6837
...
-
xFreex #5715 A fegyvereket, ruhákat, aid-eket is lehet billentyüre rendelni. Pip-boy-ban nézed a fegyvert pl. lenyomva tartod az 1-es billentyüt majd nyillal katt a kiválasztott fegyverre. Ezek után az 1-es gombra azt a fegyvert fogja elövenni, egészen addig, amig az inventorid-ban van. 1-8 ig lehet használni a számokat. -
#5714 Dehogynem, felul a kereskedesnel van ket "<" ">" jel, azzal tudsz kategoriankent nezni. -
#5713 Nem lehet boundolni billentyure valahogyan a terkepet, weaponokat, aid-eket, vagy a stat kepernyot?
A kereskedonel nem lehet leszeparalni, hogy mi az aid, weapon, ammo, es egyeb cucc? Mert igy egesz atlathatatlan. -
#5712 Ez a mod (RTS) es az otlet be is kerult a Fallout 4-be :) -
Malachit #5711 És van egy olyan mod is, amiben a déli lerombolt városkát lehet újra teljesen felépíteni. Te lehetszl a polgármester és küldetések segítségével, amiket a lassan beköltöző lakosok adnak szépen felvirágoztathatod :) -
#5710 eleg nekem az a szoba.
Most valami olyan helyen jarok eszakon ami tele van epuletekke, ott van a crimson karavan is, es a Kingnek dolgozok -
Alexzel #5709 Ha modokat használsz, van 1-2 jó házat tartalmazó mod is. Pár példa amit ismerek:
Goodsprings Farmhouse - Goodspringsben egy fejleszthető kis ház sok szekrénnyel, kis questtel (meg kell javítani a gépeket)
Willow - A Better Companion Experience - Ebben Willow-on kívül (aki menet közben beszél, dúdol,...) Novac-ban a szobán kívül egy bungalót is lehet bérelni. (Willow a játékban hivatalosan felvehető társak mellett is veled maradhat, esetleg még beszélget is velük, quest-jei vannak és össze lehet vele barátkozni.)
Run The Lucky 38 - A Lucky 38 kaszinót lehet fejleszteni és felvirágoztatni (én idáig nem jutottam el) - itt az alapjátékban lehet szobád -
#5708 megvan a kulcs :) -
Although #5707 Vagy bérelhető is egy összegért de ahhoz is kell a banya :) Ha épp neki segítenél inkább :) -
xFreex #5706 Annak úgy kellett lennie. A kulcsot megkapod a boltostól miután befejezted a come fly with me küldetést. -
#5705 Jaja, csak a haziasszony mar elvesztette a fejet :) -
Malachit #5704 NOVAC-ban, ha jól csinálod a küldetéseket, megkaphatod az egyik panzió szobát az emeleten véglegesen. Van benne ágy, széf, mosdó, meg pár szekrény. Ezekbe lehet pakolni. Egész jó bázis. Jobb mint pl. egy sarki kuka volt az elején nekem Prim-ben :D -
#5703 Kezdek belejonni, csak a deathclawokkal van problemam. Egyet nem tudok csalni es 1 csapassal kivegeznek.
Van valami haziko vagy szef ahova lerakhatom a cuccot ami nalam van?
Emlitettetek lejjebb csak nem talalom. -
#5702 Van sajat lakasom es szefem? En nem talalkoztam meg ilyennel. Vagy ez az egyik kieg sajatossaga? -
Malachit #5701 Pénzzel nem lesz gondod, aha DM kieg végén meglógsz a cuccal :D Igaz addig se volt gondom, csak a legelején. Utána annyim volt, hogy odamentem a lőszerárushoz és mindet megvettem tőle. Sokszor elfogyott az npc-k pénze is és csak állt hegyekben a felszerelés a lakásban :/ Vicces, hogy 1 kicsi széfben egy ipartelep méretű raktárnyi cucc is elfér :D
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.08.03. 11:01:20 -
#5700 koszi a tippet :)
A karmat hol jelzi hogy mennyi, mert mar eleg sokat vesztettem :)
-
Alexzel #5699 Ha felveszed a Jury Rigging perket, akkor nem kell a 2 fegyvernek azonosnak lennie, elég ha azonos kategóriásak. Így elég sok pénzt lehet keresni, mert pl. az olcsón megvehető Varmint rifle segítségével a jóval drágább Hunting rifle-t vagy Anti-materiel rifle-t is javíthatod. Ez az armorra is vonatkozik. -
xFreex #5698 Ha a távcsövel szerelt fegyvert akarod javitani a simával akkor nem gáz. -
#5697 elolvastam mar a vikit.
Akkor 2 ugyanolyan fegyver kell hogy tudjam hasznalni a pipboy repairt?
Az nem gaz ha az egyik moddolt pl tavcsovel? -
Although #5696 Repair wiki
:) -
#5695 Akkor csak 90? Valamennyit el kell érni, hogy egy skillt tudj használni, ami ezt lehetővé teszi. -
Although #5694 Nem kell 100-as a másik fegyverrel való javításhoz. Ha van több azonos akkor kapsz egy menüt és működik. -
#5693 Ha jól emlékszek 100as repair kell, és akkor másik fegyverrel tuod javítani a sajátod, az másik meg eltűnik közben. -
#5692 Sziasztok!
Fegyvert csak a Mojave Outposton lehet javitani, valamint weapon repair kittel?
70+ -os a repair skillem, a PIP BOY fegyverek oldalan megsem aktiv a repair csak a mod. -
sata75 #5691 eh, nemtudom, lehet, hogy azért mert 10x annyi időt öltem bele:) -
kissssss #5690 +1 hp kapsz állandóan 5 másodpercig -1eröt kapsz két percen át és így tovább..... -
#5689 Meg egy kerdes: Azt hogy kell erteni hogy:
+1 Hit Point for 5s, -1 Strength for 2m, +2 radiation?
masodpercenkent 1 HP-t ad, -1 eronlet 2 percig, es 2 rad fixen pluszban?
Vagy csak 1 HP-t ad osszesen? -
kissssss #5688 -
Although #5687 Tőled ez meglep :) Rengeteg apróság van a FNV-be ami sokat dob rajta mint rpg ami a F3-ba nincs :)
Felületesen nézve jobb a F3 ami szintén nem rossz. Akció játékosoknak jobb is. Elsőre én is így gondoltam de miután belemélyedtem meg láttam milyen szerteágazó a sztori nos nem lehet egy napon említeni, minden negatív felhang nélkül mert a F3nem rossz játék. -
#5686 Borderlands megvan Goty kiszerelesben, Rage-t probaltam, haat.
Az angollal kulonosebben nincs gondom, csak nem szeretek oldalas parbeszedeket olvasgatni, magyarul sem :)
Viszont pl a Stalker(megvan mind a 3 resz) mar csak azert is tetszik, mert lopakodos, eletszeru fegybertuningolos RPGFPS.
Sokat jatszottam a Skyrimmel is, csak egy ido utan unalmas.
Szoval nekemvalo lesz ez csak ki kell ismernem az alapokat. -
sata75 #5685 szerintem neked a fallout 3-al kellene kezdeni, ahhoz van full magyar felirat + szvsz jobb is mint a NV.
FNV-hez is van valami alap magyar felirat de azt hiszem az csak kb 80%-on van, a dlc-k meg 0.
Utoljára szerkesztette: sata75, 2015.07.29. 17:39:16 -
#5684 Shooternek (azt hiszem így nevezted pár napja) nem a legjobb választás az FNV, ellenben rpgnek kiváló. Lehet inkább a Rage, Borderlands posztap vonalon kellene haladnod, mert bár ott is vannak szerepjáték elemek és karakter fejlesztés, de azok inkább kiváló akciójátékok, nem szerepjátékok.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.07.29. 16:37:58 -
#5683 Akkor neked nem rpg-t kéne játszanod, hanem fps-eket. -
#5682 Az a baj, hogy nem nagyon szeretek olvasgatni.
Amennyi szoveg van a stalkerben, az nekem boven eleg :)
Viszont pl az Elder Scrolls Oblivion/Skyrim tul sokat tartalmaz belole.
-
Although #5681 Dead money az lv20 feletti terület. -
Although #5680 Dead money egy nagyon lehangoló dlc. Mondjuk nekem tetszik :) Inkább mászkálj fejlődj és ha kb lv6 körül vagy akkor kezdj a Honest heart dlcvel ott lehet pár szintet ugrani.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.07.29. 08:42:15 -
Although #5679 Ráadásul a dead moneybe van néhány trükkös fejtörő amihez kell némi angol tudás. Az Obsidian nem nagyon kíméletes angoltudás terén a játékosaihoz. Szóval türelem kell és szótár és még így is lehet rászorulsz a fallout wikire. -
#5678 Olvastam amit irt, azt nem irta hogy nem johetek vissza, csak azt hogy nagyon ajanlja hogy magasabb szinten kezdjek neki.
Az E-DE raketabazisra is ezrt irta, megis gond nelkul ledaraltam mindent.
De a Dead Money nem tetszik, sot egyenlore a jatek sem.
De igy voltam a Deus Ex-el is, 3x alltam neki, mire kiirmertem a rendszert,e s onnantol 7x vittem vegig a Directors Cut valtozatot(amit termeszetesen meg is vettem), mai napig kedvenc. De ehhez a jatekhoz meg ernem kell egy kicsit. -
kissssss #5677 gratulálok..... gyűlölöm mikor a másik orra alá dörgölik hogy miért nem tud angolul de most sajnos nekem is ezt kell tennem, azért egy nagyon nagyon minimális angol tudást próbálj plz felszedni mert így csak kínszenvedés lesz a játék.
(tudom mert én is voltam ilyen helyzetben)
minden dlc figyelmeztet a start előtt hogy biztos akarod e? asszem még minimális szint követelmény is kell a dlc-hez.
(dead money dlc-vel pedig nincs semmi probléma nagyon is jól meg van az csinálva, a gond ott van hogy először meg kéne tanulni játszani/kiismerni a játékot... először new vegas környékén flangáljál aztán ha már belejöttél akkor nekiállhatsz buherálni a dlc-ket, mert így csak magadat cumiztatod) -
xFreex #5676 Hányszor mentél rá a gyorsmentésre? Ha csak 1x akkor lépj ki a játékból és keresd meg a mentés mappáját (dokumentumok/mygames/falloutnewvegas/saves) Keresd meg a quicksave.fos.back fájlt és nevezd át sima quicksave.fos-ra. Előtte azért töröld vagy rakd át másik mappába a sima quicksave.fos fájlt. Inditsd a játékot és a korábbi mentést kapod vissza.
Ugyan ez igaz az automentésre is.