Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Adversus solem ne loquitor
Mert ez utóbbival egyértelműen ellenkeznék 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Én sokkal inkább a megfizethető 2K/4K-ban látom az előrelépést.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha most a PSVR-om kifogástalan képet lőne a szemembe, akkor is drámaian kevesebbet pörögne, mint bármi más, ugyanis az alapkoncepció továbbra is az, hogy a fejedre toszol valamit, amit csinálhatnak ultrakényelmesre, akkor is a természetes létezésedtől/tartásodtól/kényelmedtől messze fog lenni.
A másik ami még fontosabb az pedig az, hogy nem mindig és nem minden játékban jó "benne" lenni, gyakran sokkal élvezetesebb úgy tolni, hogy a képernyőt nézed... az izoláltság nem feltétlenül kívánatos, ugyanis gaming közben is jó tudni a külvilágról, főleg egy családban.
Ez így ebben a formában nem a gaming jövője, csak egy szelete. A robbanásszerű elterjedéshez Google Glass méretre kéne lemenni, a mostani jobb VR cuccok árának feléért... az meg még 15 év.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.24. 09:00:10
DE! A Valve aztán ezt nyilván észrevette és megtiltotta, hogy hardvert lehessen walletből venni. Erre jött a morgás, hogy nemá', végül most ott tartunk, hogy megint lehet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként ~15 millió VR készüléket adtak el idén (összesen, nem csak a Valve). Ami nem tűnik soknak, de ha csak a tizede megveszi a játékokat, már megérte.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2019.11.24. 02:49:58
[merlinw.org]
Cod 3, Crysis ,Metal Gear-ek amik első körben érdekelnek. Red Dead 1 most ismét 1975 ft még este kényeztetem magam és lehet reggelre arra jutok most már megveszem <#fogmosas>#fogmosas>
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.23. 18:10:42
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2019.11.23. 17:54:11
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nyári akciók még voltak US meg GB store-okon, de Black Friday akciók már sehol sem.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2019.11.23. 17:38:46
Szólíthatlak ezentúl én is apának? Hirtelen kételyeim lettek az apám személyét illetően <#worship>#worship>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
/meg a pc-s vr felhasználásnak a legnagyobb hátulütője a kamera. Fogok vele futni még egy kört, mert lett a ps3 eye kamerám a fagyik okán, és azt írják, azt a legjobb a trinushoz használni. Jól működő kamera nélkül meg kizárólag a bólintást tudja levenni a pc, ami immerziógyilkos. Értem, hogy most nem erre gondoltál, hanem a képre.
Most olyan 70k egy PSVR kit, pár játékkal, nem tétel, ha a VR élményt nézzük.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.22. 18:52:54
Sajnos a technologió ilyen ami kicsi hordozható kompatk még ha szar is rohadt drága..
Nincs mostanság olyan bolt áruház ahol valamelyik új vive vagy oculus vagy bármilyen pcs vr fejes tesztelhető?
Next PC upgrade: 2022
Számomra egy videójáték mindig is egy monitoron lesz a legélvezhetőbb. Használjon VR-t a ZS generáció, köszönöm szépen, nekem nem kell.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Moby, 2019.11.22. 13:37:05
4k? A valódi 4k content 60 frémmel üt... legyen az videó, vagy játék. Nagy ugrásnak éreztem az 1080p után. A jó hír az, hogy ez a kijelző is, úgy kezeli az 1080p bármit, mintha 1080p kijelző lenne, így ha olyan a forrás abszolút nincs tragédia, vastagon élvezetes úgy is.
A nagy gond vele, hogy kikő' hajtani. Kell alá vas keményen. Míg 1080p maxon a GPU kb. homokozik nálam, addig 4k-ban keményen csúcsra jár.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.11.22. 13:30:44
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.11.22. 13:14:07
Vasárnap átvettem az Alzánál az Xbox One kontrollert (még egyszer kösz a tippért neked és Grebbernek a kupon infóért), és ha már ott voltam, körbenézelődtem. Ki volt rakva egy lóbaszó 4k HDR-es tévé, és valami arc épp a Batlefield 1-et tolta, és szép volt, szép volt, de meh. Annyira nem estem hanyatt, hogy erre kiadjak pénzt pillanatnyilag. Majd ha a mostani tévé megadja magát, a következő nagyon esélyesen 4k lesz, de egyelőre? Nem izgat.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az elmúlt harminc-negyven évben ez kábé a negyedik kísérlet volt az elterjesztésére, és messze a legsikeresebb, de őszintén szólva, nem hiszem, hogy ez valaha is tömegtermék lesz. Ehhez hasonló formában biztosan nem. Ha mondjuk egy munkavédelmi szemüveg méretű wireless, instant plug and play cuccot kifejlesztenének, emberi áron, akkor esetleg, talán. De ez még nagyon-nagyon messze van, ha egyáltalán.
Kegyetlen jó dolog ez, na, mindenkinek meg kell tapasztalni.
Lassan mondom, hogy a Valve is megértse: Half. Life. Három. Mai. Modern. Köntösben. (Az összes má' nem érdekel, má' elmúlt a varázs fanyalgó pre-order rendelné ;-)
Medal of Honor-nél is eljátszották, most meg ennél.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bad North - Jotunn Edition
jövő héten:
Rayman Legends
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Érdekes, hogy a Season Pass megvan és az alapjáték steam-es adatlapja szerint nincs meg a Tactical és az Assault pack. Közben meg a könyvtárnál a DLC-k között ott vannak. Akkor most, hogy van ez?
Nagyon sok sebből vérzik a cucc és én még erősen szerencsés vagyok, ugyanis a felpatchelt, DLC-s címet tolom, erős konfiggal 4k-ban, 60 frémmel, szóval ennél jobb verza ebből nem létezik és emelem is a kalapom a látvány előtt. Már simán van benne 20 órám, de még mindig elismerően bólogatok egyes helyszíneken, hogy váóóóó ez de szép és milyen élethű.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha a harcot megcsinálták volna fluidra, szerintem a széria legjobb harcrendszere lett volna, de ezt is elbaszták. 😞