6837
...
-
#755 egyre jobb...
Bár én a bubblehead kezébe akartam technocol-lal ragasztani, de végülis az art book-on is tök jól nézne ki. -
ratgab #754 Pont a boxosoknak vannak eddig negatív tapasztalatuk. Állításuk szerint vannak memory leak problémák a gémmel. -
ratgab #753 Max az Artbookba tudod, majd a FNW GOTY-t becsomagolni... ja és még a zsetonokat szép ízlésesen rá tudod ragasztani a csomagra...
-
sirdond #752 eddig én is hasonlókat olvasok
természetesen csak óvatosan merek akármit is olvasni, nehogy oltári spoilerekbe fussak
egyébként xbox testereknek nem lehet hinni, miattuk lett rossz a fo3 is -
#751 hülye. :) -
ratgab #750 Hát a fallout wikia-n vannak elejtett szavak, gondolatok, mondatok a játékot jelenleg is tesztelő újságíróktól. Gyakorlatilag agyonra istenítik a játékot, és sokan már most ezt tekintik a fallout 2 igazi folytatásának. Majd kiderül, de reméljük igazuk lesz! -
sirdond #749 elvileg vpn-en keresztül lehet aktiválni már most is és így nem kell várnod péntekig
de ne ide offoljunk, amúgy is ideje lenne már egy warez topic -
ratgab #748 Megveszed a Fallout New Vegas Ce-t és belepakolod a Lunchboxba? -
#747 Én meg megvettem 0 napon a F3 CE-t, majd később belepakoltam a LunchBox-ba a GOTY-ot. Kábé ugyanaz a tervem most is! -
#746 mondjuk én elvagyok még a jelenlegi játékaimmal is, és ezt is inkább megvárom valami goty kiadásban, az összes dlc-vel együtt. az f3-at megvettem megjelenéskor, aztán el "kellett" adnom, és megvettem helyette a goty-ot. a tököm tele volt a dlc-s szarakodással. -
sirdond #745 én azt mondom,hogy még délelőtt :D
de majd kiderül -
Noodlee #744 Jogos :) -
ratgab #743 Délutánra lesz tört verzió, erre még egy kisebb összeggel fogadnék is... -
sirdond #742 elvileg most volt aktiválás steamen, kíváncsi vagyok mennyi ideig tart amíg feltörtik -
sirdond #741 ezt már megszokhattad volna
illetve nem tudom, ez miért meglepő? ilyen volt az oblivion, a fo3 és ilyen lesz a fnv is :( -
#740 Szerettem volna ha PC-s lett volna :) -
doggy90 #739 miert van ott a sajnos a konzol verzio elott? : ) -
#738 SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az első 10 perc! -
#737 A szinkronok tetszenek, de a karakterek nem :-( Mármint nem él az arcuk, olyan mint egy báb vagy nem tudom :-( Előzőben is ez volt :) :-( -
#736 12 AM az éjfél.
+9 óra hozzánk a nyugati parttól, tehát itteni idő szerint reggel 9-től játszanak vele amerikában. -
sirdond #735 http://www.youtube.com/watch?v=UMc3_ASqpdQ
devdiary 6
nagy nevek, de ezt már eddig is tudtuk -
sirdond #734 én itt olvastam, de ez egyszerűen vicc
és még úgy állítják be, hogy ez nekünk jó,hogy folyamatosan veszem a szarokat, ahelyett persze,hogy belerakták volna alapból...
-
Hotomi #733 Az első dlc a játékhoz karácsonykor érkezik, de csak xbox -ra. Meglehet hogy ps3-ra és pc-re csak januárban lesz elérhető mint anno az Operation Anchorage esetében. -
Hotomi #732 Heh, így is úgy is a steamen rendeltem volna meg, nekem így kényelmes -
sirdond #731 na látod, ezért nem rendeltem még elő
így már nekem is marad a bolti olcsóbban -
Hotomi #730 Igen gebassz volt a steam számlálóval, minden felhasználónak más-más időpontot mutatott, de most már rájuk szóltak a Bethesdások, úgyhogy most már nálam is okt. 22.-e a megjelenési idő -
#729 tehát ők már játszanak elvben ?? :D -
#728 igen -
#727 azért kíváncsi lennék, hogy mi votl az oka a hardcore mód belerakásának.
vajon azért, mert az oblivionban is, meg a f3-ban is rengetegen használtak olyan modokat, amivel sokkal hardcore-abb (realisztikusabb) lett a játék? így most alapból beleraktak egy ilyet.
én örülök neki, eszembe nem jutna "casual" módban játszani vele. -
Noodlee #726 Az pontban dél.
AM (délelött)
PM (délután) -
#725 Persze.. meg gondolkodni kell majd, mi mit ér meg nekünk :-) Sok drága cucc azt futunk eladni, (mindenki elől) vagy inkább túlélésre játszunk stb... Nem lehet majd mindent csak úgy felszedegetni mint a F3-ban :-) Nekem tetszik ez a mód így elsőre :-) Csak jönne már.. Amcsiknál a 12 óra am mi??? gondolom a nálunk este 8 valahogy, nem ? :-) -
sirdond #724 -
ratgab #723 Már látom előre, amikor vacillálni kell, hogy na most felvegyem azt a minigunt és elcipeljem a boltosig, de akkor el kell dobnom 30 töltényt, vagy inkább menjek biztosra és marad a skuló...
Ejj, az ilyen döntésektől (ez is hozzájárul) rpg az rpg szerintem. -
#722 Én mondjuk a Fallout 3-at is úgy vittem végig, hogy nem volt nálam semmi "atomágyú" meg nem vittem csak max 300 lőszert egy fegyverhez. Így érdekesebb volt egy kicsit :) -
#721 simán..alap ;)
nowan: teljesen logikus, végre nem hatvan atomágyút cipelsz magaddal másfél tonnányi skulóval ;) -
sirdond #720 szerintem mindenki, aki magát rpg fannak mondja hardcore módban kezdi a játékot, legalább kicsit megfűszerezi a játékélményt -
nowan #719 A lőszer dolog egy kicsit megrémít, de asszem én is ilyennel fogom kezdeni. -
ratgab #718 Húú, erre mekkora yest fogok nyomni, azonnal ahogy elindítom ELSŐRE a játékot!!!!! -
#717 Én már az elsőnél is :D -
#716 Huhú, erre mekkora yest fogok nyomni. (második végigjátszásnál )