S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ゾルターン
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
1 oylan bugom volt ami zavart de az is csak egy mellék küldetés kárára ment ami elég jelentéktelen volt.
a cs-is végig vittem de egy idõ után unalmas ezért már nem játszok velük.
bár a cs még fent van a gépemen.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
több oldalas lista volt a javított bugokról és képzeld, engem pl az baszott fel, amikor a roncstemetõ után egyetlen kutya nyolcadszor is elintézett, mert hiába lõttem, nem fogta a golyó
egyébként én azóta is játszok a stalkerrel, az meg szerintem nem 5 perc...
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Stalker CS: 3szor végigjátszva. Valóban 5 percet nyomtam vele..
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ಠ_ಠ
tök jól befészkeled magad a fedezékbe, célzol és oldalra kezdesz korcsolyázni, mert melletted ott mozgolódik a pajti<#eljen>#eljen>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
stalker minden mennyiségben! 😄
stalker a gta testvére lehetne mer szintén vannak benne jó kis bugok, de a játék menet, akkora nagy, hogy jeah!
ha ez is magyar lez, úgy megvezem hogy csak na😄 pripyat amúgy is, tiszta magyarország, a hatalmas paneljaival😄 fail.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Pripyat - A Szellemváros (Hivatalos oldal)
"Pripjaty (ukránul: Прип'ять, oroszul: Припять😉 város Ukrajna Kijevi területének Ivankivi járásában (1986 elõtt a Csernobili járásban<1>1>), a belarusz–ukrán határ közelében, Csernobil városától 16 km-re északra. Jelenleg elhagyatott település, egy szellemváros, mivel a tõle alig három kilométerre fekvõ csernobili atomerõmû 4-es blokkja 1986-ban felrobbant, és a város teljes lakosságát evakuálták.<2>2>
A hely máig megõrizte a szovjet városok 1986-ban jellemzõ arculatát, mivel az atomerõmû-baleset óta itt semmi nem változott. Bár a városban mérhetõ sugárzás nagyrészét okozó céziumizotóp felezési ideje 30 év, még hosszú ideig nem várható a lakosság visszatelepítése a felrobbant reaktor közelsége és a város erõsen szennyezett környezete miatt." Tovább...
Na itt olvastam hogy kieg lesz ez!
Next PC upgrade: 2022
Hogyisvan ez?
Am olvastam énis hogy lesz stalker 2! E3-on lesz bejelentés elvileg!