S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Mint pl? Csak példának ott a Cler Sky kell neki gép rendesen game ha az ember maxon akarja tolni!

Next PC upgrade: 2022

Roger6
Mint pl?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

werkfilm
meh
megint lassúszar lesz

grebber

Next PC upgrade: 2022

Pepsi Twist
ez qrva jó lesz

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nem tudom melyik patcheben van benne de ha felrakod 1.007-ig akkor azok közt tuti benne lesz mert nálam volt dx10.1es opció!

#147 nem tudom.

TitaniumRR
Jól módosítható is lesz, mert a kiadó nem tudja a rajongók kívánságait teljesíteni.

A DirectX 10.1-es támogatás hoz valami pluszt a CS esetében?
Hol érhetõ el ez a patch?

Captain Sonar 2024 Remake

jónak néz ki
Falcon87
Lesz külön siksak is?😊

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Új képek!

Ezúttal két olyan képet is kaptunk, amelyen megcsodálhatjuk, milyen is lett az újradolgozott kezelõfelület, és hogy ismételten módosíthatjuk majd fegyvereinket kedvünk szerint. Állítólag a Call of Pripyat már kezdettõl fogva rendelkezik majd DirectX 10.1-es támogatással, nem úgy mint elõdje, a Clear Sky, ami egy nemrég kiadott patchnek köszönhetõen tett szert erre a képességre. A játék idén õsszel fog a boltok polcaira kerülni.

Képek itt!

Falcon87
Már korábbi SoC modoban is tiszteletüket tették, tölts le egyet, ha látni akarod õket.

Kiváncsi vagyok a két új szörnyikére! 😊

PSN ID: Lord_Mortanius

DranzerF1
Hát, ez majd kiderül amint elkezdünk vele játszani. 😊

Vörös erdõ tényleg naggyon durva. Amikor elõször játszottam a játékkal, pont éjszaka értem oda... Akkor majdnem abbahagytam a stalkerozást. 😄 Én elég fosós vagyok ilyen téren. 😊

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

<#hehe><#hehe><#hehe><#buck>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

1-2 nap alvás nélkül nem a világ 😄 De azt tudjuk e hogy kötelezõ lesz e az alvás vagy csak az éjszaka "átugrására" fog szolgálni választható jelleggel azoknak a játékosoknak akik nem szeretik az éjszakai vadászatot?

FlyHigh: Vörös erdõ RulZ 😛 Az volt a legjobb helyszín a térképen szeréntem is <#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

FlyHigh
Clear Sky-ban a vörös erdõ nagyon kemény volt, 2X is át kellett menni rajta, ott vert a víz.<#vigyor2>

Thrash \'Till Death

sambauer
remélem eszüknél lesznek és kiadják konzolra 😄

Turn Me On Dead Man

DranzerF1
Képekbõl az jön ki, hogy a vérszopókra nagy hangsúlyt fektetnek. 😊
szerintem

Az idén õsszel érkezõ játék igazgatójával, Oleg Yavorsky-val a Rock, Paper, Shotgun magazin interjút készített vele nemrég. Oleg elmondása szerint a három rész közül ebben lesz a leginkább fotorealisztikus terület. Valamint azt is említette, hogy tanultak az eddigi hibáikból és rengeteget tesztelik a játékot, melyet az X-Ray Engine 1.6-os motor fog hajtani.

Persze meghallgatták a játékosokat is, így bele kerül az alvás mód, valamint egy nagyon hasznos dolog a freeplay mód is tiszteletét teszi, ami annyit tesz, hogy a történet befejezése után is játszhatunk a zónában.

Képek

Herold
És mikor alszol?

Venni kell éjjellátót és máris no problem... lehet zúzni a sötét éjszakában is.

DranzerF1
csáhh! 😄

Köszöntünk a clubban!<#nyes>

Pepsi Twist
ja az lemaradt hogy a SOC + CS kijátszva 😄 nagyon várjuk ezt 😄

Pepsi Twist
na möggyüttem 😄

Tudtommal egyik rész sem jött ki konzolra!
DE javítsatok ki ha tévedek!

sambauer
ez lesz boxra ?

Turn Me On Dead Man

Az eddigi S.T.A.L.K.E.R. epizódoknál fotórealisztikusabb grafikával rendelkezik az õsszel megjelenõ S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.

Õsszel harmadjára is kiakaszthatjuk a Geiger-Müller számlálót, ugyanis visszatérünk a megnyomorodott kreatúrákkal benépesített Zónába, hogy visszaszerezzük a borzalmas emlékekkel szolgáló erõmû feletti irányítást. Átalakított kezelõfelülettel, izgalmas történettel, újfajta szörnyekkel, szereplõkkel és helyszínekkel kacérkodik a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.

Minden eddigi S.T.A.L.K.E.R. epizódnál fotórealisztikusabb megjelenítésre számíthatunk a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat esetében, legalábbis Oleg Yavorsky legutóbbi interjújában elhangzottak szerint. A környezet kidolgozottsága és gazdagsága természetesen érvényes az kérdezz-felelekben részletezett helyszínekre is.

Húsz esztendeje rozsdásodó vízi flottával találkozhatunk a Pripyat folyó mentén, miközben a hatalmas kiterjedésû vízgyûjtõ területén barangolunk. Ellátogathatunk Kopachi városába, habár biztosan nem fogunk gyönyörködni a katasztrófa következtében szinte teljesen földbe temetett épületekben. A Jupiter gyárról és a Yanov vonatállomásról bõvebb információkkal nem szolgált Oleg Yavorsky.

Forrás

DranzerF1
Jaja én is. kíváncsi vagyok rá. 😊

Falcon87
Várom, fasza lesz 😊

DranzerF1
Igen-igen, ebben már lesz alvás.

Valahol írták hogy lesz benne alvás ha jól emlékszem.

az UHSF fórumán ezek a képek már múlthéten s bevoltak linkelve, meg még több is😄
de amúgy pofás játék lesz ezis, az éjszakát meg nézelõdéssel ütöm el meg egyebekkel, de amúgy ebbe lehet aludni is nem?
Herold
Gondolom egyszer úgyis felkel a nap.

<#nyes>Jó is az csak egy idõ után idegesítõ hogy nem látni semmit!

DranzerF1
Hm. pofásak. 😊 azt hiszem éjszaka itt is qrva sötét lesz. 😄

DranzerF1
jóók. kösz! 😊

A 2. vidi a területet mutatja be!

2 új gameplay
1.
2.

Herold

Õ nem azt nem tudta hogy a google miért nem találja hanem az SG keresõje miért nem találja a topicot <#wow3>

De be lehet fejezni!

állj már le, te kezdted az egészet, te szóltál hozzá -.-
ki szólt hozzád???

barmi nemtudta hogy miért nem dobja ki a gugli ezt a fórumot és erre adtam neki tippeket...

elég szánalmas ha egy játék fórumjába ezen kell vitázni.... -.-"
hagyd rá, szerintem õ se tudja
Herold
Mi az anyád picsájáról hadoválsz?

nem, nem is mondtam én ilyet hogy õ a hibás, csak egy tippet adtam neki hogy hogy keressen rá erre a fórumra mert nemtudta.<#wave>
am Falcon ötlete is jó.
most õ tehet arról, hosz szar a keresõ?<#idiota><#wilting>
Köszi a tippeket!

Állítólagos hivatalos gépigény volt már??
::
Minimum:

Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600

Ajánlott:
Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
2 GB RAM
512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon® HD 4850

am az ajánlottnál érdekes ez a proci/videokártya párosítás... nem is értem. messze több kell ezeknek a vidkariknak mert az ilyen procikkal csak félgõzön tötymörögnek szvsz...(a radeon tutira)

Falcon87
Vagy rakd be favoritba.