6837
...
  • Prince23
    Hardcore mode engedélyezése, szigorú körülmények között:D

• lolSL
    nem omlik össze a világ, csak nem vagy túl okos tagja a világnak :)
  • lolSL
    platinumshop-ban 9k és ingyenes szállítás, és megtartják neked az előrendeléskori árat akkor is ha felmegy megjelenésre.
  • sirdond
    ezek szerint mégsem lesz 22-e előtt aktiválás az eu-ban
  • sirdond
    ne legyél te abban olyan biztos,hogy csak 10k huf lesz a magyarországi ára...
    amúgy meg nem vettem meg a gothic 4et szóval azon spóroltam :)
  • Hotomi
    Borzasztó!! Összeomlik a világ!! Többet fizettem érte mint a dobozos verzióért! Most a szokásos 200 000 magyar helyett 200 001 magyar fog éhezni!
  • lolSL
    képesek vagytok steamen venni és ráfizetni 40%-ot mert pár nappal előbb aktiválják? omg :DD
  • sirdond
    én még nem rendeltem meg, amíg nem tudom biztosra,hogy mikor aktiválható nálunk
  • Hotomi
    Körbenéztem a hivatalos fórumon, és ott azt írják, hogy nem szabad a steames számlálóra hagyatkozni mert elég megbízhatatlan.
    Gondolom te is steamen rendelted meg, nálad mennyit ír a számláló? 1 nap 0 órát?
  • readswift
    Alacsonyak az elvárásaim, várom a népítéletet.
  • Svenhassel
    Mi van veled ember? :D
  • readswift
    Jövök röhögni!!!
  • koschwarz
    nagyon várós!!!
  • Hotomi
    Nem, a Hardcore mód nincs hatással a játék nehézségére, csak kissé "túlélősebbé" teszi a játékot.
  • Knabb
    Gondolom ez majd a fejlődésedtől és a szkilljeidtől fog függeni, meg az ellenség páncélzatától, meg a felszerelésedtől.
  • MrDevil
    na elméletileg holnap holnapután már postázzák is a CE-t :P úgy hogy remélhetőleg 22-ére megjön :D
  • Gideon Wieth
    Szavaidból azt vettem ki, hogy akkor a legnagyobb élményért, érdemesebb lesz Hardcore-on nyomni :D Tetszetős a dolog :-) Az angol nyelv engem nem zavar, hálisten jól megy :-) ((másik előnye hogy nem kell feliratokra várni a külföldi sorozatoknál :) )) Egyet még, ha tudja valaki... Hardcore-on ugye nem lesz az, hogy egy ellenségbe három golyó helyet 23 kell majd .... Mert az ilyeneket nagyon nem bírom :-)
  • Ryder62
    Nem te vagy az egyetlen. Én eljátszok angolul akár mivel de egy rpg-vel nem szeretnék. De egy biztos, ezt végig fogom játszani még a magyarosítás elött az tuti. Legalább bővűl a szókincsem.

Egyébként meg az xfire megrohadhatna mert már egy tucat friss játékhoz még mindig nincs támogatás. Ez ugye azt jelenti hogy a new vegas se lesz benne a supportban. Ez nagyon elkeserít mert ugye akkor nem lehet netezni játékon belül ergo nem tudok majd használni semmilyen online fordítót.
  • grebber
    Remélhetőleg készül majd hozzá külön magyarítás! Addig jegelem amíg nem jön!
  • Papa01 #696
    Én továbbra is el vagyok keseredve, hogy nem jön ki magyarul... :(( Nagyon..
  • Hotomi
    Nos elég sokat csiszoltak a játékon, ott a HArdcore mód amiben muszáj enned, innod, aludnod, a stimpakk csak lassan fokozatosan gyógyít fel, ha eltört a csontod használnod kell a doctor's bag-et, vagy orvoshoz kell menned. A páncélzat fontos tényező, lesznek könnyű/közepes/nehéz páncélzatok. Különböző lőszertípusok: sima/páncéltörő stb. A suvivor skill-lel készíthetsz magadnak kaját/piát/stimpakkot/mérget/drogokat. A repair alacsony szinten is 100%-ra javítja a fegyvert, magasabb szinten a fegyverek tovább tartanak ki, és készíthetsz magadnak lőszereket. A legfontosabb a repultáció, már nem a karmád a mérvadó hanem, hogy a különböző frakciókkal milyen a viszonyod (pl ha nagyon jobban vagy az NCR-ral akkor a Ceasar legion gyűlölni fog és minden egyes tagjuk megtámad ha találkozol velük, vagy rád küldenek pár bérgyilkost). Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
  • Gideon Wieth
    Oh köszönöm :-) Még egy kérdésem lenne... Nekem az első falloutom a harmadik rész volt, aminek a storyja is tetszett, de főleg az, hogy bármerre lehetett menni, felfedezgetni stb... Na most, én egyenlőre a videók alapján azt látom, hogy megint egy fallout 3at kapunk csak más helyszínnel... A new vegas, mitől lett jobb másabb?? Mik vannak benne, ami pl a háromban nem volt meg ? :-)
  • Hotomi
    Az eu-s megjelenés a dobozos verzióra vonatkozik. Az biztos, hogy este 8-kor oldják fel mert az eddig előrendelt játékoknál mindig így volt. Azt viszont nem tudom, hogy más digitális szolgáltatónál is 18.-án jelenik e meg. Majd meglátjuk hétfő este
  • sirdond
    és ez biztos, hogy nálunk is aktiválható lesz már hétfő este a steamen?
    mert egész eu-ban ugye 22-e a megjelenés
  • Hotomi
    Steamen okt. 18.-án este 8-kor.
  • sirdond
    us 19-e, eu 22
  • Carlos
    pár nap.
  • Gideon Wieth
    Mikor jelenik meg a játék ? :-)
  • Hotomi
    Bocs a Suvivorhoz tartozik még a mérgek, stimpakkek, gyógyporok, és egyébb gyógyszerek készítése. A Repair-al készíthetsz különböző lőszereket, és erősítheted a fegyvereidet.
  • sirdond
    én is erre vagyok a leginkább kíváncsi. nagyon nagyot dob a roleplay élményen, legalábbis remélem,hogy így lesz és nem rontják el valahogy
  • Hotomi
    Azzal tudsz magadnak ételt, italt készíteni tábortűznél. Sajnos FNV-ben is szinte mindenhol lőszer terem. Én inkább a fejlesztők helyében a lőszer komponenseket szórtam volna szét a világban nagy mennyiségben, hogy a játékos rá legyen utalva a lőszerkészítésre, nem úgy hogy minden bokor alá teszek egy tucat lőszert.
  • Svenhassel
    A survivor skill mit tud? Én egyébként személy szerint a hardcore módot várom legjobban, imádom amikor választanom kell mit vigyek magammal és mit nem. Meg amikor kifogyok a lőszerből. Ezért is szerettem a Metro 2033-at ott is jó kevés volt a lőszer :)
  • Hotomi
    Nem is próbálják ki az új funkciókat, a hardcore módot, a suviver skillt, a craftolást, ha páncélozott ellenséggel találkoznak nem váltanak páncéltörő lőszere, csak lövöldöznek/kaszabolnak összevissza
  • Hotomi
    Pont hogy a civileket gyilkolták. A játék elején bemegy a bárba és fejbe lő mindenkit, megérkezik egy városhoz és lemészárolja az összes lakosát.
  • Svenhassel
    Gondolom amcsik voltak :) vagy "eszetlen" konzolosok. (csak viccelek)
  • Seth
    ha az emberre támadnak akkor meg kell védenie magát nem? :)

gondolom a civileket senki nem bántotta
  • Hotomi
    Nézegetem a különböző felhasználók videóit, egy sincs aki értelmesen rpg-ne? Mindegyik csak agyatlan vérfürdőt rendez, manapság azt jelenti az RPG, hogy öljünk le mindenkit aki az utunkba kerül?
  • Prince23
    Ez kapásból X360 változat. torrenteken fent van már jó ideje.
  • Hotomi
    Egy szerencsés flótás idő előtt megszerezte a FNV-t. Ezen az oldalon Justin TV megtaláljátok az erről készített videókat. Spoiler veszély!!! A videók a teljes játékmenetet tartalmazzák!!! Sajnos ahogy elnéztem pár bug bent maradt az elődből, pl az NPC-k elég könnyen beakadnak és így elég könnyű megölni őket, F3-ban előfordult, hogy bizonyos távolságnál az szörnyek beleolvadnak, belesnek a talaj texturáiban, sajnos ebben is előfordul. Az NPC-k még mindig öngyilkos rohamokat hajtanak végre, túl ritkán használják a fedezékeket.
  • Hotomi
    Igen, én is erre gondoltam, biztos mindenki hétvégén tölti le, hogy ne a megjelenés napján kelljen töltögetni.