Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tökre igaz amiket leírtál.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Biztosan előrébb vagyok a névsorban! :Đ
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Next PC upgrade: 2022
Origin BASIC
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Metro Exodust pl ezért nem is tolom. Majd a steam-eset magyarítással.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.07. 13:17:19
A játék könyvtárában semmi sem módosítható, nem lehet engedélyezni sem.
Adversus solem ne loquitor
A minőség régen abban a korban volt érték amikor semmiféle season pass ,mikro tranzakció, 100 milliárd dlc ami sokszorosa a game árának stb és főleg anno a single cuccok nál volt ez. Mert ha abban az érában szart csináltál véged volt mert nem volt mikrofaszság ami kihúzott volna a pénzügyi csávából. Abban az időben még egy Call of Duty is single kiegészítőt kapott ami kb hosszabb is volt mint az alap game...
Ezt eredményezi a pénzéhség hiába van sok ,meg nyilván tegnapelőttre kell ha nem ölik vissza a fejlesztésbe ,hogy jobb legyen nekünk vásárlóknak akik eltartják a moslék cégeket.
#308529: hogy kell ezt hol van ez?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.11.07. 12:56:10
Csak az Uravel-t próbáltam, de azt le is tölti, játszható is! 😊
Ez kábé olyan, mint az alábbi párbeszéd:
-A hotelekben tényleg vacak a tisztaság?
-Nem, a haverom lakása tök tiszta, minden ragyog.
Ott a Red Dead 2 semmiféle előfizetésbe nincs benne és egy kokány moslék szarkupac lett..Szóval ja inkább filléres havi/éves előfizetés mintsem bírka módra előre venni mindent miközben le se szarnak téged akiktől veszed a játékokat.
UI: Game Pass az isten (a munka meg a pokol mivel nincs idő a game passra <#banplz>#banplz>)
Engem a basic rohadtul nem érdekel, viszont a fallen order miatt 1 hónap premiumra befizetnék, megvenni nem akarom.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.06. 18:20:12
Mert már évek óta 2 faktoros autentikációm van, de egyelőre tuti nincs accessem.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.11.06. 18:10:11
Elsőre az Xbox applikáció elég gyengus, nagyon-nagyon lassú. Persze tudom még béta az egész.
Most amúgy kemény 300Ft az első hónap! És azért vannak benne húzós címek.
Meglátjuk mennyire játszhatóak így a játékok. 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A GTA V-nél csináltam azt, hogy mindenki tolta prevgen szarokon, én meg kivártam a PC-s verzát és életem kb. legjobb sandbox élményét kaptam, hiszen egy GTA-nál a látvány is eléggé számít, sokat dob a beleélhetőségen, a minél realisztikusabb megjelenés. Tény, hogy a PS3 lehetőségeihez képest remek munka, de hát a hw limit az hw limit.
Én mindig csak a magam véleményét tudom leírni, mert a többivel nem megyek sokra, pláne amikor ilyeneket írnak le.
Oks, neked nem jött be, de tele a net olyanokkal, akiknek igen, ráadásul olyanokkal is, akik többször is végigtolták ^^
Mondjuk a memóriámból én is szívesen töröltetném, ezt maximálisan adom, csak én utána kínosan ügyelnék ezen állapot konzerválására ^.^
Aki megteheti és bírja konfiggal az váltson mielőbb. Ezt tudom a legjobb szívvel tanácsolni. Mert mi a legrosszabb? Visszaveszed 1080p-be... és? Gyönyörűen fog az kinézni úgy is.
Amúgy ne felejtsd el, hogy ezek a kijelzők millió éve falra is szerelhetők, szóval ahol 0 hely van, egy szabad felület ott is akad a falon, legfeljebb lekerül a Munkácsy repro.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.02. 07:12:08
Persze, ha ez a tévé megadja magát a tervezőnek, akkor majd valszeg én is 4k-t pakolok, de addig hagyjuk a fenébe. Főleg, hogy csak most módosítottam az előfizetést, és rengeteg hd csatorna van 😄 Persze a leszedett sorozatokat full hd-ban nézzük tévén, de nem is a filmek miatt vált az ember 4k-ra.