S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
valaki nézze már meg hogy annó a clearsky-nak mi volt a recommended gép..

sztem simán fog futni a mostani vason is, csak nem kell dx10,11 -et meg egy csomó effektet bekapcsolni

igenis írták annó a készítõk hogy gondoltak a régi gépekkel rendelkezõkre, és még DX8at is támogatni fogja... felesleges elõre nyafogni sztem

blackcalibra
És még majd mik lesznek itt. Többek között az árazásokkal majd.....
Pepsi Twist
úgy néz ki melóhelyen nem fogok játszani 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Mi folyik itt Gyöngyösööön??? ÁÁÁÁÁááááá WTF?? Mindenki megkergült??

Az EA Kezdte a júzerek hasbarúgását a Shift-el ezek meg folytatják a rúgdalózást??? FFFFFFFFfffffff........ <#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

blackcalibra
Áhhhhááááháháááháááááááá.
Gépet is csomagoljanak a játék mellé, vagy mi van? Megint nem sikerül eltalálni az optimalizációt?
bertino
• Grafikus kártya: Geforce GTX 260 / Radeon HD 4870 512 MB

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#shakehead>

Maxtreme
Kicsit <#idiota>
Ezek meg vannak huzatva.
Hát jah.. az alap dx8-as Xray engine átírása DX9-re, már diavetítést eredményezett az akkori gépeken..
Valahogy sejtettem h ez lesz belõle.

Köszönjük!
Stalker: Call of Pripyat minimális rendszerkövetelmény:
• Operációs rendszer: Windows XP SP2
• Processzor: Intel Pentium 4 2.2 GHz / AMD Athlon XP 2200+
• Memória: 768 MB RAM
• HDD: 6 GB szabad hely
• Grafikus kártya: Geforce 5900 128 MB / Radeon 9600 XT 128 MB
• Hang: DirectX 9 kompatibilis
• Bemeneti eszközök: Egér is billentyûzet

Stalker: Call of Pripyat ajánlott rendszerkövetelmény:
• Operációs rendszer: Windows Vista SP1 vagy Windows 7
• Processzor: Intel Core 2 Duo E8300 / AMD Phenom II X2 550
• Memória: 2 GB RAM
• HDD: 6 GB szabad hely
• Grafikus kártya: Geforce GTX 260 / Radeon HD 4870 512 MB
• Hang: DirectX 9 kompatibilis
• Bemeneti eszközök: Egér is billentyûzet

A játék támogatja a DirectX 11-et!

Szerintem kicsit megnõtt a gépigénye!!<#levele>

PSN ID: Lord_Mortanius

Bearanyozódott a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

link

Lehet elöbb jön ki októberbe 😊

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

<#idiota>Ez beteg!

Maxtreme
Törölt felhasználó
ja
Pepsi Twist
jó lesz ez (reméljük)

Falcon87
Na jó, az a rész tényleg elég.. furcsa volt 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

JAJA nagyon durva lesz<#hehe>

bertino
bazki az a graf, majdnem megszólal <#wow2>

áááá elcseszték!
amikor megjelenik az a mutáns azt hittem valami RUN DMC zenét raknak be alá kom majdnem nevettem!Gagyi!

Vadiúj trailer

Innen tölthetõ:
http://cop.stalker-game.com/

De kolbászolnék már újra a zónában!

PSN ID: Lord_Mortanius

TitaniumRR

Captain Sonar 2024 Remake

S.T.A.L.K.E.R Call Of Pripyat elõzetes!

Több mint nyolc évvel ezelõtt kezdõdött az akkor még Oblivion Lostként ismert játék fejlesztése. Telt-múlt az idõ, pár kolléga kivált a csapatból, a játék meg csak egyre jobban tért el az eredeti idõutazásos tárgytól. 2007 márciusában viszont végre elérkezett az idõ, és megjelent a STALKER: Shadow of Chernobyl, majd nem sokkal utána a Clear Sky is tiszteletét tette, most pedig egy újabb kiegészítõt köszönthetünk, ami a Call of Pripyat névre hallgat....

bertino
<#zavart2>

akyyy
bazz én azt hittem videók, és nem képek vannak benne😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Én am ezektõl tudok befosni!
Tetszik hogy valós vidékeken barangolhatok!

bertino

akyyy
linket

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Falcon87
Lol, itt papolsz a valóságról, de azért nem kell bele alvás, mert milyen csít már 😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Még annyit a témához hogy a kigyúrt, böszme nagy állatok rendre elhasalnak a SAS válogatásán. A kigyúrt állatok nem bírják a hosszú idõn át tartó terhelést, mint az SAS-nél szokásos napi 60 km gyaloglás az 50 kilós hátizsákkal a hátadon.

bertino
ja, clear sky-hoz pedig készült egy összehasonlító video összeállítás a zóna valós és a játékban lemodellezett részeirõl.

kicsit tudnak ezek az ukránok azért.

S.T.A.L.K.E.R. és a valós élet

Néhány képen láthatjuk a való életetés a S.T.A.L.K.E.R.-t egymás mellé helyezve.

A nem is olyan sokára megjelenõ új S.T.A.L.K.E.R. rész kapcsán érkezett néhány kép, amelyeken a valódi zónát és a Call of Pripyat-ot nézhetjük meg egymás mellé helyezve. De a szavak helyett beszéljenek inkább a képek:

több kép

akyyy
medal of honor utolsó pályája?😄

Retyóra pont a gázálarc kell, fõleg ha elõtte teleszarták a többiek. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

60 kilóval 2 lépést tudsz futni, mint a valóságban. A többihez artifact kell.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Roger6
Így van, és a STALKER-ek is pont akkora böszme állatok, mint a SAS-nál. Fõleg a banditák a dzsekijükben... Ja, nem mellesleg õk azért megkapják a napi fehérje meg szénhidrát (meg ki tudja a hadsereg milyen szteroidokkal bombázza õket) adagjukat, amivel talán el is bírják az 50 kilós cuccot, de a játékban pl. szó sincs mindennapi lakomáról ugyebár. (és a végére még ideszúrnám, hogy te 50 kilót mondtál ugyebár, a játékban meg 60 kiló a limit, ami 20%-al több. A többit nem ecsetelem, remélem érted...). Ja, befejeztem ezt a realisztikus témát, bocs mindenkitõl.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az SAS-nél szolgálók egy átlagos küldetésen simán cipelnek 50 kg-ot a hátizsákban úgy, hogy egy gramm felesleges cucc sincsen benne.

De az ilyen kis apróságokat szerintem nem is lenne nehéz belerakniuk a fejlesztõknek...

Pepsi Twist
ha realisztikusságnál vagyunk sztem a HUD simán lehetne olyan amilyen ruhát felveszel 😄 pl ha csak gázálarcos ruhád van akkor (olyasmi mint ha bukósisakba lennél a TDUba) gázálarcon keresztül látsz ki tehát szimulálja hogy mi a faszom van a fejeden és mondjuk lehetne 1 gomb amivel le meg fel tudod venni persze akkor csökkenne a különbözõ káros dolgokra az ellenállásod ha nincs rajtad 😄 ú

na értitek mire gondolok 😄

Roger6
<#hehe><#eplus2><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát tudod hogy jobban beleéljék magukat... még gázálarcot is vesznek, budira meg geiger müller számlálóval járnak XD

bakvarnyu
ezek golyóálló mellénybe programoznak <#vigyor1>

Roger6
Ja, nem beszélve arról, hogy az Irakban szolgáló katonák nagy része 100 kg-os böszme állat. De (ha már ugye realisztikusságnál akarunk maradni) nézz meg egy STALKER-t. Hátööö... Szóval érted. <#crazya>

Roger6
Felsõ szomszédom Cipruson (elõtte Afganisztán) szolgál. Lófaszt cipelnek 60-70 kg-okat. Akiket lebasznak egy hétre a terep közepére, esetleg azok...

Épp a múltkor néztem hogy az iraki katonáknak olykor 60-70kg terhet kell cipelniük, fegyver,étel,ivóvíz stb. <#wink>

Roger6
Ha volt már, akkor bocsánat:

Roger6
Ha már realisztikusságról beszélünk, mert hát ti annyira realisztikus játékot akartok, akkor mi az, hogy 60 kg-ot cipelhetsz magaddal? Na ne röhögtess már. 60 kg-ot soha a kurva életbe nem fogsz magaddal cipelni órákon keresztül ilyen körülmények között. És még ezt is kitolják egy csomóan, hogy elférjen náluk a több száz kilónyi cucc, és közben meg a realisztikusságról rinyálnak (itt most nem rátok gondoltam ezzel)...

Eddig választanod kellett hogy rádiaktivitás védelmet akartál VAGY éjjellátót, a kettõ együtt nem ment. Most nem kell választani, mindenki az elõbbire megy, a hátrányokat meg simán átugorja egy alvás gombbal. Ki fog akkor éjjellátót fejleszteni? Kb. az aki CS-ben kaját hordoz magával...

Shep
Nem akarom a vitát tovább szítani, de már az alap Stalkerben is úgy lett volna, hogy lehet aludni, aztán végül mégsem került be a játékba. Egyébként szerintem is jó, hogy lesz alvás, éjszaka mászkáljanak csak a bátrak, meg a bolondok, meg a sunnyogók 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Meg esznek is, de a CS-ben már ezt a funkciót is kivették, semmi értelme nem volt a kajáknak. Pedig ezzel egyel több realizmus volt a SHOC-ban.

Ha belépéskor automatikusan megad minden questet és egybõl a "the end" feliratra ugrik az se lesz csít, csak annak mi értelme. Épp azért szeretjük a Stalkert mert nem olyan tré mint a többi fps, talán nem kéne legagyisítani azok szintjére.