S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

killecske
Helló

Nem tudja valaki meg fog jelenni a játék magyar felirattal estleg szinkronnal?

Köszi

Raknál pár képet róla ?

Tedd el a fegyvert <#rolleyes>

Én nem tudok Skadovsk hajóba bemenni, így nem tudok semmit se csinálni, se eladni se javítani, sõt ha feladatot teljesítek akkor sem tudok bemenni ajtó mindig zárva. Sajnos nem értem a szöveget sem orszol, sem angolul. Két helikopterhez elmentem, 1-2 melléküldetést teljesítettem, de semmi értelme, hogy a bázisra nem tudok bemenni. Mit kell tennem, hogy beengedjenek?

woy
én már pripyatban járok

Falcon87
30-35 éves? <#szomoru1>
Pedig úgy írsz, mintha életedben nem fogtál volna fegyvert az Admirálison kívül...

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Falcon87
ték 😊

Na ezért kár hogy eltörölték a katonaságot, a sok kis sulinetesnek fogalma sincs a valóságról...

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Én mondjuk azt nem értem hogy miért nem lehet simán átmászkálni a területeken?
Le van zárva mind!Csak ha a küldetés oda mutat akkor mehetsz át atyaúristen azt van 3 kis fos terület pfff ... Remélem Pripyat jól meg lesz csinálva mer' ha nem akkor elmehetnek a picsába!

fery02
Ez azért elég lol, hogy nem könnyû bejutni Pripyat-ba 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Én is ott akadtam el. Nem tudom hogy hol lehet bemenni Pripyat-ba. Valaki segítene? Köszi elõre is

TOMSILENT
Nagyon elakadtam...<#buck>....már egy jó ideje keresm hogy hol kell lemenni Pripyat-ba de nem találom....elõbb vagy utóbb csak meg lesz xdxd.....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

The Protector
HY.A játék legelején bele kell ugrani egy anomáliába.De engem mindíg elteleportál a francba és mehetek vissza.VAgy 4x próbáltam,elteleportál és újra az a feldat h ugorjal.(egy nagy kráterhez teleportál amiben tûz anomáliák futkoznak)
Vki segítsen.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

werkfilm
felfelé nézz

ha xp-re akarom telepiteni, kell az elözõ két játék is?
mert nem tudom feltelepiteni,installnál a célkönyvtár kijelölésnél a disc space required-nél 0.0kb-ot ir .
feltelepiti a dotnetfx 3.5-öt és semmi nem történik utána,csak egy finish gombra lehet kattintani.

wapolok

Engem ink dobj meg a mentéseddel csak Pripyat érdekelne majd végigviszem ha lesz magyarul is!

TOMSILENT
Hiába fikázzátok stalker-stalker.....majd rakok képeket + infót pripyatról ......

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

TitaniumRR
A játék neve Call of Pripyat, ugye?
80-85%-nál tartasz és most mész elõször a szellemvárosba?

#686-os kérést én is jeleztem korábban. Újra támogatom. 😊

#651: Nem.

#656: Nem ismerem a játékot. Nálunk elvileg nem is kapható. A mosoly miatt kérdezem, hogy: Ironizáltál vagy tényleg jó a játék?

Captain Sonar 2024 Remake

Te biztos lõttél railgunnal szottyom😊
JA hát a ravaszt lehet gyorsan meg lassan húzni.
Mesterlövésznek nem mindegy,te egy Ak-t huzhatsz lágyan😊Baxhatod....

Akkor írhatnál majd egy részletesebb elemzést ha végignyomtad.
Pl a Prypiat-i rész hogy sikerült, mondjuk az alapjátékban levõ városhoz képest?

PSN ID: Lord_Mortanius

realitás, egyebek? AK 74U/2 (aksu74) szanaszét hord alapból, 50m túl totál használhatatlan -> vicces..
Legalábbis annak aki még életében nem fogott a kezében fegyvert, csak a railgunt ismeri a quakebõl. Amit a filmen látsz az kamu, a valóságban igencsak nehéz pontosan lõni, még a ravaszt se mindegy hogy húzod meg, annyi is elég ahhoz hogy a közeli célt is eltéveszd. Még a Stalker se reélis, de pont ellenkezõleg mint ahogy sokan panaszkodnak rá - még itt is túl railgunosak a fegyverek.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Pepsi Twist
"fejes" meg a "ruha" 2 külön szerelés? 😄 király

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

TOMSILENT
Nah már olyan 80-85%-nál vagyok már csak a Pripyati pálya van hátra és vége.....

KranaZoli
Nahh! Éppen kérni akartam, hogy hol vannak az újabb képek, ill. olvastam és pár fotón láttam is, hogy változott az UI is. <#zavart1>

Ez a mutáns volt vmelyik bemutató videóban is.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

na igen , nem semmi egy pokolfajzat 😊 nem vagyok egy ijedõs fajta , de mikor megjelent , majdnem kiugrottam a gatyómból 😊 ráadásul esett az esõ és villámlott , viszont a gránátot nem kedveli túlzottan a kicsike ...

TOMSILENT
Hát hiszitek vagy nem de az a Chimera nagyon állat xd,mármint nagyon nehéz kiszedni......

TOMSILENT
Nah akkor vissza a "szar"-hoz xd......

Ja...inkább FarCry 1 copy, de nem rossz...

KranaZoli
OMG! WTF IS THIS?! Még csak hallani sem hallottam róla. <#zavart1>
Orosz Krájzisz?! <#vigyor3>

OFF: DX11-es ATI-d mikor lesz?! <#awink>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Miez a Crysis copy? <#wilting>

Szerintem nem rossz játék, föleg azok az elhagyatott épületekben való bolyongások tetszenek....
Egy kis "OFF", ha már az orosz játékoknál tartunk ezt valaki tolja, nekem ez is bejön:
OFF1
OFF2
OFF3
OFF4
OFF5
OFF6

<#hehe><#worship><#worship>

Falcon87
Lemaradtam az ördögtékrõl, ezt muszály volt 😞

Új release!

Bõvebben az off topicban!

Ilyenkor alsótagozatosnak érzed magad? <#hehe>

Ez a dilettáns ték dolog még létezik?

Falcon87
kisték

TOMSILENT
Úgy látom hogy csak nekem jön be a game 😛ó.....én már olyan 60%-62%-nál vagyok szal mindjárt kampó neki.....nagyon fikázzátok,de mondjuk jogosan mert én is nagyon-NAGYON sokat toltam az egyel mert annyira volt hangulat.........

polluxware
visszaolvasgatva reagálnék egy két dologra:

-az hogy orosz totál nem zavar... guglis english fordítással tökéletesen játszható
-bugok? nem bugokra panaszkodtam
-gépigény.. picit több a CS-nél viszont grafikailag meg ezt semmi nem indokolná
-realitás, egyebek? AK 74U/2 (aksu74) szanaszét hord alapból, 50m túl totál használhatatlan -> vicces..
-hangulat? ez fáj a legjobban, se a zene se a terep se semmi nem utal a STALKER játékra

szóval az a baj hogy annyi bõrt próbálnak már lehúzni hogy tönkreteszik az alapjáték emlékét

bõven jó lett volna az is ha a CS valmint az alap játék pályáit összeadják egy másik story-val

ha arra gondlok hogy az alap stalker milyen hangulatos volt....... közelébe nem ér

ez van

Falcon87
Ördögték. Ezt én akartam!

bertino
take !

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Házigazda jogot hol lehet kérni?

Na van warez topic oda mehetnek az indítási gondok meg töréssel kapcsolatos kérdések!

fery02
Egyenlõre felesleges.

Falcon87
Tehát kell warez topik

fery02
mivel még csak úgy tudják.

Falcon87
Itt szinte mindenki warezzal tolja 😄DDD

fery02
...ami részleges

off/spam warez topicot nyitott már neki valaki?

Szerintem még nem érdemes mert meg sem jelent nálunk és azt meg nem hiszem hogy majd ide beállít valaki eredeti orosz változattal!

Bár a ruszki is népszerûbb lesz idõvel mint a kötelezõ oktatás utáni rendszerváltás idején, de mostmár inkább a kínait érdemes tanulni. Csáng csung csing? ^^