6837
...
-
#115 Jöhet egy-két vélemény mi lesz a különböző helyszíneken?
Mint pl az 51-es körzet vagy az Ufó központ.
-
#114 Igazából ez a játék azért lett különálló mert különállónak is akarták.
Ez a projekt nemsokkal a három fejlesztésének kezdése után indult.
Hasonló elképzeléssel mint a Call of Duty, és hasonló képen akarják folytatni de szerencsére nem ragaszkodnak az éventei megjelenéshez. -
Deathstorm676 #113 Ezek az emberek az életben maradásért küzdenek és nem csak azért ölnek embereket mert nincs jobb dolguk. Sztem nem illene a fallout hangulathoz. Ez csak a 3-as alapján mondom mert az 1,2-vel nem játszottam. Igazából ez a játék csak azért lett különálló a fallot 3-tól mert ott már így is tele volt a játék végén a karakter marha jó fegyverekkel, jó stattal és a dlc-k ezt fokozták ráadásul a megemelt szinttel már majdnem ki lehetett maxolni. Így legalább egy teljesen új történetet kapunk és megint a nulláról kell építeni. Persze ez csak az én véleményem. -
#112 Annak örülnék pl, ha a raiderek fejlődnének, és olyan neon-agymosott-szétszipuzott punkok lennének, mint pl Batman & Robin -ban azok a söpredékek. Örök favorit, sok neon, sárgászöld és pink foszforeszkáló festékek, meg este, zsivaj, minden ami a söpredékre jellemző... -
mike01010101 #111 A kepek alapjan inkabb egy fallut 3 dlc-nek neznem, de persze ez nem baj, akarmenyi dc-t vegigjatszanek. -
#110 A képek régiek...
Igaázn dobhatnának friss brahmin husit a népnek, csámcsogni akarok!!! -
#109 Az a neve. Púder Genger: Előre! :) -
Deathstorm676 #108 Az egyik VATS-os célzásban a képen a FORE! mit akar jelenteni? -
#107 Aszem dolgozok majd egy oldalon csak ki kell tapasztalni ezt az új weblap készítőt. Úgyhogy biztos beletelik egy kis időbe. Meg most a Dlc-ék honosítása miatt szerkesztem a régit is. -
#106 Fallout-New-Vegas-új képek: link -
#105 Ilyesmi lesz a New Vegas? :P
Remélem, mert krva jó!:D
Csak hogy legyen vmi fórummozgás.
(Fallout 3 + Mods: Desert Wasteland+HiRes, Scavanger suit, STALKER Call of DC, Arsenal, ect ect)
-
#104 Nembajjj. Megkéne szerezni a demot amit az ujságnak adtak.
Mondjuk az 360ra van. -
lammaer #103 hát az nagyon messzeeeee van mééég... :S -
#102 November 17 körül. -
lammaer #101 Azt irasd ki, ide vhova nagy betűkkel hogy mikor jön :)
Minden más infó lényegtelen :D -
#100 Átköltöztem Fallout3ból ide:D
Nem akarjuk az eddig megkaparintott infókat összesűríteni egy FAQba? -
#99 Nem sok köze lesz a Van Burenhez. Ez is FPS/TPS lesz a GameBryo motorral, bár biztos átmentenek 1-2 régi ötletet a Van Buren projektből. Pl. asszem abban lettek volna járművek, remélem ebben az epizódban végre lesznek. -
#98 Ez a new Vegas olyan,mint a Van Buuren projekt lett volna,csak egy-két helyen más helyzin meg történet lesz? -
#97 Ha jól tudom az Obsidian a Black Isle volt tagjaiból áll, ugye ők rakták össze az első két Falloutot szal' remélem jó lesz ez is. -
#96 ez egy álandósult marketingduma...szerintem már így is nyomatják: te Rezsőke, mivel adjuk el ezt a játékot.."Hátt hogy izé bazdmeg, durva újítások vannak benne, megaszongyahogy beleszóhacc a történetbe meg durván szép lesz és nem kell hozzá bivaly gép, meg most a Marciró mintáztuk az ÉJÁJ-t úgyhogy nem lesz fődbuta sem, meg fedezékbevonúnak vagy mi mint Pista bá a gázóraleóvasúk elő..."
szóval ha nincs semmi ötleted hogy mitől lehetne hangzatosabb a produktumod, csak felütöd a kézikönyvet és kimásolod a 28. oldal lapalját - Marketingbutítás gamereknek c. fejezet, alcím: a mézesmadzag :D
de remélem, a többi igaz lesz :DDDDD -
WNW #95 Egyszeru lesz.. Talasz egy hiper-szuper-mega atombombat a Hoover-gat alatt a vizben... Ha elesited, elszallsz a jatekkal egyutt.. Ha hidegre teszed veglegesen, akkor meg jatszhatsz 25 orat a jatekkal... -
#94 "most jóval több beleszólásunk lesz a történésekbe."
"Választásaink és döntéseink nagyban befolyásolják a vidék sorsát"
Ezeket 20 éve hallom, de sosem láttam belőlük semmit:) -
#93 "A bejárható terep jóval nagyobb, mint a Fallout 3-ban, és annál kidolgozottabb."
Ez biztató remélem lesz valami jármű féleség is.
"A Fallout 3-ban sodródtunk az árral, most jóval több beleszólásunk lesz a történésekbe."
Az jó lenne.
Ha ez és a többi igaz javítják a a Fallout 3 nagynak nem mondható hibáit akkor ez lehet az év játéka.
"Igazin fanok élhetnek a hardcore nehézség lehetőségével, ilyenkor nem elég életben maradnunk, tiszta vizet kell innunk minden nap, a lőszereknek és egyéb tárgyaknak súlya lesz, és a gyógyítás sem hat azonnal. Normál módban az előd játékmeneti nehézségei lesznek mérvadók."
Ez is Jó lesz ki ki a maga modján játszhatja a játékot. Erős pozitívum.
Újítják a VATS és a harc rendszert is ez majd kiderül mit ad jobb lesz- e vagy sem.
"Választásaink és döntéseink nagyban befolyásolják a vidék sorsát."
Majd meglátjuk ígérték ezt már sok játékban aztán néhány eltérő szövegen kívül nem sok minden változott.
Mindent összevetve itt is lesznek akiknek ez vagy az nem fog tetszeni és majd tele okádják vele a fórumokat. De ezekkel a változtatásokkal megint egy jó játékot fogunk kapni, remélhetőleg még idén honosítva ráadásul még a Fallout világában. Ha még Geck is lesz hozzá akkor sok moddal egyénre is formálhatjuk.
Most már csak győzzük kivárni. -
#92 Akkor csak 2 fő frakció lesz nem 3? -
#91 Gamekapocs előzetes! -
#90 Újabb infómorzsák -
#89 hát én GECK-be nem nagyon igazodtam ki de nem is majd mert ígyis sokjó modot összeszedtem magamnak nexuson :) sokat tudnak dobni a játék élményen nameg tovább ellehet vele játszani ha itt ott beraksz egykét újdonságot. -
#88 A HC mod miatt érdekel csak ez a játék egyébbként nekem a harmadik rész oriási csalodás volt az elsö két rész tükrében.
Az Alpha Protocol nem az Obsidián miatt csuszik annyit hanem a balfék Sega miatt. -
#87 Valószínű ugyan az a motor lesz, reméljük egy kicsit felpofozták.
Modolhatoság címen meg remélem lesz hozzá Geck, mert én azzal többet "játszok" mint magával a játékkal.
És nagyon sokat dobot a játékon az hogy személyre szabhattad. -
#86 Nekem semmi bajom nincs az Oblivion motorjával. Kicsit felpofozzák és jó lessz még ehhez is sztem. Én már csak a moddolhatóság miatt is örülnék ha ez maradna. -
#85 Banner -
#84 Faja lett a banner -
#83 ömm...mingyá :) -
mike01010101 #82 Tobb mint 150 orat jatszottam a dlc-kkel egyutt. A mai napig eloveszem es bloodsample-kat es ujjakat gyujtok, a mutansok soha nem fogynak el. Ha csak ugyanazt megkapom mint az eredeti jatek (barmifele javitas, ujitas nelkul) nekem mar eleg. En mindig attol fele hogy a folytatas gyengebb lesz. Nem is igazan varok idenre mas jatek (na jo a mafia 2 meg a witcher 2 is) bar szerintem ez iden nem fog megjelenni. A bethesda szokott kesni, az oblivion es a fallout 3 is fel evet csuszott, az obsidian meg megtobbet kesik, lasd Alpha Protocol, de persze ne legyen igazam.
-
#81 "amik gyengébbek lettek az alapjátéknál"
Valóban gyengébbek, de még így is magasan a többi játék színvonalán felüliek lettek. Bioware, Obsidian, polcon a helyük:)
(Mondjuk ha Bethesdánál maradt volna és bevonta volna az id Software-t eme Fallout fejlesztésébe... hmmm:D) -
#80 +fav várjuk :)
én kifejezetten örülök hogy a Obsidian csinálja hiszen hiába alapozta meg az előző részben a bethesda a sandbox részt és a hangulatot, szerepjátéknak sajnos nem felelt meg. nos a kotor 2ből kiindulva itt már ebben se lesz hiány. -
#79 Shiwo
Próbáltad már a bannert feltetetni?
-
#78 Én is régi falloutos vagyok, de a harmadik rész jól sikerült. A hangulat az meg volt, volt benne V.A.T.S. rendszer azoknak, akik körökre osztva akarnak harcolni, de lehetett real time is. Volt egy rövid főszál, ami kedvezett a casual játékosoknak, ugyanakkor volt sok élvezetes mellékküldetés, amik a fanatikusabbaknak készültek. Voltak súlyos morális döntések, egy csomó tárgy, stb... Szerintem nagyon jó játék volt, és ha az első két részt nem is ütötte meg, de ott van mögöttük. És ha minden igaz, akkor most még többet kapunk. Az, hogy most nem lesz annyira poszt. apok, talán nem is baj, az első három rész végig olyan volt, most bepróbálkoznak valami mással. Én csak egy dologtól félek, hogy ez az Obsidian mindig csak folytatásokat készített, amik gyengébbek lettek az alapjátéknál: Neverwinter Nights 2, K.O.T.O.R 2... Remélem most nem ez lesz.... -
Noodlee #77 "A kék ég, és a napsütés"
Ezzel nálam le is van írva a játék.
Hogy kerül ide a Fallout név???
Botrány!
A 3. résznek is nulla Fallout hangulata volt, ennek meg még annyi sem lesz.
Pff. -
#76 Némi új infó:
A sztori szerint 3 évvel vagyunk a Fallout 3 után, míg a Fallout 2-től 40 évnyire. A játék ugynaúgy kezdődik technikailag, mint a harmadim epizód, vagyis egy interaktív karaktergenerálással. Bevalottan rámennek a srácok a karakterekre, sokkal emlékezetesebb párbeszédeket, és NPC-ket akarnak összehozni, mint a Fallout 3 csapata.
A játék művészeti vezetője szerint, azért barátságosabb a New Vegas, mint volt a 3, mert ezt a területet nem érte közvetlen sugárzás, inkább csak annak közvetett hátulütőitől szenved. A kék ég, és a napsütés ezzel magyarázható. A világ impresszív, 5 perccel a 'New Game' gobmra való kattintás után, már újdonsült virtuális énünkkel bóklászhatunk a Wasteland kies tájain.
A harc szinte teljesen ugyanaz, mint a Fallout 3 esetében. A VATS teszi rendesen a doglát. Talán annyi különbség van, hogy több speciális mozgulatot hajtatunk végre, ha közelharci fegyvert használunk, mint az előző részben.
Az Obsidian egy új reputációs rendszert épít a játékba, mivel tisztában voltak vele, hogy az előző epizódé közel volt attól, amit tökéletesnek lehet nevezni. Ha átvágunk egy polgárt, az emlékezni fog rá, így később tőle már nem várhatunk segítséget. Ha egy banda tagjával állunk le balhézni, akkor ő segítséget tud kérni a többiektől, és akkor kapnak majd el a semmi közepén, mikor nem is számítasz rá.
Igen, lesznek bandák is, de egyelőre sokat nem tudni róluk. Az biztos, hogy jó lesz, ha kiismerjük magunkat közöttük, felismerjük a jó tulajdonságaikat, amikkel tudunk azonosulni, és természetesen a rosszakat. Az biztos, hogy mindenkit nem gyűlölhetünk, mert akkor hamar utolér a végzetünk...
A világra is kihatással leszünk. A készítők szeretnék azt elérni, hogy a játék vége fele az érezzük, hogy megváltoztattuk a vidéket, az embereket. Természetesen a lélegző világ adott, de ez nem csak a szabad bóklászásban, és a többféle befejezésen fog megnyilvánulni, hanem abban, hogy a saját sztorinkat írhatjuk meg a játékon belül.