Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anthem Xbox One £4.79 (Ezt is csak Tinman miatt nem tudom megvenni ,mert miatta éhezik a család)
Next PC upgrade: 2022
Tényleg csak 30 perc erejéig, ránéztem, ha már megvettem a minap.
Elromlott a VGA kártyám? Az most komoly, hogy a DaS 3 után ez így néz ki? Már, hogy nem jól. A Nioh-t ekézték a PS2-es graf miatt? Hát ez? Megy is 4k 60 frémmel, HDR-el maxra tolva mindent és nem szép. Majd persze biztos elkap a hangulat, ha tolni fogom valamikor a Switch etapok után, de ez egyelőre külsőre(!) abszolút csalódás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
3.6€ (20%-os Uplay kuponnal, amit azonnal kapsz, nem kell rá várni!)
Magyar nyelv: Van!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na, csodás... akkor költhetünk el majd' 5k-t, ha teljes játékot akarunk, miközben szürkéknél kb. már ennyibe fáj az egész Def. Edition pakk. Pff.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezen felül van egy szintén single player spirit board, ahol a collectible részt bővitgetheted tovább és egy classic mode, ahol minden karakternek rászabott Mortal Kombat szerű "ranglétrán" kell végigmenni.
Az egész single player egy amolyan örömünnepe az összes a játékban lévő franchise-nak (több, mint 50 franchise-ról van szó), például az összes spiritért való harc úgy van kitalálva (ellenséges karakterek, pálya, pályán érvényes extra szabályok, elérhető tárgyak, stb...), hogy passzoljon az adott Spirithez. ITT VAN egy példavideó, ami kielemez néhány Spirit harcot, hogy hogyan kapcsolódnak az eredeti játékhoz, sztorihoz.
ITT VAN single player intro, végefelé némi gameplay.
Ja és a játékban van rengetek achievement extra jutalmakkal! ;-)
Utoljára szerkesztette: Pio, 2019.11.30. 20:49:29
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.11.30. 19:59:24
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Mario Odyssey - egyetértek!
-Zelda BotW - ott az átvételi ponton :-/
-Zelda LA - itt a gépben :-)
-Astral Chain - érdekel, de ráér
-Bayonetta 1- letoltam X360-on
-Bayonetta 3 (majd valamikor jön) - ráér, de érdekel
-Luigi's Mansion - ebből tudtommal csak a 3. rész van Switch-re, az érdekel, de az előzőek is :-(
-Fire Emblem Three Houses - egyetértek
-Super Smash Bros Ultimate - hát nekem ez nem nagyon érdekes... van ennek tisztességes single tartalma?
Jó szórakozást hozzá! RENGETEG jó játék van már rá, nem fogsz unatkozni az elkövetkezendő 1 évben, főleg hogy még ott vannak a nem megjelent darabok is.
-Mario Odyssey
-Zelda BotW
-Zelda LA
-Astral Chain
-Bayonetta 1-2
-Bayonetta 3 (majd valamikor jön)
-Luigi's Mansion
-Fire Emblem Three Houses
-Super Smash Bros Ultimate
Csak hogy párat említsek.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
After November 5th, players will be able upgrade Shadow of the Tomb Raider to Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition by purchasing the Definitive Edition Extra Content bundle which will replace the Season Pass.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.11.30. 17:34:38
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mit vegyek hozzá?
Extra kérdés: Miért nem jön be napok óta a Steam felülete? De akármikor nyomok a store-ra nem tölti be!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.30. 16:50:27
Van egy NES és egy SNES app és ezeknek online check-in kell, hogy megnézzék van-e még előfizetésed és 2 online check-in közt legfeljebb azt hiszem 1 hét telhet el.
Előfizetés, hogy működik? Ha letöltöm a Zelda LttP-t, az csak addig tolható még él ez előfizu, vagy ha egyszer a gépen van, akkor már nem számít, ha lejár 1 év múlva az előfizu?
Amúgy ismertem a cuccot, de a sportjátékok bármilyen érintése pont azért áll tőlem rémesen távol, mert IRL is megtehetem szerencsére, ha nagyon akarom. Pl. síelni anno sokat síeltünk faterrel amíg volt tél, ilyen downhill őrületbe tiniként vettem rész kismilliószor, szereztem is pár maradandó "bőrhibát", etc.
Lonely Mountains: Downhill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy azt mondtad, #308732 üziben, h szinte minden PS4 játékodhoz járt kiskönyv vagy matrica, de arra nem tértél ki a #308751 válaszodban, h melyek ezek a játékok.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Utoljára szerkesztette: Pio, 2019.11.29. 22:51:52
Meg hát emlékszem még, hogy PC-n néhány tokot nehéz volt bezárni a kézikönyv miatt, és a postaköltséget is tudta duplázni 😊
Persze játéktól is függ, van, amelyikhez totál fölösleges, máshoz meg 100 oldalas könyvet is érdemes átrágni - de ez utóbbiak ugye nem a mai AAA játékok. De még a KotOR-hoz is jól jött a szintezéshez a táblázat. Régen meg simán szórakoztató, stílusos matériákat is adtak hozzájuk, és a világ hátterét, történetét is így lehetett megismerni.
Mindekőzben egy háromezer forintos játék:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Adversus solem ne loquitor
WTF???
Szerinted én kidobom az őzek közé a műanyag tokot, meg a kis könyvet, ha van benne???
Nem nekem kell ennyire a könyv, hanem annak, aki a 8 éves gyerekének veszi, vagy ne adja ég az asszonynak. Pl. menütérkép, irányítás alapjai nem ártanak, ez kb. filléres tétel.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
:-D
Megtiszteltetés uram<#banplz>#banplz>
(műszakátvétel volt lekéstem)
Más:
A füzetes témára.. Ezer éve megvan a Witcher 2 valami fain "félgyűjtői" verzióm de csak most pakolás közbe néztem mi a rák ez a vastag könyv benne. Végigjátszás könyv wazeg... <#wow1>#wow1>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.29. 18:11:07
Rayman Legends
Köv heti:
Jotun Valhalla Edition