Fallout: New Vegas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Új quest
Szerintem megvárom míg kijön a második install a Fallout Brazilhoz és utána hajrá 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hát alaposan fel van adva a lecke a Bethesda-nak Fallout 4-hez. nem elég hogy számszerûleg jelentõs players szeretné viszont látni a questek, npc-k színvonalát az FNV-bõl meg a faction rendszert, most még itt van ez is 😊
Amibe reménykedtem hogy egyesíti a Fallout 3 hangulatát az FNV újításával az valószínûleg meg lesz 😊
Félelmetesen jó ahhoz képest hogy amatörök csinálták a sztori abszolult obsidian szint szerintem, sokan lesznek akiknek jobban is fog tetszeni. Kreativ eddig nagyon. Ráadásul alig érezhetõ kis lag van. szinte semmi egészen eltûnt a videokban látható lag. Azt mondom ha versenyképes Fallout 4-et akar a Bethesda az FNV-vel akkor beveszi ezeket a srácokat és közösen tudnak egy jobbat is mint az FNV. 😊
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Honest Hearts = leghangulatosabb
OWB = legtöbb tartalommal bíró
Lonesome Road = legösszecsapottabb
Dead Money = ? - Mikor elõször játszottam vele nagyon felhúzott helyenként. Asszem félbe hagytam majd késõbb újra nekiugrottam. Egyenlõre nem tudom hova tenni.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A legnépszerûbb az Old world blues, tudom nagyon pofás lett de kifejezetten idegesít. Hihetetlen kettõsség jellemzi az Obsidiant.Csak õk találhatnak ki ilyen ostobaságot hogy ellopják az agyadat és vissza kell szerezned 😊
Nos a money-es dlc az kb lv20-30
A lonesome road kb25-30
a Hones heart az lv10 körül is lekezdhetõ de jobb lv15 talán
Old world blues az lv20
De mielõtt belépsz egy dlc-be konkrétan javasol és visszaléphetsz.
Nem konkrétan ez a nevük, de kinézetileg pont úgy néznek ki.
Nekem mondjuk ez nincs fent. De mondjuk nekem sincs fent olyan hogy például beletesz valami olyat ami nem illik a világba.
Bár ez relatív mi nem illik és mi illik. Például egy Warhammer mod lehet hangzásra nem illik, de marha jól nézett ki mikor DC-ben a marine-ok ott futkorásztak a Liberty lábai közt és lõtték a horog keresztes Enklávés katonákat. Úgy jobban illett a BoS-hoz a ténylegesen fejlett kinézet. Nah az baszki epic csata volt. 😄 Elõl a horog keresztes zászlók lobogtak, tisztek meg Teslás fekete csávók futkorásztak, szembe velük meg egy 200 tonnás robot, és vagy 200 batár páncélos állat kardokkal, ágyúkkal, kalapácsokkal, Death to the Heretics! kiáltásokkal.
Öcsém... az nagyon ott volt. 😄 Mindezt ultra hard fokozaton. Mondanom se kell, nem volt olyan marha egyszerû mint az alap játékban. 😄
I, am, the, Banshee... Let my cries chill the livings!
De am épp errõl bezséltem : ez a Ramos például kb. mint 1 minótaurusz😄 De lehet majd következõ végigjátszásban (ahol jópár mod fel lesz téve) megér 1 próbát😄 Nem baj ha kemények majd felrúgom õket a szuper ranger gáncstechnikámmal amit Novacban lehet megtanulni 😄DDD<#eplus2>#eplus2>
The Thing
Ez közepes monster kinyirható
Centaur
Ez elég veszélyesek ha sokan vannak
Irradiant Mutant
Nagyon erõs Monster egy csapás azzal bazi nagy buzogánnyal Instant Death ! 😄
Ramos
Ultra Erõs Monster a lehetõ legszivatosabb és legnehezebben kinyirható monster
Hell Beast
Közepes kinyírható mint a Thing Monster
Rage Mutant
Ezzel sem árt vigyázni mert nagyon durvát tud sebezni !
Az igazi hardcore gamer a rendes Monster Modot használja szembe szál bármilyen Monster-rel xD
A világ kb lv20-on nyílik ki igazán.
Mirõl beszélsz te? Csatához két fél kell. Itt egy volt. Õk ahogy vertek szét mindenkit. Ez nem csata volt hanem elpicsázás. 😄
Egyébként nem ajánlom. Csak akkor ha már van egy puskát. Tehát puska puska. Mint a Medicine Stick vagy a This Machine. Azok jó erõsek. És azokkal is a távolság minimum az legyen amikor éppen hogy meglátod az egyik Karmot. Igyekezz lábra lõni párat amíg ki nem írja hogy lebénult. Onnantól mehet fejre.
A Riot Shotgun jó, csak a szórása nagy, és kicsit körülményes tölteni. Ráadásul nem is tudom most per pill hogy fejleszteni lehet-e. Én Hunting Shotgunnal teljesen megvagyok elégedve. Igaz a töltése lassú, de a Fast Reload perk-el ez is jóval gyorsabb.
Nem emlékszem, a Riot shoci táras nem? Találkoztam már vele, csak nem használtam. Azt tudom hogy fürgén tüzel.
Most tele vagyunk fegyverrel, van nálam 3 adag C4 + vagy 15-20 rakéta meg rakétavetõ + riot shotgun és hasonló finomságok😄 Persze az alap fegyvereimen kívül😊 Hazafelé lehet megpróbálok áttörni rajtuk<#eplus2>#eplus2>
Egy idõben toltam a Warhammeres móddal. Abban a Grey Knight egységek a legtápabbak.
Na már most. Volt egy vagány csapatom, 3 Grey Knight Terminatorral, 1 Justicarral, és 5 Sime Grey Knight-al. És még volt vagy 8 Marine-om.
Úgy döntöttem hogy a 8 Halálkarom most meghal mert azért se akarok kerülni. Aham. Féllábon sántikálva törött végtagokkal másztam ki négykézláb mikor az utolsó és egyben végzetes ütést megkaptam. Szerinted? 😄
De ott nekünk nem volt robbanó szerünk. Kardok, pálcát, plazma és Bolter puskák. Úgy kapták szét a társaságot hogy sírva néztem végig. Nem igazán akartam elhinni.
Ezután jött a Vendetta. Letöltöttem a hordozható 88-as löveget. Megvettem. Visszamentem és gyújtó töltettel megöltem mind. 😄 Pedig nagyon csípem õket, de hát muszáj néha odaverni az állatnak hogy megtanulja a rendet. 😄 Lényegében 10 lövésem ment rá mire mind megdöglött. 😄
Mondjuk azóta nem használom a Tigris tank ágyúját. Bár geci erõs de rohadt nehéz, iszonyatosan hely igényes, és ha nem vigyázok úgy járok mint párszor. Valamit telibe lövök ami közel van. Aztán a fél banda repül 50 fele, pedig csak 4-en vannak. Velem együtt. 😄
Azóta inkább, Battle Rifle vagy Chinese Sniper, ha meg közel jön Hunting Shot Gun HP lõszerrel.
Így már nem nagy gond egy DC leszedése. 😄
Jól van ez így😄 Jó nekem ez a -10% xp perk, mert elég részletes végigjátszásokat szoktam csinálni.Így is mire elérem az 50-es szintet szerintem kb. még a játék felénél fogok tartani.17-es vagyok most, de kb. 13. szint környékén már öltem karmokat.Egyszerre 3mat!😄DD
Én a Fast Shot és a Good Natureddel szoktam kezdeni, elõbbi nagyobb tûzgyorsaságot ad Guns és energy weapons 20%-al gyorsabban tüzelnek , az AP kosztja a guns és energy weapons fegyvereknek nálad 20% kevesebbek. Ami néha rohadt jól jön. Csak tudd szerelgetni a fegyókat utána mert 20% jobban romlanak is. A másik meg bónuszt ad Speech, Medicine, Repair, Science és Barter skillekre +5-öt.
Egyébként az a -10 Xp rohadt nagy veszteség neked. Nekem úgy hogy kivan csukázva az XP szorzó perk, Nevadában fel van tolva minden XP szorzó 200x-ra, úgy fejlõdõk kb 8 quest-enként 1x talán. Tegnap épp Karmokkal csatáztam. Illetve futottam elõle és lõttem rá. Volt vagy 5. Ezek osztják a legtöbb XP-t a játékban leölés után. Hát. Egy szintet se kaptam... Már sima Fallout 3-ba is kész kihívás volt ezeket leölni, itt majdnem lehetetlen. Bár mondjuk a Medicine Stick vagy a Battle Rifle kifejezetten úgy gyalulja õket a másvilágra, mint zsenge taknyos a bársony huzatba, marha nagy távolságról, a Hunting Shotgun meg aztán ha közel ér, úgy szétkapja mint vakasszony a szúnyoghálót. <#gun>#gun>
Egyébként én sem vittem még végig csak néhányba futottam bele. Igaziból ha nem vetted fel a Wild Wastelandet az elején ezeket sosem fogod megtalálni😊Vagy felvetted?
De szerencsére van utógeneráló kütyüm, szóval kiválasztom mindjárt és szétnézek.
Bár lényegében ez csak egy mellékes traits, mert végül is nem lesz elõrébb tõle a karaktered.
Mondjuk nálam van pár mód fent. Jópár. Igazából ilyen cuccok meg egyebek annyi nincs is. Fõleg azokkal van tele a lista amik ilyen bugokat javítanak, valami módhoz tartoznak.
Például a Project Nevada, MCM, Project Reality, EVE, WMX, Fellout,...stb stb.
Konkrét használható módként az Underground Hideout, Dragonskin Tactical A.+ hozzátartozó cuccok, Armory of Xzaax, Willow+Niner+PritveG, Advanced Recon+minden ami kell hozzá, Gun Runners arsenal kiegészítõje és tunning csomagja és a Real Lighters and Smokers. 😄
Mondjuk még ugyan visszafogtam magam a New Vegas esetén. Sajnos a játékmotor még a alap játékban a DLC-kel is elég gyengus, bár most le is kopogom mert nekem jól fut. Néha ugyan kirohad, de ezt az alap is megjátszotta.
Kár hogy nem használták az Oblivion vagy a sima Fallout 3 motorját. Azok erõsebbek voltak. Az Oblivion vagy a Fallout 3 nálam ott kezdett kiakadni már a módoktól mikor már egy ilyen 93+-os lista volt. De ott aztán minden fel volt javítva. 😄
Itt mondjuk a kis bunkert csak azért szedtem le mert hála az égnek megint semmi normális épületet nem tettek bele amiben lakni lehet és rendesen használni is.
Egyébként és fegyvereket és lõszereket gyûjtök. Az UNH (under. Hideout ) segít is ebben mert ott van fal ahova ki lehet ezeket pakolni. De a berendezést és a minden kis vacak pakolgatását én is szoktam. 😄 Bár most újra kezdtem, de a Nuka Kólák típusaira megint rá fogok menni. Olyan jól néznek ki, fõleg a kvarc vagy a gyõzelem. 😄
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nemrég jöttünk ki a
Egyébként ti gyûjtötök valamit a játékban? Tehát mondjuk házdekorálás céljából? Én minden kis marhaságot vagy egyedi dolgot...de lassan eladok jópár felesleges holmit...bõven kinõttem a Novaci szobámat😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,