe elmebeteg dolgok ezek, de az elso "ismerkedo" vegigjatszas utan mindig ez kovetkezett nalam, legyen szo Oblivionrol, FO3-rol, Skyrimrol vagy akar New Vegasrol... (bar, a TES sorozatban legalabb voltak lovak, azzal picit gyorsabb volt a haladas)
Teherbírás gondjaid megoldódnak késõbb, ha E-DE mellett lesz emberi kísérõd is,sokat segít az is, ha legalább 7-s az erõd.
Hardcore mód csak kikapcsolható, viszont ha kikapcsolod, akkor már nem tudod újra bekapcsolni.
Én azt próbálom ki, hogy csak tökéletes, vagy ahhoz nagyon közeli állapotú fegyvert/páncélt adok el, mert idegesített a több 10.000 kupak.
Én még 1 lehetõségrõl tudok, de annak vannak kritériumai.
Ez pedig a Honest Hearts DLC Home on the Range perkje amihez 8-as szint és 70-es survival kell. Viszont te HC-ban nyomod és ott pont nem adja a Well Rested bónuszt.<#szomoru2>#szomoru2>
A játék elején a dehyd szint pont nem érdekes, mivel itt még közel van Goodspring, ráadásul elég sûrûn vissza is kell járni és a városban bárhol iszok vizet, azonnal nullázza (igaz hogy még nem érte el a 200-at egyszer sem).
Viszont a képességeket jól beválasztottam. A +1 Agl-ra raktam, cserébe sérülékenyebbek a végtagjaim. 100 HP körül, nagyon sérül fejjel bele is rohantam egy 10 fõs Viper Gang-ba, kellett negyed óra míg sikerült õket lenyomni. Ráadásul a két metal armouros tag miatt nem kevés lõszerem is fogyott. Bár ez a legkevesebb.
Tudtam hogy van még kérdésem, az elõbb nem jutott eszembe, de most játék közben igen. A játék elején tudok valahol aludni, ahol Well Rested leszek? Mert úgy rémlik, ilyet csak saját házban lévõ ágy vagy fizetõs hotel ad, az viszont asszem Novac az elsõ, de már az is a pálya túl felén van.
HC-ban jatssz fasttravel nelkul, ugy az igazi :) Baromi unalmas es hosszu igy keletrol nyugatra atsetalni, "a'la nature".
Viszont kérdésem is lenne. Van ez a vault nemtudomhányas kulacs. És asszem x percenként ki is irja hogy kortyolsz belõle (már ha jól értettem). Ez most mi a nyavaja? Mi történik ha eldobom? Elõször azt hittem hogy abba kell áttölteni valami italt, de nem. Viszont ha ez csak hangulat elem, akkor eldobom a rákba, mert 1 kiló helyet foglal.
Nem tudom mit csináltál te azzal a kínai lopakodóval, de annak normál esetben nem lenne szabad elkopnia. Van errõl két rövid sztorim.
1. Fényes nappal lopakodok a pusztában, egyszer csak meghallom hogy két mutáns beszélget. Odaállok közéjük, semmi. Fejbe lövöm az egyiket, a másik egykedvûen bámul a társa hullájára. Õt asszem leboxoltam.
2. A közelben a lövöldözést hallottam, ezért gyorsan elbújtam egy rom mögé. Pár percen belül megjelent egy csapat, asszem fosztogatók voltak, hárman vagy négyen lehettek. Kettõ tuti hogy lejött és nekiállt beszélgetni, egy harmadik volt kicsit távolabb tõlük, de látótávban, a negyedek meg lemaradt, õ látótávon kívül volt. A beszélgetõk mögé lopakodtam, kapott mindkettõ egy fejest, a többiek viszont rá se bagóztak. Az utolsó, aki távolabb volt, az kapcsolt egyedül, de õ is csak akkor, amikor már minden társát elintéztem és õ is csaj sejtette hogy gebasz van, de engem nem talált. Meg ott ugye van egy elég durva kombó, amit a NV-ba nem is raktak bele, csak nerfelve, így ott használhatatlan. Nevezetesen: Grimm Reaper perk (ha jól emlékszem), valami nagyot sebzõ fegyver meg kínai lopakodó. Most hirtelen 3 ellenfél volt akiket nem lehetett ezzel megölni, mindenki mást igen, és úgy, hogy közben nem sebzõdtél, mert sokszor még visszalõni sem volt idejük. An az a 3 ellenfél ha szerencséd volt, akkor csak 2, méghozzá a szupermutáns hadúr, meg az az óriás szupermutáns, amibõl asszem három volt a játékban. A harmadik a mocsárban (a világítótornyos DLC-s) élõ ghoul volt, aki nem halt bele a lopakodó kritikusba se. Õt úgy lehetett gyorsan lehentelni, hogy kétszer fejbelõtted, a harmadikkal leszedtél egy sima ghoult, így az visszaadta az AP-t és a vadghoult is folyamatosan tudtad sebezni.
Az elõzõ részben a metróban néha össze lehetett hozni (meg volt kínai lopakodó páncél is , míg tönkre nem ment), de itt max a csatorna van Vegas alatt, a patkányok meg ghoulok viszont kiszúrnak. Legfeljebb messzirõl tudsz lõni távcsöves puskával az meg camp-elés nem lopakodás.
broman: az hogy hc modban ilyet csinál, az egy dolog. De normálon, a sima mezei ellenfél (légiós) kiszúrt lopakodás közben, 100% képzettséggel úgy hogy teljesen takarásba voltam és legalább 100 méter volt köztünk. És ugyanezt megcsinálta a fiend, a viper gang... Szóval ebbõl a szempontból iszonyú irreális a játék.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Jobb ötlet híján marad a Holorifle-OC MF-Cell kombó....
Arra tisztán emlékszem hogy bánya kipucolása után békésen sétáltam a fõúton, és meglepett 4-5 Deathclaw. Az még normálon is elég meredek volt, nem vennék rá mérget, de vagy valamilyen távcsövest, vagy a neves sörétest használtam ellenük. De hc-ben tényleg azt tudom ajánlani, hogy keress egy biztonságos helyet és távolról szedd le õket. Én a homokbányánál is meg a vasútállomás mellett is úgy szedtem le õket.
Úgyhogy tényleg jó eséllyel 15 lesz ebbõl :(
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ti találtatok olyan fegyvert amivel a halálkarmokat közel, vagy közép távoli harcban térdre lehet kényszeríteni (sétáló doboz barlang pl).
A harmadik részében a gauss puska tökéletes volt erre a célra (is),de itt 5 mf-cellt használ 1 lövéshez és hát túlélõ módban kicsit sok lõszert kéne vinni hozzá.....