S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Keveset hallani a S.T.A.L.K.E.R. elkövetkezendõ részérõl, most is csak a megjelenési dátum bejelentésérõl esett szó.

Ha megfigyeltétek akkor feltûnhetett, hogy mostanság bevett szokás lett elõre bejelenteni, hogy a jövõben mit fognak közhírré tenni a kiadók, fejlesztõk. Ezúttal is ez történt, most a GSC Gameworld nyugtatta meg a rajongókat, hogy napokon belül megtudják a játék pontos megjelenési dátumát, ami valamikor az õszi idõszakba fog esni. Vagyis úgy néz ki õk nem ijedtek meg a Modern Warfare 2 keltette "hisztériától". Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mivel készültek a GamesCom-ra és a dátum mellett még milyen finomságokkal kívánják fenntartani az érdeklõdést az egyedi stílussal megáldott játék iránt.

Roger6
<#hehe><#hehe> - az durva!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pepsi Twist
van reális sebzés mód de az meg má annyira reális hogy 1 kibaszott pisztollyal bokán lövöd meghal, és sajnos te is meghalsz ha bokán lõnek 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Roger6
Nem errõl volt szó, hanem arról, hogy a valóságban egy épületharcban is belehalsz 3 golyóba (és nem AK-ból, mert abból 3 golyótól leszakad a fél tested). Erre jönnek a nagy prók, hogy milyen szar vagy, hogy nem fejre célzol (jaja, én is mindig a jobb kislábujjra célzok). Érted. Csak azt mondtam, hogy a sebzés lehetne reálisabb, ha már van benne ballisztika, és minden ilyesmi. Persze a valóságban sincs exo-ruha, szóval az lehet kibírná a 3 AK skulót. <#hehe> (ja, multiplayerben a fedezék mögül lövöldözõ egyéneket camper-nek nevezik, és bannolják õket, mert ahhoz nem kell skill, hogy megvárd az embereket, míg eléd futnak...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem ész nélkül kell rohanni, hanem fedezékbõl lõni. Ez IRL is így van, a vadnyugati pisztolypárbaj csak a filmvásznon mûködött eddig is.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Roger6
"végülis mindig csak fedezékbõl kell sniperkedni, nem nagy durranás" - és ezek nevezik magukat nagy pró-nak (nem rád gondoltam vasziszdasz).

Igen. Végülis arról szól a játék hogy képes vagy-e rá. Ha nem, le lehet venni beginnerre a nehézségi szintet. De sztem very hardon is ugyanolyan könnyû, végülis mindig csak fedezékbõl kell sniperkedni, nem nagy durranás. Mutánsokra meg shotgun közelrõl. Persze aki gránátvetõre, meg tûzgyorsaságra gyúr pontosság helyett, az ÍJ. 😊

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

bertino
aim <#banplz>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pepsi Twist
igen de mikor 8an lõnek rám majd szted a fejet fogom célozgatni?

Eddig is megölte ha fejre céloztál.

DranzerF1
hát gratulálok...

\"Aki átbasz az basszon bét is.\"

highlander15
Szopjál le,te köcsög!:-P

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Roger6
Ejjha, sok újdonságot mondtál! Azt hittem mindegy mivel lövök...<#falbav>

highlander15
A halálozás nagyban függ az NPC által viselt ruhától és attól hogy milyen fegyver van nálad.Azon senki se csodálkozzon,ha Makarovból 3-4 tár kell egy exoskeletont viselõ NPC leterítéséhez.Dragunovval vagy Vintarral ez egy golyótól megvan ha fejre,és Dragunov esetében testre lõsz.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Roger6
Húha... Vigyázz, mert mindjárt jönnek a nagy prók, aztán megmondják, mennyire szar vagy, mert egy fejestõl döglik a nép. Csak azt felejtik el, hogy közelre tunkolni kell testre, nem fejre pötyögni, és itt jön jól a 3 golyós halál (mint a való életben - akármilyen cucc lehet rajtad, AK-ból 3 golyó és véged).

Pepsi Twist
végre megöli a tagot 3 golyó és nem kell belelõni 2 tárat

Gameplay:

Pepsi Twist
kibaszottul várom má ezt a szart 😄 olyannyira hogy elõvettem a clear sky-t 😄 SOC-t má 3x kijátszottam 😄

highlander15
Lesz olyan jó mint a Clear Sky és a Shadow of Chernobyl!Mint megrögzött S.T.A.L.K.E.R.-rajongó mondom ezt!

Pepsi Twist
fasza

Herold
Szerintem EVE Online.

Roger6
Ment a privát.

sambauer
"hiszen abban a játékban játékbeli pénzért is vehetsz havidíjat, így nem kerül egy filléredbe sem, csak eleget kell foglalkozni vele. " Ez meglepõen korrekt és megbecsülendõ megoldás. Melyikrõl van szó ?

Turn Me On Dead Man

Roger6
<#hehe><#eljen>

Pepsi Twist
most? épp az ágyba játszottam ki alszik el hamarabb versenyt 😊

tutituti
Értem én,és nem lenne rossz.Meg hát Stalker fanatic vagyok.Csak valljuk be azért van benne bug rendesen.Ebbõl indultam ki.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Roger6
Igen, összesen 6-8 óra játékidõ alatt meg lehet keresni a havidíj árát a játékban. Azaz napi egy óra egy hétig. Ez kockulás? Te, aztán a számtech boltban most mit játszol te kocka? <#hehe><#eplus2> (csak hülyülök)

Pepsi Twist
"eleget kell foglalkozni vele" = QRVA NAGY KOCKA VAGY

wow mint mmorpg 1 hulladék 😄 havi 4eFT azért a szarért... azt még lõni se lehet benne 😄

Roger6
Hát nem azért, de egy jó játékért fizetnék is havidíjat ésszerû keretek között. Szerintem egy havidíjas játékra mindig jobban odafigyelnek a fejlesztõk, hiszen ha bugos, nem lesz elõfizetõ, egy "sima" játéknál meg azért nem annyira törik össze magukat a javításokért. Én jelenleg is játszom egy havidíjas mmorpg-vel (nem a WoW), de ha minden jól megy, utoljára kellett elõfizetnem, hiszen abban a játékban játékbeli pénzért is vehetsz havidíjat, így nem kerül egy filléredbe sem, csak eleget kell foglalkozni vele. Ezt bevezethetnék máshol is.<#vigyor3>

tutituti
De akkor meg fizetni kéne egyszer csak a havi díjat,aztán akkor meg bugos is lenne,szerver hibák,és senkinek nem kéne.Emiatt meg nem lenne folytatás.Ezért én ezt az mmorpg-t átgondolnám mégegyszer.

<#idiota> nyugalom!
Szép álom...

Roger6
Hát egy ilyet én is tudnék értékelni! <#eljen>

Pepsi Twist
bazzet teljesen bepörögtem 😄 qrva jó lenne 1 ilyen

Pepsi Twist
ja, sztem qrva jó lehetne 😄 mondjuk pénzért tudnád megvenni a legjobb cuccokat (felszerelés fegyver meg ilyenek) és qrva nagy bejárható terület és lennének elit cuccok is pl amit pénzért nem lehet megvenni csak 1 küldetésért megkapod "suggested player 5" típusúakra és akkor vagy 500 ellenséget kell megölni és akkor kiveheted 1 dobozból vagy össze kell gyüjteni 1 tudósnak cuccokat aki megcsinálja neked a spéci ruhát, persze olyan cuccokból amit szinte lehetetlen megszerezni 😄

Hát ha valami wow szintû dolog lenne nagy zóna és fejleszthetõ karakterek az zsír lenne!Frakció háborúk <#nyes>

Pepsi Twist
stalker MMORPG? fasza 😄 én akár havidíjat is fizetnék érte tetszene az ötlet nekem simán 😄

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat érdekességek

Sergei Grigorovich, a GSC Game World elnöke nemrég adott egy interjút, amiben szót ejtett a Call of Pripyat egyes elemeirõl és egy lehetséges konzolos portról.

Sergei szerint sokat hallgattak a játékosok panaszaira, és egészen a megjelenésig tesztelik a játékot, hogy megfelelõ minõségû terméket tudjanak idén õsszel kiadni.A játékot 15 ember Ukrajnából, és további 50, fizetett, külsõs ember teszteli. Továbbá a játék még mindig támogatni fogja a DirectX 8-at, így a régebbi számítógép tulajok is játszhatnak ha a kártyájuk támogatja a Shader Model 2.0-át. A CoP multiplayer része is kap egy kis frissítést, tervezik a nyerési táblázatok és a jutalmak integrálását, hogy kicsit izgalmasabbak legyenek a többjátékos meccsek. Tervezik még a lopakodás fejlesztését, hogy csendben likvidálhassuk ellenfeleinket, bér Sergei szerint nem kell számítani egy Hitman vagy Thief szerû játékra. A játék a StarForce másolásvédelem legújabb verzióját fogja használni, de ez alkalommal DVD nélkül is indulni fog. A játékhoz letölthetõ lesz majd egy SDK is, bár mint az elõzõ részek esetében, itt is csak a többjátékos módhoz lesz elérhetõ.

A régi pletykák egy S.T.A.L.K.E.R. MMO-ról szóltak, így Sergai erre a témára is kitért egy kicsit, mondván hogy a vállalat játszadozik az ötlettel, mivel az online/MMORPG játékok nagyon divatba jöttek mostanában, de ennél többet még nem mondhat. Arra a kérdésre, hogy látja-e a S.T.A.L.K.E.R. sorozatot konzolokon is, Sergei elárulta hogy jelenleg egy mûködésképes port létezik Xbox 360-ra, és megjegyezte, hogy a platform sokat enged meg a fejlesztõknek. A Call of Pripyat-nál már koránt sem látja ennyire rózsásnak a helyzetet, szerinte az kizárólag PC-re jelenik majd meg .Hogy technikai limitációkba ütköztek-e a fejlesztõk, azt nem árulta el.

Pepsi Twist
jó az, legalább a melóhelyen is elfut 😄

tutituti
nembaj az.Nem a graf. a lényeg hanem a játékélmény.Szerintem legalább is.

Clear Sky garfika 😊

bertino
<#taps>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

tutituti

S.T.A.L.K.E.R.: CoP infók, a folytatás bejelentése

Egy a PCGames által készített interjúban Oleg Yavorsky elárulta, hogy igazak voltak a pletykák, s hogy tervben van a S.T.A.L.K.E.R. sorozat valódi folytatása.

Az interjú nagyban a S.T.A.L.K.E.R: Call of Pripyat játékról szól, jöjjenek hát a szaftosabb, érdekesebb részletek a beszélgetésbõl. A Call of Pripyatot mozgató X-Ray Engine 1.6 DirectX 10 támogatással fog érkezni, bár a fejlesztõk erõsen gondolkodnak a DirectX 11 használatán is.Továbbá minden küldetés elõre tervezett lesz, így nem lesz szerencsénk több ismétlõdõ küldetéshez. A nem játékos karakterekkel való kommunikáció is többoldalú lesz, és valóságosabb viselkedést is fognak kapni a Zóna lakói. A stalkerek nappal vadásznak, járõröznek, éjszaka pedig a bázisokra visszatérve pihennek .Ismét visszatérnek a vezetõk is, így akinek nincsen kedve hosszú távot lábon megtenni, az egy kisebb pénzmagért cserébe felbérelhet egy vezetõt, aki hamarabb eljuttatja a játékost A pontból B-be. Pontos megjelenési dátum a játéknak még mindig nincsen, de õszre valószínûleg már készen lesz. Most jöjjön a kis részlet az interjúból:

PCGames: "Beszéljünk egy kicsit a jövõrõl. Májusban olyan pletykák keltek lábra miszerint készül a S.T.A.L.K.E.R. második része, a CryEngine 3.0 használatával .Ez tényleg csak pletyka? Milyen terveitek vannak a S.T.A.L.K.E.R. sorozathoz így összességében?"

Oleg: "Az nem titok, hogy folytatni szeretnénk a S.T.A.L.K.E.R. sorozat fejlesztését. Tervben van a valódi folytatás, de még túl korai részletezni. A CryEngine 3.0 használata pedig csak egy pletyka. "

Roger6
Jól van, nézd csak, aztán sírjál, hogy nem megy 30-40 fps-el még az általad hájghö end-nek nevezett PC-n sem. Nekem mindegy. Én beérem 800x600-al, közepes beállítások mellett, és tudod mit? Így is szép a játék!

van is gép rendesen, pont hogy maxom tudjam tolni, ezzel mi a gond? 😄
persze hogy a maxot nézzük ha már kiadtunk egy erõsebb konfigra nem kevés pénzt

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Roger6
Nem értem mi ezzel a bajotok? Direkt van így kitalálva, hogy minden kategóriájú géppel lehessen játszani vele. Ha szar a géped, az sem baj, mert le lehet butítani a grafikát, ha meg böszme vasad van, feltolod maxra. Nincs ezzel semmi gond, teljesen jól be lehet lõni minden géphez. Persze ti mindig csak a max-ot nézitek...