6837
...
  • Carlos
    egyre jobb...
    Bár én a bubblehead kezébe akartam technocol-lal ragasztani, de végülis az art book-on is tök jól nézne ki.
  • ratgab
    Pont a boxosoknak vannak eddig negatív tapasztalatuk. Állításuk szerint vannak memory leak problémák a gémmel.
  • ratgab
    Max az Artbookba tudod, majd a FNW GOTY-t becsomagolni... ja és még a zsetonokat szép ízlésesen rá tudod ragasztani a csomagra...
  • sirdond
    eddig én is hasonlókat olvasok
    természetesen csak óvatosan merek akármit is olvasni, nehogy oltári spoilerekbe fussak

egyébként xbox testereknek nem lehet hinni, miattuk lett rossz a fo3 is
  • Carlos
    hülye. :)
  • ratgab
    Hát a fallout wikia-n vannak elejtett szavak, gondolatok, mondatok a játékot jelenleg is tesztelő újságíróktól. Gyakorlatilag agyonra istenítik a játékot, és sokan már most ezt tekintik a fallout 2 igazi folytatásának. Majd kiderül, de reméljük igazuk lesz!
  • sirdond
    elvileg vpn-en keresztül lehet aktiválni már most is és így nem kell várnod péntekig
    de ne ide offoljunk, amúgy is ideje lenne már egy warez topic
  • ratgab
    Megveszed a Fallout New Vegas Ce-t és belepakolod a Lunchboxba?
  • Carlos
    Én meg megvettem 0 napon a F3 CE-t, majd később belepakoltam a LunchBox-ba a GOTY-ot. Kábé ugyanaz a tervem most is!
  • koschwarz
    mondjuk én elvagyok még a jelenlegi játékaimmal is, és ezt is inkább megvárom valami goty kiadásban, az összes dlc-vel együtt. az f3-at megvettem megjelenéskor, aztán el "kellett" adnom, és megvettem helyette a goty-ot. a tököm tele volt a dlc-s szarakodással.
  • sirdond
    én azt mondom,hogy még délelőtt :D
    de majd kiderül
  • Noodlee
    Jogos :)
  • ratgab
    Délutánra lesz tört verzió, erre még egy kisebb összeggel fogadnék is...
  • sirdond
    elvileg most volt aktiválás steamen, kíváncsi vagyok mennyi ideig tart amíg feltörtik
  • sirdond
    ezt már megszokhattad volna
    illetve nem tudom, ez miért meglepő? ilyen volt az oblivion, a fo3 és ilyen lesz a fnv is :(
  • Prince23
    Szerettem volna ha PC-s lett volna :)
  • doggy90
    miert van ott a sajnos a konzol verzio elott? : )
  • Prince23
    SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az első 10 perc!
  • Gideon Wieth
    A szinkronok tetszenek, de a karakterek nem :-( Mármint nem él az arcuk, olyan mint egy báb vagy nem tudom :-( Előzőben is ez volt :) :-(
  • lolSL
    12 AM az éjfél.
    +9 óra hozzánk a nyugati parttól, tehát itteni idő szerint reggel 9-től játszanak vele amerikában.
  • sirdond
    http://www.youtube.com/watch?v=UMc3_ASqpdQ
    devdiary 6
    nagy nevek, de ezt már eddig is tudtuk
  • sirdond
    én itt olvastam, de ez egyszerűen vicc
    és még úgy állítják be, hogy ez nekünk jó,hogy folyamatosan veszem a szarokat, ahelyett persze,hogy belerakták volna alapból...

• Hotomi
    Az első dlc a játékhoz karácsonykor érkezik, de csak xbox -ra. Meglehet hogy ps3-ra és pc-re csak januárban lesz elérhető mint anno az Operation Anchorage esetében.
  • Hotomi
    Heh, így is úgy is a steamen rendeltem volna meg, nekem így kényelmes
  • sirdond
    na látod, ezért nem rendeltem még elő
    így már nekem is marad a bolti olcsóbban
  • Hotomi
    Igen gebassz volt a steam számlálóval, minden felhasználónak más-más időpontot mutatott, de most már rájuk szóltak a Bethesdások, úgyhogy most már nálam is okt. 22.-e a megjelenési idő
  • Gideon Wieth
    tehát ők már játszanak elvben ?? :D
  • Carlos
    igen
  • koschwarz
    azért kíváncsi lennék, hogy mi votl az oka a hardcore mód belerakásának.

vajon azért, mert az oblivionban is, meg a f3-ban is rengetegen használtak olyan modokat, amivel sokkal hardcore-abb (realisztikusabb) lett a játék? így most alapból beleraktak egy ilyet.

én örülök neki, eszembe nem jutna "casual" módban játszani vele.
  • Noodlee
    Az pontban dél.
    AM (délelött)
    PM (délután)
  • Gideon Wieth
    Persze.. meg gondolkodni kell majd, mi mit ér meg nekünk :-) Sok drága cucc azt futunk eladni, (mindenki elől) vagy inkább túlélésre játszunk stb... Nem lehet majd mindent csak úgy felszedegetni mint a F3-ban :-) Nekem tetszik ez a mód így elsőre :-) Csak jönne már.. Amcsiknál a 12 óra am mi??? gondolom a nálunk este 8 valahogy, nem ? :-)
  • sirdond
  • ratgab
    Már látom előre, amikor vacillálni kell, hogy na most felvegyem azt a minigunt és elcipeljem a boltosig, de akkor el kell dobnom 30 töltényt, vagy inkább menjek biztosra és marad a skuló...

Ejj, az ilyen döntésektől (ez is hozzájárul) rpg az rpg szerintem.
  • Svenhassel
    Én mondjuk a Fallout 3-at is úgy vittem végig, hogy nem volt nálam semmi "atomágyú" meg nem vittem csak max 300 lőszert egy fegyverhez. Így érdekesebb volt egy kicsit :)
  • gfreak
    simán..alap ;)

nowan: teljesen logikus, végre nem hatvan atomágyút cipelsz magaddal másfél tonnányi skulóval ;)
  • sirdond
    szerintem mindenki, aki magát rpg fannak mondja hardcore módban kezdi a játékot, legalább kicsit megfűszerezi a játékélményt
  • nowan
    A lőszer dolog egy kicsit megrémít, de asszem én is ilyennel fogom kezdeni.
  • ratgab
    Húú, erre mekkora yest fogok nyomni, azonnal ahogy elindítom ELSŐRE a játékot!!!!!
  • Gideon Wieth
    Én már az elsőnél is :D
  • Ryder62
    Huhú, erre mekkora yest fogok nyomni. (második végigjátszásnál )