6837
...
-
#5555 Még mindig nagyon jó ez a játék, csak ne lenne annyi crash, ctd meg out of memory :\ -
mickemoto #5554 Sziasztok.
Elkezdtem a játékot a 0.9-es magyarítással, de csak a kezelőfelület illetve a párbeszédeknél kiválasztható válaszok vannak magyarul feliratozva.Amit a párbeszédeknél a emberkék mondanak az mind angolul van feliratozva.Ez a normális, vagy én csináltam rosszul valamit?
Azt gondoltam már eljutottak odáig a fordításban hogy a nagy része a játéknak magyar. -
Although #5553 "D:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\fallout new vegas enplczru\fnv4gb.exe" -exe"D:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\fallout new vegas enplczru\FalloutNV.exe" --extradll "D:\Letöltés\Game\New Vegas\ATI\d3d9.dll"
Pl ezt tedd bele a célhoz az iconnál amit létrehozol a fallout 4Gb-re nekem ezzel megy. Vagy ezt pl a fallout mod managerben külön résznél is meg lehet adni.
Ha menu nélkül elindul akkor jó.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.09.27. 16:03:57 -
Andule #5552 ha bemásoltam simán a helyére és indítani akaom akkor ezzel a hibaüzenettel leáll: Application load error 5:000065434. az NVSe is ugyanezt csinálja. -
Andule #5551 hali, tudnál segíteni? nem igazán értem mit kéne átírni és hol. az ini-ben? (mármint oda kéne berakni vhova?) vagy ezzel kéne indítani parancsként először? a belinkelt modok meghozták a kedvem h folytassam / befejezzem a NV-t. (fősztori majdnem kész, DLC-k még sehol) -
Although #5550 Amit az 5526-ban is betettem. Macitroll készít egy modot ami nagyobb város lesz mint DC az FO3-ban. :) -
#5549 Ezmiez? -
Although #5548 -
#5547 szamtalan "grafikai tuning" letezik, de okosan, mert megfektetheti a gepet.
-
#5546 A Metro sajnos csak néhol lett szebb, van olyan mosott szar textúra benne, hogy inkább hagyjuk. Az FN:NV modolható grafikailag ugyanúgy mint a Skyrim pl. vannak fullhd textúrák, enb, modellek, effektek, stb. Csak legyen türelmed összepakolni meg belőni mindent. -
#5545 Sajnos a New Vegas grafikaja eleg elavult volt mar 2010-ben is amikor megjelent a jatek, raadasul nem is igen MOD-olhato szebbre. Bezzeg a Metro 2033 ami mar alapbol is csodaszep volt kapott egy meg szebb verziot (Redux). Jobban orultem volna valami ilyesminek a Fallouthoz. -
kissssss #5544 hehe :-D sok sikert -
#5543 Haverral valószínűleg elkezdünk dolgozni egy sandbox játékon ami a CryEngine 3-ra épül majd és kb hasonló lesz mint a New Vegas, ami a helyszínt illeti.
Poszt apoc poros kis sivatagi városok, dűnék, hegyek, buckák, sztrádák, stb.
De nem csak sivatagi helyszín van tervben, hanem sima hegyvidéki is.
Steamre tennénk fel green lighton keresztül. -
#5542 tényleg hangulatosnak néz ki ez a kis házikó! -
Alexzel #5541 Kösz a linket. A Projekt Navadát használtam korábban is, de Nevada Skies-t most raktam fel - a Goodsprings-ben a 'Ghost Town Gunfight' érdekes volt homokviharban. Később még a Radiation értékét is növelte.
Érdekesnek tűnik még a 'Run The Lucky 38' is - próbálta már valaki?
Esetleg lakóhelynek ajánlanám a Goodsprings Farmhouse-t. Kis questtel rendelkező és Goodsprings-be jól illeszkedő ház . -
#5540 Ha valaki a játék küllemén és a játékmechanikán akar javítani akkor ezt a cikket érdemes átnéznie, tényleg hasznos modokat szedtek benne össze. -
#5539 Koszi a tippeket! Jovo heten meg is probalom osszerakni! -
Although #5538 Ryder a szakértő, ő modol is. Én csak próbálkozok dolgokkal. Szóval 5511-ben leírtam azt a két modot, ami must have.
Az NVAC ami csodaszer. Ehhez fel kell tedd a NVSE script kiegészítést, majd a be kell másold a három fájlt a megfelelő helyre és ennyi.
A játék alapból 2Gb-ot tud használni. A 4GB patch ezt oldja meg és több ramot is használni fog ha van a gépedben.
Esetleg valamilyen unofficial patch amit még fel kell tegyél. Én ezt használom. Yukichigai UOP De van több is Mission mojave és talán még található. Ez amit belinkeltem nem tartalmaz kiegészítéseket csak javítást. Ennyi szerintem ami ahhoz kell, hogy jól menjen. Ezenfelül már egyéni ízlés mit teszel fel.
-
#5537 Koszonom a tippeket! Although, nagy szakertonek tunsz a temaban, ird le nekem kerlek konkretan melyik MODokat ajanlanad ahhoz hogy a jatek stabil legyen + a grafika is ki legyen kicsit tuningolva, de lehetoleg ne nagyon valtozzon a jatek tortenete a forditas miatt? -
#5536 Áhhá, én is Fallout 3 és New Vegas előtt vagyok, csak gyűjtögettem a modokat, de ezt jó tudni! Kösz! (ránézésre lore friendlynek tűnt) -
Although #5535 Azért amit lentebb leírtam modokat amik stabilizálják a játékot ill. javítják a hibákat mindenképp feltenném, ha nem akarod élvezni a sűrű crasheket, ctdket, nekem pl jó ideje összesen volt 2 kifagyásom kb. 2 hét alatt.
Az elektro city az kicsit borítja a játék alap felépítését, mivel világítást visz mindenhova holott a történet szerint Hover Dam pont azért készül majd legyen, de nem akarom ellőni. -
#5534 Nevada Skies + Electro City -
#5533 Udv! En is most kezdenek neki a jateknak. A Fallout 3-at vegigjatszottam meg az elozo gepemen, lebutitott grafikaval. Most viszont eleg eros vasam van a New Vegas ala, engem is erdekelne valami -kizarolag- grafikai MOD. Peldaul mint a STALKER-hez az Atmosfear ami lenyegesen lenditett a latvanyon. Mivel magyaritassal jatszom majd a jatekot, gondolom nem lenne jo ha a MOD a tortenetet is bovitene - a plussz resze angol maradna... Kizarolag grafikai MOD-ot keresek, lehetoleg az arnyekokra kispecizettet, mar ha van ilyen (a feny/arny jatek mindig a gyengeim koze tartozott :) Elore is koszonet! -
Although #5532 Most először megvan a Lonesome road is. Jó kimondani, van cég amit időtálló a mulandóság tekintetében. Amin nem fog az idő. Lehet kicsit lineáris de ez dlc és a sztori *5-ös. Ez az amiről a Bethnek álmodni sem kell sose lesz képes erre amire ez a cég. :) hihetelen erős sztori megint, kicsit szar motorral, kicsit összedobva is de még így is. *spoiler* Nagyon sajnáltam Ede-t a végén. De az a kis adalék a végén ami visszahozza a sztoriba nagyon szép és az egész. Kicsit gonosz karival is nehezemre esett beáldozni a kis robotot, úgy a szívéhez nő az embernek. Hihetetlen ahogy ez a cég képes éltre kelteni npcket. Még egy offline sandboxban is. Persze így kifagyás nélkül élvezhető igazán. -
Although #5531 Felsoroltam párat. Amire figyelj ez nem Bethesda játék!!! Obsidian nagyon rég a rp játékok terén és a játéka is sokkal inkább ebbe az irányba ment. Tehát az ellenfelek nem szinteznek veled hanem adott szinten vannak, figyelj a tereptáblákra, figyelmeztetésekre. :) A kezdő terület körül is vannak lv20 körüli lények.
Alapvetően sztori alapú játék, a questeknél figyelj, mert tulajdonságaid függvényében megoldhatsz feladatokat gyilkolás nélkül is. Majdnem minden quest megoldható többféleképpen is. A sztori meg talán a legjobb sandbox sztori amit ilyen jelegű játékokhoz csináltak. -
sata75 #5530 Üdv
Megvettem steamen az ultimate verziót és tök kezdőként milyen modokat ajánlotok ami még szebbé teszi a játékot? Esetleg ami "elengedhetetlen" az teljes örömhöz?:)
Sima Fallout 3-at rongyosra játszottam de ezt csak most kezdem és nem vagyok még képben vele. -
#5529 Most nálam a 3 ilyen -
#5528 vicces benne a warhammer 40k meg a starcraft power armor :D -
Although #5527 Ez meg egy kis hangulat, emberünk nagyon meg tudja fogni a fallout hangulatát. :)
Macintroll
Jók a modjai is szerintem. -
Although #5526 Ez érdekes lesz.
-
Although #5525 Sőt ez a patch is mint a Mission mojave orvosolja, ha átváltok a windows képernyőre valamiért a játék pause modba kerül még a Freeside opennel is ami ugye tényleg eszi a ramot! Szóval igen az nvac az egy csoda!! Hihetetlen, mielőtt feltettem egyfolytában volt crash pedig nem használok max. 20-30 modot. -
Although #5524 Pedig ez a freeside open nagyon szupi, vannak tolvajok, egy terület a freeside szinte a thorn részt van külön meg a másik kis terület. Jók a karakterek meg a szöveges rész is életre kelt. De a japcsi patch is szuper.
Egész játék vizuálisan is jobb, tartalmilag is, jobban érzem a különbséget a fejlesztett tulajdonságok és a nem fejlesztettek között, a Gomorrah eszméletlen hangulatos. Raktam fel pár quest modot is. Egészen csillagos ötös a játék így hogy nem idegeskedek a kifagyások meg minden miatt.
A freeside open csak akkor működik ha a 4GB ténylegesen működik. Ha bejön a launch képernyő használva a 4GB-t akkor nem működik a többlet ram, kapsz egy log fájlt a save könyvtárba ott tudod checkolni mi a gond. Nekem az elérés út és a d3d9.dll megadása segített. Mivel nem a c:-n van a steam rendszer és az FNV. -
Although #5523 Tegnap délután a kánikula elől menekülve, vagy 5-6 órán keresztül nyomtam. Fenn volt a Freeside open is, 4GB patchel és egyetlen egy kifagyás, crash nem volt. Szó szerint mintha kicserélték. Teljesen más élmény így. Végignyomtam a Honest heartot is. Le a kalappal a Fallout nv rajongói előtt.
Még ez van fent.
Yukichigai patch -
#5522 Nem és nem.
Csak nvse volt fönt. De csináltam egy clean installt majd 4gb patch fel és azzal indítva széjjel crashelt a modommal. Olyan szinten meghülyült a játék hogy már be sem töltötte a játékot, ha meg igen nem volt talaj, csak a lodja. Kivettem a modomat és úgy is használhatatlan lett az egész játék, úgyhogy uninstall.
Ez a NVAC tényleg gyógyír? -
Although #5521 Egy rövid összefoglaló miként is lehet jól konfigurálni.
- A 4GB patch-hoz meg kell adni pár parancssort, itt egy update és a leírásban benne van mit kell beállítani hol. HA valaki nem érti részletezem. 4GB update.
Nem kell enb ha nem akar valaki, nekem úgy indult el hogy beírtam a dll-ként az ati patchot és meg adtam az elérési utat a Fallout nv exére. Egész másképp néz ki hdr ben indítva. Ati patch
- Ha egyből indul a játék a 4GB-vel akkor nagyon szupi és jól működik.
- Emellett érdemes az NVAC-ot használni, ez egy nvse script, és nincs crash, ctd. -
Although #5520 Pár megjegyzés ha valaki kísérletezik. A 4GB patch csak akkor működik ha nem jelenik meg a launcher képernyő! Addig kell játszani míg ez sikerül.
Utána gördülékeny és faszásan megy minden. Eltartott egy ideig míg sikerült de megoldható. Ami szerintem érdemes alapszinten. A yukagi vagy milyen patch ez script szinten javít csak nem úgy mint a Mission mojave a szintezés is tökéletes lesz mint rp játék, 4Gb patch, shutter remove, NVCA. Utána már goodbye crash és fagyások minden szinten. -
Although #5519 Ryder te próbálkoztál a freeside opennel? Vagy a 4GB fnv-t tesztelted? Nekem úgy néz ki működik viszont nem érzem a többlet ram-ot percenként elszált a freeside open pedig az egy szuper dolog. -
Although #5518 Pár kép
-
Although #5517 Redesigned 3
-
#5516 Az alap probléma hogy szar a motor és crashel pálya töltésnél (mikor LOD-ból vált részletesre) Legalábbis nagy a hibaszázalék. Minél több objectumot, textúrát kéne betölteni annál nagyobb a hibaszázalék. Ilyenkor száll el a játék.