S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
r2_sun_near ezt keresd meg az user.txt-ben és írd át 1-re az értékét!
Amúgy a játékban ha elõhozod a konzolt ott is lehet próbálgatni sok mindent!
Ha pl.: benyomod hogy r4 akkor kiadja a DX11-es effekteket, vagy ha r3 akkor a dx10.1 ha r2 dx9 és tudsz ki-be kapcsolni dolgokat!
Megoldást tud esetleg valaki??? <#conf>#conf>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
http://nodvd.net/download/stalker_zp_nodvd.net.rar
És Xp- nekem megy.
Tehát szívesen.(Repack-ossal ment nekem.)
xp-re és vistára :
1. Berakod a STALKER_COP_PlayBay iso-t a Deamon Tools-ba.
2. Megnyitod a DVD-t és megkeresed ezt a filet "data.plb"
és kicsomagolod egy tetszõleges mappába - a mellékelt 7z progival . - aztán iso-t kiveszet daemonból .
3. letöltöd innen a tömörített STALKER_COP_F.rar-t (30kb - de 4,2gb van beletömörítve) :
http://narod.ru/disk/13569982000/STALKER_COP_F.rar.html
4. a letöltött fájlt kicsomagolod - sokáig tart a mérete miatt .
5. Alcohol 120% 1.9.8.7612 + Patch - letöltöd és telepíted .
6. beállításoknál - általános , rögzítés , virtuális eszköz és emuláció pontoknál az emulációnál és extra emulációnál minden legyen kipipálva - FONTOS !
7. ide az alcoholba moutolod a letöltött és kitömörített STALKER_COP_F mds fájlt , majd kiírod egy DVD lemezre .
8. az így kapott lemezt el fogja fogadni eredetinek .
9. reg.fixet aktiválod , majd restartolsz .
10. semmilyen lemez ne legyen daemonba és alcoholba ! csak a kiírt DVD lemez legyen a meghajtóba .
11. Elindítod a Stalker-COP.exe-vel a játékot .
Na perzse én már a 2-dik lépésnél elakadtam ugyanis nem találom sehol se ezt a data.plb fájlt amit ki kéne csomagolni !!
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mai sg/gamestar színvonal <#sir>#sir>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ne aggódj. Én sem jutok elõbre. Két helikoptert megnéztem. Most pedig csak rohangálok ide-oda. Pár zsoldost kinyírtam, most meg csak rohangálok. Egyébként a felvett cuccok mint laptop, csavarhúzó készlet stb. mikre lesznek jók? Lesz majd a késõbbiekben valami funkciójuk?
Egyébként pénz mennyire kell?
Azt sem tudom kihez menjek küldetésért mert csak lebasz a játék a mezõre azt mennyé' ! <#idiota>#idiota> Vannak emberek az egyik nagy hajóroncsban elég szépen be is rendezkedtek aludtam is náluk pár órát ott volt egy olyan küldetés hogy egy másik roncsból kellet egy képzõdményt elhozni de közben megtámadtak kinyírtam õket, elvittem az árut valamit nyomkodtam és egy vasútállomáson találtam magam! <#fejvakaras>#fejvakaras>Szóval ennyire értem hogy mit mondanak az NPC-k 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Akinek elindult az hogy csinálta. Tudom hogy már ezerszer leírtátok, de leírnátok lépsérõl lépsre konkrétan a dolgokat és hogy melyik fajta cop telepítést használtátok.
Nekem meg van a 4,5 és a 2,6 gigás cuccos is. Melyiket nyomjam fel?
a védelem win7en játszható csak ki azzal a mini imaggel, azért megy csak azon.
ha eredei install (ami nyilván nem ez, hogy kézzel kell tömörítgetni) + eredeti lemez lenne, akkor menne akármin ahogy eddig is.
ha valaki vágja az angolt akk hajrá
de azért kössz
"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Akkor már elfogadható lenne a mérete 😮
EK1TEP :
Az eddig érkezett részleges angolosításon <#idiota>#idiota> kívül nem készült
több fordítás a Gamedatába?? Jó lenne ha a párbeszédeket a
karakterekkel már angolul olvashatnám. Az orosz szinkron engem
egyáltalán nem zavar mert teljesen passzol a játék stílusához
szeréntem. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
erõs beállítások mellet is (min:20, max:38, avg:29 fps)😄 Egyedül ezt
a hülye árnyékgömböt kéne valahogy megszüntetni a karakterem körül.
Dx10.1 van ebben már? Mert én csak dx10 beállítást találtam
<#help>#help><#nemtudom>#nemtudom><#conf>#conf>
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
A DX11-gyel tök mindegy, hogy DX9-es is a játék. Egyszerûen nem fog XP-n futni, mert a visszaskálázást nem támogatja az OPrendszer.
Én csak azon reménykedem hogy Pripyat hangulatos lesz, jól kidolgozott!
De van egy olyan érzésem hogy az 1. részben látott városrészeket simán kihagyják belõle!
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
http://cop.tom2004.fotoalbum.hu/viewpicture/pictureid/8734921]Cop_Inditasi_uzenet
Nagyon láma vok, segítsetek. Megcsináltam COP telepítést ahogy írtátok korábban. Inditom és kijön egy üzenet ablak három választási lehetõséggel (ezekhez magyarázattal amibõl keveset értek angul tudás hiányában): DiscFree - Use Disc - Exit. Exitet választottam, félek megsérti a merevlemezt vagy törli. Lent megpróbáltam a képernyõképet becsatolni.
[url=Cop_Inditasi_uzenet]COP_hibakep