S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
barmi írd be a gugliba ezt: "stalker call sg" =én ezt szoktam=
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
letöltés
PSN ID: Lord_Mortanius
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ocsmány az a Dunia fúúúj!! <#levele>#levele>
Akkor maradjon inkább ez a stalker motor...
Cryengine 3? <#merges2>#merges2>
Még ha nem is ehez a részhez de a következõhöz igen szépecske lenne!
Akit érdekel a valóság, a csernobilban történ katasztrófa az nézze meg!Eléggé megrázó sztem!
A Csernobili csata Dokumentum film
1986. április 26-án, kora reggel megkezdõdött "A csernobili csata" miután a csernobili atomerõmû négyes számú reaktora felrobbant, és egy lángoszlop emelkedett 750 méter magasra a hajnali ukrán égbolton. A következõ nyolc hónapban 800 ezer, a Szovjetunió minden pontjáról érkezett fiatal katona, bányász, tûzoltó és civil dolgozott azon, hogy megszüntesse a radioaktív anyagok környezetbe jutását és egy "szarkofágot" készítsen a megrongálódott reaktor köré, amely visszatartja a további radioaktivitás kikerülését.
Habár már eltelt 20 év a szörnyû baleset óta, az emberekben még mindig erõsen él Csernobil emléke, hiszen akkor kellett szembesülnünk azzal a ténnyel, hogy egy ilyen jellegû baleset megtörténhet, és számolnunk kell a következményeivel.
ha lesz idõm végigolvasom és ha ebben is leírják, akkor lefényképezem és berakom ide, tegnap néztem az ign-en 2002-es interjút a készítõkkel, de már sajnos nem elérhetõ :S
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Offical website, The S.T.A.L.K.E.R.s menüpont-ot tessék böngészni
az, hogy egyesek bemagyarázták hogy ez ilyen értelmetlen sorrendet alkotó szavak kezdõbetûi, az a sok ostoba rajongónak köszönhetõ, a tudatlanok, pedig elhiszik
értem?
Hulye : "H" haszontalan , "U" utodott , "ly" <#fejvakaras>#fejvakaras>, "E" eszetlen .
ゾルターン