6837
...
-
#75 PSM3 scans
-
#74 189 mióta sok? + a sajátnál a warez topikok
Szeretek játszani na ennyi! -
#73 off
nézd meg grebbert..:D -
#72 s p o i l e r e k ! ! ! !
FRISS: SZKENNEK
Megérkeztek a szkennek, szép sorban akkor lássuk is őket: GECKÓK RULEZ!
1....2.....3....4...5....6....7....8....9..
Bónusz Spoilerek: The Mystery Man - a Misztikus Ember bújkál a vécében.. Legjobban a geckók néznek ki, a játék többi grafikája elmehet szódát inni.
Párbeszédek akkor Öö.. Hogy is van ez??!:
Összes párbeszéd-opciót mutatják..Ha elbukunk egy Persuade-t, még akkor is mutatják a lehetőséget. Nincsenek negatív következményei, ha elbukod ezeket. [Akkor minek vannak egyáltalán ezek a Checkek??!] Feltehetően azért, hogy megdobott Persuade-el le is játszódik az akció, míg elbukott Persuadevel nem. Tehát bárki láthatja, hogy ha bevesz egy Chemet, elolvas egy magazint vagy könyvet és eléggé feltápolódik a Skillje, akkor mire számíthat.
Fegyvertalálatok hátradobják az ellenséget.
.Az Obsidian fejlesztők oszlatták az újságírói találgatások keltette pontatlanságokat. Dialogue skills: kétszintű, magas képességgel plusz szövegek jelennek meg a párbeszédek során. Area 51 bennlétéről nincs megerősített infó. Lesz hardcore mód, ahol vizet kell inni, lőszernek súlya van és a gyógyítás nem azonnali.
A történet három fél körül konvergál: New California Republic vs. Caesar's Legion vs. New Vegas residents. Nem vagyunk Vault-lakók, de egy olyan valaki adott egy Pip-Boyt. Vault suitról van egy screenshot. Új minigun-stílusú fegyver került be, valamint egy M4 kinézetű assault rifle. VATS-ban a kézifegyverek speckó mozgásokat kapnak, mint a golfütő tököntalálata. A Hoover Dam működik és elektromossággal látja el a várost. Van egy misszió, szupermutánsok fogságából kell egy ghoult kiszabadítani, akit aztán felvehetünk a csapatba és egyszerű parancsokat meg cuccokat adhatunk neki.
Geckók visszatértek. Bunkó és intelligens szupermutánsokkal találkozunk, mint például az elit Nightkin. Általában a Fallout 3 módjára néznek ki - BooOOo! - és van egy 1950-es évekbeli frizurás szupermutáns maca is, aki a vezérük. Karakterkészítés egy vigour machine szerkezettel történik.
Van egy NCR bázis: McCarran Airport. A Caesar's Legion a Vegas Stripen herreg, míg a szupermutánsok a Black Mountainba fészkelődtek be. Fremont és Primm városok várnak, amely utóbbiban toplessz revű vár. Párbeszédeink során például a high Explosives skill tulajdonosa robbanóanyagokról folytathat beszélgetést néhány erre alkalmas ponton.
Karmához került még egy Hírnév rendszer. Ugyanaz az engine, mint a Fallout 3-é. Kevesebb atombombát kapott Vegas, azért néz ki annyira érintetlenül. A Barter képességgel nemcsak boltban, hanem küldetések teljesítésekor kapott pénzmennyiségen is alkudozhatunk.
Sztori:
Sebesült futárként fekszünk és rohadunk lassan egy nem túl mély gödörben. Arra jön egy barátságos robot, Victor és kiás. Gazdája, Mitchell doki meggyógyít minket. Átmegyünk a Vigour teszten, amely elektronikus szalonjáték, karaktergenerálás és felsetupolja a SPECIAL-t. A Rorschach tesztek csak szórakozásnak kerültek be. Doki kezünkbe nyom egy Pip Boyt és elküldt a boltba tejet venni..
A Hoover Dam - Hoover Gát - és a Helios nevű naperőmű szolgáltatják a naftát, utóbbit Poseidon építette. Ezekbe harcoljuk be magunkat, onnan aztán arra irányítjuk az áramot, amerre kedvünk tartja. Heliost megtarthatjuk magunknak, ekkor brutál orbitális lézert hívhatunk be, Á'la Red Alert. A hírnév rendszer három csoport felé ápolt aktuális kapcsolatunkat mutatja: NCR, Ceasar's Legion és a helyi népek. Rengeteg kép várható egyelőre valószínűen szkennelt formában..
Info: Hardwired
-
#71 Jó lesz csak csökkentsd a 800pix szélességet, 790 -re -
#70 Jöjjenek az újabb információk:
* Vegas városát nem érték nukleáris csapások, így a hatalmas épületek közül szinte mindegyik áll még, a város tehát szinte érintetlen.
* A történetben a három ellenséges frakció a New California Republic, a Caesar's Legion és New Vegas lakói.
* A játékos nem Vault-lakót fog alakítani, de kapni fog egy Pip-Boyt egy Vault lakótól. A főhős egy futár, akit magára hagytak a sivatagban és egy barátságos robot menti meg.
* A VATS-ban most már a közelharci fegyverek (botok, golfütők, stb.) mind sajátságos speciális mozdulatokat kapnak.
* A Hoover-gát is szerepel a játékban, ez látja el árammal a várost
* Lesznek ostoba és intelligens szupermutánsok, az elit osztályt a Nightskin-ek fogják jelenteni.
* A New California Republic főbázisa a McCarran reptér; Ceasar's Legion főhadiszállás a Vegas leszállópálya; a szupermutánsok pedig egy Black Mountain nevű helyen tanyáznak majd. Helyet kapott egy Fremont és egy Primm nevű város is. A PC Gamer állítása szerint az 51-es körzet is jelen lesz a játékban.
* A képességek most már nagyobb hangsúlyt fognak kapni a beszélgetések során. Például egy magas robbantási szakértelemmel rendelkező karakter beszélhet majd a robbanóanyagokról, vagy egy robbantásról, ha a helyzet úgy kívánja.
* A Barter képesség segítségével most már nem csak a bolti árakat lehet lejjebb tornázni, hanem a jutalmakat is meg lehet növelni.
* Minden városhoz kapcsolódik majd egy Reputation (hírnév) mérő, mint a Fallout 2-ben. Emellett a Karma is megmarad.
* A követőinknek kiadhatunk majd olyan utasításokat, mint "Maradj", "Kövess", "Támadj".
-
#69 Többi scan:
-
#68 Nagyon jól hangzik, szinte túl szép hogy igaz legyen. :D Örülök, hogy lesznek normálisan frakciók, így minimum három végigjátszás garantált.... -
#67 -
#66 Ilyen pici lesz a map?:O :C -
#65 -
#64 Egy pár finomság:
-Hardcore módban a játékosnak muszáj lesz vizet inni, a lőszereknek súlyuk lesz, a Stimpakk-ek nem azonnal fognak felgyógyítani.
-Normál módban olyan lesz a játék menet mint a Fallout 3-ban.
-A játékot egy súlyosan sérült futárként kezdjük, akit egy robot Victor kapar majd elő a sírból ( a Trailerben mi vagyunk elásva a temetőben), és a robot tulajdonosa dr Mitchell fog majd minket felgyógyítani, ami a karaktergenerálásal fog összefonodni. Tőle kapjuk majd meg a PipBoy-unkat is.
-Ha kiszabadítunk majd egy Ghoult a szupermutánsok fogságából, onnantól kezdve hűséges társunk lesz, mint Dogmeat.
-A Gekók visszatérnek.
-A szupermutánsok változatosabbak lesznek, lesznek ostobák, intelligensek, és a Fallout 1-ből ismert Nightkin-ek is visszatérnek. Lesz majd egy női szupermutáns is aki valamiféle főnök lesz.
-Lesz reputációs rendszer ami a karmádon fog alapulni.
-Jobb alkudozással nemcsak alacsony árakat érhetsz el hanem értékesebb felszerelésekhez juthatsz ( végre lesz értelme a Csere képzetségnek)
-A társainkhoz lesz majd egy kis almenü amivel parancsokat oszthatunk majd: Fedezékbe!, Állj!, Támadás!
-Három frakció lesz: NCR New California Republic (Új Kaliforniai Köztársaság), Caesar's Legion (Rabszolga kereskedők), és New Vegas lakossága. A három frakció egymással harcol, tehát bármelyiket válasszuk a másik kettő rühelni fog minket.
-New Vegas szinte érintetlen város lesz, kevésbé lesz romos mint Washington.
-Rengeteg helyre eljuthatunk majd: Hoover gát, McCarran Reptér, Fremont, Primm, New Vegas városa, Black Mountain (ez lesz a szupermutánsok bázisa),és az 51-es körzet.
A többit megtaláljátok itt: No Mutans Allowed
Írta Hotomi Sg fórum. -
#63 Simán kimehetne... a zászlós fickó pedig maga a lényeg :D -
#62 Nekem tetszik a kép banner-nek.
Azt hogy milyen lesz szerintem ma már többet fogunk tudni róla, mert mára ígértek néhány szaftos hírt róla.
Bár nálam a Fallout 3 -nál a teljes modolhatoság és a Dlc-ékel vitte a prímet.
Ez remélem itt is lesz. -
#61 Banner ?
Encore..igen, rpg lesz..sőt...miután ezt az Obsidian Entertainment készíti, akik olyas apróságokon dolgoztak, mint a Kotor2 vagy a Neverwinter Nights 2, és több olyan emberke van a csapatban, akik a Black Isle-nél voltak előtte, s nevükhöz olyan játékok köthetőek, mint a Fallout 1-2, Baldur's Gate Saga, Icewind Dale, Planescape Torment, gyanítom erősen esélyes lesz egy "Év RPG-je" címre, és méltó folytatása lesz a Fallout 1-2 -nek ..egyesek egyenesen azt állítják, ez lesz a valódi 3. rész, a valódi folytatás, nem a Bethesda féle kitekintés...az se lett rossz, de ez alázni fogja, az az érzésem -
#60 Ez most akkor RPg lesz mint a Fallout 3 vagy valami más? Merthogy azt írták hogy a Fallout 3 féle világban játszódik, de nem a FO3 folytatása.... -
#59 Jaj bocs elbambultam és későn vetem észre hogy te is belinkelted. -
#58 Igen a Bethesda hivatalosan is megerősítette, hogy a Fallout: New Vegas 2010 őszére várható, PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.
És február 11-én az OXM címlapjára tűzi a játékot.
Fallout New Vegas - Debütáló trailer:link -
#57 Új tréler, novemberben new vegas -
#56 Bethesda announced follow-up to Fallout 3 today, Fallout: New Vegas. Details coming. Release: Fall 2010 -
#55 Ünnepélyesen bejelentem, hogy a mai nap alkalmából megnyílt a játék HIVATALOS FÓRUMA!
Jó böngészést. -
#54 -
#53 Csúnya hoax, miután maguk a fejlesztők látják el infóval a népet a fórumban...
New Vegas Offical forum thread
-
lammaer #52 "És egy Mass Effect 2-es Ai taktikázás."
Biztos mérvadó egy olyan játék AI taktikázása amit még nem láttunk? :)
-
Swarczi #51
Ezek mellé még beleraknék némi realitást is, ugyanis FO3-ban szerintem picit irreális volt hogy míg a legnagyobb városokban is max ha 20 fő lakott addig mi néha ugyanennyi (ha nem több) embert irtottunk ki. -
#50 Nos akkor félreértettél engem, én a szalagos időkben kezdtem és volt olyan játék amire most is emlékszem nem úgy sok mostani játékra amit csak néhány hónapja játszottam.
A motor nem csak a grafikát befolyásolja hanem mondjuk azokat a bugokat is.
Vagy mondjuk a terep rombolhatóságára vagy az Npc-ék Ai-ra(nem rohanak le egy Power Armor-os sereget egy pisztolyal, hanem taktikáznak erősitést hivnak) Stb... stb... sorolhatnám.
Nem kell nekem egy Far Cry 2-es grafika, de mondjuk egy Crysis-es rombolhatoság vagy jármű vezetés ha már lesz autó és nem a Borderlands-ban lévő. És egy Mass Effect 2-es Ai taktikázás.
Mert az ilyenek sokat ronthatnak vagy javíthatnak egy játék hangulatán. -
-
Noodlee #48 Szia Mesterem itt is! :)
Igen.
Nem a grafika a lényeg, hanem a hangulat! -
#47 én meg voltam elégedve a grafikával, qvára nem érdekel, hogy néz ki egy játék, ha meg nem kell engine-t fejleszteni hozzá, max egy meglévőt turbózni, akkor hamarabb kész van a játék
(múlt héten például órákig ökörködtem c64-es játékokkal, pedig grafikában ma egy karóra többet tud...) -
#46 Az igen -
#45 Nem azért, csak bíztam benne hogy a Fallout 3 alatt futó Oblivion motor már akkor is öregecske volt, hátha lecserélik egy újabbra ami jobban dohog. -
#44 Fallout: New Vegas - ugyanmár!
Kacsa volt az egész! Még hápogott is!
A GameSpot fórumán egy érdekes hozzászólás ékeskedett a napokban egy új Fallout játékról. Az amúgyis gyanús nevű posztoló azt állította, hogy megbízható forrásból kapta az információkat, továbbá szép részleteket körített oda. A hab a tortán viszont az volt, hogy a Game Informer legújabb számának lesz a címsztorija.
A leírás természetesen sokakat meggyőzött - általánosságban nem nehéz felvázolni egy játékot - és sokan már kezdtek benne bízni, hogy jön az új Fallout rész. A Bethesda és a Game Informer viszont a mai napon kiábrándította a közönséget, vagyis hivatalosan cáfolta az egészet: nem tér vissza mostanában a sorozat, főként nem Las Vegas-ban.
forrás:otherworld.hu -
#43 nem arról volt szó, hogy nem csak a jogokat, hanem a grafikus motort is megkapták ? -
#42 Azt azért jó volna tudni milyen motoron futt.
-
#41 Ezzel a háttértörténet végigjátszhatoságával a Bioware megint nagyott alkotot jó lenne ha minél több rpg átvené ezt ,valahogy jobban magáénak érzi az ember a karit ha tudja min ment keresztül. -
#40 argh..hogy a pcguru cikkeinek olvasói mennyire képtelenek értelmezni azt, amit olvasnak, azon a hajamat téptem...
mondjuk a cikk írója is kicsit pontosabban fordíthatott és fogalmazhatott volna -.- -
#39 kiváncsi vagyok..ha lehet ghoullal lenni, vajon super mutival is ? -
#38 Fallout: New Vegas - Az első infók : link
-
#37 nyami :) -
#36 Egy pár igéretes igéret reméljük marad belöle a játékban is valami...
-Similar to Dragon Age: Origins, at character creation the player can select from different background stories. The first few hours of the game are different depending on which background you choose, and you get some unique perks based on your background when the main game begins.
- One background story is shown, Chinese Agent. The background story takes place before the bombs fell. The player is part of a team of Crimson Dragoons infilitrating Hoover Dam. You manage to sneak through the Americans' defenses, set explosives, and head to an extraction point, but your escape is cut off by American soldiers in Power Armor. The player and other survivors of the Crimson Dragoons take refuge in a cave in the canyons, where they commit hari kari with cyanide capsules. The player about to do the same when the bombs fall. The background story ends an indeterminate time later, when the player exits the cave, removes his helmet, and sees his ghoulish reflection in the waters of the Colorado River.
- The background story segues into character creation. The player can customize the appearance of the ghoul, and you see you start the game with two unique perks. One, similar to the Ghoul Mask in Fallout 3, makes Feral Ghouls non-aggro. The other makes the player immune to radiation sickness and allows the player to discharge accumulated radiation in a blast similar to a Glowing Ghoul, healing the player and any mutants while damaging all non-mutants in range.
- By default, the Chinese Agent has the skills Sneak, Small Arms, and Explosives tagged and SPECIAL stats set, although the player can modify their tagged skills and stats if they don't like the template.
- One character background option is Lone Wanderer. This selection has no background story or template and is a complete blank slate for players.
- The SPECIAL system used will be similar to Fallout 3, but skills will be harder to cap and one character will not be able to become a master of all skills. The article is not very specific because apparently it's something the developers are still tweaking.
- Gambling will return, but not as a skill. Your Luck stat will effect gambling results. You can attempt to cheat at cards using your Sneak skill or hack slot machines using your Science skill.
- There will be vehicles. The desert of New Vegas dwarfs the Capital Wasteland and you will need transportation to get around and explore it. You will acquire a vehicle several hours into the main quest. You can customize your vehicle with parts bought at shops or won through racing circuits and quests. Vehicles will not be common, but you will encounter road gangs, merchant caravans, and other vehicles in the wastes. The open desert is home to some very large mutant creatures, like giant radscorpions and sandworms, that will attack your vehicle.
- New Vegas has a coliseum run by a slaver gang called the Caesar's Legion. You can gamble on and participate in arena fights