6837
...
  • horthy
    A Lonesome Road miért nem indul el a játék adattárába látom a Honest Hearts és a Dead Money mellet ez a kettő fut ! Elmegyek a völgybe ahol a buszroncs van és nem tudok bemenni az ajton ! Milyen feltételei vannak még a a Lonesome Road-nak mit kell teljesiteni vagy csinálni hogy megkapjam a küldetést vagy kihez mihez kell menni ?
  • bardocz
    Kezdtem egy új játékot, és betöltöttem a meglévőt, így most eddig jó.
  • bardocz
    Van a local contentnél a fájlok ellenőrzése, megcsináltam, az sem segít.
  • bardocz
    Tölteném be a játékot, de folyamatosan megfagy töltés közben. Próbáltam több mentést is, mind ezt csinálja. Mit tudnék vele csinálni? Steam-en belül valami?
  • Ryder62
    Asszem ki is írja az elején hogy ez egy odaút, addig nem jöhetsz vissza míg nem teljesítetted.
  • horthy
    New Vegas Honest Hearts-bol vissza lehet-e jönni az eredeti játékba vagy végig kell menni egy küldetéssoron az a feltétel ? Mert Zion völgyébe már eljutottam de ki már nem ! Honest Hearts , Old World Blues stb van-e magyarositás ??
  • Alexzel
    A wiki-n ez az erőnél van leírva. Használhatod a fegyvert, de távolsági fegyvernél kevésbé vagy pontos, közelharci fegyvernél meg lassabban tudod használni.
  • horthy
    Most olvastam a wikin a fegyverek adatait ott irja hogy a gépágyuhoz 10-es erő kell a Nehéz Mesterlövészpuskához meg 8-as miért tudom használni akkor őket 6-os erővel ? Mi a jelentősége az erőnek pontosságba szol bele vagy mibe ??
  • kobra223
    sziasztok most vettem meg steames new vegast a gondom a következő 0.9-es magyaritást fel raktam de inditás után a logoknál kifagy a játék de a muzsika megy tovább de ha meg deaktiválom a magyaritást akkor hiba nélkül megy telepítés útmutató szerint telepítettem
  • horthy
    Van-e olyan fegyver amivel lehet löni mérgezett lövedékeket a New Vegas-ban ? A Fallout 3-ban lábon tudtam löni házilag gyártott nyilpuskával a Death Claw-okat és lésántulva szétlöttem öket ! Látom a macsétát lehet mérgezni .
  • ToMM23
    Na Nekem eleve nem volt semmiféle fickó.. Csak betévedtem a gyárba. Azt az ajtót meg simán feltörtem.. Rendben akkor készre csinálom.. :)
  • xFreex
    Ott valami nem jó. Nekem a küldi eleve úgy indult, hogy felvettem 2-3 csillagos kupakot és utána nem sokkal egy fickó jelent meg, aki felhívta a figyelmemet a kupakok gyüjtésére. Ha megvan az 50 akkor fesztusz és kinyílik az ajtó ahol a kincskereső volt a lézerpisztollyal.

Szerintem ne rezeteld, hanem csinlád készre conzollal.
  • ToMM23
    Sziasztok ! A "The Legend of the Star" küldetést, amikor elfogadom a Festus nevezetű animatrontól, akkor jön az a küldetés aminek a végén meglelem a csapdába került kincskeresőt ott a gyárban. Meg a "pew pew" pisztolyt. Utána jönne,hogy 50 csillagos kupakot kell gyűjtenem. Amiket ha gyűjtök akkor simává válnak..Így nulla, azaz 0 darab olyan van Nálam.. A quest meg egyre azt mondja, menjek vissza a robothoz.. De ott meg nincs semmi dialógus ami erre vonatkozna.. No ilyenkor mi a teendő ? Próbáljam console paranccsal "rezetelni" a küldetést hátha ?
  • Although
    Következő :)
  • Although
    Az a csapat megszűnt szerintem, de ezek folyamatosan adnak ki dolgokat 2-3-an közülük összedolgoznak. Ezekből lesz valami ne aggódj. :)
    Megjelent a redesign 3 és a fallout character overhaul ezekre épülve jön ki ez a mód. De amit betettem korábban az az ember is, macitroll, vagy 15 modot jelentettet már meg az FNVhez. Ezek a nexushoz köthetők. Kicsi de kemény, kitartó mag van a Falout NEW vegas körül.
    És vannak nagyon jó quest modok utoljára a Coito ergo sum jött ki ami egy kemény sex mod történettel helyszínekkel :D
  • Ryder62
    NPC csere?

Amúgy jó hogy ennyi mod van meg minden de 3/4-ük meg sem jelenik soha.

Annyi nagy mod van "készülőben" és mégsem hallani róluk semmit. Volt egy San Franciscós is az is kukázva van már szerintem.

Egyszerűen elfogy a kezdeti lelkesedés.
  • Although
    Ezt beteszem, eszméletlen jó. dragbody új modjából van wip kép. Ezt is megnézem ha megjelenik. :) Valami brutálisan jó kép :)
  • Although
    Így konkrétan nem emlékszem. Van tűzhely consumot csinálni. Van esztergapad golyókat barkácsolni és van műhelypad fegyvereket fejleszteni. Tehát meg tudod nézni a fegyvered upgardelhető vagy sem. illetve van karom fegyver is. Ebből kicsit komolyabb lett.
  • horthy
    A New Vegas-ba vannak-e eszköz épitési tervek nyilpuska , karom stb mint a Fallout 3-ban ? Bobbhead-ok bábuk amik képzetséget adnak ? Meg milyen érdekességek ?
  • Although
    Tegnap sikerült rájönnöm a mod organizator és a Fallout együtt működés kulcsára, ha valaki másnak még probléma lenne. A 4GB exe a kulcs, ha indító menü nélkül elindul akkor működni fog a dolog.
  • Although
    Pro:
    - Jobb történet, élőbb karakterek. Szinte minden questnél van lehetőséged választani többféle megoldás közül.
    - Nem csak gyilkolással boldogulhatsz, szinte minden megoldható békésen is vagy a speech használatával.
    - Jobb crafting és van tűzhely, ahol főzőcskézhetsz.
    Szerény véleményem szerint a valaha készített legjobb open world rpg. :)
    Kontra:
    -Hangulatilag a Fallout 3 talán jobb mint sötét komor valóság.
    -Eseménydúsabb a Fallout 3 talán.
    -Tény a Beth eddigi legjobb játéka a Morrowind után az F3 lett.

Van lehetőség szoba foglalásra illetve a sztori során saját lakosztályod lehet.

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.27. 06:41:09
  • horthy
    Most kezdtem el a New Vegast ' A Fallout 3-at 5 éve játszottam végig . Lehet-e saját házam a New Vegas-ban ? Miben másabb miben ujjab ez a játék ? Látom szerelöként maximumra lehet javitani bármilyen puskát stb képzetségtöl függetlenül csak több anyag kell hozzá kisseb tudás esetén a Fallout 3-ban csak annyira tudtam megjavitani egy fegyvert amennyi a javitási képzetségem volt . Mennyi lehet a max képzetségi szint ??
  • Fenrir
    Én így a rejtőzködés rendszerrel szívtam meg, amikor az Old World Blues dlc-ben a Stealth Suit küldiket csináltam és folyamatosan, majdnem maxos sneak képességgel, stealthboy-jal kiszúrtak a robotok teszt közben. Aztán megnéztem a Project Nevada beállításokat és very hard-on volt a sneak, visszaraktam vanilla-ra és rögtön meg is tudtam csinálni.

Másik dolog az életerő. Nagyon alacsony alapból a Project Nevada miatt, nagyon gyorsan el lehet halálozni a dlc-kben, érdemes azt is visszaállítani vanillára.
    Utoljára szerkesztette: Fenrir, 2014.10.22. 19:18:40
  • lammaer
    BINGBINGBGING!

Ön nyert, én pedig pirinkodhatom mert feketén fehéren írja a mod leírása hogy a kajarendszert "overhaul"ták, sőtmitöbb a mod configuration menüben van is checkbox rá

De persze erre azután jöttem rá, hogy az FNVEditbe elmélyedtem egy kicsit, és némi matatás után kiszedtem a modból a sunset-re vonatkozó részeket. Végülis nem ártott megismerkedni az FNVE-vel, így ki tudok nyomozni még pár conflictot :)

Ilyen az amikor az ember eszetlenül rakja fel a most endorsed modokat....
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2014.10.22. 09:13:11
  • Fenrir
    Nincs fent véletlenül a Project Nevada? Mert az eléggé erősen módosítja a dolgokat a kaja/pia rendszerben.
  • lammaer
    Köszi, nézegettem ezt a toolt (sajnos itt benn kipróbálni nem tudom), szóval akkor itt lehet itemekre keresni... na majd este nekiesek :)
  • SaGa
    Az FNVEdit a legjobb erre a célra.
  • lammaer
    Srácok, van arra valami lehetőség hogy kitaláljam hogy a játékban egy bizonyos tárgy megjelenéséért/működésének megváltozásáért melyik mod lehet a felelős?

Konkrétan azt szeretném kideríteni hogy nálam a sunset sarsaparilla meg a különféle steakek miért nem gyógyítanak (a nuka cola az igen). Mivel felkerült pár mod de azok leírásában nem találtam erre a változtatásra utalást, próbálgatással elég nehéz lenne kitotózni hogy ki lehet a hunyó.

Nincs esetleg valami tool amivel ki lehetne bogarászni hogy melyik mod piszkálta meg a kajákat?
  • Ryder62
    Egy jó ideje már nem követem.
  • kissssss
    ez olyan riddickesen hangzott most :-)
  • Although
    Hi! Azt tudod ugye, a modod letöltése 40e felett van :) Rengeteg rajongóval.
  • Ryder62
    Jónak tűnik.
  • Although
    Ezek szerint egy óriási nyitott világú városba csöppenünk ahol légió/NCR háború a városért valamilyen értékes háború előtti artifactért.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "The Mod will take place in a huge open and snowy city world-space where 2 factions (namely NCR / legion) are fighting for controlling the town and both looking for a pre-war invaluable artifact. You will first have to go there following the north road. A long trip already.
    Main quest will send you to many specific places following the storyline, be prepared for heavy and fierce combats against different factions or monsters."

Emberünk egy módja amiből lemérhető mire képes. Valut overhaul
  • Although
    Frontier WIP
    Frontier WIp+
    Nohát egy példa kép.

Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.14. 16:52:26
  • Fenrir
    Köszi :)
  • SaGa
    Azért, mert idióta a kiértékelő rutin. Felnéz a nexusra és megnézi, hogy a tárhelyen lévő fájlok közül az utolsónak mi a verziószáma. Csak épp azt felejtette el aki írta, hogy egy modnál gyakran ott hagyják a régebbi verziókat, illetve vannak esetleg olyan illesztő verziók, amik egy másik modhoz hangolják az adott modot és ennek is eltér a verziószáma. Erre nincs felkészülve.
    A legjobb ha megnézed magad, hogy mi a helyzet és ha tényleg van újabb, akkor letöltöd, ha nincs, akkor mg nem foglalkozol a figyelmeztetéssel.
  • Fenrir
    Használ még valaki Nexus Mod Manager-t rajtam kívül?

Nem tudom értelmezni a kijelölt sor végén a verziószámokat. Miért vannak warning-ok ha a telepített nem kisebb mint az elérhető?
    Utoljára szerkesztette: Fenrir, 2014.10.07. 18:57:41
  • Although
    És az NVAC nevű csodát tedd fel főleg az ami megszünteti a CTD, freeze-t. Szó szerint nullára.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2014.10.06. 11:25:01
  • Fenrir
    A fnv4gb.exe-t eddig is használtam, de erről a patch-ről még nem hallottam, most kipróbálom.

Amúgy nálam a Skyrim szemernyit sem fagyott, pedig volt fent nem egy mod.
  • Although
    Ha végigcsinálod amit írtam korábban tehát a japcsi unoff patch, a 4GB téma akkor még annyit se fog fagyni mint a skyirm.