S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem rövidítés, pontok meg azért vannak közte, hogy felhívja magára a figyelmet a cím, anno a készítõk mondták
gurubefree
Nem hiszem hogy rovidites , ez egy etrelmes szo : cserkészõ vadász v. lesvadász.

ゾルターン

Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, Robbers

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Kicsikiraly
lehet tudni hogy a stalker minek a rövidítése? 😄

DFTBA ಠ_ಠ

ha összecsapják, akkor igen 😄
DJS8
amúgy pont kész lesz 2009 végére... kizárt...

Roger6
Oks, így érthetõ.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

a hivatalos megjelenés után 2-3 héttel jött az elsõ patch, nekem meg nem magyarországi kiadásom van, olcsóbban kijött webshopból a rendelés mintha itthon vettem volna
Roger6
Nem, egy szóval sem mondtam, de ha megvetted valóban, tudnod kéne, hogy alapból 1.3-as patch van rajta, szóval nem tudom milyen lelõhetetlen kutyákról beszélsz...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kifli
én shadow of chernobilt játszottam ki régen 😄
clear sky-al szoptam, de már nem 😄
akkor most hülye vagyok, hogy én is megvettem?
de Õ írta, hogy lesz utána patch és jó lesz, alapból erre reágáltál... -.-
Roger6
Már ne is haragudj, de amikor kijött a SOC nálunk, már 1.3-as patch volt rajta. Ja várjál, én vagyok a hülye, hogy megvettem eredetiben, mert ha letöltöttem volna, az peccs nélküli...

Roger6
Ajjaj... Nehéz eset vagy te. Szóval írtam, hogy akiket zavar a bug, azok 5 percet játszottak vele. Erre írtad, hogy te végigvitted, tehát magadra vetted az öt perces dumát. De mirõl is van szó? Azokhoz szóltam, akiket zavar a bug. Erre te írod, hogy nem zavar egy bug sem. Akkor minek írogatsz feleslegesen? Nem neked írtam, de te azért nem bírod megállni, hogy ne szólj valamit. Gratulálok uram...

Murder3
Én még a socot patch nélkül vittem végig.
1 oylan bugom volt ami zavart de az is csak egy mellék küldetés kárára ment ami elég jelentéktelen volt.

a cs-is végig vittem de egy idõ után unalmas ezért már nem játszok velük.
bár a cs még fent van a gépemen.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

látom te sem emlékszel, hogy a Shadow of Chernobyl elsõ patch-e mennyi hibát javított... 😄
több oldalas lista volt a javított bugokról és képzeld, engem pl az baszott fel, amikor a roncstemetõ után egyetlen kutya nyolcadszor is elintézett, mert hiába lõttem, nem fogta a golyó

egyébként én azóta is játszok a stalkerrel, az meg szerintem nem 5 perc...
Apus
írtam, hogy zavar drágám? Csak annyit említettem, hogy majd kitolnak rá egy 3 gigás patchet és tökéletes lesz.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Roger6
És melyik bug zavar kicsi szívem, hogy ennyiszer végigjátszottad?

Apus
Stalker SoC: 4szer végigjátszva
Stalker CS: 3szor végigjátszva. Valóban 5 percet nyomtam vele..

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Roger6
Mennyi sok ember mondja itt a kicsi kis szájával, hogy bugos az elõzõ két rész, meg majd 3 Giga peccs, meg minden... Na, szerintem ti pont azok vagytok, aki nem játszott 5 percnél többet a játékkal. Érdekes, engem nem zavarnak a bugok, sõt, most nagyon eszembe sem jut egy sem, és imádom a játékot (persze közvetlenül Counter Strike után csak). Akit zavar, az meg menjen aknakeresõzni, abban nincs bug. <#hehe><#nezze>

DJS8
húzzál már innen a call of duty-val a francba.

DJS8
ez az Pripyat-ba kellesz cirkálni <#violent><#gun>

Herold
Azt nem ismerem, én az RPG-elemekre gondoltam, amiket eredetileg terveztek. Készült egy Stalkerhez hasonló játék ilyen néven?

Sanyix
meg lett valósítva, az oblivion lost mod által...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

HöfEE
Amire te gondolsz szerintem az az Oblivion lost, és hát valóban ha az lett volna megvalósítva akkor nagyon durva kis játék lehetett volna belõle(így sem volt annyira rossz).

solo
<#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Shifter
én a clear sky-t kijátszottam még régen 😄 most meg a shadow of chernobyl-al szopok...

&#3232;_&#3232;

Dragooon
mét, az volt a legmulatságosabb az egészben...<#gonosz1>
tök jól befészkeled magad a fedezékbe, célzol és oldalra kezdesz korcsolyázni, mert melletted ott mozgolódik a pajti<#eljen>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

kifli
én clear sky-t nem tudtam végigjátszani, nagyonbugos volt, meg felbaszott hogy minden fegyver ronda 😄
Herold
Tény, hogy van egy hangulata az egésznek, ami megfogja az embert. És milyen lenne akkor, ha az a STALKER (Shadow of Chernobyl) készült volna el, amit évekkel ezelõtt ígértek!

kólov kutulu.

Másodiknak második, de név szerint csak "prelude".

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

azt nem mondtam, hogy nem XD
stalker minden mennyiségben! 😄
Apus
nembaj, akkor is imádjuk 😄

több lesz a patch mint a játék típus 😄
Apus
nemgáz, majd megjelenés után 1 évvel lesz rá 3 gigányi patch és jólesz😊

hát mivel a Clear Sky ugye az elõzmény lett, gondolom ez is valami mellékes "húzzunk le mégegy bõrt" játék lesz tele buggal :S
akyyy
nem. ez kb olyna mint gta3, gta vice city és gta san andreas. egyik se gta 4 meg 5, mert a gta4 az egy külön kalap fos.

stalker a gta testvére lehetne mer szintén vannak benne jó kis bugok, de a játék menet, akkora nagy, hogy jeah!

ha ez is magyar lez, úgy megvezem hogy csak na😄 pripyat amúgy is, tiszta magyarország, a hatalmas paneljaival😄 fail.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

solo
Nah, faxa, nekem tetszik, de jólenne, ha nemlenne ilyen bugos geci, hogy 6 tárba se döglik meg néha az ellen: C Meg, hogy a spanok kitolnak a fedezékbõl:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bakvarnyu
látatlanba megadom rá a tízest

<#nyes>

Shifter
mindegyik stalker fasza ez is jó lesz 😄

&#3232;_&#3232;

Ha valakit érdekel...

Pripyat - A Szellemváros (Hivatalos oldal)

"Pripjaty (ukránul: Прип'ять, oroszul: Припять😉 város Ukrajna Kijevi területének Ivankivi járásában (1986 elõtt a Csernobili járásban<1>), a belarusz–ukrán határ közelében, Csernobil városától 16 km-re északra. Jelenleg elhagyatott település, egy szellemváros, mivel a tõle alig három kilométerre fekvõ csernobili atomerõmû 4-es blokkja 1986-ban felrobbant, és a város teljes lakosságát evakuálták.<2>

A hely máig megõrizte a szovjet városok 1986-ban jellemzõ arculatát, mivel az atomerõmû-baleset óta itt semmi nem változott. Bár a városban mérhetõ sugárzás nagyrészét okozó céziumizotóp felezési ideje 30 év, még hosszú ideig nem várható a lakosság visszatelepítése a felrobbant reaktor közelsége és a város erõsen szennyezett környezete miatt."
Tovább...

grebber
"Sergey Grigorovitch válaszolva a fórumozók felhördülésére, azt mondta, hogy a "Call of Pripyat" egy készülõ addon szerûség, melyet az idén õsszel terveznek megjelentetni. Ez még nem minden, mert Sergey koma állítása szerint már dolgoznak ezerrel a S.T.A.L.K.E.R. folytatásán is, amirõl sajnos semmi többet nem árult el. Mivel egyelõre hivatalos bejelentés nincs, tessék pletyka szinten kezelni az infót."

Na itt olvastam hogy kieg lesz ez!

Next PC upgrade: 2022

3.? még 2. sincs
n3whous3
ez is egy kiegészítõ lesz kb és nem rendes 3. rész az tuti

púúúúú

Akk a cikk miért írja hogy 3 játék? <#idiota>
Hogyisvan ez?

Am olvastam énis hogy lesz stalker 2! E3-on lesz bejelentés elvileg!

grebber
Én úgy hallottam hogy ez csak kieg lesz!

Next PC upgrade: 2022

Falcon87
Ez a második rész...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"