7720
-
#1787 Elegge puzi zenet valasztott a videohoz a gyerek. -
#1786 A hiba az Ön készülékében, vagy a Dx9-ben lesz.
(Stalker Call Of Pripyat benchmark DX11 tessellation 5870 1080P HD)
S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Benchmark -
#1785 Igazából nem, mert attól még csúnya :) -
#1784 Akkor most megnyugodtál, vagy mi van?! -
#1783 Na már tárgytalan, megtaláltam és el is intéztem a dögöket. -
#1782 Na hát dx9-ben hasonló kép fogadott engem is. Kösz a mentést.
Nem tudja valaki ,hogy hogyan tudnám kinyitni a hídon a teherautón lévő ládát, hogy a gázt ki tudjam belőle szedni amivel elvileg el lehet intézni a vérszívók fészkét? -
#1781 Szép! -
#1780 Persze. El is küldtem Őket. 2db quicksave fájlt. Ha nem is itt, de vhol Pripyat-ban mentettem Őket. -
#1779 Mentésedet át tudnád küldeni, hogy megnézzem nálam ilyen -e? Én ugyanis még nagyon az elején vagyok. -
#1778 Ezeket pedig Én.
Hamar-gyorsan from Pripyat. :)
-
#1777 Az a helyzet, hogy az első kép nagyon elüt a másodiktól. Verőfényes napsütésben CREEK sem ilyen. Ráadásul ez egy anomália CREEK-ben.
A 2. képen az szerintem a Jupiter Factory. (nagyon hasonló) Ha az, hidd el, hogy a COP-ban jobban néz ki.
Passz! Én nem DX9-ben játszom. Ha DX9-ben és minden max-on nem tetszik, akkor ehhez nem tudok mit szólni. Sajnos. :(
Majd a végleges azért biztos pofásabb is lesz még. Van már 1.6.0.1-es német verziós. Talán nem csak a DX11-ben több és jobb a grafika.
PS:
Igazatok volt, visszaadta CREEK-ben a technikus a Gauss fegyót.
-
#1776 Mindkettőt én csináltam !! -
#1775 Na akkor itt van két kép
Stalker CoP
Stalker SoC
-
#1774 Én ezt nem értem. Azt elég nehéz elhinni, hogy a SHoC szebb volt, mint a COP... Elég csak gúgli-ba beírni, hogy keressen képeket. Szerintem a NET-en fellelhető screenshot-ok is rácáfolnak erre.
SSAO -> HDAO-t állíts be a szebb árnyék effektekhez.
-
#1773 Elkezdtem átállítgatni a dolgokat a stalkeres file alapján és most már egész jól fest a dolog :) -
#1772 EZ van. Xray engine a béna, ami effektekre van kitalálva de nem a játékra. Énis jobban favorizáltam pl az Oblivion Lostot meg az eredeti SOC-ot, de mindíg is rengetek dolgot elfelejtettek belerakni.
-
#1771 Egyébként a menüben az SSAO az micsoda? -
#1770 Minden maxra van téve amit enged és meg sem közelíti ezt a minőséget. Csinálok majd képet és berakom. -
#1769 Ami még eszembe jutott:
Nem lehet, hogy Téged az zavar, hogy a DOF miatt elmosódottak a távoli textúrák; tárgyak; stb...?!
Ha puskával közelítesz vmire akkor is elhomályosodik ami a zoom-oláson kívül esik.
(szerintem többeknek ez lehet furcsa - talán) -
#1768 CS-ban szar a Frakcióháború. Előbb-utóbb mindenki újratermelődik. MOD van hozzá. (asszem Fisson Commander vagy mi a rák a neve, ami orvosolja a hibát) 10 javítás után is ugyanolyan bug-os a frakció háború. Sajnos!
Jobb bele sem fogni.
Shep
Milyen beállítások mellett játszol a COP-al?! Simán kellene így kinéznie még DX9 módban is szerintem.
-
#1767 Hát de az milyen már ,hogy az Alap Stalker DX9-ben így nézett ki ez meg meg sem közelíti? -
#1766 Mindenki itt van... Ezért írom ide.
Shep: DX10-11 max. -
#1765 Mit kellene ahhoz állítani, hogy valahogy így nézzen ki a játék?
-
madmanic #1764 clear sky topikban esetleg..? -
#1763 STALKER Clear Sky. A szemétdombon elfoglalom a raktárházat. Gratulál,vedd fel a jutalmadat, izébizé.
De amikor elmegyek, visszafoglalják a fosztogatók valami hihetetlen sebességgel... Vagy ha ott dekkolok egy napot, febekurnak gaussal és eltünik a boltos csóka aki bespawnolt.
Mit tegyek, mert nemtudok továbbhaladni. -
#1762 Nem úgy értettem...
Én odamentem és egyik fél sem akarta Őket befogadni.
Aztán megszereztem a PDA-t. Odaadtam a Freedom-nak (nem is jutott eszembe, hogy Duty-soknak adjam :) - ha lehet -. Utána már befogadták Őket.
Nekem így jött össze. De akkor ezek szerint Neked már akkor jó volt a kapcsolatod a Freedom-osokkal. Pedig Én sem tettem ellenük. Legalábbis úgy hiszem. :D -
SaGa #1761 A freedomnak valami más kell, mert a spéci detektort még nem csináltam meg, amikor a freedom már bevette a csapatot.
Amit leírtál az a Duty feladata.... -
#1760 Az Nekem csak azután jött össze, hogy:
1.) le kell szállítani 3db VELES detektort a tudósoknak;
2.) utána Creek-ben Owl ad egy Swarog detektort;
3.) azzal ki kell vizsgálni egy "furcsa" anomáliát;
4.) ott találni egy PDA-t;
5.) azt odaadni a Freedom-osoknak
Utána már befogadják Őket.
Így lehet nem teljesen érthető, de másképp meg Spoiler-es. -
#1759 A dokumentumot oda is adtam Neki, de Én nem kaptam vissza a fegyót.
Majd visszamegyek újra CREEK-be és téli álomra szenderülök. Ha utána sem adja vissza, akkor megverem. -
koliz #1758 Szia
Igen szállásra. -
#1757 A javitashoz kell neki a dokument abbol a laborbol amihez o adja a belepokartyat. Nem emlekszem pontosan mi a sorrendje a feladatoknak pedig nemreg jatszottam vegig.:D -
SaGa #1756 Kell neki egy nap. Mivel leitattad, átaludta a napot, így kell még egy ébren.... -
#1755 Visszaadja?!
Szerintem Nekem nem adta vissza. Odamentem hozzá, elvette, elájult. Aludtam egyet, hogy újra Magához térjen. Aztán asszem utána kellett elmennem CREEK-ben a mágneskártyával a Gauss ágyúhoz.
De Én nem kaptam vissza Tőle a fegyót. No majd, visszautazom újra CREEK-be, hátha csak Én baxtam el vmit. -
#1754 Á nem hiszem el, kifagyott ez a szar (milyen meglepő mi?) azóta már a mentésemet sem tölti vissza. Hát ez óriási. -
bmw1200 #1753 Máshol nem találsz!! A piás műszerész javítás után visszaadja, patront is tőle vehetsz hozzá.
-
#1752 Csak ez az egy gaus puska van a jatekban. Amikor megjavitja a technikus vissza kell kapnod. -
bmw1200 #1751 köszi bejutottam -
#1750 És még be is vallod.
Én csak DX10 és 10.1-ben láttam idáig a játékot. A német DX11-estől sajnos a német szinkron miatt idegenkedek...
DX10 és 10.1-ben zéró probléma a grafikával.
DX9 vagy DX10-es módban futtatod?!
PS:
Elvoltam CREEK-ben, megszereztem az infót a Gauss-ról, majd vissza Pripyat-ba. Időközben teljesen véletlen sikerült 2db elmaradt küldit befejeznem. :D Ui. az 1ik felébe menet közben belebotlottam és csak később derült ki, hogy ez(Ő) biza az egyik elmaradt küldi hiányzó fele. :D
Kérdésem is lenne:
Lesz még Gauss fegyó a játékban?!
Ui. van 30db cellám(töltényem) de CREEK-ben oda lett a fegyó.
Hm?!?! -
#1749 Valószínűleg tele a polcom dx11-et tudó kártyákkal. Minden nap másikat rakok bele sőt nem is egyet, hanem egyből crossfire-be. :D -
mac100 #1748 Szia az ezredes ad neked egy feladatot miszerint likvidálni kell mesterlövész puskával egy zsoldos találkozón az egyik zöld védőruhás embert. Nah nála van a kártya. Kinyírod odafutsz felveszed. Viszont van még egy lehetőség youtubon láttam hogy lehet kinyitni azt az ajtót. Csak már nem emlékszem mi volt a címe :D