S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lesz ez az alvás realisztikusabb... az élõ embernek is kell aludni nemde?

Nem kéne átesned a ló tulsó oldalára. Lehet hogy te masteren játszol, de ne várd ezt el másoktól. Mellesleg attól kezdve, hogy a készítõk beépítik a funkciót, nem lesz csít.

Pepsi Twist
sztem kell alvás mert lehet olyan mintha be lennél baszva álmos kóvályog a célkereszt

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Minek szórás a fegyvereknek? Lehetne mind railgun, végülis elõbb-utóbb úgyis csak eltalálod a célt, akkor meg így egyszerûbb. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

A lehetõség az olyan mint a dio2-ben a fehér tárgyak. Lehetne azzal is harcolni, de ki fog? Senki. Ha tálcán kínálják az egyszerûbb utat, a nehezebbet senki se fogja választani. Én inkább mégtöbb szigorítást raktam volna a játékba, így is túl könnyû volt, pedig csak masteren tolom.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Ha már be van építve a csít, akkor mindenki azt fogja használni. Ha BFG lenne minden bozótban, te se pisztollyal rohangálnál. De ez így gáz.

akyyy
Most mi ezen a probléma, hogy alvás. nappal si lehet aludni és éjszaka tovább menni aki ezt szerezi😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

A játék mikor jelenik meg?<#idiota>

Szerintem is hangulatos és meg is lesz rá a lehetõség.

Ki mérgelõdik? <#wink>
Én csak találgatok...többieknek nem tetszik az alvósdi, nekem mind1 hogy lesz benne vagy nem lesz benne szerintem jó este császkálni, hangulatos nagyon!

Hát egy sejtés elég kevés ahhoz hogy már elõre mérgelõdjünk miatta, nemde? <#smile>

Hát csak van egy sejtésem hogy hálózsák elõ beállítod az idõt és kész...

Honnan tudod hogy nem így lesz? A végleges verzió még hónapokra van.

Én annyit mondtam hogy jó lesz, hogy lesz benne alvás mód. Akinek ez nem tetszik, az ezután is fog tudni északa bóklászni, az idõgyorsítás használata nem kötelezõ. Aki meg csak nappal szeretne játszani, annak is meglesz rá a lehetõsége. Nagy dolog.

Nem kell túlreagálni a dolgot. Még hogy ízi mód, béefgé meg rélgán.

De akkor legalább lenne olyan az alvás hogy csak megadott helyen lehet!
STALKER bázison vagy kisebb táborokban...

Mások meg a fegyverek pontatlansága miatt sírnak már 2 rész óta. Pedig végre egy játék ahol nem railgun minden szirszar fegyver. A valóságban még ennél is pontatlanabbak. Ezt is cseréljük le railgun-pisztolyokra, mert nem elég easy?

Nekem soha sehol nem kellett várakoznom. 1 küldetés volt a CS-ben ami éjszakához volt kötve, addig lehetett az 1000 másik küldetéssel foglalkozni.

vagy éjjellátó, vagy gázmaszk
Hát épp ez benne a lényeg vagy-vagy. Választanod kell miben leszel jó, és miben szopsz. Ne legyen már mindenki mindenre immunis félisten. Ez egy ilyen hiánygazdálkodásos világ mint a kommunizmus volt, miért legyen ezentúl másképp? Ez a lényeg benne. Ennyi erõvel lehetne minden sarkon BFG, aztán 1 lövés = 1 tiszta pálya, minek harcolni, az is csak nehezíti a játékot... Nem kell csíter mód.

Ennél azért bonyolultabb a helyzet. Tényleg központi elem volt eddig a stalker játékokban az északai létezés, de s sleep funkció hiánya sok várakozást is szükségessé tett, ami üresjáratokhoz vezetett. Ezenkívül a fejlesztési megkötések miatt sok dolgot nem tudtál rátenni a ruhádra, mert ugye vagy éjjellátó, vagy gázmaszk és fejlesztései. Mivel az éjjellátó elengedhetetlen volt, ezért egyes fejlesztéseket senki se használt, mert a játékban ugyebár vaksötét volt északa, a lámpa meg szart se ért. Fõleg egy olyan világban gáz ez, mint a stalker, ahol ha belefutsz egy anomáliába, meghalsz.

Ezzel szemben most már nem lesz ez. Nyugodtan át lehet majd aludni az északákat valami nyugodt helyen, és akár mellõzni az egész éjjellátó dolgot. Lássuk be, az alvás és az idõgyorsítás funkció nagyon alapkövetelmény az ilyenfajta játékokban(Oblivion,Fallout3,Morrowind stb). Itt volt az ideje hogy erre a stalker fejlesztõi is rájöjjenek, két rész és számtalan patch kiadása után.

Sztem meg fasság, ez egy olyan csíter mód, jön a szürkület akkor jajj, benyomjuk ezt a very easy fokozat gombot és megint reggel van, nem kell éjjellátóra költeni. Pedig a legnagyobb királyság a játékban. Remélem lesz cserébe vmi bûntetés, mondjuk permanens életvesztés. ^^

Most lett épp tele a faszom a Stalkerral (szar 1.5.10 CS patch), de ezután muszáj lesz újra feltennem egy régebbi peccsel.

bertino
hazautaznék <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Áh annak kicsit durva lenne XD

akyyy
áh ez csak a DAM 2000, Miskolcon xD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Pepsi Twist
mivan már black mesa -ba is lemegyünk? 😄

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - újabb látnivalók

A múltkori Igromania Magazin interjú után ismét nyilatkoztak a fejlesztõk a Call of Pripyatról; ezúttal a helyszínek kerültek a középpontba.

A videóban a készítõk elárulják, hogy ismét ellátogattak a helyszínre, megpróbálnak mindent úgy ábrázolni a játékban, ahogy az a valóságban is van. Földrajzilag pontosan, ugyanott és ugyanúgy fognak elhelyezkedni a területek, így Pripyat is visszakerül az eredeti helyére, mivel az elsõ játékban el kellett mozdítani a helyérõl a várost, hogy ne kelljen a játékosnak körbemennie, hogy eljusson az atomerõmûig. A videók mellé ismételten kerültek fel új képek is.

Köszönöm EKITEP

* új továbbfejlesztett x-ray motor 1.6
* Új szörnyek: Kiméra és Burer.Új viselkedés és képesség a szörnyeknek.

* Fotorealsztikus zóna - Pripyat város, Yanov vasútállomás, Jupiter gyár, Kopachi falu stb. a valós életbõl másolt épületek.
* Új történet, sok egyedülálló karakter.
* a kisugárzás jobban befolyásolja majd a zóna világát...
* új játékos interfész
* alvás mód
* új A-life rendszer
* befejezés után szabad játékmód

Nem tom én sem értek minden... kb ennyi naggyából.

Sziasztok!
Nem fordítaná le valaki magyarra #220-at, sajnos nem tudok angolul.

Nagyon király képek<#eljen>
Kösz

FlyHigh
clear sky-ban volt olyan, hogy egy bázisra szürkületre értem oda és a mezõn kint mutánsok voltak, inkább napfelkeltéig vásárolgattam, gyûjtögettem bent, minthogy kimenjek a full sötétbe közéjük, elég volt a vörös erdõ is bõven. Jó lesz ez az alvás funkció.<#vigyor>

Thrash \'Till Death

Arra én is<#hehe>
Tök király h lesz benne * Sleep function added into the game.
És nem kell modokkal szarakodni

Pepsi Twist
"Possibility to continue the game after completion in a freeplay mode."

erre kíváncsi leszek 😄

Amikor ezeket elolvastam leestem a székrõl:
Key game features

* Photorealistic exclusion Zone – Pripyat town, Yanov railway station, Jupiter factory, Kopachi village and more, recreated by their true-to-life prototypes.
* New story, a number of unique characters.
* Extended system of side quests.
* New monsters: Chimera and Burer. New behaviour and abilities for all monsters.
* New A-Life system, created using the players' best-liked elements of the first two games in series.
* Emissions considerably influence the world of the Zone.
* Sleep function added into the game.
* New player's interface.
* Possibility to continue the game after completion in a freeplay mode.
* The game is developed on X-Ray engine v.1.6
Atomkirály játék lesz

De én még most sem untam meg<#hehe>Lehet h végig játszom újra

Falcon87
lol

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
Én vagy kilencszer 😄

Én is nagyon várom!Istenkirály mindegyik. Én a SOC-t 7 szer játszottam végig<#hehe>

FlyHigh
Nagyon várom már, ez az egyik legjobb játéksorozat amit idáig kitaláltak, mióta kijátszottam a clear sky-t hiányérzetem van folyamatosan.

Thrash \'Till Death

Pepsi Twist
fasza lesz

akyyy
a végén azt írja ki hogy Fail 2009. csak az i betût naggyal írja

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
köszi 😊

Falcon87
Király a logód 😄

bertino
úúú bazki, hogy ez mekkora istenkirály lesz megint.
nagyon-nagyon jol összerakottnak néz ki és iszonyu hangulatos!

hol lehet elõrendelni ? 😄

S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat New offical video

Innen tölthetõ:
http://cop.stalker-game.com/

Nagyon kis hangulatos.

PSN ID: Lord_Mortanius

nagyon remélem eböl kihagyják a millionyi kis bugot... a CS kijött nem tom hány patch és még mindig bugos a játék elég sûrûn pedig nagyon fergeteg játék lenne ennyi hiba nélkül !

Pepsi Twist
zsír