7720
-
#1587 Hát basszus, ez nem semmi. Nem kevés egér kattintás van ebben a munkában.
:D -
ALEXLONG #1586 Ha valaki keseregne hogy nincs elég tools akkor itt egy pl. hogy minden csutkán van és még mindig van egy nálam. -
ALEXLONG #1585 -
ALEXLONG #1584 Csak mert még senki nem írt róla mi lett a dokival. -
ALEXLONG #1583 Érdeklődök hogy csak én jutottam be az első pályán a víztorony alatt-mellett lévő zárt kis kunyhóba? -
ALEXLONG #1582 saca79
ma 14:59 | válasz erre | #1560
hogyan tudtad a exoskeleton uccsó két fejlesztését megcsináltatni? nekem senki nem tudta pedig az összes eszközt leszállítottam a technikusoknak!!!
RE:
Asszem azt a tudósoknál lévő mester csinálta,úgy hogy előtte rengeteg misnt csináltam nekik és haverok lettek. -
#1581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én is csak 1et találtam. Aztán olvastam, hogy kettő is van. :o
Híd alatt keresd. Ergo le kell menni a hídról, a híd lábánál lesz egy kicsi széfben.
-
kbence11 #1580 Az a Novikov nem a Clear Sky frakcio technikusa volt?? -
#1579 Hol a második kulcs????
Én csak egyet találtam a lezuhant kocsiban :(
-
#1578 GCW-ön van már 1.6.0.1-es törés is. -
#1577 Gondolom azóta meglett, hogy mire is kellett a gáz palack. ;)
Egyesek már 5x végigvitték, de Én még csak most utaztam el Yantar-ba. :D -
saca79 #1576 tényleg... múltkor láttam a zábécébe -
Rambo9512 #1575 Kösz -
#1574 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A hídon van egy teherautó. Annak a platóján egy doboz. Azt nyitja. Abban van vmi gáz palack...
Én most tartok csak ott. Tovább nem tudom. :D -
#1573 A tudosok bunkereben levo technikus (Novikov) senkinek se ismeros??? -
Rambo9512 #1572 Hello.Az lenne a kérdésem hogy a creekben a hidon a terepjárókból összeszedett 2 kulcsot mire lehet felhasználni??Már mindenütt próbáltam.
-
saca79 #1571 nem hinném ott már próbáltam.. de az utolsó két fejlesztésre mindig azt irja "ehhez a fejlesztéshez további információra van szükség" -
Proh #1570 Nagyon egyszerű... :)
A tudós bunkernél lehet, annál, akinek leadod a veles detektorokat. Dettó ugyanúgy mint a "szerelőknél". -
#1569 igy is kell de nálam tökéletesen fut magas beállitásokon , csúszkák meg közép és magas között vannak -
#1568 Gameplay -
#1567 Mér így nem?! -
#1566 akkor kell alá majd a vas rendesen :D -
#1565 Híííííjjjj! Ez elvitte a pálmát!
Maaaaajd STALKER 2-nél ilyen lesz az új motor. -
#1564 mármint a valóságba fényképezték őket nem a játékból screenshotok -
#1563 ezek valódi képek :DDDDDDDD -
klezzz #1562 Hogy a fenébe ilyen szép színesek a képek? Nálam marha szürke minden még napsütésben is. -
#1561 Jézusom!
Kereskedő lettél?! -
saca79 #1560 hogyan tudtad a exoskeleton uccsó két fejlesztését megcsináltatni? nekem senki nem tudta pedig az összes eszközt leszállítottam a technikusoknak!!! -
saca79 #1559 valaki próbált már hamachi szervert indítani vagy belépni? mert nekem amint elindítanám vagy csatlakoznék a szerverhez kilép a játékból s annyi!!!!! WTF ? -
ALEXLONG #1558 -
ALEXLONG #1557
Itt az igért űberműszer meg pár maradék veles -
ALEXLONG #1556 Köszi a segítséget!
Ja majd próbálok nagyobb képeket felrakni,mert 4 szer végigkentem a COP-ot
és van pár érdekesség,pl. 3 űberdetektor ........ -
ALEXLONG #1555 -
SaGa #1554 Nem, kettő kell neki mindig. A harmadiktól alszik egy napot... -
#1553 2 után ered meg a nyelve, ha van vmi regélni valója, 3 után elájul. Legalábbis remélem nem fog jobban hozzászokni. -
#1552 1.) Vagy regelsz VIP-nek és akkor 200Kb-os képeket (is) tudsz;
2.) Vagy keresel vmi képfeltöltő oldalt és [img] [/img] tag-ek közé a kép URL-jét írod. -
ALEXLONG #1551 Hali valaki vágja hogy kell gépről képeket felrakni ide? -
SaGa #1550 A részeges technikus a hajóban lakik. Őt kell itatni vodkával, hogy dolgozzon... -
#1549 ó köszi.pont tegnap értem ehhez a problémóhoz. a pda nekem nem mutatja hogy merre kellene mennem.
a részeg technikus az hol van? a toronyban nem? -
madmanic #1548 én a fosul angolosított ruszki verzióval mindent megtaláltam..
pda elvisz ahova kell