S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Next PC upgrade: 2022
#147 nem tudom.
A DirectX 10.1-es támogatás hoz valami pluszt a CS esetében?
Hol érhetõ el ez a patch?
Captain Sonar 2024 Remake
Ezúttal két olyan képet is kaptunk, amelyen megcsodálhatjuk, milyen is lett az újradolgozott kezelõfelület, és hogy ismételten módosíthatjuk majd fegyvereinket kedvünk szerint. Állítólag a Call of Pripyat már kezdettõl fogva rendelkezik majd DirectX 10.1-es támogatással, nem úgy mint elõdje, a Clear Sky, ami egy nemrég kiadott patchnek köszönhetõen tett szert erre a képességre. A játék idén õsszel fog a boltok polcaira kerülni.
Képek itt!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
PSN ID: Lord_Mortanius
Vörös erdõ tényleg naggyon durva. Amikor elõször játszottam a játékkal, pont éjszaka értem oda... Akkor majdnem abbahagytam a stalkerozást. 😄 Én elég fosós vagyok ilyen téren. 😊
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#buck>#buck>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
FlyHigh: Vörös erdõ RulZ 😛 Az volt a legjobb helyszín a térképen szeréntem is <#hehe>#hehe>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Thrash \'Till Death
szerintem
\"Aki átbasz az basszon bét is.\"
Az idén õsszel érkezõ játék igazgatójával, Oleg Yavorsky-val a Rock, Paper, Shotgun magazin interjút készített vele nemrég. Oleg elmondása szerint a három rész közül ebben lesz a leginkább fotorealisztikus terület. Valamint azt is említette, hogy tanultak az eddigi hibáikból és rengeteget tesztelik a játékot, melyet az X-Ray Engine 1.6-os motor fog hajtani.
Persze meghallgatták a játékosokat is, így bele kerül az alvás mód, valamint egy nagyon hasznos dolog a freeplay mód is tiszteletét teszi, ami annyit tesz, hogy a történet befejezése után is játszhatunk a zónában.
Képek
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
DE javítsatok ki ha tévedek!
Õsszel harmadjára is kiakaszthatjuk a Geiger-Müller számlálót, ugyanis visszatérünk a megnyomorodott kreatúrákkal benépesített Zónába, hogy visszaszerezzük a borzalmas emlékekkel szolgáló erõmû feletti irányítást. Átalakított kezelõfelülettel, izgalmas történettel, újfajta szörnyekkel, szereplõkkel és helyszínekkel kacérkodik a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.
Minden eddigi S.T.A.L.K.E.R. epizódnál fotórealisztikusabb megjelenítésre számíthatunk a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat esetében, legalábbis Oleg Yavorsky legutóbbi interjújában elhangzottak szerint. A környezet kidolgozottsága és gazdagsága természetesen érvényes az kérdezz-felelekben részletezett helyszínekre is.
Húsz esztendeje rozsdásodó vízi flottával találkozhatunk a Pripyat folyó mentén, miközben a hatalmas kiterjedésû vízgyûjtõ területén barangolunk. Ellátogathatunk Kopachi városába, habár biztosan nem fogunk gyönyörködni a katasztrófa következtében szinte teljesen földbe temetett épületekben. A Jupiter gyárról és a Yanov vonatállomásról bõvebb információkkal nem szolgált Oleg Yavorsky.
Forrás
de amúgy pofás játék lesz ezis, az éjszakát meg nézelõdéssel ütöm el meg egyebekkel, de amúgy ebbe lehet aludni is nem?
De be lehet fejezni!
barmi nemtudta hogy miért nem dobja ki a gugli ezt a fórumot és erre adtam neki tippeket...
elég szánalmas ha egy játék fórumjába ezen kell vitázni.... -.-"
am Falcon ötlete is jó.
Állítólagos hivatalos gépigény volt már??
::
Minimum:
Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
Ajánlott:
Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
2 GB RAM
512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon® HD 4850
am az ajánlottnál érdekes ez a proci/videokártya párosítás... nem is értem. messze több kell ezeknek a vidkariknak mert az ilyen procikkal csak félgõzön tötymörögnek szvsz...(a radeon tutira)