311802
  • Scooter
    Rockstar játék lévén egyértelmű, de gondoltam megkérdezem, hátha mégse. Persze akkor oda lenne írva, ha más oldal steam-es kódot árulna.
    Rohadtul remeg a kezem a vásárlás gombon még a Sale vége előtt a Special Edition-ön (ebben vannak a Story mode-hoz extrák, ami még megérné a pluszt). Az Ultimate Edition-t akartam én is megvenni, de nem látom értelmét, mert csakis online bónuszokat ad. Arra meg amúgy se nagyon mennék.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudtommal: igen
  • Scooter
    Ugye a Red Dead Redemption 2 is olyan, hogy a minden digitális oldalon csak Rockstar-os kód van? Steam-es csak a steam-es, ha ott veszi az ember?
  • Tinman #309310
    Azért a kiadók rohadéksága nem ismer határokat.

AC: Syndicate. Vedd meg az alapjátékot. Vedd meg a Season Pass-t, vagy vedd meg a Gold Edition-t. Azt hiszed minden sztori tartalom a tiéd? Tévedés. Hiába van Season Pass-ed, akkor se! A Dreadful Crimes nyomozások hiányozni fognak (3-4 óra sztori content)! Alapára 5€, akcióban a legolcsóbb a Greenmangamingen lenne 1.8€-val, ahol ezt kapod a pofádba: "Game Unavailable in Your Region".

Közben az alapjátékot és a SP-t árulhatják, azt megengedte nekik az UBI, de a Dreadful Crimes DLC-t azt nem. Nyilván Uplay kliensből veheted, éppen leárazták 5€-ról, 2€-ra.

Miért van az, hogy még a SP se tartalmazza? Mert az UBI kitalálta, hogy ez egy időleges DLC volt PS4-re. De már RÉG lejárt. És ahelyett, hogy a SP része lett volna automatikusan, inkább úgy döntöttek, hogy aki tényleg a fullos játékra kíváncsi az fizessen MÉG. A lehúzás lehúzásának a lehúzása.

Az meg, hogy a GMG-n se engedik egy rakat régiónak jobb áron megvásárolni a DLC, már az igazi csúszómászó kategória.
  • Dzsini
    Epicen kilencedikéig:
    Darksiders: Warmastered Edition
    Darksiders II: Deathinitive Edition
    Steep

plusz a 10 euros kuponok még hetedikéig
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2020.01.01. 17:32:07
  • Tinman #309308
    Ezek a 130-150 ezres 4k tv-k az átlag userek igényeit nagyon szépen lefedik. Viszont itt azért vannak olyanok is, akiknek nem gond jobban a zsebbe nyúlni és jobban odafigyelni a részletekre, vagy ha úgy tetszik megadni a gamingnek, mint hobbijuknak a lehető legtöbbet. Ez persze nem olcsó játék. Ha tehetném nekem is komolyabb tv-m, és PC-m lenne.
  • Tinman #309307
    Megértem az álláspontod, de ennyire maximalista én sem vagyok. Muszáj megalkudni egészen aprókat, hogy más téren meg jobbat kapj. Esetemben ez azt jelenti, hogy mióta megvan a tv többségben van rajta a natív 4k content, mint ami nem az.
  • zorrobomber
    Nyilván én vagyok az igénytelen (mint azt már a graf esetében is megtudtuk), de napokon át olvasgattam a tévé előtt hogy mi baja, VA panel ugye, "elszaródnak a színek szögből"... hazavittem, kb. null szögből a konyhából meg tudnék nézni rajta egy filmet... oké hogy nagy ugrás volt az előzőhöz képest, de ha manapság ez a szar akkor eléggé rendben vagyunk tévé ügyben. Értem hogy a konkurenciától meg kell és lehet is különböztetni, de hova már ez a fene nagy igényesség? Mondjuk erre szokták mondani hogy nem erőszak a disznótor, és lehet én is még évekig használtam volna a régit, ha nem nyírja ki a drágaszágom.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.01.01. 16:38:20
  • IMYke2.0.0.0
    Off: nem kobkret hw a tema, haem a magic, amivel atveri a maximalistakat, akik hajolnak, mint a bambusznad
  • Tinman #309304
    Tudtommal ezt a tv skálázza felfelé és ezek a jobbfélék már elég jóakul.
  • Tinman #309303
    Jer' lefelé hozzám, itt is alhatsz, kaját is nyilván kapsz és min. 24 órát a vasak előtt és mondd meg te, hogy a "well" és a 9/10 szar-e :-)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudok phone chatwlni, inkabb elwngefem. A "well" az meg mindig nem a maximalis filin'
  • zorrobomber
    És az enyém is hasonlóan jó pontokat kapott, illetve élményre sem olyan ahogy Imy leírta, teljesen rendben van, 150k-ért, nem soxázezerért.
    "Blu-rays and other 1080p content, including non-4k console games, are displayed well."
  • Rony94
    Habár ez film téma, de a 4K TV-men egész vállalhatóan néznek ki a DVD-s filmek (amik ugye maximum 480p-sek lehetnek). Nem tudom hogy a varázslatot a TV-m vagy a 4K-s Blu-Ray lejátszóm végzi el, de minden esetre nem kell állandóan Blu-Ray filmekre vadásznom ahhoz, hogy filmezzek egy jót.
  • Tinman #309299
    Eskü stimmel :-)

Ahogy a FHD filmek is nyilván stimmelnek.

"9/10 - 1080p Input - Samsung Q70/Q70R QLED 1080p Picture
    1080p, like content from a Blu-ray player or a non-4k game console, looks good."

Tényleg így van, ez is szempont volt, amikor kiválasztottam a tv-t.

Szerk.: Az LG C9 is dettó 9/10-et kapott ezen a téren, pedig azt tartják jelenleg a legjobb vételnek gamingre, ráadásul az OLED.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2020.01.01. 15:41:00
  • IMYke2.0.0.0
    Csak hat ez olyan "elmeny" lehet, amit akkor elhet meg az ember, amit akkor, amikor nativ fhd kepernyo mellett kuldi a 320*240-es jatekok valamelyiket: szep-szep, hogy futtathato, de akkor se "stimmel" a filing...
    Kulonosen fura olyasmit olvasni, amit irtal, egy olyan embertol, mint te, aki mar-mar legendasan maximalista es koltseghatekony...
  • darkSectorxxx #309297
    4K csak akkor jó ha van olyan játék is amiben van ennyi kontent, olyan textúrák, és közel bámulsz egy nagy kijelzőt.
    Amúgy azt hittem RTX csak 4k felbontás mellett megy.... ez jó hír.
  • Tinman #309296
    Tudom tök jó ignorálni, amit írtam, de ez hátha megmarad: #309280

Ergo ami nem megy 4k-ban, mert sok lenne a kompromisszum, azt szívfájdalom nélkül tolhatod FHD-ben u.a. a kijelzőn, de úgy, hogy ott már bekapcsolhatsz egy rakat extrát.
  • Voltan
    Ezért is vesz a t*k*m 4k tévét még a távoli belátható időn belül. Igen, láttam milyen. Igen, szép. Nem, ez nem ér meg soxázezer forintot. Imho.
  • Tinman #309294
    Azt nem is mondtam, viszont nézőpont kérdése. RTX-el FHD-ben most is jó vagyok, csak 4k-ban vagyok botrány... de ki nem? :-)
  • Rony94
    Ez van. Ettől függetlenül nagyon szórakoztató darab. Vétek kihagyni.
  • Evoluti0N
  • 3Error #309291
  • Rony94
    "Lehet, h docked módban jobb"

Nem jobb.
  • Encore
    Pont ugyanígy jártam pár napja :)
    Meg is ijedtem, hogy x hónappal a megjelenés után még van benne ilyen bug. De azóta kárpótolt a game a keserves indulásért. 5 EUR-t bőven megért.
  • Voltan
    Haha, hát a kurva anyját. Megvettem a Division 2-t, OK, tényleg csak 5 Eur volt Epic-en. Bejutok a Fehér Házba - rögtön az első küldetés, és nem triggereli a következő lépést, hogy beszéljek a helyi parancsnokkal :S Nem tudok bemenni hozzá, ennyi, kész. Kurvára gratulálok, törölhetem a karakterem, és csinálhatok újat. Mármint tehetném, ha érdekelne eddig a szintig ez a szar. De nem érdekel. Buktam 1500 Ft-ot, az Ubisoftnak meg a kurva szopósmalac anyját.
  • Dzsini
    Yooka-Laylee and the Impossible Lair megnyílt

holnap felkészül Steep és valami Darksiders - visszaáll az egy hetes rendszer (január 1-9-ig)
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.31. 17:14:03
  • Evoluti0N
    Fasza ez a Link's Awakening, de ezek az FPS zuhanások valami ultragázak. Láttam én már ennél sokkal keményebb grafikájú játékokat sokkal szebben futni ezen a gyenge tableten. Lehet, h docked módban jobb. Úgy még nem próbáltam, de így handheldben elég komoly fakéz esete áll fent.
  • Rapid81
    Bakker, BTS-ben alapból van magyar nyelv?! Betojás!
  • Rapid81
    GOG Galaxy-ban már van Battle.net integráció is, ha valaki még nem tudná.
  • Scooter
    Én is így fogok tenni.
  • wantonly
    Én is megvettem, megéri simán ennyiért. Én kártyapénzből húztam be. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ertem en, de akkor sem allitottam valotlant. ;-)
  • Tinman #309280
    FHD-be okés ám :-)

A jóféle 4k tv nagy előnye, hogy ha nem bírod kihajtani, tolod FHD-ban és ott is szépséges a képe :-)
  • Scooter
    Srácok a Life is Strange: Before the Storm Deluxe Edition oké, hogy miket tartalmaz. Viszont az Episode 2-3 is úgy tűnik, hogy ingyenes. Vagyis nincs ára steam-en. Valaki helyretenne?
    Szerk: Jah, most látom, a steam-en lejjebb tekerek, deluxe képénél, hogy Complete Season.
    Akkor simán megéri most steam-en a 4.94€-t, -82%-al.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2019.12.30. 18:05:57
  • IMYke2.0.0.0
    Tul koran ugrottal a Sugar Ray tekknoba...
  • Tinman #309277
    Nagyon nagyon kíváncsi vagyok rá... nem is értem, hogy a Rogue, Unity, Syndicate-el mégis mit képzeltek, amikor inkább csak visszalépések. Bár utóbbiról még nem merek nyilatkozni, eddig okés.
  • Tinman #309276
    Nekem ultragigamaxon 4k-ban, nyilván RTX-el a Shadow 20 frémes :-D
  • Tinman #309275
    Yooka-Laylee... ha ebből az új lesz, az őrület! Azt tolni kell receptre.
  • Dzsini
    Hello Neighbor megnyílt Epicen

holnapra felkészül Yooka-Laylee