S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem simán fog futni a mostani vason is, csak nem kell dx10,11 -et meg egy csomó effektet bekapcsolni
igenis írták annó a készítõk hogy gondoltak a régi gépekkel rendelkezõkre, és még DX8at is támogatni fogja... felesleges elõre nyafogni sztem
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Az EA Kezdte a júzerek hasbarúgását a Shift-el ezek meg folytatják a rúgdalózást??? FFFFFFFFfffffff........ <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Gépet is csomagoljanak a játék mellé, vagy mi van? Megint nem sikerül eltalálni az optimalizációt?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezek meg vannak huzatva.
Hát jah.. az alap dx8-as Xray engine átírása DX9-re, már diavetítést eredményezett az akkori gépeken..
Valahogy sejtettem h ez lesz belõle.
Stalker: Call of Pripyat minimális rendszerkövetelmény:
• Operációs rendszer: Windows XP SP2
• Processzor: Intel Pentium 4 2.2 GHz / AMD Athlon XP 2200+
• Memória: 768 MB RAM
• HDD: 6 GB szabad hely
• Grafikus kártya: Geforce 5900 128 MB / Radeon 9600 XT 128 MB
• Hang: DirectX 9 kompatibilis
• Bemeneti eszközök: Egér is billentyûzet
Stalker: Call of Pripyat ajánlott rendszerkövetelmény:
• Operációs rendszer: Windows Vista SP1 vagy Windows 7
• Processzor: Intel Core 2 Duo E8300 / AMD Phenom II X2 550
• Memória: 2 GB RAM
• HDD: 6 GB szabad hely
• Grafikus kártya: Geforce GTX 260 / Radeon HD 4870 512 MB
• Hang: DirectX 9 kompatibilis
• Bemeneti eszközök: Egér is billentyûzet
A játék támogatja a DirectX 11-et!
Szerintem kicsit megnõtt a gépigénye!!<#levele>#levele>
PSN ID: Lord_Mortanius
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
amikor megjelenik az a mutáns azt hittem valami RUN DMC zenét raknak be alá kom majdnem nevettem!Gagyi!
PSN ID: Lord_Mortanius
Captain Sonar 2024 Remake
Több mint nyolc évvel ezelõtt kezdõdött az akkor még Oblivion Lostként ismert játék fejlesztése. Telt-múlt az idõ, pár kolléga kivált a csapatból, a játék meg csak egyre jobban tért el az eredeti idõutazásos tárgytól. 2007 márciusában viszont végre elérkezett az idõ, és megjelent a STALKER: Shadow of Chernobyl, majd nem sokkal utána a Clear Sky is tiszteletét tette, most pedig egy újabb kiegészítõt köszönthetünk, ami a Call of Pripyat névre hallgat....
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tetszik hogy valós vidékeken barangolhatok!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
kicsit tudnak ezek az ukránok azért.
Néhány képen láthatjuk a való életetés a S.T.A.L.K.E.R.-t egymás mellé helyezve.
A nem is olyan sokára megjelenõ új S.T.A.L.K.E.R. rész kapcsán érkezett néhány kép, amelyeken a valódi zónát és a Call of Pripyat-ot nézhetjük meg egymás mellé helyezve. De a szavak helyett beszéljenek inkább a képek:
több kép
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
na értitek mire gondolok 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!