S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én csak találgatok...többieknek nem tetszik az alvósdi, nekem mind1 hogy lesz benne vagy nem lesz benne szerintem jó este császkálni, hangulatos nagyon!
Nem kell túlreagálni a dolgot. Még hogy ízi mód, béefgé meg rélgán.
STALKER bázison vagy kisebb táborokban...
vagy éjjellátó, vagy gázmaszk
Hát épp ez benne a lényeg vagy-vagy. Választanod kell miben leszel jó, és miben szopsz. Ne legyen már mindenki mindenre immunis félisten. Ez egy ilyen hiánygazdálkodásos világ mint a kommunizmus volt, miért legyen ezentúl másképp? Ez a lényeg benne. Ennyi erõvel lehetne minden sarkon BFG, aztán 1 lövés = 1 tiszta pálya, minek harcolni, az is csak nehezíti a játékot... Nem kell csíter mód.
Ezzel szemben most már nem lesz ez. Nyugodtan át lehet majd aludni az északákat valami nyugodt helyen, és akár mellõzni az egész éjjellátó dolgot. Lássuk be, az alvás és az idõgyorsítás funkció nagyon alapkövetelmény az ilyenfajta játékokban(Oblivion,Fallout3,Morrowind stb). Itt volt az ideje hogy erre a stalker fejlesztõi is rájöjjenek, két rész és számtalan patch kiadása után.

A múltkori Igromania Magazin interjú után ismét nyilatkoztak a fejlesztõk a Call of Pripyatról; ezúttal a helyszínek kerültek a középpontba.
A videóban a készítõk elárulják, hogy ismét ellátogattak a helyszínre, megpróbálnak mindent úgy ábrázolni a játékban, ahogy az a valóságban is van. Földrajzilag pontosan, ugyanott és ugyanúgy fognak elhelyezkedni a területek, így Pripyat is visszakerül az eredeti helyére, mivel az elsõ játékban el kellett mozdítani a helyérõl a várost, hogy ne kelljen a játékosnak körbemennie, hogy eljusson az atomerõmûig. A videók mellé ismételten kerültek fel új képek is.
* Új szörnyek: Kiméra és Burer.Új viselkedés és képesség a szörnyeknek.
* Új történet, sok egyedülálló karakter.
* a kisugárzás jobban befolyásolja majd a zóna világát...
* új játékos interfész
* alvás mód
* új A-life rendszer
* befejezés után szabad játékmód
Nem tom én sem értek minden... kb ennyi naggyából.
Nem fordítaná le valaki magyarra #220-at, sajnos nem tudok angolul.
Kösz
Thrash \'Till Death
Tök király h lesz benne * Sleep function added into the game.
És nem kell modokkal szarakodni
erre kíváncsi leszek 😄
Key game features
* Photorealistic exclusion Zone – Pripyat town, Yanov railway station, Jupiter factory, Kopachi village and more, recreated by their true-to-life prototypes.
* New story, a number of unique characters.
* Extended system of side quests.
* New monsters: Chimera and Burer. New behaviour and abilities for all monsters.
* New A-Life system, created using the players' best-liked elements of the first two games in series.
* Emissions considerably influence the world of the Zone.
* Sleep function added into the game.
* New player's interface.
* Possibility to continue the game after completion in a freeplay mode.
* The game is developed on X-Ray engine v.1.6
Atomkirály játék lesz
Thrash \'Till Death
nagyon-nagyon jol összerakottnak néz ki és iszonyu hangulatos!
hol lehet elõrendelni ? 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Innen tölthetõ:
http://cop.stalker-game.com/
Nagyon kis hangulatos.
PSN ID: Lord_Mortanius